2011-09-30
 16:51:09

Långpromenad och fint väder!

Hej på er!

Denna dagen har varit strålande sol och jätte fint väder barnen är hyper aktiva just nu. Mycket beror nog på att Emilia är sjuk och att Johan är borta nu är dom i alla fall ute och leker med grann  barnen så man får lite andrum i hjärnan eftersom dom inte har dagis så blir dom extra rastlösa.

Nu ska jag börja göra mig i ordning med att duscha och vart ganska svettig av att vara ute och gå på en långpromenad i solen.Jag gick och Casper cycklade och Emlia fick vara hemma eftersom hon är sjuk men Wissie tyckte det var skönt och få gå en lång strecka det syntes har inte hunnit med några riktiga långpromenader just nu har varit lite mycket sen Johan åkte.

Men jag kanske bloggar ifrån jobbet sedan får se om jag har något att skriva om.

kram
2011-09-30
 11:19:02

Jösses det blev inte mycket sömn i natt!

God middag!

Ja i natt blev det inte mycket sömn gick och la mig vid 23 efter att jag hade varit ute med hunden låg och grejade med bloggen i sängen en liten stund och sen efter en stund så kom Emilia och då var maratonet igång vid ca 3 så somnade vi båda två. Hon var varm som en hel kamin och hostade och snorade till max. Nu är hon bara extremt sur och väldigt trött.

Idag så står städa på schemat för här ser ut som tusan sen tänkte jag ta en promenad med hunden så han får göra av med mycket energi det ser ut att bli väldigt fint väder ute.Ikväll blir det jobb och sen på lördag efter jobbet blir det träning och sen blir det att lägga sig och sova lite så jag orkar med kvällens festligheter och sen måste jag ju göra mig vacker så man passar in i 80talet :D


ha en bra dag.

KRAM
2011-09-29
 23:55:32

Seg

Det blev ingen tjej kväll kände mig så omitiverad så jag struntade i det.Fick besök i stället av svärmor och vi kollade på lyxfällan och det ble lite fika till fast jag drack bara vatten och tog en smakbit på socker kakan. har ju inte syndat något annat idag och inte ätit några kolhydrater till något mål mat så tyckte att jag kunde unna mig den biten kaka.

Känner mig för övrigt inte hungrig alls just nu men äta måste man ju göra annars blir det lite fel. Men när jag väl känner mig sugen så försöker jag stoppa i mig rätt sorts mat och inte leta upp en massa sött som jag hade en tendens till att göra. Jag har inte ätit godis på 4 dagar och det är bra för att vara jag så jag ger mig en stjärna i boken för det.

Nej nu blir det sova som gäller behöver ju trots allt lite sömn fast det är svårt att koppla av.

Kram och god natt!
2011-09-29
 17:35:16

Super fint väder!

Hej på er!

Vilket kanon väder det är ute idag har kunnat gå utan tröja hela dagen nästan. Vi tog en promenad ner till stan och köpte lite grönsaker på torget och hämtade ut ett paket på ciggarmagasinet. Sen tog jag en ensam promenad till willys och handlade lite saker till maten jag lagade idag det vart så himla gott att jag blev hur mätt som helst efter jag hade ätit.

det blev Kyckling och brocoligratäng var hur gott som helst :D

Har varit med Casper hos tandläkaren och kollat skadan som blev igår och ska tillbaka igen om två veckor för en återkoll. Nu ska jag ställa mig i en dusch och se om jag orkar gå på tjej kvällen på stan idag. Känner mig lite omotiverad till det men vi får se hur det går.

Ha en bra kväll!

Kram
2011-09-29
 10:59:00

Trött som tusan!!

God middag eller vad man nu ska säga.

Har sovit som en kratta i natt.Vaknade av att Wissie låg och morrade och skällde på golvet sen var det svårt att somna om och jag somnade ju ganska sent med. Men men bara att ta tag i dagen och göra något vettigt av dagen.

Jag saknar dig massor ska du veta känns jobbigt för varje dag som går vet att jag tjatar men det känns så himla konstigt att inte ha honom här och det har inte ens gått en vecka hur ska man då stå ut i tre veckor till :S helt otroligt.

Nej nu ska jag sätta fart att städa lite ser ju för hemskt ut här inne.

Ha en bra dag.

Kram
2011-09-28
 23:38:04

Hallå i natten!

Hej på er!

Jag ligger och kan inte sova fast jag är super trött.Min hjärna går nog på högvarv tror jag det är för mycket helt enkelt.Började redan imorse när jag glömt bort att det var fotografering och lämnat in lapparna till det.Sen hade jag glömt ändra tiden för idag på ena avdelningen.

Idag har jag varit på gymmet och brännt lite fett. Sen har jag varit hos ett par kompisar och hjälpt till att greja lite i deras nya lägenhet hade ju ändå inget annat för mig. Sen blev jag bjuden på mat som tack för hjälpen.När jag väl kom hem så var jag så trött eftersom jag inte hade hunnit sova något efter jobbet imorse så jag somnade på soffan till en film. Sen har dagen bara rullat på känns det som.Mamma kom hit ikväll och ska vara här i två veckor och hjälpa till med barnen osv.

Nej nu måste jag försöka sova men ha det så bra alla ni andra i natten.

KRAM
2011-09-28
 01:08:49

Glömde skriva innan att jag börjat med en ...

Glömde skriva innan att jag börjat med en diet men börjar långsamt så kroppen hinner med. Har börjat med lchf igen och hoppas att det har resultat när jag kommit så pass långt i processen så det blir helt fritt från kolhydrater. Sockeret kommer att vara min värsta bov men var jag det långsamt är jag övertygad om att fett kommer att gå bra. så i en veckas tid blir det enbart ett mål kolhydrater till en måltid om jag vill annars struntar jag i att ta pasta el dylikt. Nu blir det lite vila på jobbet. kram

2011-09-27
 23:03:10

Då var man gräsänkling ett tag!

God kväll på er!

Idag har varit en väldigt tråkig och ledsam dag imorse så åkte Johan iväg på sin resa vilket känns helt outhärdligt men jag vet att det är för hans bästa som alla säger och jag unnar honom verkligen det men jag tycker att det är jobbigt.

Jag kanske är löjlig men så är det.Jag tror faktiskt inte att folk riktigt fattar hur det känns om dom inte är i situationen själva. Ni får ursäkta mig men jag tror faktiskt att det är så. Annars idag har jag pulat lite hemma med att vika in tvätt och diska och laga mat sen tog jag och Wissie en promenad i det fina vädret.Ja just ja det har jag ju inte skrivit i bloggen vi har skaffat oss en liten hund en gudomligt söt krabat som har haft en tuff start i livet och blivit vanvårdad som bara den. Men nu har hans liv börjat och han mår bra :D

Nu nej nu ska jag jobba vidare och inte fundera en massa då blir jag bara ledsen vilket ligger gnaska nära till hands när man tänker på allt.


Ha en bra kväll/natt.

KRAM
2011-09-26
 22:33:18

God kväll! Är riktigt trött idag med men t...

God kväll! Är riktigt trött idag med men tror att det är omständigheterna som gör mig trött. Nu har jag lagt mig för att sova och önskar min älskling en trygg och säker resa till Spanien imorgon bitit. Sov gott mina vänner. kram och god natt.

2011-09-26
 07:47:39

Hjälp vad mörkt det är inne på morgonen nu...

Hjälp vad mörkt det är inne på morgonen nu man måste ju ha lampor tända för att hitta vart man ska. Sitter i soffan på jobbet och slutar en m halvtimme ca. Idag ska jag greja lite hemma och sen ikväll blir det till att bara mysa hemma med familjen för imorgon tidigt som tusan åker Johan till Landvetter och är borta i tre veckor :-( Men jag ska starta ett projekt när han är borta barnen ska få ett större sovrum jag ska alltså byta rum mellan oss. visst vi kommer att få det mycket mindre men dom behöver ha lek ytan bättre och sen när det behövs så får dom vanliga sängar på varsin sida av rummet. Nej nu ska jag sluta mumla och göra lite nytta. ha en bra dag. Kram!

2011-09-25
 23:47:32

Ojdå!

God kväll! Eller mera god natt kanske!

Var ett tag sedan jag bloggade nu har prioriterat annat och har väl inte haft direkt något att skriva om. Men nu händer det gnaska mycket så det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu.

Det största är ju att Johan åker på tisdag till Spanien på sin klimatvårds resa för sin psoreasis och är borta i 3 veckor och jag vet inte hur det kommer att gå. Kommer att sakna honom som bara tusan och blir nästan gråtfärdig när jag tänker på att han inte finns i närheten och kan krama om honom eller bara ge honom en puss om så behövs men man får bita ihop och ta vara på den tiden vi får när han kommer hem. Om han nu kommer hem med tanke på alla flygolyckor som händer överallt. Men det är ingen ide att sitta och fundera på det men det är ändå jobbigt att veta att det har hänt en hel del den senaste tiden inom flyg eliten.

Igår så hade jag och johan en ute kväll var kul att komma ut tillsammans är nog faktiskt första gången vi gått ut på krogen(om man nu kan kalla det så här i ulricehamn) men vi hade kul och jag dansade en himla massa och har jätte ont i mitt ben idag men det är smällar man får ta. Det är kul att kolla på alla fulla och odrägliga personer en del blir. fattar verkligen inte varför man ska hälla i sig såna enorma mängder med alkohol man kan faktiskt ha roligt utan alkohol eller om så med bara en cider i kroppen men det kallar jag inte för att överkonsumera alkohol. Men visst jag kan förstå att en del vill släppa loss med alkohol i kroppen men min fråga är varför? Jag drack två cider och en drink på hela kvällen och jag hade jätte kul på hotellet ändå.

Nej nu ska jag packa ihop mitt sista på jobbet så får vi se hur sömnen blir idag men jag är riktigt trött men det är bara att härda ut får ju sova imorgon om det behövs.

Ha det toppen.

KRAM