2009-07-30
 19:45:35

Ett regningt besök på djurparken

God kväll!

Imorse när vi vaknade bestämde vi oss för att packa in oss i bilen och bege oss till djurparken kände att vi ville avsluta semestern med en familje utflyckt så efter frukosten åkte vi till ett soligt Borås men ju längre vi var där inne så vart det svartare o svartare tillslut så gick det inte längre himlen brast ut i regnskurar som hette duga. Eftersom det var så fint väder när vi åkte hemifrån så tog vi inga regnkläder med till barnen Casper blev blöt o Emilia blev med blöt fast hon satt i vagnen. Men dom klagade inte i alla fall =) Emilia tyckte det var väldigt skoj att titta på alla djuren gick omkring och kollade på dom o sa hej hela tiden =) något nytt som dom hade i år var att det var mini grisar inne på den lilla bondgården som man kunde klappa. Väl där inne så gick det knappt att få ut ungarna därifrån.

Casper han fastnade sedan i en jätte lekpark som han åkte en jätte kana flera gånger om. Men det är ju för deras skull man åker dit så det var bra med att han fick leka av sig lite så han förhoppningsvis sover gott i natt. Det har han däremot inte gjort denna natten som var han var nog uppe 10 gånger tror jag o ville de ena o det andra tillslut så somnade han o då var nog klockan 3 eller 4a. Emilia låg och pratade lite i sitt rum med och blev störd av Caspers springande fram o tillbaka så hon somnade nog med om när klockan var vid 3 tiden tror jag.

Efter vi varit på djurparken så åkte vi till knalleland och kikade lite var ner på eko hallen men först tog vi ett besök på mc donalds och det var gott men man blir dock inte mätt så länge på det tycker jag. Sen gick vi till en spelbutik och kollade lite på playstation 2 spel men finns en hel del man skulle vilja köpa om man säger så. Blir nog perfekt att önska sig sånt till när Casper fyller år o julklapp osv. Sen gick vi in i en affär som kallades present knallen där fyndade jag en jätte fin ljuslyckta och ett blockljus för 40 kr så nu står den här på bordet i vardagsrummet och jag känner mig nöjd med dagen trots att vi såg ut som dränkta katter allihopa men det var en bra avslutning på semestern eftersom på måndag börjar allvaret igen med hämta o lämna på dagis. Johan jobbar och jag ska väl börja plugga hoppas jag men det har kört ihop sig lite med tanke på Emilias operation o det var då jag skulle varit i skolan på upprop men Emilia får ju gå i första hand men ska ringa på måndag till dom o prata med dom för då är deras semester slut.

Nu ska jag o Johan titta på sommar med Ernst och sen ska vi kolla på en film som vi har tänkt hela veckan men har inte blivit av så nu tänkte vi göra det för är nog inget speciellt på tvn annars idag vad jag vet. Ska ladda in kort senare på min bilderdagbok för jag glömde kameran i bilen så kan inte göra det nu :(

Ha det så bra
Kram
2009-07-29
 11:05:05

Blåbärsskogen

Just nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hem han är o grejar i en trädgård och dom skulle köra till soptippen bäst att passa på medans han fortfarande har semester så dom får gjort det som ska göras.  Johan hade varit hemma klockan halv 3 i natt men han kom hem en sväng vid 1 tiden med då var jag vaken ännu kunde inte somna när jag visste han var ute på vägen. Han väckte mig när han kom hem bara för o säga att han var hemma så då kunde jag sova gott tills Casper kom o väckte mig och ville kolla på tv sen har vi inte gjort så mycket annars har diskat undan frukosten och nu sitter vi som sagt och väntar på att Johan ska komma hem när han gör det så ska vi åka till skogen och plocka blåbär o leta efter kantarleller tycker vädret ser ok ut men blev väldigt mulet igen men bara o klä på dom regnkläder och hoppas på att de är uppehåll. Tänkte är nog ändå bäst att ta gummi stövlar för min syster var ute i skogen o höll på o ramla över orm läs om det här

Nu ska jag ta och roa mina troll lite så dom inte blir så himla rastlösa fast just nu sitter dom faktiskt och leker båda två på golvet Casper med en traktor och Emilia med sin docka o vagn fast dom små bråkar hela tiden är helt otroligt minns inte att jag var så men man glömmer väl antar jag.Det är väl den berömda syskonkärleken antar jag som spelar in men det är ändå kul att dom har börjat o leka lite mera med varandra innan så var det bara bråk men är väl för att Emilia har blivit större och mera mogen kan jag tro.


Mina troll som leker fast inte med varandra utan vid sidan om varandra  ser ganska lustigt ut

Ha en bra dag alla där ute så ska vi greja vidare o sen bege oss ut.
Kram
2009-07-28
 23:26:44

Ensam helt plötsligt!

Hej igen!

Ja här sitter jag Johan han åkte till Borås för att köra en dit vet inte riktigt vem det var men han skulle komma hem direkt och sen skulle han åka i natt med han fick pengar för det samt bensin så varför inte kan man undra :D jag ska ändå snart gå o lägga mig känner mig sliten hoppas på en lugn natt trots allt fast man blev ensam hastigt o lustigt :D

Blev ingen film orkade inte sätta igång den och sen så kollade jag på 4an innan och det var slut så sent. Sen har jag suttit och kollat runt på nätet lite om olika saker o ting och nu ska jag nog faktiskt göra slag i saken och gå o lägga mig så man orkar med morgon dagen. Emilia sover ju ingen middag längre och det gör att dagarna blir lite mera jobbiga eftersom man annars är van att få en liten stunds vila mitt på dagen men hon sover bättre på nätterna och det är huvudsaken tycker jag sen är det en vane sak för en annan med när man väl kommit in i det så kommer det att gå kanon sedan.

Det var lika när Casper slutade sova middag allt blev så intensivt då och nu har man ju 2 styckern att ta hand om i stället.Casper han har gått o blivit riktigt uppstudsig nu på semestern men kan även vara för att han saknar dagis och att han undrar vad som händer. Han frågar mycket nu ska jag till dagis imorgon så jag tror han längtar. Lika med Emilia dom behöver få komma dit lite och en annan få lite andrum för dagis är guld värt i det fallet. På måndag ska jag även gå upp och prata med föreståndaren för dagiset om Casper kan få vara där under Emilias operation så blir det inte lika jobbigt för farmor att passa honom. Även om jag inte tvivlar en sekund på att det hade gått bra annars men kan ju vara svårt att ta honom hela tiden o inte få andas alls i mellan varven

God natt.

Kram
2009-07-28
 19:38:15

Hej på er!

God kväll!

Ja nu sitter man här o det är kväll igen helt otroligt vad dagarna går fort. Idag fick vi en tid till Göteborg blir den 19e som inskrivningen blir och den 20e blir själva operationen ska bli kul att se hur det går vi har bestämt att Casper kommer få vara hemma med farmor även om vi vill ha honom med så tror jag att det kommer att bli jobbigt för första dagen kommer att bestå av bara förberedelser inför operationen och beräknas vara klart till klockan 16 så jag tror att Casper kommer att tappa tålamodet innan vi är klara o ska iväg på röntgen osv.  Ska ringa till göteborg imorgon och bekräfta att tiden är okej o passa på o fråga om vi kan få bo på ronald i stället för inne på hotellet i stan är mycket mera praktiskt att bo där men vi får se vilket det blir.

Annars idag har vi forttsatt med vårat tema städ o fix Johan har fått klar lamporna i fönstret så nu lyser dom fint var o köpte lampor och en grej att sätta sladden i på coop innan sen kom svärmor och tog med barnen på en promenad var skönt med lite andrum sen så fick hon med sig ett par byxor hem som skulle grejas med. Blev ingen skog för oss idag som jag hade hoppats på men imorgon så blir det nog för om vädret stämmer så ska det bli bra väder imorgon måste bara ta reda på vart bärena gömmer sig kanske om man även kan hitta lite svamp men de kanske är tidigt?!?
Nu ikväll tänkte vi kolla på en film får se om det blir av eller om det blir att slappa i soffan.

Ha en bra kväll.
Kram
2009-07-27
 23:24:54

God kväll!

God kväll!

Här blev det som sagt en riktigt röjar dag och när Johan kom hem så hade han med sig en gigantisk bänksiva hem som vi satte upp bakom tv bänken eftersom våran lilla dam inte låter bli tvn står o slår på den osv så rätt var det är så kommer det nog att gå pixlar i den men nu sitter den på skivan i luften det blev himla fint =) Men det tog många timmar att fixa sen åkte vi iväg och köpte lite potatis på lidl och sen gjorde jag gratäng och stekte kotletter vart gott men gratängen blev inte som jag önskade men man kan väl inte lyckas alltid.

Imorgon så funderar jag på om jag skulle ta med mig Casper ut i skogen och plocka bär som jag lovade honom för ett tag sedan är himla sugen på o göra blåbärspaj =) Hoppas att solen skiner så man slipper att klä sig i regnkläder. Jag o Johan diskuterade innan och det är typ bara 2-3 månader kvar tills kylan kommer och det är vinter är inte klokt vad tiden går och om 4 månader så är det julafton bara det är ju helt sjukt :S Hoppas dock på en mild vinter så att jag kan cykla länge till dagis men är inte säkert att det går beror på mina tider osv i höst men får se om jag kommer in först o främst.

Just nu sitter jag och ska framkalla kort igen. men är himla bra när man hittar 100 kort gratis =) då får man ju passa på sitter även o funderar på en framtida julklapp men ja det får vi ta då om jag bestämer mig för att fixa med det.

Nu väntar sängen för jag känner mig trött av allt piffande o grejande idag.
Kram o godnatt
2009-07-27
 10:56:13

Städning o om möblering på skemat idag.

god middag

idag håller jag på o grejar här inne som en galning Johan är och klipper gräs för tillfället varit borta ett tag så får se när han dimer in igen. Jag håller på och städar och ska nu börja möblera under trappen hoppas det blir bra men vi får se hur det blir ska ta kort på hur det blev om jag är nöjd själv men det återstår och se.

Ha en jätte bra dag alla där ute.

Kram
2009-07-26
 23:05:03

Åter i Ulricehamn

God kväll eller snarare god natt!

Igår kom vi hem till stan igen skönt att vara hemma samtidigt som det är skönt att vara borta med men vad är det man brukar säga borta bra men hemma bäst. Det blev 8dagar på resande fot och vi har hunnit med massor och har haft väldigt trevligt var kul att träffa alla igen speciellt dom ifrån häxashage för där var det längesedan jag var och fick träffa massor av folk som jag inte sett på säkert 10 år.

Idag har vi varit i Borås och handlat skor till barnen kändes som det var i ett akut läge för det Caspers var trasiga och Emilias för små så det blev 2 par på skopunkten sen åkte vi och storhandlade på willys i borås sen har vi bara varit hemma svärmor har varit här och lekt med barnen hon åkte precis hem så nu ska jag snart gå o lägga mig känner att ögonen är trötta o svider.

Imorse så vaknade jag av en hemsk mardröm har aldrig i hela mitt liv drömt något så hemskt så att man faktiskt vaknar och börjar gråta hysteriskt Johan undrade var det var för fel på mig han tänkte först putta på mig för han trode att jag drömde men han insåg snabbt att jag faktiskt grät på riktigt. Drömde att vi var med Emilia på östra och skulle undersöka hennes hjärta osv var en massa konsigt i drömmen jag tappade bort Johan o Casper o sen så fick jag gå in till läkarna när dom undersökte Emilia och dom säger då att hon har en tumör i hjärtat som inte går att fixa och säger bara jag beklagar sen vaknade jag. Kanske inte låter så hemskt nu när jag skriver det men hela känslan när jag drömde det och ja allt gjorde mig så rädd, jag fattade inte först heller att jag drömde tog lixom några sekunder att inse att jag faktiskt drömde att det inte var verklighet. Tur att det inte var verklighet för då vet jag inte vad jag skulle ta mig till om min lilla busunge skulle lida av något sådant samma gäller ju för Casper så klart.

Nu ska jag i alla fall sova och hoppas att jag inte drömmer några mardrömmar.
Kram o godnatt.
2009-07-22
 22:16:17

Nu är vi i häxashage på besök

God kväll!

Dagen började med att vi packade in oss i bilen och begav oss till Uppsala och besökte nickis lekland var fullt ös på barnen och där mötte vi även upp min syster med sin dotter astrid som härjade för fullt =) Sen gjorde vi följe till ikea och kollade var verkligen ett himla stort ikea man kan inte tänka sig hur det såg ut innan o som det var nu fick nästan en chok :D Sen begav vi oss ut till häxashage på besök där jag sitter nu och skriver har lånat deras dator och skriver lite Johan har lånat min lilla så jag passar på att kika in här och uppdatera lite. Vi var här vid 15 tiden grillade lite vid 16 tiden var himla gott sen tog Casper sig ett dopp i deras pol han hade jätte skoj :D

Sen tog vi en tur på byn eller vad man ska kalla det och kollade på huset som vi bodde i när jag bodde här när jag var liten dom som äger huset var hemma och vi blev imbjudna på lite fika fast det blev bara dricka för hade ju ätit en massa grillat innan. Var kul att vara inne i huset och kolla har inte varit där sedan 96 kom vi fram till så det är ju ett par år sedan. Sen stannade vi till vid ladugården och kollade lite på djuren Casper ville inte gå därifrån han tyckte det var jätte skoj Emilia sa inget direkt skrattade mest åt alla kor vågade inte gå o klappa dom. Denna ladugården var helt ny byggd och alla djuren går på lösdrift har bara sett det på tv inn och det var lite kul att se i verkligheten :D

Imorgon ska vi åka till min syster och kolla på deras hus så blir nog där till stor del av dagen skulle jag tro sen kommer vi att åka tillbaka hit igen och stannar över tills på fredag och då ska vi ev åka iväg och fiska lite Johan är sugen och Danne kan ju till alla vatten osv här vart man behöver ha fiskekort osv.

Nu ska jag vara lite social men ha det så bra.

KRAM
2009-07-21
 07:31:33

God morgon!

Det var ett tag sedan jag skrev men har varit fullt upp här och jag har varit så himla trött på kvällen så jag har bara suttit i soffan o glott på tv sen att surfa på det mobila bredbandet går lite trögt är väldigt segt på vissa sidor och tidpunkter men det kan man ju nästan räkna med när man surfar mobilt.

I lördags så var vi ner på stan och kollade Casper hitttade ett jätte kul vattenfall han skrattade som en galning eller vattenfall kan man inte kalla det heller utan fontän heter det nog vid närmare eftertanke. Sen vid 15 tiden åkte vi till min syster med familj och grillade god mat vi hade med oss kött och tillbehhör bara Anders som fick stå vid grillen och det gjorde han ett bra jobb på ble godkänt =)

I söndags så var vi hemma hos mamma mestadels Johan och Casper körde en massa skräp till återvinningen och efter det åkte vi och handlade lite bröd sen hamnade vi hos min syster igen var där til lklockan var 19 någonting barnen somnade som stenar =) Igår så hjälpte vi mamma med en massa skräp till soptippen var hur mycket strunt som helst men nu blev det lite bättre plats på balkongen och i hennes källar föråd så det vart bra men det var himla jobbigt faktiskt om jag ska vara ärlig tog 3 timmar allt som allt med att röja ur och lasta på släpet vi hyrde.

Sen åkte vi iväg till Eskilstuna och kollade på Tuna park ett stort köpcentrum var in i lite olika affärer och hittade bla en födelsedags present till Filip som han fick i förskott =) Hoppas att den passar med. Idag så vet jag inte riktigt vad som står på agendan vet att  vi ska ner till stan och apoteket samt handla hem lite mat.
Jag o Johan vill till öb med och kika på fiskespöt om det finns kvar vill säga annars så får det vänta lite. Men var ett bra pris förra veckan på det i alla fall. Imorgon åker vi itll min kontakt familj som jag hade när jag  var mindre och ska hälsa på var evigheter sedan dom har ladugård och sånt ska bli så kul att träffas. Sen på torsdag åker vi hem till min syster och ska träffa dom samt spana in deras nybygda hus :D Så om jag inte uppdaterar så mycket så beror det på att jag har fullt upp :D

Ha det så bra.
Kram
2009-07-17
 19:45:11

Nu är vi i Strängnäs

God kväll!

Just nu sitter jag hemma hos mamma i strängnäs kom hit vid ca 16 tiden och då ät vi lite mat sen begav vi oss och handla lite mera mat och kikade lite på öb hade aldrig varit där inne och vi har hittat två saker som vi ska köpa efter helgen och hoppas att de är samma pris som nu för 139kr för ett 240cm fiskespö tycker jag var billigt. Måste bara få lite påfyllning i kassan först så man kan köpa det med gott samvete.Johan han har pratat om fiskespö länge och det vill jag med ha kan vara kul att kasta lite ibland i hopp om att man ska få något på kroken =)

Nu har vi lagt barnen precis och Emilia har i alla fall somnat Casper vet jag inte riktigt men det är tyst så det har han nog gjort. Imorgon så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på pratade ev om att vi skulle grilla. Blir det lika varmt imorgon så tror jag nog att vi tar oss ner till vattnet för att bada lite vi såg flera som badade längs vägen såg så himla skönt ut så att man själv ville hoppa i o svalka sig lite för det är jobbigt att sitta i en varm bil även om man har acn igång sen blir det så dumt med att man har kallare i bilen än vad det är ute så när man kommer ut så får man sig en chok =O

Nu ska jag vara lite social och umgås med alla andra. Ha det så bra

Kram
2009-07-16
 11:48:54

Packar

Hej!

Idag så håller jag på och packar och smågrejar inför våran resa emot uppland imorgon ska bli skoj var längesedan vi var där nu hela familjen så jag ser fram emot det sen hoppas jag även att vi kan besöka min syster och spana in deras nya hus som hennes sambo har byggt själv du kan läsa om det på hennes blogg JennyN

Igår kom det en rolig present på posten jag var med i en tävling för jätte längesedan via pointshop tror jag att det var om att man kunde vinna en notebook med mobilt bredband och jag deltog i den och jag vann helt otroligt =) men jag måste säga att allt är väldigt litet när man är van vid en stor dator och tar tid att vänja sig vid alla nya finesser bara det att höja ljudet tog mig en evighet att hitta men nu kan jag det i alla fall =)

Johan han är iväg idag igen börjar kännas tråkigt att han är borta några timmar varje dag jag skulle med vilja vara utan barnen ett par timmar för ja tålamodet tryter ibland speciellt eftersom Casper har fått för sig att han ska vara väldigt trotsig när vi alla är hemma han gör saker som han aldrig gör annars men är väl bara för att få uppmärksamhet antar jag.

När Johan kommer hem så ska i alla fall jag gå ner på stan sen så får vi se hur många som följer med jag ska gå in på lindex och kolla på lite barnkläder Emilia växer som tusan just nu så allt blir ju för kort så snabbt men är ju bra att hon växer med för särskilt stor de är hon ju inte för sin ålder i alla fall.

Nu ska jag återgå till fixandet medans Emilia sover väntar även på att dom ska ringa ifrån vårdcentralen misstänker att Emilia har ont i sitt öra igen hon är väldig ledsen idag och har varit det ett par nätter med nu så lika bra att kolla upp det innan vi åker.

Ha de bra

Kram
2009-07-15
 12:54:25

Varm dag idag!

Hejsan!

Det blev lite utav en sovmorgon i morse vaknade av mig själv när klockan var 8.30 men visserligen kom Casper till mig när klockan var 1 i natt och somnade väl inte om förns klockan var ca 04 han har börjat sova så orligt på nätterna men det har jag hört att när dom har fyllt 4 så börjar dom att drömma mycket och sover oroligt det sa i alla fall bvc när vi var där på kontroll.

Emilia vaknade vid 03 och levde om så att få sova lite längre imorse det var bara skönt.Blir i alla fall ingen djurpark idag har städat här hemma och nu väntar jag på att Johan ska komma hem ifrån trädgårdsarbete så vi kan ut i det fina vädret lite tror att de kanske ev blir en cykeltur till jysk och kika lite sen tror jag ev att vi kanske tar ett dop på prången Johan får stå över badandet men barnen kan ju få plaska en liten stund.

Sen när vi kommer hem så måste vi sätta fart med att börja packa våra väskor så man inte behöver springa med det imogon som en tok vill gärna ha det klart.Men blir inte så mycket saker vi kommer att ta med oss man använder inte hälften i alla fall. Huvudsaken att vi har kläder och lite mat till Emilia med oss sen så ordnar sig resten. Nu ska jag greja lite mat till Casper han säger att han är hungrig så jag får ta och rota i skåpen.

Ha en bra dag!
Kram
2009-07-14
 12:32:02

Jag har tråkigt!

God middag!

Ja just nu sitter jag och har allmänt tråkigt Johan är iväg och grejar med en trädgård och Emilia har somnat o Casper sitter här o ritar bilar som han har lärt sig väldigt imponerande att han kan rita så bra fast han inte är så stor. Jag tycker att det är väldigt tråkigt just nu att bara sitta hemma och uggla barnen blir väldigt rastlösa så imorgon blir det nog en tur till djurparken om väder o vint tillåter. Men vi får diskutera det mera när Johan kommer hem kanske kan ta en sväng idag annars men blir nog lite för sent eftersom jag inte vet när Johan kommer hem, sen ska jag även iväg och städa lite.

Igår var vi iväg till ett ställe som heter basta kvarn och matade fiskar i en damm maten kostade 5kr påsen så dom fick två påsar av oss jag har nog aldrig sett så stora fiskar fick höra sen att det var öring tror jag Ove sa kommer inte ihåg nu bara för det. Man fick tydligen fiska där med så hade varit kul att få upp en sån jätte fisk för herregud så stora vissa var. Sen tog vi en fika på en bänk hade packat med oss lite saft och bullar roligt med en sån liten utflyckt synd bara att det tar slut så snabbt tiden går lixom inte.Sen så åkte vi till expert och kollade lite på nya mobiler eller Johan rättare sagt jag fick jaga Emilia i affären som fick för sig att hon skulle in i tvättmaskinerna.hehe busunge. och att sitta o leka med legot som fanns det var inte intressant.

NU ska jag snart sätta fart med lunchen blir simpel pannkaka med glass till Casper önskade det idag :D

Kram!
2009-07-12
 19:17:50

Hemma igen från semestern!

God kväll!

igår så kom vi hem ifrån våran semester som mest regnade bort men var 3 dagar med kanon väder i alla fall så man kunde sola o bada lite. Vi var i norge en av dagarna och var på smögen bryggan några gånger. Har varit en bra vecka men som man brukar säga borta bra men hemma bäst =) idag har dagen beståt av att tvätta och packa upp allt vi har haft med oss ser ut som en smärre bomb här inne så imorgon så blir det att damsuga och städa det värsta sen får vi se vad dagen har att erbjuda hade velat hitta på något men får se vad det blir för väder.

I onsdags så fick Johan så himla ont i ljumsken och bak på ena skinkan sen kom en massa utslag och detta blev bara värre o värre så idag var han iväg till vårdcentralen och dom konstaterade att han hade bältros. Så nu återstår bara för mig imorgon att ringa till Göteborg och höra om Emilia kan opereras den 23 pga det eller om vi måste ändra på det datumet pga detta jag vet inte om det smittar ens.

Nu ska jag och Johan glo lite på tv men ha det bra. Kram
2009-07-03
 21:03:15

Nu är bilen packad

Hej!

Nu står bilen packad och klar för att åka och det blev fullt som ni kan se nedan



Så nu väntar bara en dusch för mig och sedan blir det sängen så man kommer upp i bra tid imorgon bitti.
Ha en bra kväll
Kram
2009-07-03
 18:26:45

Sicken otur :-S

God kväll!

Imorse efter vi hade lämnat Emilia på dagis så åkte vi iväg och badade för att det var så varmt  sagt och gjort så låg vi där på stranden och mådde gott. Efter ett tag så började det att mullra i horisonten och det kom närmare och närmare så vi bestämde oss för att bege oss hemåt och väl i bilen kommer vi på att våra takfönster är öppna för fullt nere och uppe i Caspers rum ingen hade ju kunna föreställa sig vilket himla oväder det skulle bli sekunden senare var som om himlen öppnade sig och mera ändå så jag fick springa som en galning ifrån bilen in till lägenheten och upptäcker världens sjö i vardagsrummet av vatten springer upp till Caspers rum och där hade allt klarat sig som tur var*puh* men sen gick jag in i sovrummet och upptäckte att det hade forsat in vatten ifrån fönstret som var öppet från stuprännan så där var det även en hel sjö med vatten samt våran lilla tv var jätte blöt så den får stå och vila sig ett tag vågar inte ens sätta på den för att se om den startar då den verkligen var genomblöt.

Så nu har vi lärt oss att INTE ha fönstrena öppna då man åker iväg men vad ska man göra i denna värmen man smälter ju bort annars. Annars idag har vi pysslat med lite saker inför våran semester som bär av imorgon klockan 07.00 så när Casper har somnat så ska vi börja packa i bilen och sen ska jag ställa mig och diska så det är klart så det inte står o luktar ifrån disken det kan man ju knappast när det är så himla varmt ute. Ida med familj var förbi en sväng innan och dom tyckte det var lika varmt som vi så är verkligen inte många som inte lider a värmen för det kan lixom inte vara någon måtta på det. Men man ska inte gnälla snart kommer säkert vintern och man ser tillbaka på den varma sommaren då man kan sola o bada.

Hörs kanske senare nu ska jag sätta ifrån mig denna värme källa ifrån mitt knä är grymt varmt att ha den i knät just nu.

Kram!
2009-07-02
 19:20:50

En heldag på Östra Sjukhuset i Göteborg

God kväll!

Ja nu har vi äntligen landat hemma efter en heldag i Göteborg kom dit när klockan var 9.45 imorse men startade när klockan var 08.00 men lyckades köra av fel infart till östra så fick snurra runt lite så det var tur vi startade när vi gjorde för på så vis hade man ju lite fel marginal. Ju närmare sjukhuset vi kom desto ondare i magen fick jag hade en klump i magen av oro hela tiden och ännu värre blev det när vi väl var framme vid parkeringen på sjukhuset då var det riktigt jobbigt jag tror inte att det var Emilias undersökning jag oroade mig över utan det var hela stället lixom alla dåliga minnen som vi fick när vi var där sist då hon oppererades första gången ja allt det tillsammans gjorde mig jätte konstig. Men efter ett tag på sjukhuset så la sig alla dom jobbiga känslorna och Emilia tyckte att det var kul att leka där inne då det finns mängder av leksaker att roa sig med så hon tänkte nog inte ens på att hon var hos doktorn.

En sköterska gjorde kontroller på henne mätte syre som låg på 98% och gjorde ett ekg sen blev vi visade ut till dagrummet igen och där satt vi o väntade många timmar på att kardiologen skulle bli klar med ett akut fall av en liten bebis som hon höll på att undersöka i 2timmar. Så när klockan var strax efter 14 så fick vi äntligen komma in och göra undersökningen och det gick faktiskt bra kardiologen som var med vid sidan var fenomenal på att underhålla Emilia hon såg helt chokad ut när han höll på att greja med bollen i luften samt att han vred på telletubis på nästan högsta volym :-S men hon låg stilla i alla fall det var ju huvudsaken :-D

Efter ett ca 20 minuter så var hon klar med undersökningen och skulle kolla i journalen på lite saker och dom upptäcker båda två att Emilias journal finns inte den är borta helt o hållet. Dom båda blev väldigt förvirrade och efter mycket letande så hade den kommit till rätta i alla fall var ju skönt för annars så hade 6veckors journal som hade varit borta samt hela hennes operation. När dom var klara där inne blev vi visade ut i väntrumet och fick vänta flera timmar till. Emilia däckade efter en stund i vagnen och hon sov i 2 timmar måste vara värmen och sen allt de hon sprang omkring.

Efter några timmar så kom en hjärtläkare och berättade att inget skulle ske idag*puh tänkte både ja o johan* men vi ska tillbaka om ca 2 veckor och göra en katedrisering och göra en balongsprängning på hennes klaff som gör att det är för trångt eftersom den inte orkar pumpa ut blodet ordentligt. Men känns skönt att det inte blir nu så man får tid på sig att smälta detta och förbereda sig på att det kommer att bli en operation under sommaren någon gång och dom får fixa boende åt hela familjen på rondald mcdonald så vi får ha Casper med oss denna gången skulle kännas avigt utan honom nu när han är så stor och vet om att lilla syster är sjuk. Han har varit orolig hela dagen för han vet ju varit vi varit och han var lite mammig när han kom hem ifrån badet med farmor. Han var så stolt för han håller på o lär sig att simma.

Nu ska jag sätta fart med att packa det sista inför våran semester som blir av på lördag ska bli så underbart att komma iväg en sväng och få smälta allt som har hänt lite innan det är dags för vardagen igen när man kommer hem.
Ha en bra kväll

Kram!
2009-07-01
 06:31:59

Trötter

God morgon! Eller det känns nästan som god kväll!

Vaknade för ett antal timmar sedan och har bara legat och snurrat i sängen har drömt en massa konstigt i natt tror att min hjärna är på högvarv just nu kan lixom inte riktigt slappna av på något sätt. Men bara morgondagen kommer så man får gjort den där dumma undersökningen så blir det väl bättre när man vet vad som händer och sker. Men känns väldigt omotiverat till att börja packa inför våran resa på lördag eftersom jag inte vet hur det blir med allting.

Men idag kommer det att stå på agenden att packa klart allt det sista och sen även börja städa här inne så det är fint tills vi åker iväg bara för att man inte ska komma hem till ett hem som är jätte stökigt då man är borta ett tag. Ska nu även passa på att lägga ner huvudet i soffan lite Emilia somnade om och Casper kollar på tv så lika bra att passa på. Ska bara hitta något att stoppa i magen för den kurrar som tusan.

Ha det så bra.

Kram