2009-02-28
 18:11:36

Oj inte hunnit blogga alls

Hej på er här har varit fullt upp minstsagt men det är kul det med när dagarna bara rinner iväg. Emilia har sovit oroligt dom senaste dagarna och äter dåligt som tusan så det hör ju ihop. Har även haft problem med magen till o från men det har säkert med hennes tänder att göra eftersom dom vägrar att komma fram någon gång.

Hon har även lite feber till o från men hon är vid gott mod ändå. Igår så var vi på familjecentralen i ett par timmar och sen gick vi hem och sen åkte vi och städade lite sen kom Ida o Ove så vi spelade lite poker var jätte skoj men jag förlorade stort.hehe. Men det bjöd jag på =) Men var vid en giv som det låg 4st tvåor och en 3a på bordet hur stor är sannolikheten att det blir det. Jag ch Ida fick identiska kort en giv med det var oxå inte stor sanolikhet att det skulle hända och båda två var svarta kort.hehe.

Idag har jag varit hos frissan och fixat håret vart hur nöjd som helst

Såhär blev det i alla fall =) fast jag ser nu att datumet är ju helt galet vadå 2003.haha dags att kolla kameran tror jag :P
Sen var ida och ove här en sväng så barnen fick leka lite det vart fullt ös kan jag lova. Dagens höjdpunkt var när Casper fick fram sitt tält som han fick i julklapp för flera år sedan och nu var det jätte kul att leka i.

Johan och Emilia är inne i tältet


Emilia har kommit på att man kan klättra och busa i soffan jobbigt värre  eftersom man måste jaga henne hela tiden.

Nu ikväll blir det melodifestival tacos och besök av väldigt goa vänner ifrån Lidköping som var längesedan vi träffade nu så ska bli himla skoj att träffas.
Nu dags för att plocka fram Caspers bolibompa godis.

Ha en bra kväll!
Kram
2009-02-26
 21:21:39

Dumma hosta

God kväll!

Mitt städande gick bra är bara till o dammsuga och torka golv imorgon innan vi beger oss iväg till familjecentralen och efter det så ska vi iväg och städa var längesedan nu vart inget förra veckan, Men är bra det så får man lite extra i kassan. Nu ikväll har jag gått och fått världens rethosta det kliar så i halsen så vill ta en borste att riva runt med i halsen för att det ska lossna. Men jag åt några pocorn och det var inte det bästa känner jag hoppas att det släpper snart.

Har fortfarande tvätt kvar i tvättstugan så blir till att nattuggla idag men ska ändå kolla på ice rode truckers om det är idag har inte riktigt koll på det faktiskt får ta och kolla in det på tablån. Blev i alla fall inget handlande idag ska göra det imorgon för idag var städning prio ett =)

Casper blev så glad jag bäddade rent i hans sän när han var på dagis och upptäckte när han skulle gå o lägga sig att det var krabbor och fiskar på täcket och kudden. Att man kan bli så glad för att det var krabbor i sängen. Han har haft det lakanet länge men var nog ett tag sedan han hade det i sängen har varit batman ett tag nu =)
Jag ska ta och ta mig en rejäl funderare angående frisyren jag vill ha på mitt hår är så himla svår men jag vet att jag vill göra något drastiskt med håret för jag HATAR mitt hår just nu.

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.
KRAM
2009-02-26
 10:50:40

Hjälp vilket väder :S

God middag!

Imorse när vi skulle gå till dagis var nästan all snö borta men när vi kom fram till dagis så var det som om himlen öppnade sig och jisses vad det började snöa jag såg ut som en mumie  kolla här

Taget med mobilen kanske inte den bästa.
 
Så jag var minst sagt blöt när jag kom hem men det fortsätter att komma STORA flingor ifrån himlen och nu ökar det på ser jag.Vill ju att våren ska komma nu vill inte ha mera snö. Natten har varit jobbig här så man känner sig ganska sliten Emilia har vaknat tusen gånger och skrikit hysteriskt fast man vet inte varför hon blir tyst somnar om och sen drar det igång igen.suck. Casper kom 04.50 imorse och ville kolla på Dora men jag sa åt honom att gå o lägga sig igen han låg hos mig en stund och sen gick han till sin egen säng och somnade om till klockan var 07.45 vilket var lite sent då borde vi stått i hallen påklädda och klara men alla låg och sov så det blev lite panik. Men vi tog bussen så vi hann i tid i alla fall tur var väl det när detta ovädret kom.
Nu ska jag sätta lite fart på mitt städande blev inte mycket gjrot igår när barnen är hemma så ska passa på nu så har jag allt klart inför helgen vägrar att städa då vill ha de gjort innan dess. Idag ska jag även tvätta ska dra ut alla sängkläder tänkte jag kan nog behövas.

Ha en bra dag så hörs vi senare. KRAM
2009-02-25
 21:09:07

God kväll!

Hejsan!

Ja nu var det onsdag igen helt otroligt vad dagarna o veckorna går snabbt. Sa just till Johan att snart är denna veckan slut och det är helt igen. Idag har jag städat lite men blev inte mycket gjort för jag orkade inte o sen så fick jag besök av Ida o Ove medans Tim var på dagis men dom kom tillbaka en sväng så barnen fick leka lite.Emilia har varit gnällig idag hon hade en liten uns feber men verkade inte vara något allvarligt för när vi la henne så var hon inte varm. Så säkert bara något tillfälligt.Men hon har ätit dåligt idag med som alla andra dagar typ.suckar.

Efter vi ätit middag tog jag med mig Casper ut på stan en sväng bara för att få komma ut lite sen så var det dags för kvälls rutiner och båda barnen var trötta till max Casper satt och kollade på svampbob så kom han själv och bad om att få gå o lägga sig så han insåg nog själv att han vara ganska trötter för han vaknar ju klockan 06.00 som en väckar klocka väcker honom.hehe. Sen tog jag ett långt varmt bad var underbart skönt jag kände att det var behövligt.Johan kom upp och kollade om jag levde efter ett tag för han tyckte det var så tyst men jag låg o halvsov det är så skönt att bara slappna av.Svarade lite difust jo jag lever =)

Imorgon är det dags för att gå iväg till dagis sista gången denna veckan skönt med helg för dom båda två.Sen vet jag faktiskt inte vad som händer riktigt.Men måste få klart i köket eftersom vi får besök på lördag =) Ska bli så himla kul att ses igen var en evighet sedan tror inte vi har träffats sen i augusti. Så ska även handla taco tillbehör imorgon kanske jag gör det när barnen är på dagis*funderar*

Ha en bra kväll och god natt.
KRAMAR ifrån mig
2009-02-25
 20:51:39

Hjälp mig välja frisyr!!

Så här ser jag ut nu

Dock väldigt sur ser jag ut men de gör jag jämt på kort.


1

2

3

4
Hjälå mig välja någon så kommentera gärna vad ni tycker.
2009-02-24
 22:18:39

Uppdatering om sjukhusbesöket+ brännskadan

God kväll!

Kommer att fatta mig kort skriver mera imorgon för jag är så trött fast mest mentalt känns det som. Har varit mycket idag. Caspers ben har små prickar ovanför knät som gör ont så får hålla koll på det så det inte blir värre men det jag trodde var ett badkar var i själva verket handfatet som han hade suttit i med benet i 20 minuter.

Här en bild på benet mycket dålig men det gick inte o ta bättre kort


Hos loggopeden gick det väl bra vet inte så mycket mere än jag gjorde innan men hon sa att det vi skulle fortsätta så som vi gör och erbjuda henne hela tiden osv. Sen ska vi tillbaka den 16e och då ska vi träffa dietisten samtidigt och diskutera näringsintag och ev få något mera kalori rikt att äta åt henne.
Sen den 9e ska vi till borås oxå och då ska vi träffa läkaren vet inte om det är hjärt besök eller om det har med maten o göra för det står inte i remissen.

skriver mera när huvudet är mera rensat orkar inte just nu känner jag.
Ha de bra så hörs vi imorgon.
KRAM
2009-02-24
 12:48:26

Brännt sig :(

Ja hej igen var ett fasligt skrivande idag.

Dom ringde precis ifrån dagis och sa att Casper har brännt sig på soppan som vart för varm han hade spillt den över sig och fått det på benen så han hade brännt bort hud ifrån vet inte om det var ena benet eller om det var båda så han hade fått sitta i badkaret i 20 minuter med kyla så jag får titta på det nu när vi kommer dit. Den som mådde mest dålig var nog dagisfröken som ringde hon lät lite upprymd men det förstår jag eftersom det inte ska hända men vi får kolla på benet när jag kommer som sagt för att bedöma om det behöver läggas om med tanke på det som hände med hans hand. Men har för mig att dom säger om brännskadan är större än barnets handflata ska man söka vård.

Stackars lill killen men han lät glad i alla fall han hade blivit ledsen men det hade gått över ganska snabbt. Fick prata en sväng med honom och han pratade om den andra pojken som hade fått soppa på handen.

Nu kommer nog Johan snart men vi hörs ikväll.

Kram
2009-02-24
 11:41:23

Diskmaskin

Hur kan en ny diskamskin gå sönder!? Jag har nog inte haft den mera än ja vad kan det vara men sen i november, december någon gång. Har inte gjort något som man inte ska med den men det där luckan där man lägger diskmaskins medlet i den går verkligen inte att stänga hur mycket jag än försöker. Barnen har inte varit i diskmaskinen o grejat heller med den så ja jag vet inte vad som har hänt.

Johan får kolla om han får någon ordning på den annars så får jag ringa till hökerum och fråga vad jag ska göra. Känns himla dumt att be dom ifrån rullens att komma hit bara för en liten luckas skull.

Surt var de i alla fall att den skulle kapsejsa så får se o mdet blivit rent i maskinen nu eller om det måste diskas förhand hälften.

Kram
2009-02-24
 10:52:31

Hej på er!

Hejsan

Ja inatt fick jag i alla fall sova hela natten var helt otroligt men inte vaknade jag utsövd för det. Fattar inte varför jag ska vara så trött hela tiden. Men beror väl på att man sover dåligt dom flesta nätterna så kroppen hinner inte hämta igen den sömn som fattas antar jag.

Idag har jag varit iväg till dagis redan och hunnit komma hem det blev 1 timmes promenad samanlagt och 4km så totalt så går man 12 km i veckan när barnen ska till dagis. Att Casper klarar av det de är helt ofatbart men han har blivit van att gå den biten nu i början när vi flyttade in till stan var det pest och kolera att gå till dagis för han var så trött och brädan vi hade vägrade han stå på.Nu klarar han av att gå nästan hela vägen vilar engång på en bänk som ligger mer än halva vägen till dagis.

Nu tänkte jag sätta fart med disken så de är klart för klockan 13 så kommer Johan hem och byter kläder och sen ska vi hämta barnen på dagis o sen bär det av till Borås till loggopeden för att se vad hon har att säga denna gången. Hoppas verkligen att dom kan hjälpa Emilia. Sen idag kom det en läkartid till hennes ordinarie läkare vet dock inte om det är hjärtbesök eller om det har med maten att göra för det står inte på lappen. Men den 9e ska vi dit i alla fall. Skönt att karusellen rullar nu i alla fall så det händer något för Emilias matsituation är ohållbar imorse när jag skulle byta blöja så var den i det närmaste torr så inget kiss på ca 12 timmar de är INTE bra men vad gör man när ungen vägrar :S Sen har hon gått o blivit dålig i magen med men det blir hon i mellan varven nu kan det ju dock bero på att hon har börjat få sitt energi pulver igen så hon inte ska tappa en massa i vikt för att hon inte äter. Hoppas att kontaktsjuksköterskan hinner ringa innan vi ska ner till Borås så jag hinner prata med henne annars så får jag söka henne på avdelningen.

Kram o Hej hör av mig när vi kommit hem.
2009-02-23
 21:30:10

Hur kan något så tragiskt få hända!??!?

Känns som igår jag fick reda på vilket öde som hade hänt lille Rasmus som vi lärde känna på östra sjukhuset i göteborg när vi låg där med Emilia kontakten blev inte långvarig för lille killen som bara blev 7månader pga slarv ifrån sjukhusets sida och brist på hygien ifrån början då dom kom in på sjukhuset så smittade en annan läkare lille Rasmus med rs viruset för att han gick ifrån en patient med rs direkt till Rasmus isolerade rum UTAN att tvätta o sprita händerna. Sånt här gör mig så arg och besviken och att veta att det kunde lika gärna ha hänt oss när vi lämande Emilia helt i deras händer på sjukhuset borde man inte kunna lita på at det sköts på rätt sätt. Ja diskutioner kan göas lång men hoppas dom lärt sig ett o annat och inte låter det hända igen och att sköterskan får sitt straff.

Läs om deras tragiska öde på http://www.gt.se/nyheter/1.1476612/skoterskan-lyssnade-inte

Många kramar till er Marina och Petter ni finns i mina tankar och lill killen med.
2009-02-23
 19:21:57

Vart tar dagarna vägen!?!?

God kväll!

Jaha då var denna dagen snart gjort och jag har inte gjort något vettigt alls känns det som. Jo jag ringde till loggopeden och vi ska dit redan imorgon då hon hade fått ett återbud så ska bli kul att se vad hon säger denna gången om det går att göra något åt Emilias dumheter med maten. Sen skulle våran kontaktsjuksköterska ringa imorgon med ska se om vi inte kan träffa henne en snabbis när vi ändå är där imorgon då jag vet att hon skulle vara på hjärtmotagninen hela dagen.

Annars idag har jag inte gjort något vettigt tvingade Johan att ringa till vårdcentralen och han fick tid 17.15 så han var hemma igen straxt efter sex tiden med medicin läkaren konstaterade att han lider av ibs=kronisk tarmstörning så när han får sina kramper i magen så ska han ta dom kramplösande medicinen han har fått så hoppas verkligen det hjälper älsklingen min för inte kul att se honom må så dåligt som han har gjort nu det sista.

Ska kika lite på tv nu men ha de jätte bra.

KRAM
2009-02-23
 07:27:33

Varför får man inte sova någongång!?!??

God morgon!

Dessa nätter är inge skoj längre snart orkar jag inte med detta springande upp o ner på natten då man själv vill sova. I natt har jag visserligen bara varit upp engång men man blir helt död när man aldrig får sova en hel natt utan att bli störd. Eftersom Emilia äter så dåligt så gör det väl att hon inte kan sova hela natten utan att bli ledsen. Och ibland tror jag hon bara jäklas när hon håller på sådär.suck. För i helgen har hon varit vaken flera timmar i sträck i sin säng vi brukar strunta i henne för ser hon oss blir det bara ännu värre går inte in förns det är akut då hon är ledsen eller dyligt.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt jag ska ringa loggopeden nu på morgonen hon hade semester i fredags*typiskt*Hoppas dock att hon är där idag för det sa dom på telefonsvararen i alla fall :D
Nu måste jag gå och ta upp Emilia så vi hinner med allt innan dagis får se hur långtid telefon samtalet tar annars så får vi nog ta bussen idag.

Vi hörs ikväll.

Kram
2009-02-22
 22:15:50

Ska blogg.se läggas ner?!?

Hej igen!

Jag hörde av Johan att han sa att blogg.se ska läggas ner och uppmanade mig att byta blogg men jag tycker att detta är den bästa bloggen jag använt eftersom man kan göra om den som man vill ha det. Men då till min fundering stämmer detta ska den verkligen läggas ner och varför någon som har svar på det?

Sen ni som läser min blogg får gärna skriva en kommentar då och då är alltid kul att veta vad ni tycker om mitt dravell och framför allt veta vem du är som läser. Inte för att jag har många läsare men kunde ändå vara skoj att få en kommentar då och då =)


Kram
2009-02-22
 19:51:02

Häcken full som vanligt känns det som

Hejsan!

Här är det aldrig lugnt känns det som barnen är som två yrväder o den ena lyssnar sämmre än den andra. Emilia har nu kommit på att man kan klättra på ALLT så man blir ju lagom glad när man hittar henne i soffan när man själv har varit i köket och vänt typ. Men hon är inte så mycket i soffan om inte någon av oss sitter i den då är hon som galen.

Igår åkte vi till jönköping fyndade ett bar simbyxor till Emilia såna blöjbadbyxor som man kan ha i badhuset hoppas dock att dom passar så jag får prova dom ordentligt imorgon. Annars idag så har vi varit och matat ankor och var ute i all snö som har kommit var värsta snö stormen här igår men nu har mycket av det töat bort för har varit 5grader varmt ute i dag. Casper var dyngsur när vi kom in så var till att slänga in kläder i torktummlare och torkskåpet. Skulle ändå tvätta så det var min tid i tvättstugan men det är nästan alltid ledigt där ändå.
Sen var Ida, Ove och Tim här och härjade en stund Casper hade svårt att lyssna idag men det är så olika från dag till dag och han blir så hispig när det kommer folk hit så han ska leka med allt.

Nu sitter jag här och kollar runt lite och sen ska jag snart kika lite på tvn var något nytt som hette Herre på teppan på 6an som såg skoj ut sen blir det Beck denna söndagen med men jag älskar såna filmer.
Imorgon är det ny vecka igen helt otroligt vad dagar/veckor springer iväg. Idag är det exakt 1månad kvar tills gubben min fyller 30 det är med helt otrolgit att det snart gått ett år sedan han och jag fyllde år sedan. Är lite drygt 2 veckor kvar tills jag själv fyller år och det är med helt otroligt.

Ha en bra kväll.
Kramis !!!!!!!
2009-02-21
 07:22:25

Jag blir galen snälla Emilia SOV

God morgon!

Vilken natt somnade vid halv tolv var helt slut efter dagens aktiviteter men då hade jag ändå legat i sängen i säkert 1timme innan jag kunde somna för Emilia höll låda där inne och rätt var det var så sparkade hon allt hon kunde i väggen så jag blev skiträdd men började skratta som tusan fast i kudden så inget hördes. Men var så himla komiskt allt där ligger hon o babblar på för fullt och får helt plötsligt ett frispel och börjar sparka i sin vägg som tusan och jag lovar att det var inte lite heller hon sparkade.Hörde att grannen hade fest nedanför så jag hoppas att dom inte blev störda.

Sen höll hon på till klockan var säkert två innan hon slutade o somnade hon in. Så det ska bli himla kul att se hur hon är idag om hon är väldigt grinig eller inte för hon har ju inte sovit något direkt och sen så hoppade hon ju över sin lur mitt på dagen så hon borde varit skit trött.

Idag ska vi åka antingen till Jönköping eller Borås för att leta efter ett par skor till Emilia och lite vår/sommar kläder hade en massa rabbat kuponger och hon behöver ha lite nytt för jag hoppas att våren kommer snart. Men vi pratade om att åka till Borås men jag tror att Jönköping blir bättre för Caspers del för om vi går in på ikea så kan han leka av sig lite men vi får se vad vi kommer fram till när Johan vaknar ska snart sätta igång och göra lite ägg till frukost upptäckte att vi inte hade något pålägg.

Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll.
Kram Kram
2009-02-20
 18:47:47

Var med och tävla med gratis bio

Hej!Vet att jag pratat om detta innan men det tål att upprepas samla ihop poäng och få gratis bio biljetter gå gärna in via denna sidan http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=137458



Var även med att tävla om För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se på din blogg (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com.
2009-02-20
 18:44:39

Fullt upp idag

Hejsan!

Idag har det varit full rulle här hela dagen från det att vi fick upp till nu i princip. Var iväg till familjecentralen och sen så var vi där till klockan var 12.30 sen gick vi till kina resturangen och åt buffe var hur längesen som helst var väldigt gott och vi hade ida ove och tim med oxå det var kul med lite sällskap =) sen tog vi en runda på stan och mitt i allt tappade Casper sin mössa när han höll på och lekte bland kläderna inne på lindex och den var verkligen helt borta så efter en bra stunds letande så gav vi upp. Sen gick vi in i leksaksaffären och kikade lite och bad dom kolla på våran vagn som har fått några konstiga skavanker men det fick vi inte ut något för men dom skulle kolla om det fanns nya hjul att beställa för det ena har gått sönder trots att vagnen är helt ny nästan.

Sen följde Ida med oss hem en sväng så barnen lekte lite medans Ove var på möte. Sen har vi inte gjort så mycket efter det att dom gick hem jag tog en runda till lindex för att leta efter Caspers mössa och jag hittade den =) Casper blev jätte glad när jag kom hem med hans mössa han vart så ledsen och funderas när den försvann. Sen gick jag ner på ica för att köpa balsam men det ångrade jag ganska snabbt var ju fullt med folk där jisses märktes att det var fredag och barnbidrag kan jag lova. Nu är Johan iväg och hämtar en vagn som Ida o Ove har köpt så jag vet inte riktigt när han kommer hem men Casper sitter och tittar på svampbob fyrkant på nickelodeon han ska snart gå o lägga sig Emilia sover redan för hon vägrade sova middag idag så hon fick lägga sig lite tidigare i stället.

Nu ska jag göra Casper sällskap vid tvn men ha det bra.

Kram Kram
2009-02-19
 21:50:29

Orkar inte

Ja det är så mycket just nu i mitt liv så jag orkar inte ta tag i någonting känns det som allt blir fel även om jag vill så mycket mera än jag orkar.

Allt detta med Emilia gör mig galen hon total vägrar att äta någon som helst mat till o med sin ersättning och det tar på krafterna att behöva stöka med det för att få i henne något osv så blir hon arg för att hon är hungrig och får utbrott för att inget går som hon vill riktigt bara för att magen skriker efter mat men när hon vägrar vad ska man göra :S

Har i alla fall kontakt med borås och det känns skönt men om det går så mycket bättre det vet jag inte*suck* Varför kan inte allt gå så enkelt och varför kan inte Emilia älska mat som alla andra barn. Visst Casper var lite trög i starten men har sedan han kom igång med maten vid sju månader ätit bra nästan hela tiden bortsett från när hans mage har sört honom som mest. Mycket tankar flyger i mitt huvud just nu och jag vet inte vart jag ska göra av all frustration och då gör det att jag mår dåligt och stänger in mig i mig själv och glömmer bort omvärlden fast jag inte vill det heller på något sätt.

veckan har i alla fall gått ganska bra har varit lite sjuk men det börjar rätta sig till nästan helt är bara en massa demoner kvar i halsen som gör att rösten inte bär som jag vill. Men imorgon ska jag ringa loggopeden i borås igen och få en tid dit igen eftersom dom har prioriterat henne som akut nu så skulle vi få komma så snabbt som möjligt.

God natt. Kram o hej
2009-02-17
 09:29:20

Sjuk

Ja då sitter man här igen då och är sjuk denna hösten/ vintern tar alla rekord tror jag. Vart kommer alla sjukdommar ifrån :S Förkylningar magvirus ja gud vet allt. Jag hade sett fram emot att få vara frisk ett tag men det gick inte länge. Suck. Jag är dunder förkyld ont i magen och helt yr i bollen så idag blir jag hemma och vilar upp mig tills det är dags för att hämta barnen om magen och huvudet vill med mig vill säga. Annars så får jag lösa det på något sätt.

Nej ska lägga mig på soffan och kika lite på tvn men ha det jätte bra o hoppas att ni är friska och krya där ute.


Kram
2009-02-16
 07:26:33

Morning =)

God morgon!

Här har det varit en ganska lugn helg igår var vi ut och grillade korv och Casper fick åka skridskor och vi kollade på alla galningar som körde bil på isen när jag var ut vid 18tiden igår så körde dom fortfarande på isen. Dom är verkligen inte rädda för att dom ska gå igenom isen eller skada bilarna.

Annars har helgen flytit på vi är förkylda alla här nu lite mera eller mindre. Emilia vägrar äta dock och det är himla jobbigt för hon blir lite lätt grinig då men jag hoppas att det ändrar sig snart. Sen hon spydde så har inte mycket kommit ner i hennes mage speciellt inte någon mat eller någonting alls. Så det känns lite jobbigt mn ja vad ska man göra åt det :S

I veckan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på barnen har dagis idag och imorgon o sen på onsdag så ska jag gå och väga Emilia ska bli kul att se vad vågen visar denna gången. Till helgen ska vi nog åka till jönköping och bara kolla lite har inte varit där på säkert 6månader så vill gå lite på ikea och kika omkring och sen måste vi köpa nya skor åt Emilia men till helgen är det långt ännu fast dagarna går så snabbt tycker jag.

Nu ska jag göra i ordning barnen för dagis och slänga i mig mitt the så halsen vaknar till liv igen.hehe.
Ha en bra dag.
Kram
2009-02-13
 19:30:17

Vilken dag :S

God kväll!

Vet att jag skrev att jag skulle vara härifrån ett tag men jisses vilken dag det har varit här idag. Emilia var så himla grinig ett tag så vi gjorde i ordning lite av hennes välling och hon åt halva flaskan i ett svep sen puttade hon bort den vilket hon gör när hon inte vill ha mera. Så jag satte ner henne på golvet och hon vänder sig om emot mig och hostar till och spyr ner mig och stolen, Sen blev hon som förstenad och bara stirrade på vad som hände och innan jag hann blinka så spydde hon igen men denna gången MYCKET mera.

Jag fick nästan lite panik för hon stod mitt i allt jag kunde inte resa mig ur stolen och Casper sprang omkring och undrade vad som hände Johan sprang ut i köket och hämtade papper så det blev kallabalik verkligen. Men Emilia bara skrek och skrek i säkert 10 minuter. Var upp och tvättade av henne och satte på nya kläder men hon skrek hela tiden. Emilia har börjat äta mera vanlig mat och hennes mage klarar nog inte av det riktigt för hon har inte bajsat ordentligt. Men efter 20 minuters skrik så äntligen skötte hon sin mage och det luktade apa men var väldigt hårt. Så jag ska köpa lactulos när vi får pengar så hennes mage håller sig i trim så hon slipper bli förstoppad. För det var därför hon spydde tror jag för att hon inte fick ur sig något.

Men hon åt inte mycket sen efter det och har inte gnällt så mycket heller så jag hoppas att det släppte så hon äter bättre imorgon.Annars idag har vi inte gjort mycket var ut en sväng i solen men det var så himla kallt så vi var inte ute så länge. Johan är dunder förkyld han kan knappt prata just nu han har världens basstämma så man kan hoppa högt när han säger något om han varit tyst en stund.

Jag själv känner mig lika sliten som vanligt men får väl leva med det eller så får jag ta mig i kragen och söka för det vilket jag inte har några pengar till just nu så det får vänta.

Ha en bra kväll så hörs vi snart igen.
Kram
2009-02-12
 09:58:20

Gratis Bio

Hej!Vet att jag pratat om detta innan men det tål att upprepas samla ihop poäng och få gratis bio biljetter gå gärna in via denna sidan http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=137458




Var även med att tävla om För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se på din blogg (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com.
2009-02-11
 21:07:40

Har bestämt mig

För att ta en paus ifrån bloggandet under ett par dagar mycket för att jag inte orkar och det är mycket med barnen Emilia är så trotsig och gnällig idag fick hon värsta utbrottet när jag skulle klä på henne sen så satt hon bara på golvet och skrek när vi var hemma och tog jag uppe henne blev hon bara argare och skrek ännu mera. Så ibland undrar jag vad det är med henne. Men kan vara magen som strular och kan vara den där dumma kindtanden som aldrig kommer fram någon gång.

Min trötthet börjar gå mig på nerverna satt i soffan som en zombie innan idag när Emilia sov och Casper stod i badrummet och lekte med saker i handfatet han var nog där inne i 1timme kul att han roade sig så jag fick en lugn stund och det var skönt faktiskt men tröttheten försvann inte för det.suck.
Ska ta mig ner till apoteket imorgon och kolla vad järntabletter kostar för jag börjar misstänka att jag har järnbrist eftersom jag är kroniskt trött även fast jag sovit hela nätterna och vaknar vid sju som vanligt när Casper kommer och väcker mig. Jag skulle lätt kunna sova i flera timmar till om jag fick.

Om jag känner mig piggare över helgen så tar jag upp bloggandet igen nästa vecka men om det fortfarande känns som det gör nu så väntar jag ett tag till.

Ha de bra så länge.
Kram En Trött Småbarns Mamma
2009-02-11
 12:48:41

Har inte orkat blogga

God middag!

Jag har inte orkat blogga för jag är så himla trött hela tiden och då har jag inte motivationen till att sätta mig vid datorn. Annars är det bra här men JOhan och barnen är förkylda till max Johan orkade knappt gå till jobbet idag. Vi har mest tagit det lugnt har bara varit på willys en sväng och köpte apelsiner som var billigt denna veckan tyckte att 9kr kg var rätt okej pris. På fredag var det meningen att vi skulle ha kt till loggopeden med Emilia men jag ringde dit idag och pratade med dom för hon har börjat att äta mycket bättre nu.

Då tyckte jag att det känndes onödigt eftersom vi skulle dit bara för att se vad felet kunde vara.Men jag skulle ringa igen näom hon skulle sluta äta igen. Sen passade jag även på att fråga vart remissen ifrån dietisten bade tagit vägen för jag har väntat flera veckor nu på att dom ska höra av sig om en tid. Men då stod det i Emilias journal att dom inte skickat någon remiss fast dom sagt att dom skulle göra det. Man blir lite trött ibland på sjukvården för henne är det ju viktigt nu att få komma dit för att beräkna kallori intag osv för hon går ju inte upp i vikt just nu. Ska väga henne på onsdag så får vi se vad vågen visar denna gången. Sist hade hon ju gått ner 400gram.

Nu ska jag kolla lite på tvn med Casper Emilia har precis somnat och jag tänkte slappa lite.
Kram Kram!!
2009-02-09
 21:07:45

God kväll igen känns det som

Ja god kväll var inte längesedan jag skrev det sist tycker jag men dagarna bara rusar iväg fattar inte vart denna dagen tog vägen timmarna bara ramlade iväg och helt plötsligt skulle barnen sova.

Efter dagis gick vi till en lekpart och lekte lite men blev inte så länge för Emilia var så grinig men jag förstod varför hon somnade när vi gick därifrån men hon sov typ bara 15 minuter eller något sen var hon hur pigg som helst har busat som tusan här innan hon la sig för natten. Farmor var här med en klementin var till barnen och dom åt för fulla muggar synd det var så mycket kärnor i dom bara.

Nu ska jag kolla vidare på csi man tappar lite fokus när man skriver samtidigt.

Kram och god natt!
2009-02-09
 21:01:30

blogga via mobil?

Jag har länge funderat på hur man bloggar ifrån mobilen jag vet folk som sagt dom gjort det men hur gör man?!?
Måste man ha en mobil med bra internet eller hur går det till någon som kan hjälpa mig? Ibland vill man ju blogga men inte har tillgång till dator och då verkar det smidigt att kunna göra det via mobilen?

Tar tacksamt emot ett svar på denna frågan =)

Kram
2009-02-09
 13:14:28

Tiden går så fort

Ja tiden bara försvann här idag har inte hunnit allt jag ville riktigt men får ta mera imorgon men nu har jag fixat kvällsmaten i alla fall så bara till att sätta på kastrullen med potatis när jag kommer hem och så värma fiskgratängen och bara till att äta när allt är värmt och klart =)

Har i alla fall fått diskat och dukat bordet vet jag är långt i förväg men jag vet själv hur trötta vi brukar vara när man gått hela vägen med Casper och tiden bara rinner iväg och då är det bättre att ligga ett steg före. Har även rensat ur lådorna här nere med leksaker och har tagit upp en del saker som igentligen ska ligga uppe i Caspers rum. Dom ligger dock på golvet här nere ännu men ska ta upp dom innan jag ska gå nu till dagis och hämta dom småttingarna =)

Ha en bra dag så hörs vi ikväll.

Kram!
2009-02-09
 11:20:51

Trötter idag :(

Hejsan!

Idag är jag riktigt seg faktiskt Casper vaknade 03 i natt och han var så himla snorig så jag trode att han skulle tappa andan ett tag men det släppte efter ett tag. Sen så la han sig igen i sin säng men efter en timme kom han in igen och skulle ligga hos mig men han kunde verkligen inte ligga stilla så halv 5 kanske han somnade igen och Emilia låg och babblade i sin säng ett bra tag. Sen vaknade jag med ett ryck halv 8 precis som om någon sa mig att du får inte sova nu.Tur att jag vaknade annars hade vi kommit jätte försent till dagis. För båda barnen sov så gott, Casper sa efter att jag hade väckt honom att mamma jag har inte sovit färdigt ännu.

Så idag blev det buss till dagis tur den går dit ut annars hade jag ju fått ringa och säga vi var sena men nu slapp jag ju göra det. Nu ska jag sätta fart med att diska och plocka undan lite leksaker för dom har alltid en förmåga att ligga verallt på golvet även om man städar ihop det på ett bra sätt på kvällen så hinner dom riva ut det på den lilla stunden på morgonen helt otroligt igentligen.

Annars idag blir det lugnt ska ta tag i att leta upp mera vinterkläder åt Emilia i klädkammaren för hon har ju vuxit ur allt hon har helt otroligt fast hon inte går upp i vikt och det förvånar mig faktiskt att kläderna blir för små men Emilia står kvar på samma vikt som innan.Undrar hur det kommer sig?!?!
Svärmor skulle komma idag efter jobbet med gardinprover för jag är så himla less på gardinen i köket så jag kan bli tokig och inte för att prata om hur dynorna ser ut. Caser har ritat på dom och det har kommit fläckar när man ätit osv. Så vi sa det att vi ska försöka få fixat allt det i köket och sen så fixa en gardin kappa till sovrummet för det ser lite kalt ut med ingenting fast alla växter tar upp stor plats i fönstret. Tänkte att det kunde vara skönt att få allt detta fixat innan vi fyller år så man slipper slipper greja med det i sista minuten.

Ha de bra så hörs vi senare.
KRAM
2009-02-08
 20:00:51

Söndag kväll!

God kväll!

Idag har vi inte gjort mycket varit ute en sväng bara och sen var vi till Ida + familj en sväng fick låna lite kläder tack så mycket =) Ska rensa i garderoben där uppe imorgon när jag är ensam då kan man riva i lugn och ro.
Nu ikväll så ska jag inte göra någonting är ensam Johan åkte precis och hämtar sin mamma vid tåget så han är nog hemma runt 22 tiden trodde han.

Jag tänkte att jag skulle kika på den nya Beck filmen som börjar om en timme. Sen ska jag greja klart med tvätten har bara torkning kvar nu så himla skönt att ALLT är tvättat nu. Jag är som sagt väldigt slarvig med att tvätta lägger gärna på hög tills det är ett jätte berg fattar inte varför.

Tänk imorgon börjar en ny vecka igen helt otroligt vad veckorna flyger iväg det är redan v7 och jag tycker inte det var längesedan vi firade nyår här hemma hos oss. Fast nu tycker jag det är bra att tiden går snabbt för jag vill att det ska bli VÅR och sol o varmt igen för jag saknar det massor. Till o med Casper pratar om det och frågar är det inte sommar snart.Han är för go, vi var in på leksaksaffären igår en snabb sväng och tittade bara och han fick syn på en vattenkanna och sa den kan man ha på sommaren och vattna blommorna med gullunge.Att man bara kan komma ihåg det med för han var ju ändå inte så stor förra sommaren. Men han pratar om semestern jätte mycket eftersom vi fiskade krabbor och det hade han aldrig gjort innan.

God kväll på er nu ska jag ta och ringa mamsen bara hämta lite tvätt först.
KRAMIS
2009-02-08
 10:35:55

Morning!!

God morgon!

Även om jag varit vaken en bra stund så har jag inte haft tid att skriva innan. Mycket med barnen på morgonen. Idag vaknade lille Casper klockan 05.30 då blir man lite trött. Spceiellt när jag fick och la mig sent själv men sånt man får skylla sig själv för. Men jag fick sova en stund(vila) till för Casper satt och kollade på Dora på tvn. Emilia  vaknade vid 9tiden imorse och det var ju bra för henne med eftersom hon stökade lite igår med en hemsk hosta.

Idag håller jag på och tvättar igen.suck. Men det tar aldrig slut någon gång. Men nu är det mest handukar och lakan som man alltid väntar med men inte så himla kul när tvättkorgen är halv full när man tvättat klart bara för att alla lakan och handukar tar upp hela korgen. Tur att vi har två st har ställt in en korg på toaletten här nere bara för att man ska slippa få kläder överallt eftersom det händer olyckor med kisseri osv för Casper i mellan åt. Då är det väldigt skönt och smidigt att slippa gå upp med alla kläder som är smutsiga och kan lägga dom direkt i korgen. SKulle behöva diska men det tar jag senare orkar inte det just nu och det är nästan omöjligt när Emilia är vaken eftersom hon klättrar in i maskinen. Så får ta det när hon sover middag.

Igår konstaterade jag att hennes overall är för liten så det kändes inte så himla kul eftersom vi bara haft den i drygt 2 månader och dom är ju inte så himla billiga. Sen så känns det som om säsongen snart är over och då vill man inte gå och köpa nytt. Ida skulle leta efter om Tim hade någon gammal overall som vi kunde låna så jag hoppas det. Hittade en som Casper har haft när han var mindre men den var det nästan inget foder i så hon kommer nog att frysa i den. Men i värsta fall så får man klä på henne mera under men känns lite klumpigt det med.

Det har snöat här i natt fast det verkar ha blaskat bort lika snabbt.Men Johan är i alla fall och skottar snö åt det gamla paret vi brukar vara hos för det kommer alltid mera snö där uppe än det gör här eftersom det ligger högre. Sen pratade vi om att vi skulle åka till europris och kolla lite behöver köpa tvättmedel så lika bra att passa på medans affären finns kvar så man får köpa på sig en hel del eftersom det tvättmedlet inte finns någon annanstans än där.

Ha det bra så hörs vi senare.

KRAM
2009-02-08
 00:04:29

Melodifestivalen !??!?

Vad fasiken var det för skräp jag fattade ingenting om vad som hände och inte var det ngra direkta bra låtar heller för den delen. Men man kan ju hoppas att någon bra låt vinner i slutänden.
Ida o Ove har precis gått hem och vi har haft det mycket trevligt tjötat en massa och skrattat så jag har faktiskt ont i magmusklerna.

Något mystiskt som hände med våran the kokare som jag verkligen inte fattar. Jag fyllde halva kannan med vatten sätter på den på knappen som jag alltid gör. När vattnet är på väg att koka så formligen SPRUTAR det vatten över hela bänken så jag fick rycka tag i kannan och hålla den på golvet i stället för att allt vatten skulle rinna på diskbänken. Jag fyller upp med lite nytt vatten inte mera än det var innan aningen mindre tror jag.Slår på kannan igen och det händer SAMMA sak igen men denna gången höll jag den över diskbänken. Trodde verkligen jag skulle dö av skratt när samma sak händer engång till.

Johan gör nu ett tredje försök och denna gången så gick det att koka upp vattnet. Fattar verkligen inte vad som hände men jaja den funkar i alla fall och det är väl huvudsaken. Men är ju inte konstigt om den ger med sig heller för den är ju ändå snart 3år gammal.

Nu kallar sängen här blir sent idag med men får sova i bra tid imorgon i stället.
God natt och sov så gott!

Kramar
2009-02-07
 19:49:05

Mycket bra låt

Jag vill ha denna låten men hittar den inte någonstans någon som vet om man kan köpa/ladda ner den någonsans?
http://www.youtube.com/watch?v=BZqDIEWWzGA
2009-02-07
 19:47:58

Usch vad dagarna går.

Hejsan!

Ja tiden den rusar iväg speciellt på helgerna men gårdagen det som var kvar blev underbar Casper lekte med dagis kompisen till max och blev jätte ledsen när vi skulle åka hem men vi sa att dom skulle få leka snart igen och då gick det bättre sen så ses dom ju på dagis tre dagar i veckan.
Sen på kvällen kom Ida o Ove för en kompis till Johan ringde och ville han skulle vara chafför så jag blev ensam nästan hela kvällen och ville ha lite sällskap.

Idag har vi varit ute och tittat på en brand som härjade på ett ställe som heter RM Consult här i stan och stället var helt utbränt och det var barndbilar överallt. Tyckte Casper var jätte skojigt =)
Sen har vi inte gjort så mycket varit hemma och städat och lagat mat. Nu sitter jag och väntar på att Ida o Ove ska komma hit och glo på melodifestivalen med oss och sen vet jag inte vad som händer direkt. Blir nog till att gå o lägga sig skapligt idag blev lite väl sent igår.

Ha det bra.

Kram Kram
2009-02-06
 13:32:19

God middag!eller god hemsk middag

Hejsan!

vart en sån jobbig natt i natt med men Emilia har ändå sovit ganska bra fast hon hade feber igår vid tio sen somnade hon in ganska gott.har hört henne några gånger i natt. Men priset tog det nog när den där förbaskade pogen kom klockan 06 imorse och körde ner skopan så det skarpa om det. Casper kom upprusandes och sa mamma det låter i mitt rum. Tror jag det de var som väggarna skakade. Men jag fick honom inte att somna om men han vilade i alla fall till 06.30.

Han är så otroligt mammig just nu jag vet inte vad jag ska göra. Han vägrar göra någonting om inte jag är med som nu innan hade Johan och farmor bestämt igår att han skulle följa med honom och vinka av farmor på bussen som jag nämnde jag åka till sthlm idag. Men han fick panik och vart HYSTERISK och det var nog ett milt utryck. Jaja efter mycket om och men så klädde han på sig sina kläder och skulle följa med och vinka av farmor på bussen. Men när han kom ner till porten nere i trapphuset hörde jag världens vrål och Casper kom infarandes och skulle absolut inte följa med. Det resulterade i att han tillslut ångrade sig minuten efter Johan hade åkt, blev ju lite brottom eftersom man inte vet om bussen är före tidslinjen eller inte. Casper han skrek hysteriskt i säkert 20 minuter och han har nu däckat i soffan av utmattning.

Vid 15 tiden ska vi åka till en dagis kompis och leka. Jag orkar inte följa med igentligen men för att slippa bråk med Casper så får jag vackert följa med men helst av allt skulle jag vilja ligga hemma och sova. Fattar verkligen inte vad det är med mig just nu. Jag har sovit hyfsat hela natten vaknade vid 05 men somnade om ganska snabbt. Så jag har sovit samanlagt kanske 11 timmar i natt. Men ändå när jag vaknar så känner jag mig inte utvilad. Jag är så trött i kroppen så jag vet inte vart jag ska göra av mig själv.

Det resulterar ju i att jag kanske blir lite på dåligt humör utan att jag vill men kroppen säger ifrån och jag fattar verkligen inte varför :S Om detta fortsätter måste jag söka läkar vård för något måste vara galet om man är så här sjukt trött.
Nu vaknade Emilia hon vaknar numera själv efter 1timme och det är ganska skönt att slippa väcka henne hela tiden.

Hörs ikväll.
Kram Kram
2009-02-05
 21:49:17

Torsdag kväll!

God kväll!

Är så himla trött så detta blir inget långt inlägg jag fattar inte varför jag är så himla trött har varit det i flera dagar så jag börjar fundera på vad det är med mig just nu. Men det blir väl bättre antar jag. Man kan ju alltid hoppas.

Dagen har varit rätt okej annars Emilia har varit jätte tjurig men hon mår nog inte helt bra för hon har sovit ganska mycket idag hon var vaken i nästan 4 timmar i sträck innan och det var knappt att det gick för hon var så ledsen. Sen har vi varit och städat åt det gammla paret och sen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Var ner till ica och hjälpte svärmor att hitta en grötburk på ica som jag ville ha till Emilia men hon ville inte ha så det var kört. Fastnade och prata med henne ett tag om hennes resa osv hon åker till sthlm i helgen till Johans bror och skulle gå på någon mässa igenom jobbet.

Just nu sitter jag och kollar på Criminald Minds en jätte bra serie tycker jag den och csi är himla bra. Fast alla såna serier som har med mord och sånt gillar jag. Låter kanske brutalt men är så himla kul att se dom lösa fallen och dom man inte trodde att dom skulle klara av löser dom i alla fall.

Nu ska jag snart gå upp och ta mig en dusch innan jag ska kika på ice rode truckers.Tror att det är idag kommer inte ihåg måste kolla programet först.hehe.

Blev visst ganska långt ändå men när man väl börjar skriva så flyter allt bara på
God natt mina bloggvänner och mina rikiga vänner
Kram Kram
2009-02-05
 13:40:04

Nu känner jag mig nöjd

Hejsan!

Efter ett tags pysslande med denna sidan så tycker jag att jag känner mig nöjd för denna gången finns väl alltid lite små fix innan man känner sig helt nöjd. Skulle tex vilja ha bort den där reklamen som är under inläggen men då måste man bli promedlem och det tänker jag inte bli.

Emilia hon sover igen var som jag trode sjukdom på gång. Hon hade nästan 40 graders feber när jag väckte henne hon var lite skakig så tur att jag tog upp henne för att kolla så hon slapp få sina kramper hon nästan alldrig får. Tur man vet vad man ska göra nu när hon haft dom ett par gånger.Men är ju värre om man lämnar bort henne till tex svärmor och man inte vet att hon är på väg att bli sjuk då kan man ju få lite lätt panik om man inte är närvarande själv. Men ger man bara febernedsättande så slutar hon ganska sabbt.

Jag känner mig himla onyttig idag men det kan jag gott få göra tycker jag. Annars springer jag runt med det mesta men inspirarionen är helt borta idag är nog för jag är så himla trötter. Jag har i alla fall lagt kycklingen i marinad vi ska ha till mat det börjar lukta vitlök och kryddor i hela huset. Har hört att om den får stå i rumstemperatur så drar köttet åt sig mera av kryddorna. Vet dock inte hur mycket sanning det är i det men man kan ju i alla fall testa :D Upptäckte idag att jag har skrivit 110 inlägg sedan jag skaffade denna blogg sidan i december tycker jag är ganska bra gjort av mig =)

Nu ska jag försöka göra någon nytta får se hur långt jag kommer =)
Kram kram
2009-02-05
 10:29:09

Under konstruktion

Jag håller på och grejar med min blogg så om det ser konstigt ut i mellan åt så beror det på det men jag grejar med den när jag får tillfälle och måste spara i mellan för jag vill inte att allt ska försvinna.

Nu kallar Emilia måste få upp henne ur sängen någon gång.hehe. hon sover ännu men nu får hon inte sova mera för då sover hon väl inte i natt.

Kram o hej
2009-02-05
 08:26:26

God morgon

Ja god morgon men jag vill inte påstå att det är någon god morgon igentligen. Är så himlelskt trött ibland kan jag undra om man får igen för att man får sova en hel natt utan att bli störd. Emilia har nog legat och babblat hela natten i alla fall till o från hörde henne första gången vid 12 sen hörde jag henne vid 3 och klockan 6 hade hon fortfarande inte somnat så klokcan halv 8 somnade hon typ. Så hon lär säkert bli en grinig flicka idag eller så är det så enkelt att hon är på väg att bli sjuk igen.

Då brukar hon hålla på såhär så jag hoppas verkligen att hon kan hålla sig frisk lite längre Emilia får bli hemma ifrån dagis idag för jag har inte hjärta att släpa iväg henne dit när hon sovit så himla dåligt. Johan kommer och hämtar Casper om ca 15 minuter så jag ska ta och börja och lägga fram utekläder till honom snar.

Återkommer senare ska vila lite när Casper har åkt så man får ta igen lite sömn. Även om man sovit undertiden Emilia babblat så är man ändå vaken på något konstigt sätt. Tror inte att man sover lika djupt som man normalt gör annars.

Ha det bra.

Kram Kram
2009-02-04
 20:33:35

Kväller igen

Gog kväll!

Ja dagarna går verkligen snabbt ibland undrar jag vart dom tar vägen. Denna dagen bara försvann som den gjorde igår och idag har vi inte gjort så himla mycket alls. Skulle ha bakat men klockan blev så mycket så jag kanske gör det imorgon när barnen är på dagis eller så gör jag det i helgen har bröd än så länge så vi klarar oss i alla fall =)

Nu sitter jag och degar framför tvn och har spelat lite bingo på nätet men nu ska jag snart ta och gå ner på ica och se om dom har någon badolja som inte är svindyr. Emilia har sån klåda så skulle behöva bada henne imorgon igen med lite olja och se om huden blir bättre av det.

Nu orkar jag inte skriva mera men vi hörs imorgon.

Kramis
2009-02-04
 20:11:20

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av http://kaweria.blogg.se/

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Ja självklart =)

2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?
En hund

4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?
Aladin

5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?
Träna mera

 6. Är du allergisk mot något?
Mot pollen

7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?
Köper inte ekolgiskt

8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Diska
9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?
Ingen

10. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Nej

11. Står du helst framför eller bakom kameran?
Bakom
12. Sjunger du i duschen?
Nej

13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?
Nej

14. Vilken sorts frukt åt du senast?
Hallon
15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?
 Nej

16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Spelar ingen roll

17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?
 Med familj och vänner

18. Brukar du handla på kredit?
Någon gång
 
19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?
3 gånger

20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Spela lite bingo

Jag utmanar alla som läser orkar inte skicka vidare. =)
2009-02-04
 13:24:13

God Middag

Hejsan på er!

Dagen har gått snabbt här idag fast vi inte har gjort så mycket. Casper vaknade vid 7tiden och Emilia vaknade 8 helt otroligt att hon vaknade den tiden för annars brukar hon kunna sova till 10 om hon fick. Men nu ligger hon för att sova middag och har sovit i ca 20 minuter nu. Jag och Casper sitter och kollar på Pippi långstrump han är helt inne i filmen just nu så jag passar på att blogga lite medans det är lugnt. Ove ringde precis och frågade om dom fick komma upp och dom skulle komma om en stund.

Idag annars har vi inte gjort något vettigt vi har bara varit till Lidl och handlat jäst och mjöl så jag kan baka matbröd är snart utan så måste få det gjort senare. Får se om det blir när Johan har kommit hem ifrån jobbet för är himla jobbigt att baka när jag har båda barnen själv för Emilia står gärna och drar och sliter i kläderna och gör precis allt hon inte ska när jag gör annat. Som nu vid lunchen så skulle jag steka pannkakor och då var hon överallt och ingenstans.

Har fått en utmaningn av susanna så jag ska greja med den senare när det är lite lugnare.

Ha det jätte bra.
Kram o Hej  =)
2009-02-03
 10:53:55

Gratis bio

Hej!

Hittade just en länk där man kan samla ihop poäng och få gratis bio biljetter gå gärna in via denna sidan http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=137458

Var även med att tävla om



För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se på din blogg (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com.
2009-02-03
 10:22:59

Haft dålig blogg insperation

Hej på er!

Ja som ni kanske märker så har jag inte bloggat så himla mycket den senaste tiden men jag har inte orkat och inte haft tid. När man är hemma så flyger dagen bara iväg av någon anledning. När barnen är på dagis så går mycket av dagen åt att bara gå fram o tillbaka för att hämta dom. Ibland önskar jag att vi hade ett närmare dagis så man slapp gå 1timme innan man ska vara där osv. Men det blir bättre bara våren kommer och det blir fint väder så man kan cykla. Jag har redan varit ute och cyklat men vågar inte ta barnen på kärran för det kan vara isfläckar som man inte ser.

Fast vägarna är väldigt bra just nu men det skulle ju komma in ett snö oväder hörde jag. Men det ligger väl inte kvar som vanligt för hitils denna vintern så har det bara varit två eller tre dagar som snön har legat kvar på marken sen har det slaskat bort igen.

Igår gjorde jag inte så mycket var hemma en stund innan det var dags att gå till dagis igen. Idag ska jag försöka få lite tvättat för barnen har nästan inga kläder och Johan klagade över att han inte hade några underkläder så måste ta tag i det nu. Även om det inte är mycket tvätt så har jag en förmåga att alltid dra ut på det fattar inte varför.Tvättstugan är ju så himla nära och nästan alltid ledig. Men man är väl lat antar jag.hehe.

Ha en bra dag så hörs vi kanske senare.

Kram
2009-02-01
 22:27:51

Kort ifrån dagens händelse


Tar på skridskorna


Lite vingligt


Går ju bra ändå


Tillslut så åkte han riktigt bra själv
2009-02-01
 22:09:56

Fy skäms måste bättre mig!

God kväll!

Jösses denna helgen har det inte blivit mycket bloggande men det har varit fullt upp hela tiden i princip. Men det är skönt med på ett sätt att tiden går snabbt. men nästan för fort för man hinner inte med riktigt allt det man vill göra.

Idag har vi tagit det hyfsat lugnt har varit ute på promenad och Casper har åkt skridskor för första gången.Ska ladda upp kort på det sen när jag skrivit klart dom ligger i kameran ute i hallen. Orkar inte resa mig(Lat jag vet) Sen åkte vi hem och värmde lite wook ifrån igår till lunch sen så har vi lekt med barnen och svärmor kom och fikade fanns tårta kvar sedan igår som vi hade bestämt att vi skulle fika men det blev senare än planerat.

Casper är riktigt jobbig just nu.Vet man inte får säga så men ja ibland orkar man inte med honom för han är så känslig just nu han blev så arg/ledsen för att jag sa åt honom att inte kladda med fingrarna i tårtan för han hade grädde överallt. Så efter ett par tillsägelser så tog vi bort tallriken och då blev det rama skir*Suck*
Men samtidigt så måste man ju markera att du får inte göra hur som helst för han hade grädde och blåbär överallt.

Emilia har kommit på att det är kul att gå med sin gåvagn runt runt runt. Ikväll har hon nog gått minst 10 rundor i från vardagsrummet och in i köket och ut igenom dörr portalen som är där ut till vardagsrummet. Skulle tagit kort på henne men får göra det imorgon för hon lär säkert fortsätta och det är ju bara bra eftersom hon kanske lär sig gå snart på det viset och känner sig säkrare på sig själv. Hon är grymt grinig just nu,men hon är förkyld samt att vi misstänker att hon har en kindtand på gång för det ser så himla svullet ut på ena sidan nere i munnen och om man känner så känns det olika på båda sidorna och hon har varit väldigt konstig i magen den senaste tiden och det brukar hon bli i samband med att hon får tänder. Så bara att hoppas den spricker igenom snart.

Inatt trodde jag att jag skulle skratta ihjäl mig men blev himla rädd samtidigt. Emilia vaknade runt 02 ca och vrålade MAMMA hur högt som helst och när jag inte kom så blev det PAPPA skit högt. Att inte Casper vaknade var nog ett under.För hon höll på så i säkert 30 minuter om inte mera. Hade man spelat in det hade det säkert blivit ett berömt klipp på youtube.hehe.

God natt nu kallar sängen.

Kram