2009-05-31
 20:42:27

Morsdag!

God kväll!

Jösses dagarna har bara flugit iväg jag är helt slut efter denna helgen. Men bara att bita ihop och ta nya tag till nästa helg som borde bli lugnare än denna i alla fall. Johan har jobbat hela helgen stackarn han är väldigt trött plus att det har varit väldigt varmt han har haft ca 37 grader inne på jobbet :O

I fredags så jobbade jag på dagis i ett par timmar och sen så åkte gick vi till JOhan på jobbet och gjorde honom lite sällskap tills klockan var 14.00 då det var dags att hämta Emilia på dagis. Sen åkte vi hem och åt lite mat sen bar det av till Borås en svän för att inhandla sommar skor till barnen och lite fest kläder till den 10e då vi ska på studenten som jag har nämnt innan. Hittade det vi skulle blev två par skor vardera till barnen.Casper fick en ny fin luvtröja och en jätte häfftig t-shirt med sjömanstryck på magen och en vit keps. Emilia fick ett par solglasögon och en vit bolero aktig grej att ha över sin klänning ifall det är skitväder den dagen så vill man gärna ha något över klänningen eftersom det är korta ärmar på den.

Igår så var vi på något som hette familjedag här på stan och Casper hoppade i en hoppborg och sen mötte jag ida med familj på torget och vi tjötade lite och kollade när barnen hoppade i borgen. Sen mötte jag upp Johans bror som var här på besök denna helgen ifrån sthlm som var på bröllopp på kvällen. Sen på kvällen hade vi pokerkväll med några kompisar här och det var mycket trevligt synd att man inte vann men jag kom på andra plats i alla fall.hehe. Bättre lycka nästa gång kanske :P

Idag så har jag och barnen varit hos svärmor och Johan har jobbat. Vi fick god tårta och umgicks med släkten som sedan åkte hem vid 13.00 och sen kom Johan upp dit vid 14.00 när han hade slutat att jobba och sen var vi där i ca 1 timme till då blev det för varmt att vara där.  Så vi åkte hem med två jätte trötta barn. Sen kom Ida,Ove & Tim över en sväng men blev nästan jobbigt för Casper var så himla trött så han grinade åt allt så blev sängen tidigt för barnen ikväll och nu har vi precis ätit jordgubbar med vanlijsås det blev min morsdags present. Huvudet dunkar så nu blir det nog att lägga sig i sängen och slappna av och läsa min underbara bok som börjar lida mot upplösningen och snart är den slut :O då blir det dags att börja på en ny.

Kram och god natt!
2009-05-28
 14:34:12

Herregud vilket väder

Ja jisses vad kom detta väder ifrån. När jag och Emilia traskade ut för att kolla på stan lite så blev himlen som förbytt alldeles kolsvart eller blåsvart kanske är rätta ordet. Sen när jag lastade in Emilia i cykelkärran så kom det svarta närmare när vi var påväg till Johans jobb en sväng för att slippa ovädret(trodde jag ja) så var det som om himlen öppnade sig och det forsade ner regn och det blåste som tusan trode att jag skulle blåsa av vägen.

Väl framme hos Johan så slutade det ju så klart att regna. Vi var där ca 15 minuter för att sedan bege sig för att hämta Casper på dagis. När vi kom utanför portarna så började det ösregna igen. När jag skulle ta ur Emilia ur kärran på dagis så kom regnet tillbaka igen och då började det hagla det var inte små hagel heller direkt. Vi väntade på dagis lite extra för att det värsta övädret skulle dra över men det hjälpte inte för vi är dyblöta ändå. Herregud säger jag bara. Trött är jag nu som tusan för det är inte enkelt att cykla i full storm och sen orka trampa med så man  känner sig mör i benen. Tur det var sista vändan till dagis för denna veckan.

Johan och barnen ska vara på dagis imorgon ska bli skönt att få vara helt ensam ett par timmar. Jag och svärmor ska troligen åka till Jönköping och titta på lite presenter till Casper. Jag ska vara sällskapsdam med andra ord har inte jätte mycket pengar just nu och han fyller ju inte riktigt ännu heller men alltid bra att få lite ider. Ska även in på biltema och köpa en ny koppling till cykelkärran som Johan kan ha på sin cykel. Sen på kvällen kommer Johans bror ifrån sthlm med familj som ska på bröllopp på lördag. Så jag antar att denna helgen kommer att gå undan. På lördag så är det något som heter familjedag på stan med godisregn osv på stora torget här i stan ska bli kul och se vad det är för väder då :S

Nu ska jag o barnen rita men först o främst byta kläder för gud så svettig jag känner mig.
Kram
2009-05-28
 12:13:37

God middag!

Hejsan!

Dagen som har varit kan samanfattas som jobbig åter jobbig. Inte pga barnen eller så utan att jag mår pyton har så jäkla ont i huvudet rent ut sagt.Jag hade ont i huvudet hela dagen igår och så la jag mig men huvudvärk och vaknade med en huvudvärk som var 10gånger så mycket värre. Tog alvedon i morse men dom hjälpte inte alls.

Jag hoppas dock att det går över snart för är himla jobbigt att inte kunna tänka ordentligt. Mår även lite små illa men det beror nog på att jag har så himla ont i huvudet brukar må illa då. Teatern igår var jätte skojig barnen var så himla duktiga Casper blev dock lite ledsen när jag lämnade honom på dagis för att han skulle sminkas osv. Men när jag hade gått iväg så var han glad igen. När vi gick förbi och skulle in i ladan så var han och sminkade sig och då vinkade han så glatt till oss. Barnen var förvånadnsvärt duktiga på att prata och gå omkring på senen när allt var klart fick dom diplom och lite godis och en blomma så Casper var glad när han var klar. Sen fikade vi med det fikat vi hade med oss och sn gick vi en tipspromenad och sen åkte vi hem och la dom små busarna i säng.Sen tillbringade jag kvällen vid tvn med min huvudvärk. Casper somnade inte förns klockan var 21.00 så han var ganska seg imorse så jag hoppas att han är någorlunda glad när jag hämtar honom. Emilia sover just nu så ska snart väcka henne.


Min katt =)

Ikväll ska Johan iväg och greja med uteplatsen jag pratade om igår blev inget för klockan blev för mycket så jag blir nog själv en sväng. Fast jag tror att svärmor skulle komma ner med ett par leggings som hon köpt på netto som var extrapris på denna veckan som jag ska ha till min klänning den 10e vill gärna veta om dom passar annars så måste jag lämna tllbaka dom.

Ha en bra dag.
Kram
2009-05-27
 14:37:32

Seg som tusan!

Gud vad jag känner mig seg känner mig helt borta. Sitter och gäspar och har mig hela tiden. Emilia sov ju innan vi gick till bvc men hon var så trött när vi kom hem igen så efter vi hade ätit våfflor och hon fått lite välling så stod hon och gnuggade sig i ögonen som en galning så jag fick gå o lägga henne igen så hon fick sova i 30 minuter till. Casper han fick värsta utbrottet när vi skulle gå till bvc så när vi kom hem så fick han med lägga sig och sova. Han brukar inte få sova på dagen men eftersom han var så himla trött så kände jag att han hade aldrig orkat med att spela teater ikväll.

Emilia hade bara gått upp 35 gram sedan förra vägningen och det var ju inte mycket att hurra för direkt. Men jag skulle ringa dietiseten igen och fråga hur vi ska göra. Ger ju henne en ganska hög dos av energipulver redan men jag får väl öka ännu mera då om hon inte går upp i vikt. Så nu väger hon 10,6 kg och är 80cm lång. Ingen stor tjej inte för att vara 1år och 8månader vet nog ganska många som väger mera än Emilia gör. Men det kommer väl att ordna sig någon gång hoppas jag.

Nu ska jag börja att förbereda för att plocka fram maten så vi hinner äta innan vi ska åka iväg. Johan skulle komma hem tidigare idag med så vi verkligen hinner allt. Synd att det blåser ute det är inte lite heller storm skulle jag nog kalla det. Men solen skiner nu i alla fall men det är väl bara tillfälligt antar jag för molnen kommer nu igen nyss var himlen helt blå när jag tittade ut genom fönstret.

Ha de bra.
Kram
2009-05-27
 10:51:48

Hej!

Natten blev hyfsat lugn Emilia somnade när klockan var 23 ca vet inte vad det var med henne faktiskt men idag är hon lite grinig med så det är väl någon förkylning eller något pågång kanske:S Nu på morgonen har jag vikt tvätt städat där uppe lite mera och fått undan allt som ligger framme. Sen så har jag diskat det var inte så mycket och då är det mera motiverande till att ställa sig och göra det. För blir det värsta berget så drar man sig för det eftersom det tar lite tid.

Har även slängt ihop en lasange som är i ugnen som blir till kvällsmat så jag slipper stå och greja med det eftersom vi ska vara på teatern klockan 17.00 men Casper ska vara där redan 16.30 så blir tajt med att äta om jag måste laga maten med.Snart ska vi gå iväg till bvc och väga Emilia så jag hoppas att lasangen har hunnit att bli klar tills dess.Emilia har sovit i 15 minter redan så ska snart väcka henne för ville i alla fall att hon skulle sova en stund för hon blir helt hopplös om hon inte sover så jag hoppas att natten blir bättre om hon får sova en liten lur nu på dagen i alla fall.

Känns som om dagen kommer att försvinna i ett nafs men det är bra med med såna dagar.Ska förtsätta att greja här hemma så det blir fint till helgen. Glömde ju att köpa det vi skulle ha tills på lördag när vi var o handlade igår men får gå till lidl och handla det imorgon när jag har Emilia hemma. Ska ha en pokerkväll här på lördag med lite folk ska bli skoj undrar vem som tar hem potten denna gången !?!!?

Ha det bra.
Kram!
2009-05-26
 21:33:03

God kväll!

Hejsan!

Mötet på dagis gick bra dom sa att han var en snäll o glad kille =) jag hade inte förväntat mig något annat direkt heller men är så himla svårt att sitta och ta emot beröm om sinna egna barn tycker jag vet inte riktigt vad man ska säga. Sen gick vi till Johan och hämtade min cykel som jag ställde där för ville inte ha den på dagis så länge men vi åkte hem på engång för det började regna som tusan när vi cyklade hem.

När vi kom hem så lekte barnen lite och jag tog hand om tvätten sen kom Ida o Ove och Tim över en snabb sväng eftersom vi skulle åka och handla klockan 16 för det ekade verkligen i kyl o frys.Nu har vi lite mat igen och vi blev mätta och glada idag med. Någon som inte är alltför glad just nu är Emilia hon skriker så det ekar i hela huset fattar verkligen inte vad det är med henne.Hon vaknade när klockan var 20.00 och skrek som en tok. Så hon fick komma upp igen nu ligger hon i sin säng och skriker men verkar som om iprenen som jag gav henne verkar göra nytta för hon är inte lika grinig. Kommer mera i intervaller. Såg när jag var upp att hon var påväg att somna men hon är ju så himla envis med att får hon inte som hon vill då blir hon super arg. Vi tittade på balen genom fönstet för här började det åska och mullra plus ösregn.

Nu ska jag kolla lite på tv och se om man får någon ro att kolla när hon lever om där uppe.
Ha en bra kväll.
Kram
2009-05-26
 12:07:00

God Middag

Hejsan!

Fy man hinner inte med mycket nu för tiden igår var en hemsk dag.Jisses vilket cyklande det vart fram o tillbaka till dagis. Casper skulle till tandläkaren så det blev 2 rundor extra så det blev totalt 8 vändor fram o tillbaka.suck. Inte undra på att man sitter i soffan som ett ufo på kvällen och känner sig helt död. Men ingen kan klaga på att man inte rör sig ordentligt eftersom jag ligger på ett snitt på ca 20000 steg per dygn med min räknare så jag känner mig faktiskt nöjd över att man rör sig så mycket som man gör.

Igår var barnen väldigt trötta och griniga efter dagis så det var nästan inte kul att vara mamma Casper han skrek för minsta lilla grej och Emilia lika så.suck. Igår hämtade vi Johans cykel och han är jätte nöjd med den vad jag har hört i alla fall och jag hoppas att helgen kommer att bli väder så man kan ut och cykla hela familjen en sväng. Kanske kan cykla ut till marbäck och leka  i lekparken som är där. Imorgon så har Casper uppvisning på deras teater som dom har grejat med hela terminen så ska bli himla kul att se hur det kommer att bli. Fick se ett litet smakprov på hur han såg ut idag när jag lämnade honom för alla kläderna skulle på och målas för dom skulle spela upp det för skolbarnen och Emilias avdelning vid klockan 10 antar att Casper kommer att vara döds trött när vi har kommit hem. Ikväll så ska vi kolla på när alla studenter ska till balen dom går igenom stan alla som ska ta examen på fredag(tror jag) Sen ska nog Johan iväg och greja med uteplatsen som han håller på med dock vet jag inte om det är bestämt ännu.

Just nu håller jag på och städar och smågrejar lite. Håller på och tvättar har vikt all tvätt där uppe så ska lägga in det lilla som är kvar i skåpena och sen är det dags att åka iväg till dagis ska vara där tidigare idag för ska ha utvecklingssamtal med honom ska bli kul att se vad dom säger. Tror dock inte att dom har något att klaga på.

Ha de bra så ska jag greja vidare här.
Kram!
2009-05-24
 20:05:44

Hejsan!

God kväll!

Det har varit en bra helg men varit fullt upp som vanligt känns det som. I går så gick vi på stan och jag köpte en klänning och vi hittade ett par tröjor till Johan. Vi ska ju på studenten den 10e och då måste man ju vara lite fin. Bara Casper som inte har något att ta på sig ännu Emilia får ha en klänning som jag hoppas att hon fortfarande kan ha. Ska testa det imorgon. Nu ikväll blev jag hastigt och lustigt lämnat själv men gnaska skönt det med.hehe. Johan hittade en cykel till Casper på blocket så han åkte och köpte den inte så långt härifrån så jag hoppas att han hittar och att den blir bra. Känns så himla dumt att köpa en ny när han kanske bara kommer att använda den denna sommaren sen kanske den är för liten.

Idag har vi varit hos svärmor hela dagen och spikat på hennes uteplats och grillat var himla gott synd att det var så himla kallt men det är det nästan alltid tycker jag.


Nu ska jag kika på tv men ha det så bra.

Kram!
2009-05-22
 11:42:33

God middag!

Hejsan!

Detta har varit en rejält seg morgon och regnet det bara öser ner utanför just nu. Känner mig inte alls pigg hela kroppen värker och magen gör ont som tusan tur jag snart ska få komma till doktorn så jag kanske får någon rätsida på vad det är för fel och varför det gör så ont. Johan är på jobbet idag och det känns verkligen helt konstigt att han jobbar en fredag är ju så van att ha honom hemma.

Jag och barnen har varit inne och grejat små städat lite och jag har precis diskat och Emilia sover nog nu tror jag.la henne för en liten stund sedan men nu hör jag hennes speldosa spela för fullt där uppe så hon sover nog inte. Men jag hoppas att hon somnar snart för det behöver hon!
När johan kommer hem ifrån jobbet ska vi åka till timmele en sväng och träffa dagis kompisen vi hade beställt solsken men det verkar lysa med sin frånvaro just nu men hoppas de i alla fall är uppehåll tills vi ska dit så man kan vara ute o leka lite.

Nu ska jag greja i ordning lite mat.
Men ha de bra.
Kram
2009-05-21
 19:42:07

Känner mig helt död :-(

God kväll!

Denna dagen har varit jobbig på många sätt.Casper som har varit så trött hela dagen och inte velat sova en liten stund för att bli lite gladare.Emilia vägrade på toppen av det sova middag så dagen blev lite grinig från barnens sida. Men vi åka i alla fall ut på marknaden och det var väldigt roligt köpte inget bara lite marknadsgodis och Casper fick en burk med sockervadd för det var det första han fick syn på när vi kom dit så han tajtade o tjatade sen fick han det.

Vi var hemma här vid 15 tiden igen och sen åkte Johan och grejade med gräset och mätte en uteplats så han var hemma vid 16.30 jag och barnen gick ut undertiden och gick en promenad  längs sjön och letade efter ankor som skulle få någon sia bröd men fanns inte en ända anka i närheten fattar inte vart alla hade tagit vägen. Efter mycket om o men så hittade vi en anka inne i vassen så barnen blev glada och ankan med men efter en brödbit så var han mätt. Så vi började gå hemåt igen och när vi stoppade nyckeln i låset här hemma dök Johan upp i trappen snacka om bra tajming :D

Imorgon så ska Johan jobba känns väl sådär är så himla van att han är ledig fredagar nu så det kommer kännas lite avigt men det är bara för att den 1a juni ska vi till Borås med Emilia så han jobbar in den dagen så han inte förlorar något på det. Idag visar min stegräknare på rekord mycket och det känns i kroppen vill jag lova men bara nyttigt att röra på sig så det har ingen dött av :D

Nu ska jag och älsklingen äta lite räkor hade en påse kvar i frysen så tänkte smaska på den nu :D
Ha en bra kväll!
Kram
2009-05-21
 10:37:39

Fy farao säger jag bara :S

God morgon!

Fast jag har varit vaken väldigt länge och det känns kan jag lova. Emilia vaknade vid 03 och var helt hysterisk skrek som en tok så var tvungen att gå ner och göra mat åt henne hon åt halva flaskan ungefär och sen så vart hon tyst men sen började hon skrika igen:S sen vid 04 blev hon tyst men då kom nästa i stället och Casper är så himla svårt att få att somna om men han gjorde aldrig det så idag har varit en jobbig morgon vill jag lova. Har gått i mellan Caspers rum och min säng sen klockan 04 sen vid 06 lessnade jag och bad Johan att gå ner och sätta på tvn för dora börjar då.

Sen satt han där och tittade lite så en annan fick sova en liten stund till sen vaknade Emilia 08 och då var det bara att acceptera läget och gå upp ur sängen och göra i ordning henne med ny blöja och kläder. Sen åt vi frukost och Johan skulle åka iväg och klippa gräset men han kom hem ganska snabbt igen då gräset var blött så han skulle tillbaka senare idag. Var väl på ett sätt bra men då måste han iväg sen igen. Känner mig ganska slutkörd just nu så avlastning hade varit skönt.

Nu ska vi göra oss i ordning och åka på en marknad som är en bit utanför stan så man slipper sitta hemma hela dagen.

Ha en bra kristihimmelfärdsdag.
Kram
2009-05-20
 12:22:06

Kreativ som attan =)

Jisses jag har farit fram som en tornado här inne har fått en massa gjort har dammsugit både uppe och nere diskat och så har jag skurat överallt. Känner mig ganska nöjd och tror att idag kommer det att bli många steg på min stegräknare. Nu sover Emilia och vi har ätit lunch. Känns som klockan skulle vara hur mycket som helst men nu är den bara efter 12 så när Emilia har vaknat tar vi nog och klär på oss och går och köper tvättmedel för har börjat tvätta nu och jag tror inte att det paketet räcker till alla maskiner funderade även på om jag skulle tvätta alla små mattor som är där uppe men får se vad tiden räcker till med tvätt tiden och vad klockan blir, Men det brukar ju nästan alltid bli så att man tvättar nästan två tvätt tider fast man tvättar engång i veckan ca. Men nu var det ganska mycket handukar och smutsiga kläder som är ifrån barnen.

Nu ska jag bara sätta mig i soffan och slappa Casper sitter och tittar på nallepuh så det är ganska lugnt och skönt här känner att mina ben är trötta så jag sitter här en liten stund och hämtar andan men ser nu på klockan att det snart är dags att väcka Emilia tänk vad fort 1timme går idag blev det visst en lång sovstund i alla fall. Så får se hur natten blir.

Kram
2009-05-20
 08:43:57

Morning

God morgon!

Jag känner mig hyfsat pigg idag faktiskt men ändå ganska sliten. Emilia vaknade vid 22 tiden igår och sen vet jag ärligt  inte när hon somnade igen men när jag la mig vid 23 så hade hon inte somnat i alla fall. Men vi har sagt det att vi ska sluta och gå in till henne om hon inte är ledsen för det är hon oftast inte hon ligger bara och pratar men visst känns det jobbigt när hon ligger och ropar mamma eller pappa man vill lixom gå upp. Sen ha vi även pratat om att hon ska få sova bara 30 minuter på dagen för hon sover 1timme nu och hon kanske sover för länge. Nu sover hon dock fortfarande men när jag har skrivit klart så ska jag väcka henne så hon får i sig lite och äta.

Casper kom till mig i natt när klockan var 03 och ville ligga i min säng och han låg väl där i 30 minuter ca sen sa han att han skulle lägga sig i sin säng och sen somnade han nog på två röda när han la sig i sin säng. Men fick sovmorgon i alla fall han kom upp kl 8 och normal brukar han vakna 06 så det var lite skillnad. Var behövligt med en liten sovmorgon men o andra sidan när man måste gå upp på natten så blir det inte mycket till sovmorgon för det tar ju alltid en liten stund att somna om när man har varit uppe. Jag har redan avklarat 40st situps men var himla jobbigt känner faktiskt att det gör lite ont i magen så någon effekt måste det väl ha?!?

Nu ska jag gå upp och väcka Emilia så hon kommer upp någon gång. Vi ska ju ha stora städdagen idag och sen måste vi gå och köpa tvättmedel.

Kram o ha en bra dag!
2009-05-19
 21:32:08

Utmanar alla som läser min blogg

God kväll!

Jag utmanar alla som läser min blogg att göra 80 situps om dagen det ska i alla fall jag göra med start från imorgon då det är så sent idag har gjort 40 st och det kändes vill jag lova. Men nu blir det 40 på morgonen och 40 på kvällen så hoppas jag att det ger resultat på hängmagen efter ett par veckor hoppas jag i alla fall. Men jag kom fram till att sängen var inget bra ställe att ha fötterna under för stöd då den var för hög så imorgon får jag hitta något annat ställe att göra det på.

Annars har dagen varit lugn här fick besök vid 15 tiden var trevligt och sen har jag inte gjrot så mycket nattat barn osv sånt man gör jämt tycker jag men det är så det är att vara mamma. Imorgon så kommer dagen att bestå av städning och tvätta kläder eftersom det snart är långledigt för Johan och barnen har ledigt ända tills på måndag så jag vill ha allt sånt gjort så man slipper tänka på att man ska behöva tvätta eller känna dåligt samvete för att man inte städat ordentligt. Så imorgon får barnen stå ut med en tråkig mamma.hehe. Sen om det är bra väder går vi ju givetvis ut en sväng för att få leka lite. Sen kommer nog ida och ove hit vid 16 tiden tror jag vi sa =)

Nu ska jag kika klart på tvn sen blir det sängen.
Kram o god natt!
2009-05-19
 11:10:14

Så skönt

Hejsan!

Natten har varit stökigt som vanligt men känns som sagt som vardagsmat nu för tiden men bara att bita ihop och hoppas att det kommer att bli bättre ju äldre hon blir. Men jag tvivlar eftersom det bara har blivit värre med tiden men det jobbiga är att bli störd i sin sömn och behöva gå upp på natten det är det som är värst tror jag.

Imorse vägde jag mig och vågen visade ner ytterligare 2kg så nu har jag bara 2 kg kvar så har jag gått ner 20 kg sen i oktober är så himla nöjd med att ha gått ner 18kg fast jag vet inte hur jag har burit mig åt men jag rör på mig mycket mera nu än jag någonsin gjort innan. Nu väger jag även mindre än jag gjorde innan jag fick Casper så jag har lyckats gå ner alla graviditetskilon från båda barnen nu bara gammalt överhäng(haha) som ska bort ska gå ner minst 25kg totalt så bara att fortsätta att kämpa. Johan sa till mig att jag måste börja göra situps för annars kommer min hängmage att bli ännu värre men jag har så svårt för att göra det och jag fattar inte varför men riktigt träning eller vad man ska säga är inte riktigt min melodi men får ta tag i det snart för magen hänger ju mycker mera nu än den gjorde innan och det håller jag med honom om. Tänkt på det igår att min mage ser ut som en hängig degklump. Men får ta tag i dom där situpsen men hur många ska man göra om dagen? Har hört 100 men det kommer jag aldrig att klara av.

Just nu håller jag på och frotsar av frysen eftersom den var halvtom redan så la jag resten i kylväskan och nu droppar det för fullt i frysen så det är snart dags att hälla av lite vatten från plåten igen så det inte rinner över. Tror även att vi har fel på kylskåpet har lagt in en termometer där i och jag har ställt in kylskåpet på det lägsta och det visar ändå 10 grader + så jag ska avakta och se tills imorgon annars så får jag ringa och fråga om det ska vara så eller om dom ska komma och kika på det.

Nu ska jag fortsätta greja men ha de bra.

Kram
2009-05-18
 07:47:38

Varför!???

God morgon!

Men någon god morgon är det faktiskt inte måste jag erkänna. Herregud vilken natt! när jag gick och la mig kunde jag inte somna jag låg o vred och vände på mig till klockan var säkert 12 och sen när jag väl somnade då vaknade Emilia och som hon har skrikit i natt herregud men efter ett antal timmar så somnade hon om. Jag fattar inte varför hon gör så här hon borde ju vara skittrött eftersom hon inte sov någon middag igår heller och borde då därför sova lugnt hela natten. För nu får hon ju i sig maten som hon ska ha på ett dygn även om det inte är fast föda så är det ju ändå den mängden hon ska ha.

Nu ska jag gå upp och väcka henne och ge mat innan det är dags att ge sig iväg till dagis i regn rusket hoppas att vädret blir bättre under dagen för inge kul att vara ute och cykla när det är sånt här väder.

Hörs senare.

Kram
2009-05-17
 19:37:21

Vilken långdragen dag!

God kväll!

Gud vad jag är trött idag blev himla sent igår efter att song eventet vad klart men det var trevligt men idag har varit en jobbig dag. Plus att jag tror att Emilia är på väg att bli sjuk igen för idag har hon hostat och haft sig var även lite varm nu ikväll men hade ingen feber men det återstår att se vad som händer. Hon har ju slutat med sin medicin nu så bara att vänta och se om det hjälpte eller om hon behöver en kur till.

Idag har vi varit hos ida och ove en sväng och hjälpt dom sätta upp ett tält som dom skulle kolla på om det var alla delar med och det var det så nu har dom ett komplett tält i alla fall =) sen gick vi hem för att Emilia skulle sova men det gjorde hon aldrig så vi åkte till Johans mamma en sväng och han fixade det sista på hennes tv bänk så nu är den klar sen åkte vi och kollade på en jätte fin lägenhet som var ett radhus som var himla fint läge men det är alldeles för långt utanför stan så det blir nog inte så att vi tar den.

Men jag ska ringa imorgon igen till vårat hyresbolag och sätta upp mig på kö på vissa ställen så får vi se vad det blir av det hela dom kanske till o med har något ledigt som vi kan kika på igen men vill att det ska vara markplan och med uteplats för barnens skull. Var meningen att jag skulle gå ut och cykla en sväng men jag känner att jag orkar inte det idag så det får bli imorgon när vi ska till dagis med barnen denna veckan blir det bara två dagar pga alla helger så får ut och cykla på dom lediga dagarna i stället.

Ha det bra
Kram!!!!
2009-05-16
 15:46:55

Dagen har gått snabbt

Hej!

Ja denna dagen har rusat iväg klockan är snart 16.00 och jag har hunnit med hur mycket som helst så jag hoppas att resten av dagen blir lite långsamare är så tråkigt när helgen bara försvinner så där. Gick upp till svärmor med Emilia efter det att hon vaknade och sen gick vi till stadsparken och skulle träffa ida och ove men dom var precis påväg hem när vi kom dit så vi slog följe hem och dom skulle hem och fika lite och sen skulle dom komma hit så vi ska grilla korv senare så jag hoppas att det blir gott =)

Nu ska jag ta fram stora dammvippan och greja här inne så det ser lite fint ut till kvällen så man slipper och ha dåligt samvete över det. hehe. Johan är kvar uppe hos sin mamma och grejar med tvbänken men antar att han snart borde vara på hemgång eller jag hoppas det i alla fall. Men ändå skönt att ha fått det gjort nu när det är helg så han slipper ta det en vardag efter jobbet.

Kram och Hej =)
2009-05-16
 11:08:07

Var det snart lördag lunch

Hej på er!

Ja tänkt vad tiden går fort när man gör något gick upp vid 8tiden ca sen vart det frukost och sen gick jag ut och städade trappen som tog längre tid än jag hade räknat med men nu är det fint och städat. Sen så har jag grejat lite här hemma och Johan och Casper har precis åkt till hans jobb för att såga några plankor som hans mamma ska ha till sin tv bänk som vi ska upp och sätta ihop sedan. Emilia blev så himla arg för hon inte fick följa med så hon slåss osv fatar inte varför hon gör så är såå himla jobbigt hon klöser och river i allt men hon ska upp i knät men tar man upp henne så slåss hon ännu värre drar en i håret osv bara för att hon inte får som hon vill. Helt otroligt att den lilla kan bli så arg och är så medveten om vad hon gör med.

Det slutade med att jag la henne nu och hon är tyst så jag tror hon somnade typiskt igentligen då jag ville följa med upp och greja med tv bänken eftersom jag har packat ner fika osv som ligger i bilen men får väl ta det senare Emilia sovit klart. Tänkte jag får ta vagnen och gå upp så får jag motion med bara nyttigt solen skiner ju så det blir nog bra. Idag har jag startat dagen med att sätta på mig min nya stegräknare som jag köpte igår på europris för 20 kr så jag och min syster har startat en klubb på MotioMera så jag hoppas att när den startar på måndag att det kommer att bli många steg så man kan känna att man rör sig ordentligt.

Nu ska jag greja lite innan det är dags att ge sig av hemmifrån senare idag ska vi grilla korv med Ida med familj och sen skulle vi ev titta på Eurovisionsongkontest eller vad det heter.

Ha det bra.
Kram
2009-05-15
 22:59:38

Kväll igen :-O

God kväll!

Dagarna bara flyger iväg fattar inte riktigt vart veckorna tar vägen helt otroligt att det redan är fredag idag tyckte inte det var längesedan det var det senast. Idag har dagen varit hyfsat lugn men har inte varit hemma så mycket var ute en sväng som inte skulle bli så länge men slutade med att klockan blev 13.30 sen diskade jag medans Johan åkte till dagis och hämtade Emilia. När disken var avklarad så började jag och Casper att göra pizza deg och steka köttfärsen som skulle vara på och hackade lök osv. Pizzorna blev himla goa faktiskt fast skulle ha gjort 2st med köttfärs på i stället för en med skinka och ost på. Nästa gång blir det enbart taco köttfärs på båda pizzorna.

När maten var avklarad så fick båda barnen bada och det tyckte dom var skoj. Fast Emilia har någon fobi om att tvätta håret hoppas att det kommer att växa bort så det blir enklare men tvätta det de måste hon ju göra. Sen efter dom hade badat så var de min tur att hoppa in i duschen o barnen lekte med Johan i Caspers rum sen när jag var klar så var det hans tur att duscha så idag har alla i famlijen blivit rena i alla fall =) under tiden Johan var i duschen så ringde Ove och frågade vad vi pysslade med och dom kom över en stund och tjatade bort lite tid och barnen lekte bra. Emilia fick för sig att hon skulle börja klappa på Tim som hela tiden flyttade på sig och tillslut så fattade Emilia att hon skulle låta honom vara ifred =) Tim var för söt när dom skulle gå hem då han hade klätt på sig färdigt så var det bara mössan kvar då hittade han en av Emilias mössor i korgen och sätter på sig den och ska gå ut igenom dörren synd jag inte hade kameran tillgänglig såg för go ut =)

Nu ikväll har vi inte gjort mycket vi har suttit och kollat på tv och nu ska jag gå o lägga mig är himla trött varit på väg i säng i säkert 1 ½ timme nu men fastnat med något o sen har jag pratat med mamma i telefon en stund. Men nu ska jag göra slag i saken och gå upp o lägga mig och hoppas på att natten blir lugn och att dagen blir solig och fin imorgon så vi kan gå till stadsparken och leka,

Ha det bra och god natt.


Busunge =)           Svettig Casper spelat fotboll
KRAM
2009-05-14
 21:23:31

Hjälp vilken dag

God kväll!

Den här dagen har varit en hektisk dag men det är skönt att den snart är slut och man får gå o lägga sig. Imorse så gick jag och vägde Emilia som hade gått ner ca 200 gram så det kändes ju inte så himla kul men hon har ju varit sjuk och väldigt spyig så det har ju säkert visat sig på vikten samt att hon inte har fått i sig sitt energi pulver eftersom det kan göra henne spyig med men nu har vi börjat med det igen så jag hoppas att hon kommer börja att gå upp igen eftersom hon då får i sig det hon ska per dygn.

Sen var vi hemma en stund och vid halv 11 så somnade Emilia för sin middagslur och hon sov 1 timme sen var det dags för att väcka henne och ge mat och invänta att farmor skulle komma så vi kunde klä på oss och gå ut till mitt möte jag skulle ha på socialkontoret. Hade en stor klump i magen men det gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig fick mycket tips om hur man kan göra för att få det lite bättre ekonomiskt men dom tyckte helt klart att vi skulle ansöka om försörjningsstöd så nu håller jag på och springer runt med alla papper som ska göras för hon sa att dom har ärende fördelning på tisdagar så var det bra om det kom in innan tisdag och jag hoppas att jag hinner få in alla papper innan dess. För skattevärket ska byta lokal och har stängt tills den 18e. Imorgon ska jag iväg till banken och ordna kontoudrag osv så jag hoppas att jag får i ordning på allt.

Men jag känner mig väldigt trött måste jag medge så detta blir det sista för ikväll för jag är så trött så ögona går i kors.

Bilder ifrån stadsparken!

Ha en bra kväll!

Kram
2009-05-14
 07:40:36

Jisses vad jag är trött!

God morgon

Igår kväll så vaknade Emilia vid 22 tiden och sen har hon hållt låda till klockan var 03.00 när klockan var 02 så hade jag fortfarande inte somnat jag känner mig helt död i kroppen så himla typiskt när jag har så mycket att göra idag så ja det är bara att bita ihop och se trevlig ut :D

Nu ska jag snart iväg med Casper till dagis sen ska jag väga Emilia halv 10 och sen får vi åka hem och försöka få Emilia att sova lite sen kommer farmor hit och ska ta Emilia när jag ska på möte klockan 13.00 hon skulle hämta Casper på dagis så jag slipper att känna mig stressad för att hämta honom oxå.Sen så ska vi till dagis på trivselkväll klockan 17.30 som håller på till 19.00 så denna dagen kommer att gå fort känns det som.

Ha en bra dag så hoppas jag att jag hinner skriva något mera under dagen eller så får det bli till kvällen.

Kram
2009-05-13
 15:56:51

Hemma igen!

Hejsan!

Ja nu är vi hemma igen har varit hemma sedan 14.30 ca och barnen lekte en stund i stadsparken och sen så gick vi vidare till netto för skulle köpa bananer men dom var så gröna så det struntade vi i.Sen gick vi och kollade om barnens farmor var vaken/hemma och det var hon så vi stannade där en stund Emilia somnade i vagnen en stund och Casper och farmor bakade en kaka som vart jätte god tysk citron kaka tror jag den hette.

Nu har jag precis diskat och har satt på potatis som står och kokar och springer och städar undan det värsta sakerna som ligger framme men konstaterar ganska snabbt att de är ingen ide att städa så länge dom små är vakna för dom stökar ner på fem sekunder igen. Så det får nog bli att ta det när dom har somnat i alla fall leksakerna. Har gett mig tusan på att jag måste hålla bättre ordning här hemma för det förfaller om man inte håller efter varje dag.Diskar gör jag varannan för då är det lagom att sätta igång diskmaskinen men det är allt det andra som barnen drar fram det är det som gör att det blir stökigt.

Nu ska jag gå och koka brocoli och hacka grönsaker.
hörs senare.
Kram
2009-05-13
 08:01:22

Vikt funderingar

Jag har börjat fundera på hur jag ska kunna gå ner mera av mina extra kilon och det blir väl att försöka träna bort dom och strunta i allt vad godis osv heter men jag har ju så himla svårt för det har försökt flera gånger men det där med sockergegär är svårt att bli av med. Men jag äter inte mycket godis nu om man gemför med hur mycket jag gjorde innan och läsk är det inte mycket av heller. Men jag har ju lyckats gå ner 16 kg så jag borde ju kunna gå ner ännu mera. Men just nu så känns det som om jag står stilla i vikt inget händer och man tappar insperationen. Hur gör man för att komma över den där hemska tröskeln så man börjar gå ner i vikt igen !?!? Sen så måste jag få bort min kul mage och borde göra situps men jag tycker det känns så fånigt att göra det men hur många borde man göra omdagen för att det ska stärka och göra så att man får bättre mage och även går ner lite i midjemåttet!?!?

Dieter är inte min melodi och det går jag ner av sen går man upp det igen. Dom kilona jag har gått ner så har jag ju inte direkt ansträngt mig för att gå ner men så mycket som jag cyklar osv så har det gett resultat men jag vill gå ner mera men motivationen har svalnat och jag hittar inte motivationen just nu.

Jag hoppas att det kommer att komma igång igen

Kram
2009-05-13
 07:54:48

Morning!

God morgon!

Jag skulle kunna säga att jag skulle vara hur pigg som helst eftersom jag somnade vid 22 och det var längesedan jag gjorde det men inte känner man sig pigg för det. Emilia vaknade vid 03 men i natt körde jag upp Johan för jag orkade verkligen inte gå upp men hon somnade nog ganska snabbt igen för jag hörde henne bara en liten stund.
Har drömt en massa konstiga saker i natt  och jag fattar inte varför men kanske är det full måne eller något för det var inga roliga drömmar heller direkt.


Idag så skinder solen det är väldigt blå himmel kan ju hoppas att det håller i sig hela dagen för om det håller i sig tänkte jag att vi skulle gå upp till stadsparken och härja en liten stund. Men det tar nog en stund att gå dit upp men det gör inget. Hoppas att vitsipprona fortfarande blommar så fint där uppe så man kan ta lite fina kort  men risken är väl att dom har börjat blomma ut nu.

Kram så hörs vi sedan.
2009-05-12
 19:14:59

God kväll!

Hejsan!

Det har varit en ganska jobbig eftermiddag när vi kom hem ifrån dagis.Emilia började redan när jag skulle sätta henne i cykelkärran så började hon skrika som en galning och höll på mer eller mindre hela vägen hem idag igen :( Hoppas att detta kommer att gå över snart,hon fortsatte när vi kom hem och skrek mer eller mindre åt allt. Så när klockan var 18.20 så orkade jag inte mera så hon fick gå o lägga sig och hon somnade för 30 minuter sedan.

Ringde idag om hennes provsvar och det var bakterier i det men det pencelinet hon har fått skulle täcka det och hoppas att det tar död på bakterierna ska bli kul att se hur det blir när hon har slutat med pencelinet. Men tror hennes kindtänder spökar med henne eftersom det kommit två stycken nu sen så är det ju säkert andra tänder på gång samtidigt.Jobbigt är detta i alla fall. Man orkar lixom inget annat än att bara vara hemma när hon är så missnöjd även när man är ute.

Imorgon så är barnen lediga så vi får se vad vi hittar på men blir nog lugnt. För torsdagen blir en himla hektisk dag :S så kan vara skönt att ta det lugnt lite med.

Nu ska jag gå o ta ett bad eller så blir det dusch får se vad jag känner för.

Ha det bra.
Kram!
2009-05-12
 12:56:57

Tänkte lägga in lite kort

Kom på att det var längesedan jag la in kort på min blogg! Men tycker det är så himla bökigt då man måste ta ett kort i taget. Så tänkte passa på nu när det är lite lugnt innan jag ska åka och hämta barnen.











Det var några i alla fall nu är det dags att ta sig ut i det fina vädret vi har här idag.
Kram

2009-05-12
 11:06:46

Vilken morgon :S

God morgon fast jag har varit vaken länge men är ju nästan morgon ändå.

Casper skulle iväg på musiklek idag i folketshus och han brukar normalt vakna tidigt som tusan men nu när han skulle iväg då var han en riktigt sjusovare så vi fick stressa som tusan att få i honom frukosten var nästan ett helt dagsverk Casper brukar normalt hata att stressa på morgonen och det gör jag med men han kom i tid i alla fall och sen var det iväg för att lämna Emilia på dagis. Sen åkte jag iväg till Johan på jobbet och tjatade en stund sen när jag skulle cykla hem så var det så himla mycket bilar utanför europris tänkte va tusan är detta då visade det sig att dom hade ökat till 70% på utförsäljningen var in där en sväng folk var som galna :S rev och slet i gud vet allt. Jag fyndade i alla fall engångstallrikar 6 paket för 30 kr tyckte jag var billigt sen köpte jag två nya märken till Caspers tofflor vet inte vad dom heter men hans ramlade av förra året så köpte 3st för 4kr var som hittat :D

Nu ska jag gå och fixa lite här hemma och planera lite inför det jag och Johan pratade om på jobbet ska bara hitta ett datum och kolla om det är några som vill komma till oss då. Vad det är avslöjar jag när allt är bokat och klart =)

Ha en bra dag.
Kram!
2009-05-11
 22:04:34

God kväll!

Hejsan!

Jag är snart på väg i säng är himltrött vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv. Har varit riktigt trött ett par dagar undrar om man är påväg att bli sjuk. Idag blev det städ av köket vikning av en massa tvätt och in med det i garderoberna och sen så var det dags att åka till dagis. Hjälp vad det blåste ute när jag cyklade iväg var som om jag skulle blåsa bort känndes det som.

Emilia var inte alls på bra humör när jag hämtade henne på dagis hon började skrika redan i cykelkärran och höll på mer eller mindre hela vägen hem men hon var inte direkt ledsen utan mera missnöjd vet inte var det var med henne. Sen så fortsatte hon hemma i säkert 1timme hon blev så arg för jag fattade inte vad hon menade så hon bara slängde sig och skrek. Är detta tidig trots eller vad tusan!?!? Hoppas ju dock att detta kommer att gå över snabbt.

Det har ju hänt mycket för henne nu när hon har börjat gå så då kanske det gör att hon får någon sorts separations ångest eller ja jag vet inte är ingen expert på sånt här :S Imorgon blir det till att fortsätta med mitt städande vill bli klar med allt som jag har kvar tills imorgon. Måste dammsuga hela lägenheten som jag skulle ha gjort idag men det vart det inte och sen så ska jag försöka hinna med att skura av golvena med om jag har något medel kvar.

Nu ska jag gå o lägga mig men ha en bra kväll/natt.

Kram
2009-05-11
 10:17:16

Varit hektiska dagar här!

God morgon!

Ja helgen har bara susat förbi i farlig fart. Har varit fullt upp hela tiden känns det som,Emilia har varit sjuk och väldigt spyig men det har gått över nu och hon är bara lite rosslig nu. I fredags så åkte vi ut till Timmele och hälsade på en dagis kompis till Casper dom härjade som tusan men dom hade roligt i alla fall :D vi blev bjudna på fika och jätte god kyckling som vi inte alls hade räknat med så det tackar vi för :D vi var hemma därifrån när klockan var 20 ca och barnen somnade som stenar men Emilia var vaken till ca 21 hon blev nog övertrött tror jag då brukar hon göra så.

I lördags så åkte vi hastigt och lustigt till stora mellby och hälsade på barnens kusin vilket var himla trevligt fick hur mycket kläder som helst av henne tack för det vännen :D jag kunde ha alla plagg och några var till o med för stora så får försöka att sy in det. Emilia fick massor av sommar kläder så nu är det bara Casper som behöver ha en ny garderob till sommaren med t-shirts osv. Men lite av det kan man ju önska sig till hans födelsedag presentkort på lindex kanske !?! Vi var hemma ifrån kusinen vid skaplig tid men Casper som hade sovit i bilen hade väldigt svårt att komma till ro i sin säng klockan 21 somnade han som en stock och sov gott hela natten :D jag och Johan tillbringade kvällen vid Robinsson och med räksmörgåsar och lite cider var himla gott och längesedan vi åt det. Sen så kollade vi på två filmer via datorn men den förgrymade sladden pajade så vi körde ljudet via högtalarna och kollade på datorn men det gick himla bra det med.

Igår var en riktigt jobbig dag*puh* Mitt humör var både hit o dit jag vet inte vad det var som var värst men jag kände att jag mådde inte bra helt enkelt och då blir mitt humör upp o ner. Men vi röjde i alla fall i garderoben där uppe och så tvättade jag hela dagen tror jag tvättade 3:O tvättkorgar med käläder. Allt det som vi fick plus lakan osv så jag var klar med tvätten när klockan var 23 sen blev det sängen och det var himla svårt att somna men efter ett tag så lyckades jag i alla fall :D

Idag ska jag fortsätta i städtemat och ska ställa mig i köket och ta världens diskbeg som har vuxit upp under helgen och sen så ska jag försöka att skura  här nere och damsuga där uppe. Sen så är det nog dags att hämta barnen på dagis skulle jag tro beror på hur effektiv jag är i mitt städande :D

Kram o hej så hörs vi senare.
2009-05-06
 19:27:30

God kväll!

Hejsan!

Här sitter jag trött som en gnu men vill kika lite på tvn så det blir till att försöka att hålla sig vaken annars så får jag lägga mig i soffan och vila lite :D
Dagen har varit extremt lugn Emilia sov i 2 timmar sen gick vi till apoteket och hämtade hennes kåvepenin så jag hoppas att det kommer att ge resultat snart så hon inte behöver vara så ledsen min lilla gumma. Hon hade feber nu när jag la henne så jag hoppas att natten blir lugn. Imorgon måste jag gå till apoteket igen för att köpa alvedon upptäckte att det var inte mycket kvar :(

Imorgon ska jag lämna Casper på dagis och sen ska nog jag och Emilia cykla hem och ta det lugnt annars så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra jag skulle ha varit på bvc och vägt henne imorgon men ska ringa återbud imorgon för vill inte riskera att smitta någon när man går in där eftersom det är baby cafe vid den tiden jag ska in o väga henne.

Ha det bra önskar jag o barnen

kram
2009-05-06
 13:31:11

Hemma igen från vårdcentralen

Hej igen!

Nu har jag varit iväg med Emilia eller rättare sagt så var jag där klockan 10.30 men var hemma vid 12 igen tog himla långtid idag dom var lite sena med men efter en massa undersökningar så visade det sig att Emilia har troligen halsfluss testet visade inte ritkigtsanningen sa läkaren eftersom snabb testet av halsprovet inte visade på att det skulle vara halsfluss men snabb sänkan var hög så han ordinerade en speciell halsodling som skulle komma svar på fredag eller måndag så bara att hoppas att hon har fått rät medicin nu ifrån början så vi slipper byta sort.

Så nu blir det till att isolera sig tills Emilia har blivit frisk. Nu ska jag ta och väcka henne så vi kan gå och hämta medicinen så hon kan bli frisk snart.

Kram
2009-05-06
 07:46:24

Jösses vilken natt!!

God morgon

men skulle helst ligga och sova fortfarande men Casper vaknar ju med tuppen jämnt. Igår kväll gick jag och la mig lite för sent satt och kollade på Hells kitchen på 3an och somnade väl runt halv tolv hade så himla svårt att somna. Sen klockan 01.50 så puttade Johan på mig och sa att Emilia var vaken men bad honom gå upp eftersom han ändå var vaken,hörde Emilia hosta till och Johan ropade på mig då spydde Emilia rent slem och jag tog upp henne för att hon skulle slippa ligga i det men hon spydde mera så hon fick sitta kvar i sin säng men reflekterade över att hon var så varm det var nästan som om hon kokade.

Så när hon var färdig så la jag henne på skötbordet och Johan grejade sängen och jag tog febern på Emilia och tempen visade 41grader blev helt paff trode aldrig att hon hade så himla hög feber nog för att hon var varm. Blev ipren och sen vänta och se vad som hände med febern efter 30 minuter så hade den fortfarande inte gått ner så jag ringde sjukvårdsrådgivningen eller vad det heter och dom var väldigt trevliga. Avaktade feber som gick ner efter en bra stund. Sen försökte vi somna men det var svårt Emilia somnade vid tre och vid fem ringde Johans väckar klocka o sen kom Casper när klockan var 06.00 så det blev inte många timmars sömn i natt. Nu vid åtta ska jag ringa till barn här i stan för jag misstänker att hon kanske har ont i öronen eftersom hon har haft lite feber hela veckan känns ändå som om jag vill att någon kollar på henne för att utesluta infektion eftersom jag vet att hon kan få så här när öronen spökar.

Nu ska jag gå o äta något  innan det är dags att ringa.
Kram!
2009-05-05
 07:19:44

Dålig på att uppdatera

God morgon!

Det märks helt klart att det börjar gå mot finare tider då man inte sitter vid datorn lika mycket och inte är hemma heller så mycket för den delen. I söndags så åkte vi till lekparken/djurparken och Emilia tyckte det var hysteriskt roligt hon skrattade som en galning när hon såg alla djur. Casper tyckte med att det var roligt men han lekte mest med alla klätterställningar osv.

Igår så hade jag en dag med en massa åkande fram o tillbaka till dagis. När jag hade lämnat barnen så ringde dom från barnmotagningen här i stan och sa att dom hade fått en återbudstid för Caspers återbesök med hans magproblem och han var jätte duktig han låg där och lät doktorn känna på honom tittade i öronen osv. Men vi skulle köra på med magmedicinen i ett par månader till och sen skulle vi tillbaka igen om 6månader för återbesök. Sen när vi var klara där så cyklade jag och Casper till Johans jobb en liten stund för att sedan åka vidare mot dagis och hämta Emilia. Hon har blivit väldigt hostig så skulle inte förvåna mig om det kommer vara så att hon har feber nu när jag ska väcka henne för hon har sovit väldigt oroligt i natt.

Casper kom in till oss vid 01 och han låg där säkert en timme och sen vaknade både jag o Johan av en rejäl duns och ett brakande. Då hade han ramlat ur min säng rätt in i bordet och han såg helt vimelkantig ut. Men han gick in i sitt rum och somnade där i stället var mycket bättre så slipper han ramla ur. Även han verkar vara slemmig så det är väl bara en tidsfråga innan han blir sjuk han med.

Nu ska jag greja i ordning barnens saker för morgonen men ha det bra så ska jag försöka skriva snart igen.

Kram!
2009-05-01
 20:10:16

Oj vad dagarna rusar iväg =)

God kväll!

Jösses vad tiden går men helt underbart väder är det och då hinner man inte med att blogga för när man kommer in så är det kväll och man är i regel helt slut efter att ha varit ute en hel dag. Jag är väldigt trött nu men jag tänkte att jag är tvungen att skriva lite för jag skulle gjort det igår men orkade inte helt enkelt.

Idag har vi varit på loppis i ishallen och sen åkte vi till ett jätte mysigt ställe som heter majblommegården och där spenderade vi resten av dagen sen kom Ida med familj en sväng och babblade lite var trevligt :D
Imorgon så ska vi åka till något som heter mussebär eller vad det hette det är en jätte stor park med leksaker för barn och en massa djur att kolla på. Har gjort i ordning pastasallad och ska göra i ordning lite fika och sen ska vi gå på marknaden en sväng på morgonen som är här i stan sen ska vi åka tänkte vi :D

Nu ska jag hoppa in i en dusch tänkte jag för jag känner mig så smutsig efter att ha legat i gräs.
Ha en bra kväll!

Kram