2011-04-30
 10:54:57

Valborgsmässoafton!

Hej på er!

Har sovit som en kratta i natt vaknat och somnat hela tiden. Vid 02 var dom in och gav Emilia medicin och då blev hon lite arg för hon ville ju sova i lugn och ro. Vaknade till liv ordentligt vid 7.30 gick då upp och började göra mig i ordning gick och hämtade min frukost och under tiden jag hade gjort det så vaknade Emilia och satt i sängen och såg lite fundersam ut så hon undrade nog vart hon var någonstans.

Allt var bra under tiden vi åt frukost och sen sen så började jag byta blöja på Emilia och då blev hon knall blå om händer och fötter o munnen.Ringde på sköterskan och hon kom in med aparaten för att mäta syresätningen och den visade 83 just då ska ju inte vara under 95 för att det ska vara godkänt enligt normen.Poxen gick ner i 62 som minst men dom tror att det har med att kärlen får lite kramp pga den infektionen hon har i kroppen så är inte jätte farligt men vi ska stanna här tills på måndag och invänta alla provsvar men behöver inte vara här hela tiden så får gå ut i mellan injektionerna av medicinen.

Nu sitter vi och väntar på Johan och sen ska vi gå ut en sväng i solen och njuta. Ser i alla fall varmt ut men kanske inte alls är det när man väl kommer ut :D

Hoppas ni får en bra dag.

Slänger in ett kort på Emilia från igår.


Emlad lite här o var.

Kramar
2011-04-29
 21:37:35

Ta aldrig dagen för givet.

God kväll på er!

Ja denna dagen den började verkligen inte roligt. Emilia vaknade till runt 8 snåret och var kokhet av hög feber o helt väck fick nästan inte kontakt med henne efter 1 timme så piggnade hon till igen och då satt vi vid köks borde och hon fick hinka i sig saft som hon bad om och förstår att hon var törstig.

Sen gick vi in i vardagsrummet och jag satte på en film åt henne för hon ville vila lite sa hon och där sov hon till kl var ca 10 då vaknade hon till genom en hostattack och spydde ner hela soffan :( Sen somnade hon igen och sov till kl var 11.30 ca. Under denna tiden har jag hållt på och ringt runt till olika vårdinrättningar och efter mycket om och men så fick jag tag i vårdcentralen hemma och då blev det akut dit för Emilia har visat tecken på att hon blir knall blå om händer och fötter så dom tyckte att det var akut och väl där tog vi en massa prover och visade på hög sänka och högt antal vita blodkroppar. Hon hade en syresättning på 87 och en puls på 180 så dom skickade oss vidare till Borås där jag i skrivandets stund sitter och skriver ifrån för vi blev inlagda.

Vet inte riktigt diagnosen ännu men dom misstänger urinvägsinfektion och det blåa har dom ingen orsak till i nu läget men kan vara det att en allvarligare infektion kan vara på ingång så vi fick bli kvar för observation och för att få pencelin intravenöst. Emilia är en riktig kämpe jag förstår inte hur mycket hon kan stå ut med och att hon inget säger utan är som vilken unge som helst glad och pigg fram tills den dagen hennes kropp bara säger nej nu är något galet och även då är hon en glad men trött tjej.

Jag är oerhört tacksam för att hon är så stark annars så hade hon inte kommit så långt i livet men det gör ont att se ens lilla prinsessa må dåligt.

Nu ska jag lägga mig och spela lite på datorn och försöka varva ner

Håller er uppdaterade :D

KRAMAR
2011-04-28
 13:06:44

Konstig dag!

God middag!

Imorse gick jag upp för klockan ringde som vanligt runt halv sju och skulle hjälpa Johan med barnen till dagis för att sedan kl 8.00 börja jobba fick iväg barnen till dagis och Johan till jobbet.Tog mig en stilla frukost vid lite harpan läggning på dator och vid 7.45 ca satte jag mig på cykeln och trampade iväg till jobbet. Väl där pratar jag med hon som jobbar natten och rätt som det är knackar det på dörren tänkte vem kommer nu och där står då en vikarie som skulle jobba idag. Fattade ingenting men vi bestämde i alla fall att jag skulle åka hem så hon skulle jobba dom timmarna som behövdes.

Sitter just nu hemma och kollar på Tom och Jerry med Emilia som precis kom hem ifrån dagis med kanon hög feber och blå om både händer och fötter så har tryckt i henne alvedon i hopp om att hon kan somna en liten stund för det behövs. För hon ser inte alls pigg ut :( Skruttan.

Nu ska jag gå och ringa ett samtal till min Chef så får vi se när jag ska komma på samtal :D

Ha en bra dag.

Kramar
2011-04-25
 21:33:58

Underbara dagar!

God kväll på er :D

Har haft en fantastisk påskhelg med massa sol och släktkalas :D Kom hem sent igår kväll och då vart det lite mingel med grannarna som satt utanför och spelade lite musik och drack öl. Barnen sov i sina sängar gott och vi var inte ute så länge. Somnade som en sten när jag väl la mig var verkligen skit trött.

Imorse vaknade jag tidigt och hade svårigheter att somna om men vid 7.30 kom Casper upp och då vaknade även ja till liv :D Vid 9.30 åkte vi och bytte däck på bilen till andra sommar däck och tvättade av den för efter resan så var den så himla dammig och full av pollen. Men vart sen en skinande blå bil :D När vi var klara med det så åkte vi och hämtade en ny bil :D ÄNTLIGEN kan verkligen säga att det är tredjegången gilt.

Denna pärlan står i alla fall på våran parkering och ser fin ut nu :D


Resten av dagen har jag avnjutit i sol sol åter sol :D Så himla härligt att det är fint och soligt och man blir brunbränd :D Har grillat två gånger idag så himla härligt <3

Nu sitter jag på jobbet och kollar lite på tv :D

Ha en bra kväll.
Kramar
2011-04-24
 09:36:57

Hoppar in och önskar en glad påsk

Hej på er!

Ursäkta en dålig uppdatering men är hos min mamma och har haft fullt upp och jag har varit lite trötter på kvällarna och inte orkat sätta mig med datorn eller mobilen.

Har underbart väder här och det är varmt och man skulle kunna tro att det är högsommar :D I natt åker vi hem och imorgon blir det jobb för min del :D Kanske blir en övrraskning om allt går som det ska men jag tror inget förns jag har den hemma, Men om allt går som det ska så ska jag lägga in en bild i bloggen så får ni se vad det är för kul :D

Nej nu ska jag sätta fart och packa färdig våra väskor och se till så man inte glömmer halva hemmet som man brukar göra när man har varit iväg någonstans.

Ha en bra dag.

Kram!
2011-04-20
 08:00:51

Onsdag = Packdag

God morgon!

Visserligen har ja varit vaken en stund men ligger i sängen ännu och inte orkat masa mig upp.Men ska strax gå upp och koka lite gröt och sen ska jag rota fram resväskan och börja packa ordentligt för våran resa imorgon.Ska åka till strängnäs och besöka mamma och all annan släkt :D ska bli så kul var så längesedan vi var där nu.

Svårt att veta vad man ska packa ner bara men det ordnar sig nog :D det värsta är ju barnens kläder men det som är en stor fördel är ju att mamma har egen tvättmaskin så skulle det hända en olycka så gör det inget utan är snabbt upptvättat igen :D

Idag måste jag även göra en del ärenden på stan som är nödvändiga inför resan måste även inhandla lite så vi kan göra ett par goda smörgåsar att ha med i bilen i fall barnen blir hungriga direkt i bilen imorgon bitti måste även inhandla kattsand samt mat så Emma har något att ge katten när hon tittar till dom :D

Nej dags att sluta svamla och ta och gå upp och sätta fart så man inte degar halva dagen i sängen men är rätt gott att göra det ibland med inte ofta ja har ro att ligga länge i sängen. Men jag tycker det är ganska skönt att komma upp tidigt.

Ha en bra dag.
Kramar
2011-04-19
 08:08:37

God morgon tisdag :D

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra natts sömn. Det har jag haft i alla fall somnade som en stock vid 23 igår var så himla trött. Men hade verkligen en toppen dag. Fick besök av goaste Pauline med sina barn vid lunch tiden och dom stannade till klockan var strax innan fyra. Var verkligen jätte kul och träffas hoppas vi kan göra om det snart igen.

Sen vid 17 åkte vi med Johan och bytte däck på bilen för att Emilia skulle få lite luft eftersom hon är prickig från topp till tå så är det inte så många som vill umgås med oss.hehe. Sen var det dags för Emilia att lägga sig hon somnade som en stock.

Idag så vet jag inte riktigt vad agendan har att erbjuda på morgonen blir nog ganska o avencerat ska diska och kl 14.30 börjar jag jobba ska jobba några timmar extra.  Ska roa mig med att packa lite idag med så jag får med mig det som ska åker ju till mamma på antigen onsdag kväll eller torsdag morgon har inte bestämt något ännu.


Ha en bra dag.

Kramar
2011-04-17
 19:33:56

Underbar vårdag!

God kväll!

Ja det har verkligen varit fint väder idag och har varit ute i omgångar eftersom Emilia har fått vattenkoppor.Men vid 13 tog vi bilen hem till Johan och grillade korv och hade det mysigt ute i solen för där var inga andra barn som kan bli smittade. Men sen åkte vi hem och var ute och cyklade lite. Sen så tog vi och cyklade ut hela familjen runt sjön och var både kul och mysigt :D

När vi kom hem så var Casper kvar ute och sen så var jag inne med Emilia och har tagit tvättstugan i mellan varven har bara en maskin kvar nu så sen ska det vara klart. Men har tvättat hela dagen så ja är lite trött på det men så blir det när man inte håller efter.

Nej nu ska jag vara social och när Casper har lagt sig så ska jag flytta runt möbler i vardagsrummet. Är ledig ikväll så ska bara vara och mysa i soffan :D

Bästa pojkarna :D


Gott med korv :D

Hörs imorgon.

KRAMAR
2011-04-16
 12:50:56

Hej på er. Jag är så trött att ja skulle k...

Hej på er. Jag är så trött att ja skulle kunna somna ståendes sitter just nu i bilen och johan är inne på willys och köper mjölk. Ville bara höra av mig o säga jag lever :-) ikväll blir de jobb igen. Längtar tills på måndag då man kan börja surfa orentligt på nätet igen om allt går som det ska. Hoppas att ni får en bra lördag jag ska göra de bästa för att min ska bli bra trots den extrema tröttheten. Kramar

2011-04-16
 00:31:41

God natt bloggen :-) nej inte riktigt ännu...

God natt bloggen :-) nej inte riktigt ännu är på jobbet och kollar på tv just nu och spelar harpan på datorn. Har varit en bra dag idag. Åkte vid 11.30 till borås fick med nya skor hem till mig o barnen. Men ska köpa ett par såna till mig när jag får pengar behöver ha nya skor till gymmet med lite mera stöd i och dom här var jätte sköna. Åkte hem och gjorde mat blev tacos idag till barnens glädje :-) sen åkte vi bort till johan och grejade lite sen var de bara hem o slänga emilia i säng casper satt och tittade på talang 2011 sen cyklade jag hit till jobbet. Ha en god natt. Kramar

2011-04-15
 08:01:55

God morgon! Hoppas du/ni har sovit gott. J...

God morgon! Hoppas du/ni har sovit gott. Ja hade lite svårt att somna och sen vaknade jag klockan sex klar vaken fattar inte varför. Låg o pratade med johan en stund innan han gick upp o skulle göra sig klar för jobbet. Ja ligger kvar i sängen ännu men ska strax gå upp casper sitter och kollar på svampbob fyrkant på dvd. Emilia ligger i sin säng och pratar för sig själv undrar om hon får något bra svar.hehe. Idag står packa och jobb på agendan. Ska ju åka på torsdag ska bli så kul måste gå igenom vad som behöver tvättas innan med. Ha en bra dag. Kramar

2011-04-14
 22:34:00

God kväll bloggen. Ligger i sängen och vän...

God kväll bloggen. Ligger i sängen och väntar på johan. Har haft en bra dag har grejat lite inne. Tog sov morgon i morse fick ringa dagis o säga vi för sovit oss så barnen fick en dag extra med mig :-) svärmor var här o klippte emilia innan de blev alldeles för kort men tur de växer fort men man är ovan att se henne med kort hår med så kanske vänjer sig. nej nu blir de sova hörs imorgon. Kramar

2011-04-13
 07:53:43

God morgon! Sitter på jobbet och inväntar ...

God morgon! Sitter på jobbet och inväntar dag personalen och ska sedan bege mig till gymmet och köra lite kondition får se om ja orkar styrka idag beror på hur kroppen känns annars så tar ja bara löpbandet idag kör styrka en annan dag imorgo kväll blir nog bra. Idag annars har ja inte mycket planerat ska försöka vila en stund och sen på börja en städning om ja orkar annars tar jag de imorgon när ja är ledig. Hoppas du/ni får en bra dag. Kramar

2011-04-12
 23:52:47

Hej på er. Sitter på jobbet och ugglar :-)...

Hej på er. Sitter på jobbet och ugglar :-) förstår inte hur man kan sakna en person så mycket på bara ett par timmar. Imorgon är jag ledig och får ta igen missad tid då. Hade varit roligt med en överraskning :-) kollar just nu på tv de är navy cis på trean. Det är så smidigt att kunna blogga ifrån mobilen :-) blir inte gjort annars.hehe. Jag gillar att blogga men tiden räcker inte alltid till :-( nej nu ska jag sluta svamla ha en bra natt. Kramar

2011-04-12
 19:47:46

God kväll bloggen! Hoppas att ni har haft ...

God kväll bloggen! Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit intensiv och ganska lång. Slutade jobba kl 8 cyklade direkt till gymmet och tränade tills klockan var strax efter 9 sen cyklade ja hem och duschade och sen kollade ja lite dator somnade runt 11och vaknade av att telefonen ringde och i änden blev svärmor helt förskräckt när hon hörde jag sov. Kl 14.15 var ja på personal möte och de var inga konstigheter var hemma vid fyra igen och då satte ja fart med att laga mat blev kyckling gryta och grönsaker o ris för dom som ville ha det. Barnen var inte hungriga så vid 19fick dom gröt. Nu sitter jag i fotöljen och kollar hockey sen vid 21blir det jobba igen. Hoppas ni har en bra kväll. Kramar

2011-04-11
 01:48:18

Hej på er i natten. Min helg har bara förs...

Hej på er i natten. Min helg har bara försvunnit. Idag har de varit en riktigt toppen dag med riktigt varmt väder vid 11 gick vi ut och gick in igen vid 20 för att lägga barnen. Hade årets första grillning idag med var riktigt gott sen var alla grannar samlade och barnen lekte och jag fick lukta och hålla bebis :-) dom är så himla söta grannens tvillingar :-) just nu sitter ja på jobbet är ganska trött men får hålla ut lite till :-) imorgon är de fullt på agendan måste tvätta mitt stora berg med kläder och sen greja med en massa annat. Sov gott. Kramar

2011-04-08
 07:36:22

Hej på er. Jag är vaken men absolute inte ...

Hej på er. Jag är vaken men absolute inte pigg gud så dåligt ja har sovit i natt och inte vet jag varför var jätte trött när vi kom i säng på jobbet men sen var de precis som någon sa åt mig att vakna igen o sen har ja bara legat och snurrat runt. Är inne i en trötthets period men jobbigt när man inte kan sova. Slutar snart jobba så ska hem o försöka vila mig lite beror på hur casper är. Men tror ja sätter på en film i min dator som han inte sett då brukar han stanna o kolla. Annars idag händer inte jätte mycket blir en lugn fredag med fredags mys :-) hoppas ni får en bra dag. Kramar

2011-04-07
 13:51:07

En riktigt usel dag

Hej på er!

Gud vilken bad day jag har idag. Trött o irriterad på allt som rör sig och kommer i min väg :( JObbigt när man känner så starkt att man bara vill vara ifred och inte göra något och barnen är så himla stressade för dom har överskottsenergi och Casper får inte gå ut bland folk eftersom alla kopporna inte har torkat ännu så ja de är en avvägning det där.

Men snart kommer Johan och då ska vi åka till honom och då får dom gå ut på baksidan och leka av sig i sandlådan där är det i alla fall inte risk för någon att få smittan.Hoppas verkligen han blir pigg snart han är ju bjuden på kalas på söndag hos bästa kompisen men får se hur det blir.

Nej nu ska jag göra i ordning en väska med lite blöjor inte säker på att Johan ha det hemma och ta på barnen kläder och vänta in Johan :D Ikväll blir det jobb igen och sen får vi se vad som händer.

Ha det bättre än vad jag känner mig i alla fall.

Kramar
2011-04-06
 14:32:09

Dagens lunch



Dagens lunch var väldigt gott :D

TIll kvällsmat blir det kött o potatis tror jag. Inte så mycket potatis för min del eftersom jag håller på o drar ner på kolhydraterna.
2011-04-06
 09:46:40

Var försikt med vad du önskar dig :S

God morgon!

Ja som jag skrev igår så ville jag ha en god natts sömn fick jag det tro? NEJ verkligen inte. En övergosig katt som vägrade gå ifrån mig och så fort jag rörde mig så attakerade hon mina fötter :S Sen vid två vaknade Emilia och illvrålade hon var helt hysterisk vet inte vad det var men efter en snyten näsa och lite omstoppad så somnade hon om igen och barnen sov till kl var 8 :D Jag lyckades inte riktigt somna om efter Johan åkte till jobbet men låg i alla fall i sängen och myste en stund till kände inte för att gå upp kl halv sju när vi var lediga o barnen inte har dagis :D

Idag blir det inte så avancerat ska jobba i natt och tänkte försöka plocka lite här hemma i den mån det finns att göra börjar faktiskt bli klart det mesta nu :D Men måste diska i alla fall och tänkte höra om någon kunde ta barnen en timme så jag kan gå iväg o träna lite men får se hur det blir med det.

Kanske låter sjukt men saknar Johan som fan fast jag vet att han bara är på jobbet men just nu hade jag velat ha honom hemma hela tiden märkligt det där men det är ju bra att de är så med i o för sig men en jobbig känsla i alla fall.

Nej nu ska jag inte sitta här på rumpan mera dags att ta tag i dagen o göra lite nytta :D

KRAMAR

2011-04-05
 21:56:03

God kväll :-) har haft en riktigt toppen d...

God kväll :-) har haft en riktigt toppen dag med jobbet. Kom till mässan strax efter 11 sen gick vi runt och kollade på våran monter där fick vi en jätte snygg väska. vart lite små tjafs som vi får lösa på mötet på tisdag. Var hemma strax efter 18 så efter de har jag bara tagit de lugnt o kollat så tv. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova lite om magen lugnar ner sig fick så ont i den av någon anledning. Hoppas ni får sova så gott de ska jag göra i alla fall :-) blir säkert andra planer bara för ja längtar så efter att få sova. God natt! Kramar

2011-04-05
 10:53:36

Hej sitter i bilen på väg till göteborg me...

Hej sitter i bilen på väg till göteborg med hela jobb gänget :-) ska bli kul att gå på mässa och göra något annat :-) ha en bra dag :-) kramar

2011-04-04
 18:31:55

Sjukstuga

Hej på er!

Ursäkta min frånvaro men varit mycket jobb och huset fullt av folk hela tiden :D Känner mig tröttare än tröttast idag.Casper han har vattenkoppor och Emilia är förkyld fast inte så jätte farligt hon har ingen feber men är vid gott mod ändå :D

Imorgon ska jag åka till Göteborg med jobbet till svenska mässan på leva och fungera mässan ska bli så kul att göra något med hela gruppen :D


Nej har inte mera att säga för nu annat än att jag har varit duktig och röjt här hemma idag så nu ser det rikitigt snyggt ut det ekar till o med i sovrummet :D

Ha en bra kväll :D