2010-02-25
 14:37:15

Pysseldag

God middag kanske lite tidigt men ändå :D

Imorse så kom Casper vid 6.30 o han hostade så det hette duga och Emilia har hostat till o från hela natten samt feber ena sekunden och andra ingen alls men ack så ARG och mammig. Så jag ringde dagis vid 8tiden och sa det att dom fick vara hemma och kurera sig och hoppas att dom blir pigga snabbt.

Så vid 9.30 ca gick vi ner till lidl och köpte mjöl o socker och satte en sats bullar när vi kom tillbaka och det blev ca 60st och gjorde en sats med syltgrottor fast det blev inga grottor utan plättar som Casper sa för jag hade inga formar hemma och fanns inte att köpa på lidl och jag orkade inte gå o leta efter det men dom smakar nog lika gott ändå tror jag har sista plåten inne i ugnen nu.Emilia var så arg o trött så hon somnade för 15minuter sedan så ska snart väcka henne så hon sover i natt med. Casper har lagt sig i min säng och tittar på meckar micke och vilar sig lite är ju jobbigt att baka hela dagen :D Ska ta en bakdag på söndag med så vi har i alla fall 4 sorter att bjuda på nästa helg :D frågan är ju bara vad jag ska hitta på mera för gott. Ska göra kärleksmums(mockarutor) o sen vet jag inte men kanske ska göra någon form av kaka kanske blir mera hallongrottor det var väldigt enkelt att göra fattar inte varför man inte bakar oftare igentligen.

Vi fick en bra present på posten i dag i alla fall vi satte upp oss på kö till gullholmen i sommar och Johans fack hade dragning nu i början av februari och vi fick 1 vecka v 31 så det ska bli kul har hört talas om det mycket och ska bli kul att uppleva det om de är så bra som dom säger.

Nu plingade plåten så ska ta ut den ur ugnen. Ha en bra dag de som återstår

KRAM
2010-02-24
 14:27:59

Städat

God dag!

Ja idag har man inte gjort så vidare värst mycket har städat dammsugit och plockat undan men det ser fortfarande inte bra ut här inne men i alla fall en bit på väg. Väntar nu besök av Ida o Ove med knattarna som ska leka av sig med mina busungar dom är verkligen helt galna idag. Emilia har ingen feber just nu men kommer säkert till kvällen eller så var det bara något tillfälligt hon hade igår.

Sitter och planerar min födelsedag i huvudet för fullt idag hoppas att det kommer att bli så som man tänker sig kanske inte blir alls som man tänkt.haha men det visar sig nog.

Ha en bra dag nu ska jag återgå till spotify och the opffsprings hittade dom innan och dom lyssnade jag jämt på när jag var tonåring :D


KRam
2010-02-23
 20:24:32

Som jag trodde

God kväll!

Ja som jag trodde så hade min prinsessa feber så nu har vi sjukstuga här igen 2 veckor fick hon vara frisk känns lite surt men bara gilla läget och hoppas att det stannar vid bara feber. Men hon hostar ju massor så vi får se om det blir en lika jobbig omgång som den förra. Det vill jag inte genomgå igenom man får välja.

Nu ska jag kika på OS och sen sova.

Kram
2010-02-23
 16:48:00

Middag avklarad bara maken som fattas

God middag!

Ja nu har vi precis ätit middag och det blev köttfärsås och makaroner idag en hit hos barnen för dom gillar det verkligen Emilia äter dock mest makaroner men ändå :D Annars har jag inte gjort mycket idag diskat och plockat lite.Känner att min ork är nere på noll just nu vet inte vad det beror på men bara känns som luften har gått ur och och känner mig irriterad fast jag vet inte på vad en jätte jobbig känsla önskar så att man kunde hitta ett jobb och gå till.

Barnen ligger just nu i våran säng och kollar på chihuahuan från beverly hills en uppskattad film som Casper fick av sin moster i julklapp.



Väntar just nu på att Johan ska dyka upp vet dock inte när det blir.Stackarn lär nog däcka antar jag eftersom han varit på taket och skottat hela dagen.Jag var in och kollade en snabbis på taket idag innan jag hämtade barnen och det var nog inte så långt ifrån att taket rasar in i den ena hallen.Hoppas att det inte gör det när dom är där uppe eller under bara.Dom lär ha o göra hela veckan ut med att skotta där uppe för det är hur mycket som helst kvar.

Skulle behöva ner o handla lite men det får jag ta när Johan kommer hem ifårn jobbet ska köpa lite mera tyg till draperiet det jag hade räckte inte. och imorgon orkar jag inte böka ner med barnen på stan blir nog att vi är ute och grejar med snökojan som vi håller på med om vädret tillåter. Tycker även att min lilla tjej är väldigt varm så jag misstänker att hon har feber för hon hostar och grejar med jämna mellan rum. Hon är väldigt duktig hon kom innan och försökte knäppa upp sina byxor och jag frågade henne vad ska du göra kissa svarade hon då. Sagt och gjort så gick vi till toaletten och satte henne där o mycket riktigt så kissade hon :D och imorse så satt hon på toa med och gjorde både 1&2 så jag hoppas att det börjar att släppa mer o mer för det hade varit skönt att bli kvittt blöjorna till sommaren i alla fall på dagtid.

Nej nu ska jag surfa vidare på nätet och läsa lite bloggar och se om jag kan få tag på en person o fråga en sak.

Ha det bra.

KRAM
2010-02-23
 09:35:06

Undrar vad vädergudarna håller på med!!

God morgon!

Fy detta snöande gör mig deprimerad vill verkligen inte ha mera snö då det räcker gott o väl med det vi har är ju lixom inte lite snö vi har heller*suck* vet att jag gnäller men är så himla svårt att ta sig någonstans när det är snö ute.Emilia kan inte åka vagn för dom som skottar lägger stora vallar överallt och dom skottar inte sina delar av trotoarerna så på vissa ställen måste man gå mitt i vägen och det känns inte så säkert men en snart 5åring och en 2åring. Snöar det så här på torsdag så får dom ta helg ifrån dagis tror inte att de är något speciellt då heller.

Idag fick dom åka snowracer till dagis gick bra halva vägen men sen började dom springa runt överallt och kallt var det med Emilias kinder var alldeles röda av kylan och så hostade hon som tusan pga kylan. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på när trollen är på dagis men jag ska nog försöka att vila mig lite har väldigt ont i min mun fortfarande så jag ska nog lägga mig o kolla på tv tror jag. Konstig himlen blev det är blått på ena sidan och mulet och genom grått på den andra sidan samt att snön vräker ner.

Ha en riktigt bra dag.

KRAM!!!!
2010-02-22
 15:27:42

Fy mår inte bra!!

God dag!

Ja dag har varit en minst sagt snurrig dag var iväg till sjukhuset imorse och tog bort en utväxt jag hade i munnen och ska tillbaka om 1 månad för att ta röntgen plåtar samt göra en bedömning hur dom ska operera bort titan plattorna för han sa du ska ju inte gå o ha ont. Så det kommer nog att bli bra tror jag eller hoppas i alla fall. Just nu har jag så ont i munnen så jag känner mig ganska matt.

Johan ringde mig ifrån jobbet innan och sa att taken på jobbet sviktar pga all snö så nu är han uppe på taket på jobbet och kör med slunga och skottar bort det så jag vet inte när man får se honom idag. Nu snöar det igen ute och jag vill verkligen inte ha mera snö det vi har räcker gott o väl visst man ska väl inte klaga på vädret men nu börjar jag tycka att snön räcker för denna perioden. NU håller jag på och kokar potatis och ska strax ut o steka kotletter så vi kan äta lite middag eftersom Johan inte kommer hem vid 16 så kan vi äta i förväg. Fy för allt just nu tänk vad jobbigt allt blir bara för att man har så himla ont på ett ställe. Nej nu vill jag det ska vara kväll så jag får gå o lägga mig och sova.

Ha en bra dag..

KRAM
2010-02-21
 22:29:08

Tvättat o en jobbig dag

God kväll!

Ja idag har jag tvättat fick ett ryck imorse och gick ner o kollade om det var ledigt vilket det var så fick stress tvätta o verkligen passa maskinerna för att hinna. Hann tvätta allt men fick hänga en del här uppe i lägenheten men det var det värt för hjälp vad tvätt jag hade fast jag tvättar en gång i veckan.  Emilia har varit jätte sur o jobbig idag hon har trotsat slagits och ja allt man inte får hon kastade en skruvmejsel typ i huvudet på mig och jag har ont ännu. Emma kom hit en sväng idag och vi avnjöt en pizza tillsammans.

Imorgon är det dagis för mina troll ska bli skönt för dom att få komma dit o leka av sig rejält själv ska jag på ett läkarbesök på käkkirurgen och kolla om dom kan operera bort mina titan plattor som stör mig massor och gör ont. Har

Har inte mycket mera att skriva om just nu.
2010-02-20
 20:57:52

Hjälp vad snö vi fått

God kväll!

Ja denna dagen har minst sagt varit intensiv. Klev upp lite för sent men vad gör det är ju lördag :D Tog en dusch sen väntades det frukost och efter det begav vi oss ut i snön som hadde kommit i massor under natten och det var inte vill jag lova fick nästan en chok men man slutar att förvånas ska ju komma ytterligare 30 cm blötsnö nästa vecka :S Tycker dock att det räcker nu då det börjar att bli lite väl mycket av varan men man ska väl inte klaga på att man har fått en vinter denna perioden man kan ju som sagt inte säga att vi inte haft snö. Tänkte på det igår när jag stod och tittade ut genom fönstret att man har inte sett marken eller ja gräset sen ca 1 vecka innan jul så den har verkligen legat länge snön. Hörde på radion idag att så mycket snö har det inte varit i västragötaland sedan 1985 så alltså 25 år sedan inte klokt men man ska uppleva mycket innan man dör.hehe. Sen har vi slipat tapeter i köket och imorgon ska vi tapetsera om är det tänkt hoppas att det blir bra bara.hehe.

Sen begav vi oss ut och köpte en present till en dagis kompis till Casper som har kalas imorgon. Sen kom farmor hit med ett jätte paket till Casper gissa om han blev glad :D

En bradstation i duplo fick han :D Fast vi var med på ett hörn där med då han tjatat om en massa nytt lego o dom hade 50% på lego denna veckan.

Nu kollar vi på melodifestivalen och barnen sover gott Casper hade svårt att komma till ro vet inte va det var med honom riktigt men jag tror vi måste öka på hans underhålls dos på astma medicinen för han har lite svårt att andas har jag märkt. Nu kommer slutligen en bild på snön utanför



Kolla på den första bilden man ser knappt trakron som är och plogar pga den höga vallen då snackar vi snö alltså
Ha en riktigt bra lördag kväll.

Kramar från mig till dig <3
2010-02-19
 20:43:27

Familjecentralen och ett lång besök på stan

God kväll!

Ja denna dagen har varit fullt upp men det gillar vi :D känns skönt att det finns såna dagar med :D Kl 08.00 var jag hos doktorn och fick nya mediciner utskrivet för min astma läkaren var dansk och jag fattade inte vad han sa för han var dansk men jag fick det jag skulle ha i alla fall och då blev jag nöjd :D känns skönt att ha sina egna mediciner nu så man slipper att använda barnens medicin.

Vid 10 gick vi till öppna förskolan på familjecentralen och där var det fullt upp idag var verkligen massor av folk där idag just pga sportlovet och det var nästan för många kändes det som ett tag men många mattades av efter sångstunden så det var lite lugnare då. Sen vid 13 gick vi till kina och åt lunch var himla gott o man äter som alltid alldeles för mycket mat men det är det värt :D Sen gjorde jag följe med svärmor o Emma på stan och gjorde diverse ärenden köpte nya gardiner och kuddfodral till vardagsrummet samt gardiner till barnens rum så ska bara dela på dom och sen sätta upp dom blir nog kanske lagom till min födelsedag :D Sen vid 16 var vi klara med allt på stan och då var vi här en sväng och myste med farmor/svärmor men barnen var trötta så det blev mycket tjafs och bråk mellan dom.

Nu ska vi kolla på hockey snart och bara vara i soffan avslutar med lite kort.







Ha en riktigt bra kväll mina nära o kära :D

Kram
2010-02-18
 19:35:50

Läkarbesök o fika :D

God kväll!

Ja nu har man äntligen landat efter en dag med väldigt mycket som har hänt. Vid 13.30 så begav vi oss iväg till bvc för att träffa doktorn och där pratade vi mest om hur Emilia mådde nu eftersom det var samma läkare som vårade henne för lunginflamationen när vi var där varje dag och han undrade hur vi hadde det nu. Men vi fick utskrivet några droppar som vi ska ge Emilia varje kväll emot hennes sömnrubbningar och hoppas att det hjälper bara för vi har ju testat en del nu. Så ska hämta ut det imorgon. När vi var klara hos doktorn gick vi upp till Emma för att lämna en telefon som Jonte glömde här sist och han hade nog saknat den för han blev jätte glad när Casper lämnade över den till honom.

Imorgon ska jag till doktorn kl 8 och sen så ska vi till familjecentralen vid 10 tiden och sen kl 13 så ska vi äta på kina ska bli bjudna av svärmor och det tackar man ju inte nej till precis :D Sen ska Johan iväg och skotta av snö på ett garage tak och så som det snöar nu så lär det behövas skotta mera än så för det vräker ner just nu som om det inte räckte med snö nu undrar hur länge den kommer att ligga kvar tro o när det kommer att bli VÅR.

Ha en bra kväll.

Kram
2010-02-18
 13:17:36

Knasig torsdag :S

God middag!

Denna dagen har verligen börjat knasigt :S gick iväg till bvc kl 10 för läkarbesöket som vi skulle på nej då är det kl 14.00 i stället :S jaja inte mer o göra åt det bara knata hem igen och sen kl 11.45 bar det av till vetrinären med Pussi som har haft sån klåda i sina öron dom senaste dagarna och mycket riktigt så var det skabb hon hade som jag trodde att det var. SÅ 300kr fattigare blir vi imorgon de är inte billigt att ta sina djur till vetrinären men det gör man ju eftersom hon behövde det. Tycker bara att det är lite dåligt eftersom ägaren jag pratade med idag och hon sa att nej gud hon kan int ha skabb inga av mina andra djur har skabb köp öronmedel på apoteket och gör rent öronen. Vetrinären sa det att har dom klåda så är det skabb och om dom bara har vax så kliar inte det direkt. Så hoppas att denna sprutan hon fick och rensade öron gör susen ska tillbaka om 2veckor igen och ta en ny spruta så dom dör helt o hållet.

Nu ska jag klä på oss och gå iväg till Emilias läkabesök en gång till fast denna gången hoppas jag att de är en läkare där med o inte bara en sköterska. Uppdaterar mera om det senare ikväll ska träna idag med vilket jag inte alls har någon motivation till.

Kram o hej!!
2010-02-17
 19:29:25

Onsdag kväll!

God kväll!

Ja denna dagen bara flög iväg blev ingen utgång för oss idag för jag satte fart med att STOR städa var himla skönt att få det gjort fast känns samtidigt lite onödigt eftersom vi till helgen ska tapetsera om i köket men kände att jag behövde få grovstädningen gjord så nu slipper man fundera så mycket över det har skurat överallt och ska väl försöka att damma lite med om jag orkar men det är så tråkigt.

Så denna dagen har jag inte mycket att skriva om annat än städning. Emilia har som sagt börjat att hosta igen så bara hålla tummarna att det går över snabbt tycker det är tråkigt att hon inte får vara frisk många stunder hon har gnällt över örat idag o pekat aj ett par gånger och hon är sån att hon kan ha öroninflamation utan feber har hänt många gånger och jag är lika dan har haft många utan feber när jag var mindre så ska be läkaren kolla lite extra imorgon när vi är där.

Nu ska jag kika på lite os på tv men ha det jätte bra.

KRAM
2010-02-17
 08:11:55

Drömmar !?

God morgon!

Fast jag är knappt vaken känns det som ska gå och sätta på lite the om en stund.Jag undrar över drömmar för jag fattar inte hur man kan drömma så konstigt och att man ofta drömmer samma drömmar om o om igen vad betyder det? Sen att man kommer ihåg dom måste ju vara att man sover för lätt för det är ju då man kommer ihåg dom sägs det?

Jag drömmde så sjukt i natt så man kan knappt förklara men den drömmen har jag drömmt många gånger sen jag var tonåring handlar om utmjordlingar och i natt när jag drömmde det så har jag inte kollat på något läskigt på tvn som man kunde tro att jag har gjort. Det är så hemskt när man vaknar o är helt stel i kroppen pga drömmen vaknade till mitt i ett hemskt skede i drömmen. Så himla irriterande.Emilia hon har varit vaken som vanligt och ja är lika trött idag som jag var igår när jag vaknade så detta lär bli en seeg dag med. Mätaren visar -6 ute så det blir till att vänta med att traska ut för Emilia börjar få hosta igen så bara att börja om med alla mediciner igen och hoppas att hon intre blir så dålig denna gången.

Imorgon ska vi till läkaren på bvc så jag ska be honom att lyssna lite extra o kolla örat för hon gnäller över det ganska ofta fortfarande. Ska bli skönt att se vad han har att säga eftersom det är ett besök angående hennes sömn besvär jag vet att han är bra för det var han som Emilia hade när hon fick sin lunginflamation så han borde känna igen oss tycker jag eftersom det inte var så längesedan.

Hoppas att du/ni får en riktigt bra dag.

KRAMAR
2010-02-16
 21:03:42

Seeeeg dag

God kväll!

Ja shit vilken seg dag jag har haft men kan ha o göra med den stundande sömnbristen Emilia vaknar varje natt o håller låda till max blir tokig på henne får springa ett antal gånger per natt och i natt skämrde katten mig till tusan höll på att snubbla på henne en svart grej låg på golvet trodde att det var en tröja men icke det var Pussi.hehe som tur var missade jag henne.

Idag har vi faktiskt itne gjort något vettigt annat än att gå på stan en sväng med Emma för o kolla läget lite så på fredag ska jag ner o köpa nya gardiner och lite annat smått o gått hittade massa jag vill ha :D har en affär här i stan som för tillfället har 70% på allt. Barnen har varit ganska sega idag med dom har varit trötta och inte gjort så mycket lekt lite i mellan varven och kikat på tv dom måste ju få ta det lugnt med när dom väl är hemma o myser. Just nu känner jag att jag vill att tiden ska gå 2 ½ vecka frammåt längtar som tusan och Casper pratar om det hela dagarna så vi får be en bön att det går snabbt. Imorgon vet jag inte vad som händer faktiskt har inget alls planerat om det inte snöar så tror jag att vi beger oss ut en sväng synd bara de är så mycket snö här  så det inte går att åka pulka o jag har ju ingen möjlighet att ta mig någonstans.

Vi får se vad dagen har att erbjuda. Nu ska jag kika tv o sen lägga mig för att förhoppningsvis sova lite.

Kram o god natt.
2010-02-15
 21:16:43

God kväll bloggen

Hej på er!

Ja från att inte ha planerat något till att bli en fullspäckad dag :D Emma o jonte kom hit vi ca 12 och vi gjorde lunch tillsammans och åt väl runt 14 ca tog tid med maten.haha. Men alla barn åt så det spruta ur öronen blev köttfärslimpa och potatis o kokta grönsaker. Sen packade vi på oss alla kläder och begav oss till badhuset för att bada med våra troll. var hemma här när kl var ca 18 sen var det bompa som gällde och vi åt lite kvällsmat barnen kom i säng runt 19.30 o somnade som stenar båda två.

Imorgon väntar ett besök för mig på vårdcentralen för att göra ett spirometri test emot min obehandlade astma som jag har känner att jag måste ha medicin emot det så på fedag ska jag träffa läkaren o se vad dom säger. Sen på kvällen blir det att träna lite o simma som avslutning känner att jag måste bränna bort lite av helgens onytigheter och starta om igen.


Nu väntar snart sängen.

Kram o god natt
2010-02-15
 08:57:37

Sportlovs vecka

God morgon!

Har inte hunnit skriva något sen i lördags.Hade jätte skoj hos Emma har inte haft så kul på länge :D Var hemma när kl var 02.00 och sen igår tog jag en sovmorgon var skönt barnen var vakna men jag orkade inte gå upp gick upp till kl var 09.30 Emma ringde vid 09 o frågade om Johan kunde hjälpa till o köra till vårgårda o borås så han var borta i stort sett hela dagen var hemma vid 16 precis när vi skulle äta middag. Blev stek och kokt potatis o kokta morötter o sås var faktiskt gott var första gången jag gjorde stek någonsin men den blev bra blev lite förvånad att det gick så enkelt att göra.haha.

Idag vet jag inte riktitg vad vi ska pyssla med tänkte åka upp till badhuset men jag vet inte om vi hoppar det känner mig ganska trötter o seg idag men är ju bara morgon ännu så vi hinner säkert ändra oss.

Barnen har sportlov denna veckan så dom är hemma hela veckan båda två Emilia kunde visserligen ha gått på dagis denna veckan men valde att ha henne hemma med så man slipper att stressa iväg med henne.

Ha de bra.

KRAM
2010-02-13
 09:18:37

Renovering av kök

God morgon!

Här pgågår makeover av köket idag barnen hjälper Johan att slipa och greja med tapeterna ser roligt ut men ändå kul att dom hjälper till och lär sig hur det ska gå till ifrån början.Haha. Idag blir det en vända på stan och sen en sväng upp till Sofia och kolla lite barnkläder som hon vill bli av med och sen ska jag försöka se om jag hittar någon bra hårfärg att färga håret tills ikväll men beror på vad det kostar men vet att lindex har haft massor på rea bordet dom alltid har där nere.

Johan han sov sig igenom hela kvällen igår lagom roligt men han var trött o behövde sova var ingen ide att väcka honom han sov alltså ifrån kl 18.30 - 07.00 inte dåligt haha.En annan fastnade vid tvn och kom i säng när kl var 23 fast jag var så trött som jag var men var lite skönt med att sitta i lugn o ro och ingen som pratade bara jag o missen som åt ost :D

Hoppas att ni får en riktigt bra dag,

KRAM
2010-02-12
 20:36:28

Mycket trötter

God kväll!

Ja idag har ja varit riktigt trött efter de att vi kom hem har tvättat o donat en hel del men känner mig totalt väck i kroppen. Skulle ha varit upp o tränat idag men får ta de på söndag i stället. Idag var det min sista dag på praktiken kändes väldigt konstigt att inte gå dit mera men på måndag börjar nya tag med att söka nytt o hoppas att man hittar något snabbt. Fick så himla fina tulpaner av dom och en jätte fin svart bad handuk alla barnen kom o gav mig en kram när vi åt lunch blev helt överraskad hade inte alls förväntat mig att jag skulle få något av dom. Tack så jätte mycket om det är någon som läser utav er :D


Bildbevis :D

Nu ska jag återgå till tvn o lägga mig tidigt idag känner att det verkligen behövs Johan har sovit sen kl 18.30 i soffan har försökt att väcka honom men han bara mumlar till svar trött stackarn han med. Märks att de är fredag med andra ord. Just nu sitter våran tråkiga katt som bara gömer sig under våran säng. Men nu i alla fall så sitter hon i fönstret i vardagsrummet och tittar ut ser lite kul ut :D kul att se henne framme lite men det konstiga är att man får dra fram henne först innan hon inser att de är skönt att bli klappad och gå omkring här inne lite. Hon rör sig visserligen hela dagarna här hemma säkert när vi inte är hemma.

Imorgon ska jag på sexparty hos Emma på kvällen o det ska bli så himla skoj att göra något annat utöver det vanliga så har köpt lite vin o några cider så imorgon ska det bli kul har jag sett fram emot i två veckor :D Imorgon står även städa på listan ska en gång för alla göra i ordning här hemma ska börja slipa ner tappeterna i köket för har fått hem våra nya tapeter och på fredag ska vi låna tapetbordet o sätta upp dom så kan vara skönt att ha det värsta gjort tills dess.

Ha en jätte bra kväll.

Kram

2010-02-10
 21:53:36

OJ förlåt

God kväll!


Har inte hunnit med mycket med bloggen denna veckan har varit skit trötter och har ju börjat på praktiken denna veckan som är min sista med på fredag är min sista dag sen har barnen lite sportlov o börjar sedan på sina 15 timmars dagar igen måste köpa ett busskort så att vi kan åka bussen för det funkar inte att gå Casper orkar aldrig det o sen orka leka på dagis är för mycket snö med för den delen.

Men denna veckan har alltså bestått av praktik,laga mat och TRÄNA med stort T i måndags var jag o Emma upp och simmade blev 45 minuter härligt men död var jag efter tog ut mig rejält dom sista 10 minuterna men skönt när man känner att man verkligen kör ut sig. Sen i tisdags var det vilodag ifrån träning och då var jag hemma och myste med familjen o våran misse :D Casper hade gympa och han var väldigt trött när han kom hem så det blev en tidig kväll för honom.

Idag har det varit praktik och sen hem o lagade lite mat sen körde Johan upp mig till badhuset för att träna idag blev det träning på gymet och simmning så jag känner mig trött just nu. Önskar att vågen visar det samma om 2 veckor när det är dags att väga o mäta igen men måste säga att jag är sugen varje dag när jag går in i badrummet men jag SKA inte väga mig.

NU bllir det sängen och upp tidigt imorgon. Imorgon ska jag vara i köket på dagis o hjälpa till så imorgon blir man mat tant :D

Kram o god natt!
2010-02-07
 21:04:33

God kväll!

Ja hej på er!

Idag har det varit full fart här hemma gick upp vid 08 imorse gjorde ägg frukost och myste i köket till kl var 9. Sen fyllde vi i en massa papper och jag städade köket samtidigt på bänken såg inte klokt ut men rent blev det i alla fall :D Sen gjorde jag i ordning varmt vattnen och choklad packade ner korv osv,sen begav vi oss ut till golfbanan här i stan och där har dom en jätte backe och där åkte vi så det visslade om det var skoj så dit blir det garanterat en tripp till :D

Sen hemma så grejade vi med lite att äta grillade visserligen korv där borta men det blir man inte mätt på samma sätt på. Sen åkte Johan iväg med Emma till borås för att hämta en soffa som hon skulle ha från sin pappa.Så jag och barnen roade sig på egen hand här hemma vi myste med lite chokladpudding eller barnen jag tog bara lite eftersom det är så onyttigt. Nu har jag gosat med våran kisse miss i en timme och har fått henne att bli inte rädd för oss så nu ligger hon här i soffan jämte o sover gott så det känns som ett steg i rätt riktning har även gett henne medicin. Nu har vi kollat på blåsningen och jag ska snart ställa mig i en dusch luktar bara grill om mitt hår.



Ha en bra kväll! Kram
2010-02-06
 23:16:47

Oj klockan är mycket

God kväll eller god natt skulle nog passa bättre!

Idag har det varit en seg dag men ändå så har den bara farit iväg vart vet jag inte riktigt. Gick upp vid 07.30 o sen blev det frukost och sen grejade vi hemma med allt möjligt plockade undan lite i köket och så. Sen vid 13 så var vi till Emma o hjälpte henne flytta upp en soffa från henns föråd till hennes vardagsrum. Sen vid 15 tiden så körde Johan upp mig så jag fick träna lite blev simmning idag igen simmade 45 minuter o vi kom fram till att det blev ca 1km totalt så jag känner mig nöjd och inte direkt trött i kroppen heller så imorgon blir det samma pass igen fast lite tidigare så man slipper känna press på att man ska hinna innan dom stänger vid 16 så man kan simma lite längre om man orkar och kanske ev bubbla lite efter man är klar o basta :D

Nu ska jag gå o lägga mig Emilia är dock vaken men ja det får bli som det blir.Kisse katten hon har tryckt under soffan o sängen idag men hon har varit på väg fram ett par gånger nu ikväll så det börjar väl kanske släppa lite på rädslan hoppas jag.

Ha en riktigt natt o sov så gott.

Kram
2010-02-05
 20:25:48

Fullt upp minst sagt

God kväll!

Ja idag har det varit fullt ös sen vi gick upp imorse gick upp vid 06.30 och hjälpte till att få casper att komma iväg till dagis då han sov länge idag hoppas att han gör det imorgon med för det behöver han men bara för att han är ledig så sover han väl bara till kl 6. Sen när dom åkt tog jag mig lite frukost och sen så satte jag mig lite vid datorn och sen knatade vi iväg till öppna förskolan en sväng efter jag tagit disken vi var där till kl var 12 ca och sen blev jag så himla hungrig så vi gick och åt en pizza onyttigt jag vet men det var det första jag fuskat denna veckan om man bortser från kakan Emma hade med sig igår.

Sen tog jag följe med Ida och Ove som var med på pizerian och skulle köpa kattsand på willys o sen tog jag en kopp the hemma hos dom i inväntan på att Johan o Casper skulle komma hem ifrån dagis o jobb sen åkte vi och hämtade våran nya familjemedlem


Pussi heter hon och sitter just nu och trycker under våran soffa och vill inte riktigt komma fram men ger henne tid så kommer hon nog fram snart och utforskar hemmet. Var meningen vi skulle tagit en katt på 4månader men det visade sig att den hade ett brock på magen o det hade hon inte kollat upp så vi tog denna i stället hon är 4år och verkade vara en jätte gosig kisse katt. Nu ska jag tvätta kart och sen ska jag ta och kolla på lets dance o sen blir det sängen för jag känner mig trött varit fullt upp idag har knappt hunnit tänka. Imorgon kommer svärmor hit och ska äta middag o åka pulka med oss ute en sväng och sen ska vi bjuda på middag blir tacos på menyn imorgon. Hann inte med att fira henne riktigt när det var så mycket folk och nu jobbar hon ju så himla mycket så vi hinner knappt ses så man får passa på :D

Ha en bra kväll.
Kram!
2010-02-05
 07:53:52

God morgon fredagen :D

Ja god morgon!

Känner mig ganska seg i kroppen idag Emilia hon har besämt sig att man ska inte sova på nätterna de är lite uttröttande måste jag säga men hon är ganska ledsen så kan hända att hon har ont någonstans. Igår var en seg dag som jag o Emilia tog det lugnt på hon var ganska trött just pga att hon är vaken så på nätterna. Vid 14 tiden var hon väldigt trött och hon ville inte sova inne så vi tog en promenad ut i snön och Emilia somnade på engång när hon somnat tog jag en sväng in på lidl för att bara kolla egentligen vad katt mat kostade osv sen tog jag en promenad mot stan bara för att få lite mera luft i mig hamnade på ica för glömde min vattenflaska hemma så gick in o köpte en flaska med loka var himla gott väl inne i affären så träffade jag en kompis o fastnade där en stund trevligt :D sen ringde Emma och frågade vad jag gjorde så vi mötte upp på stan och hon o Jonte följde med oss hem en sväng dom lekte en stund barnen medans vi åt middag och Emma hade med sig fika var det första denna veckan som jag syndade på så jag känner mig duktig ändå :D

Idag ska nog jag o Emilia gå ner på öppna förskolan en sväng beroende på hur hon är när hon vaknar vill ju inte att hon ska dra på sig något mera i onödan. Sen vid 14 ska jag börja tvätta så måste införskaffa tvättmedel för jag såg att det var slut. Sen mellan 15-15.30 ska vi åka och hämta en ny familjemedlem om det känns bra :D längtar massor och Casper han hade glömt det i morse när vi frågade vad vi skulle göra idag han sa äta popcorn.haha. Sen ikväll ska jag upp o simma en sväng tror jag eller om det blir imorgon. Sen blir det fredagsmys med familjen innan dom går o nanar blir traditionella popcorn o lite dricka till barnen är stående här på fredagar o så lite godis på lördagen. så det kan hända att jag inte bloggar mera idag beror på hur allt går under dagen o vad jag o Emilia hittar på.


Dom här fina kom på posten för några dagar sedan min moster har virkt små bakvärk till Emilia så himla fina och uppskattade av båda barnen. Emilia roade sig med att mata mig igår med olika kakor och tårta.Tack snälla du :D

Ha en jätte bra dag.
2010-02-04
 09:43:28

Har Fått En Award

Har fått en nominering av IdaLövdahl, tack så mycket!  :)

Så här går det till:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka personen du fått den av.
3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.
4. Välj sju andra bloggar att ge den till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award


3)  1. Jag är rädd för ormar
2. Älskar att vara ute med barnen
3. Har gått hos en psykolog
4.Är lite beroende av socker
5. Uppvuxen i knutby som var med i media.
6. Har rökt
7. Älskar att vara med mina nära o kära.




Jag väljer dessa sju bloggar att skicka den vidare till:

Emelie
Pemz
Therese
Enny
Jenny
Angel
Sofia

Lycka till allihopa!
2010-02-04
 08:29:50

En tröttis idag

God morgon!

Ja fy idag är jag trött känner mig seg som attan men Emilia har varit vaken i natt flera timmar och jag var och simmade igår o det gör väl sitt med att jag är så seg i kroppen när man inte sovit som man ska Casper kom till mig när kl var 00 då hade jag inte somnat ännu men kl 02 så bar jag in honom för då kunde jag inte sova alls när man ligger mellan två st som är jätte varma gjorde att jag höll på o svettas ihjäl :S igår kväll så tog jag o Emilia en promenad i det snöiga vinterlandet så jag lägger in lite bilder och sen ska jag ta upp min gumma som har vaknat precis. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på blir nog en promenad ute i vagnen så Emilia får sova sin middagslur hon vill säkert göra det idag med hoppas jag i alla fall så hon kan sova ute så jag får en promenad med. Tror att jag ska gå upp o träna ikväll eller om det blir simmning ikväll igen känner att jag är på gång nu och vill inte tappa flödet riktigt så gäller att passa på.


Lekparken o bänken syns knappt pga all snö mängd


Emilia är lika hög som snöhögarna och ställde henne i snön o benen försvann.Hon skulle promt åka snowracer tog fram pulkan till henne nej mamma den o pekade på Caspers snowracer hon tjöt av skratt när vi var ute och sa nö mamma nö(snö) första gången hon sa ordet snö blev så chokad :D Vi hittade en katt som följde efter oss jätte länge Emilia vrålade mamma titta katt katt. Pratet har börjat att släppa mycket på Emilia och det känns skönt hon säger mera meningar nu och mera ord man förstår fast hon säger ju mycket samma ord om olika saker som hon blandar ihop.

Ha en bra dag.

Kram
2010-02-03
 13:21:39

Varit ute på promenad

God middag!

Jag och Emilia gick ut efter vi ätit lunch för hon ville så gärna sova i sin vagn hon som innan har hatat att somna i den som pesten har nu kommit på att de är skönt hon har sovit i den hela veckan ute 1timme det gör henne gott med att få lite luft för hennes luftrör är ju inte heller kallt ute idag men börjar att bli här inne känner jag pga att dörren står öppen.

Promenaden gjorde mig helt svettig ligger så mycket snö på trotoarerna så man blir tokig på dom som inte kan ploga sin väggren en farbror frågade om det var jobbigt att köra barnvagnen och han fick till svar att ja de är inte enkelt i alla fall. Nu ska jag sitta o bara vara en liten stund medans Emilia sover gott sen blir det full fart här jag tänkte ta med Casper ut och göra en snögubbe för snön kändes ganska blöt så jag tror att de går o göra det han har tjatat om det ända sedan snön kom men har ju varit så himla kallt ute så då rasar de ju bara ihop.. Johan ska iväg och skotta snö efter vi har ätit middag och sen har han lovat att köra upp mig till träningen ikväll hoppas att han håller det idag för han har lovat mig det i 2 dagar nu för det går inte att gå när de är så här snöigt eftersom folk som sagt inte kan ploga trotoarerna längre.

Ha en bra dag.
KRAM
2010-02-03
 07:56:46

Hjälp vad snö :O

God morgon!

Ja imorse när Johan o Casper skulle gå till dagis o jobb så kom dom knappt ut genom ytterdörren för det var så mycket snö och det snöar faktiskt ännu så ja det är bara att gilla läget och inse att det kommer att vara snö hela året ut eller något men helt ärligt så vill jag inte ha mera snö nu vet att jag har sagt det innan men kan upprepas flera gånger.


Så här såg bilen ut imorse och Casper han syns knappt genom all snö,Ankan fick följa med på köpet :D
Nu ska jag ta Emilia lite som har svårt med sin andning idag så jag ska ringa upp o fråga om dom har någon läkare där idag så hon kan få inhalera lite idag med konstigt för igår var hon jätte bra i luftrören.

Ha det bra i snöyran.

Kram
2010-02-02
 21:58:48

Ett gott skratt

Fick detta i mejlen för en stund sedan tyckte den var rolig. Kanske jag som har sjuk humor men här kommer den i alla fall


Ett gift par i 60-års åldern firade sin 40-åriga bröllopsdag
på en lugn, romantisk liten restaurang
...

Plötsligt dök en liten vacker fe upp på deras bord. Hon
sa:
"För att ni är ett exemplariskt gift par
och för att ni är kärleksfulla
mot varandra så
kommer jag ge er båda varsin önskan."
Hustrun
svarade "Åh, jag vill resa runt i världen med min älskade make."

Den lilla feén viftade med trollspöt och -
poof! - Två biljetter till Queen Mary II
dök upp i hennes händer.

Mannen tänkte efter en stund: "Ja, detta är väldigt
romantiskt, men ett
tillfälle som detta kommer aldrig igen.
Jag är ledsen min kärlek, men min önskan
är att ha en hustru 30 år
yngre än jag."
Hustrun, och feén blev djupt besvikna, men en önskan är en
önskan.
Så feén viftade med trollspöt igen och poof! ... Mannen blev
93 år gammal
.

Sensmoralen i denna historia: Män som är otacksamma
jävlar ska
komma ihåg att även feér är
kvinnor...

2010-02-02
 20:14:19

Snö snö snö :S

God kväll!

Vart kommer all snö ifrån det bara vräker ner och har gjort till o från hela dagen vill inte ha mera nu ju :S nu är det så vitt utanför fönstret så man får pulsa i snön när man ska ut och det yr som tusan. Tänkte tagit mig en promenad men jag tror att jag avstår faktiskt ser inte mysigt ut alls :(

Annars har det varit en seeg dag idag har inte gjort så jätte mycket Emilia har varit trött sov till kl 9 o sen så var hon som i en dvala till kl var strax efter 12 då fick hon syn på vagnen och ville nana sa hon så vi klädde på oss och gick ut en sväng hann inte mer än att komma till rondellen så sov hon som en sten inte så konstigt eftersom vagnen krängde o flängde åt alla håll o kanter av all snö som låg ivägen var ett bra träningspass i alla fall var helt slut när vi kom in*pust* Nu ska jag titta lite på tv och sen komma i säng i skaplig tid känner mig så grymt trötter idag fattar inte varför riktigt men orken bara försvann.

Ha en bra kväll.

Kram
2010-02-02
 07:42:50

Rätt ok natt

God morgon!

Har sovit rätt ok i natt varit upp någon gång bara till Emilia så jag hoppas att det håller i sig för hon behöver sova på natten men jag vet ju att det där är så himla olika. Min lilla prinsessa sover frorfarande gott i sin säng och gör mig ingen brådska att väcka henne eftersom hon behöver sova av sig viruset och febern. Hoppas bara att det hjälper med.

Jag själv borde väl med lägga mig men blir så himla seg om jag sove rmera nu eftersom jag varit vaken en stund vaknar ju till när jag ska hjälpa till o få iväg Casper till dagis så nu ska jag göra i ordning frukost o äta den i lugn o ro blir god morgon välling och två känckemackor med ägg på :D är så himla gott. Jag vägde mig faktiskt imorse och jag har gått ner 2kg på 2 veckor så det går neråt i alla fall :D egentligen har jag inte gjort något extremt men har simmat lite tränat lite och igår tog jag mig en promenad på 45 minuter i ganska rask takt var dock lite trött i benen efter det men det gick ganska bra ändå. Men har tagit bort allt mjukt bröd och äter knäckebröd i stället och försöker äta regelbundet fast det blir si sådär med det när man är iväg på sjukhus osv med Emilia men det får lov att gå.

Här snöar det som tusan idag bara vräker ner dom har ju sagt att det kan komma upp till 2dm snö idag vill ju inte ha mera snö nu ju :( som Johan sa innan han åkte till jobbet att snön kommer väl att ligga till april eller något.

Nu ska jag göra mig min frukost och om det slutar snöa lite så tar jag o Emilia en promenad senare behöver ju inte gå länge men är motion i sig när man behöver ploga med vagnen framför sig.
Ha en bra dag.

2010-02-01
 21:45:02

TRÖTT

God kväll!

Är verkligen skittrött idag :( har varit jobbiga veckor här nu känner jag allt får ta och vända nu hatar att vi ska vara sjuka hela tiden det tär på familjen o humöret. Har varit med Emilia på barnmotagningen idag igen och där tog dom lungröntgen och det visade att hon hade skrot på vänster lunga som läkaren valde att kalla det men det var på väg tillbaka hon har haft en rejäl lunginflamation sa hon. Tittade även i hennes öron och vänster öra har nästan en spräckt trumhinna var rejält mycket var bakom sa hon men vi ska fortsätta med pencelinet och hoppas på att det går över tills på fredag då kuren är slut.

Nu ska jag ta o hoppa i säng känner mig trötter Johan har redan lagt sig.

Men ha en bra kväll det som återstår

KRAM


Tröttis Emilia