2011-12-28
 20:43:54

Tänk att tiden ska gå så snabbt jämt?!?

Hej på er!

Ja då var detta årets julhelg över fattar inte att ett år bara springer iväg utan att man ens hinner blinka. Men det var en lugn och stillsam jul. Jag vart sjuk dagarna innan jul så jag har inte orkat göra ett skvatt sen så jobbade jag natten till julafton så jag var rätt mör på julafton men det gick bra ändå. Barnen fick en massa fina saker dom är nöjda över allt dom fick.

Fast den bästa julklappen kom nog efter jul när deras kusin kom och hälsade på och ska vara hos oss till den 6e januari. Kul att träffas och kunna rå om varandra lite :D

Just nu sitter jag på jobbet och kollar på på ett program på tvn ska snart fixa i ordning något att äta magen börjar kurra igen konstigt det där vad man vänjer sig vid att äta var tredje timme som man ska göra men innan så var jag jätte slarvig med att äta när jag skulle och det blev en massa annat i mellan målen men har blivit bättre på det och det visar ju sig även på vågen.

Ska försöka att ta mig till badhuset någon dag och simma lite så man kan bränna lite fett och inte behöva få så ont efteråt.Jag har nämnligen börjat få ganska ont i mina leder med jämna mellan rum och det blir bara värre i handen och styrkan i att kunna öppna burkar och sånt den försvinner men jag låter inte det hindra mina dagar utan få ta hjälp när jag behöver ha det och tänka på att ta det lugnt och inte stressa så jag får ännu ondare. Sen är ju givetvis vissa dagar värre än andra.

Johan han har börjat med starka tabletter som ska göra så hans artrit värk utav psoreasisen blir bättre och att även psoreasisen kommer att försvinna helt och hållat. Han är inne på sin andra vecka nu och jag tycker fatiskt att hans utslag har blivit mindre utan att han direkt har ansträngt sig för att det ska bli bra. Hoppas att detta hjälper honom så sommaren kommer att bli bra så han kan vara ute i solen och njuta som vem som helst utan att få mera utslag av att vara i solen.

Nej nu ska jag göra något vettigt. ha de toppen och önskar er ett riktigt gott nytt år om jag inte kikar in och uppdaterar innan dess.

Kram
2011-12-15
 02:00:06

Hej på er i natten! Igår var vi på ett mys...

Hej på er i natten! Igår var vi på ett mysigt lucia firande på barnens dagis och skola. Dom var så söta alla barnen. Idag så har ja inte gjort jätte mycket har varit ganska trött och ont i kroppen hoppas det blir annorlunda väder snart så man slipper få ont. Idag fick John ett positivt besked ifrån sin läkare han ska få börja med en medicin som kommer ta bort hans psoreasis helt och hållet även värken i lederna. Hoppas verkligen hans kropp klarar det så han får må bra och slippa ha så ont och vara så trött. En nackdel är väl att man inte får producera barn för de kan skada vi har pratat om en till men de lägger vi på framtiden nu är det fokus på Johan och resten av familjen. Jag ska gå och utreda min värk snart ska bara se om de blir värre eller inte. Nu ska jag stänga ögonen och vila någon timme på jobbet. Sov så gott mina kära. Puss o Kram

2011-12-12
 22:58:14

God kväll! Nu var det visst ett tag sen ig...

God kväll! Nu var det visst ett tag sen igen. Dagarna går så fort så man hinner inte med sig själv. Idag har vi varit i Borås på en himla massa besök med båda barnen. Casper har kollat synen och den var bra skönt att han slipper glasögon ett tag till. Sen var vi hos Emilias psykolog och de var ett mindre roligt besök hon står kvar på samma nivå som för 6månader sedan och det tyckte hon var oroväckande så nu ska vi dra igång en ny utredning med ett team på sjukhuset så får vi se vad som händer. Känns som att jag redan vet vad hon har men ska bli kul att se om min känsla stämmer. Känns lite jobbigt dock att när en sak avslutas då kastas man in i något nytt som man måste ta ställning till. Men det är värt allt för vår prinsessa hon själv upplever det inte så farligt men hon förstår nog inte vad det handlar om riktigt. Kram på er

2011-12-02
 07:36:13

God morgon! En riktigt usel natt har knapp...

God morgon! En riktigt usel natt har knappt sovit något alls känner mig helt konstig i huvudet jag hade hoppats på att huvudsaken skulle släppa under natten och med en tablett. Men de blir inte alltid som man tänkt sig. Jag slutar jobba om ca 30min och då blir det att stressa hem gå ut med hunden hinna in i duschen,vara barnvakt en liten stund och sen iväg till barn mottagningen med Casper. Sen hoppas jag att ja hinner sova en stund. För de behövs om ja ska orka vara vaken ikväll annars lär ja somna i soffan. Hoppas ni får en mindre stressigt fredag än vad jag kommer ha. Puss o Kram!

2011-12-01
 20:19:55

Hej på er! bloggen ligger inte i fokus jus...

Hej på er! bloggen ligger inte i fokus just nu. Vi har flytta nu och har kommit hyfsat i ordning har lite små saker kvar och att få i ordning på vårat rum. Men de blir ordning på de i helgen om orken finns. Denna dagen blev lite oväntad men de blir nog bra i slutet känner mig trött i hela kroppen. Nu är jag på jobbet och varvar ner lite. Imorgon tar jag helg och ett besök på barn mottagningen med Casper i hopp om att de blir bättre i magen. ha en bra torsdag. kram