2009-03-31
 21:57:27

God kväll!

Hejsan!

Här sitter man och är helt slut ska snart gå o lägga mig. Har varit på dagis idag med båda barnen men jag har inte gjort något vettigt under tiden dom var där låg och tittade på tv borde ha städat men det blev inte så. Får ta tag i det imorgon i stället men jag har i alla fall tvättat en del ikväll så måste vika det imorgon har en del där uppe med som måste åtgärdas.

Orkar inte skriva något mera idag ska ta och leta upp kudden i stället.


Kram och god natt.
2009-03-29
 22:49:36

Suck.

Varför skulle jag sätta mig och läsa det där för Bloggen om Emilia :( tårar kommer i mina ögon och jag är så tacksam för att jag har min Emilia här hos oss trots att det har varit mycket berg och dalbana så blir man så himla lyklig för minsta lilla framsteg hon visar.Trots att det är svårt med maten just nu så känns det som om det kommer att ordna sig på något sätt. Hoppas jag i alla fall annars så kommer dom nog att göra något åt det för eller senare,

Nu ska jag sova men vi hörs imorgon.

2009-03-29
 22:03:39

God kväll!

Hej på er!

Ja då sitter man här och tittar på tv som vanligt. Men det är ganska skönt det med. Idag har det varit väldigt skönt väder ute var rena vårvärmen ute. Vi tog en promenad och Casper cyklade på sin trehjuling han var helt svettig när han kom in Emilia gick lite själv med att hålla handen på gångvägen och hon skrattade som tusan. Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket mera idag jo just ja vi var och handlade mat då det gapade tomt i både kyl och frys.hehe.

Imorgon är det tänkt att vi ska åka till allergi motagningen med Emilia men jag vet inte riktigt hur vi ska göra eftersom Casper verkar ganska hängig så natten och morgonen får utvisa hur det blir men hade väldigt gärna velat komma iväg på det mötet eftersom det är ett stort steg och få reda på om hon har komjölksallergi eller inte eftersom det finns andra sorters mat att ge henne som är mera näringsrikt om man gemför med nutramigenen som hon har sedan innan som är mjölkfri.

Nu ska jag kolla nyheterna och sen blir det sängen för jag är så sjukt trött.

Ha en bra kväll
Kram Ida
2009-03-28
 22:21:41

VIlket sött klipp från youtube

Blev inte mycket tv för min del fastnade på youtube och hittade detta klipp


Den där gröna grejen var ju så himla söt =)
2009-03-28
 21:33:47

Räksmörgås

God kväll!

Nu sitter vi och kikar på fotboll på tvn och har ätit räksmörgås vi har släckt lamporna överallt och har enbart tvn och datorn på men en massa ljus så mysigt synd man inte gör det oftare. Räkorna vi köpte var underbart goa för bara 10kr så tycker jag det var värt det.

Mums =)

Nu ska jag återgå till tvn men ska lägga mig hyfsat för barnen sover oroligt Casper han hostar och hostar och Emilia skriker till ibland.
Kram och god natt
2009-03-28
 15:00:58

ERTH HOUR-Släcker ni ner?



Ikväll så är det dags för nedsläckning av sverige. Ska ni släcka ner ? Det ska vi i alla fall all belysning men kommer att ha tvn på och lite mysiga ljus och äta en räk smörgås.

2009-03-28
 14:56:06

OJ oj vilka dagar :S

Hej på er!

Ja här har man inte hunnit skriva mycket dom senaste dagarna men Emilia ha varit så sjuk stackarn. Näsan har runnit och hon har hostat hostar och åter hostat. Sen igår vid 17 tiden så fick hon feber igen 39 grader och gav ipren som vanligt och sen efter 1-2 timmar så hade den fortfarande inte gått ner gav då en alvedon efter att rådfrågade jouren här i stan och deras läkare hade gått hem och sen så blev jag hänvisad till barn motagningen i borås. Sagt och gjort väntade ca 30 minter på att alvedonen skulle verka men febern gick bara upp hela tiden. Så jag ringde borås igen och då tyckte dom att vi skulle komma ner så dom fick kolla på henne så det blev till att ordna barnvakt till Casper eftersom han sov så gott i sin säng så hade inte hjärta till att dra upp honom.

Sen var vi nere i Borås vid ca 21 tiden och vi fick träffa läkaren en timme senare och då konstaterade han att det var en pågående öroninflamation på vänster öra och det förklarar ju den höga febern. Men man får lite panik när den bara går uppåt hela tiden och man inte får ner den alls med både ipren och alvedon. Men tur att vi fick medicin så att hon blir bra snart igen.

Idag blev det en morgon med full fart vaknade hör o häpna 9.15 och då skulle jag igentligen ha sått i kö till fyndmarknaden som var här i stan men hade bestämt mig igår kväll för att jag inte skulle gå men en sån chans kan man inte missa eftersom dom har så himla mycket kläder till ingenting. så kom hem med saker för 500 kr och det var säkert 20 plagg med kläder och lite annat smått o gått.

Nu sitter jag i soffan och bara är känner mig helt urlakad idag orkar knappt röra mig men måste gå upp och väcka Emilia hon får inte sova mera nu eftersom hon somnade så sent igår kväll så sov hon jätte länge imorse så får försöka att få in henne i rätt dygnsrytm idag.

Ha en bra dag.
Kram
2009-03-26
 07:16:18

God morgon!

Ja god morgon!

igår hände inte mycket var hemma hela dagen och städade och grejade. Emilia är dunder snorig och gnällig hon har sina händer i munnen hela tiden så det kliar nog i munnen på henne hoppas bara att den där dumma tanden kommer igenom snart så hon blir lite gladare.

Igår var Ove här och hjälpte Johan med att fixa hemmabio systemet så nu låter det i alla högtalare i alla fall. Men nu när jag skulle sätta på det så var de bara prat på en annan kanal som jag inte ens hade satt på. Så ja jag vet inte varför men Johan får visa mig hur man gör när han kommer hem. Jag var nämnligen där uppe och kikade på rent hus med svärmor när dom grejade med tvn här nere. Det är inte klokt hur mycket en person kan samla på sig hon hade 10ton skräp som dom slängde och det var saker ifrån golv till tak i varje rum. Helt otroligt tur att man inte låter det gå så långt, nog för att vi har mycket saker men inte så mycket ännu.hehe.

Igår kväll när vi satt och tittade på tv så dundrade det till uppe ifrån Caspers rum.både jag och Johan tittade på varandra och undrade var det var sen dunkade det till engång till.Casper gick i sömnen och han snubblade över det ena och det andra i sitt rum.Men han sa inte ett ord och la sig igen.
Sen gjorde han samma sak en gång till lite senare på kvällen men då gick han in på toa och la sig sedan igen. Är väldigt glad över att han har börjat gå upp på toa när han behöver så det inte kommer i sängen som det har gjort innan. Så han har gjort stora framsteg. Men nu när han vaknade på morgonen så var han jätte snorig och känns lite varm så jag ska gå och ta febern på honom nu så får vi se om det blir dagis eller inte.

Ha en bra dag.
Kram
2009-03-25
 11:02:01

Våffeldagen

Ska ni äta våfflor idag? Det ska vi göra som efterätt ikväll efter maten eller om det blir förätt =)

2009-03-25
 10:56:13

Hej på er!

Hej!

Inatt har det varit en sån där natt då man bara vill gå och begrava sig eller något. Emilia började babbla i sin säng precis när jag gick och la mig och sen har hon stökat halva natten hörde henne vid 4 men jag orkade aldrig gå upp men eftersom hon inte var ledsen så behövdes det inte. Känns bara så himla onödigt att hon gör så på nätterna för hon blir ju så himla trött på dagen i stället. Så jag är trötter idag ville helst inte gå upp men himlen är klar blå här idag men det är svinkallt så ska man gå ut så får man klä sig ordentlgit.

När Johan gick till jobbet så var det -14 grader ute och nu visar mätaren -6.5 grader så man kan luras av solen som skiner så varmt och skönt här inne men känner att det kommer rejält med kall luft ifrån fönstret som är öppet här i vardagsrummet. Idag på morgonen har vi inte gjort så mycket jag har diskat och ska snart plocka ur det som är där och sätta in det som inte fick plats. Sen har jag betalat alla räkningar som alltid är lika deprimerande och bara se pengarna försvinna iväg från kontona samma dag som dom försvinner lika snabbt =(

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på men blir nog en hemma dag med lite små fix och plock. Johan skulle iväg till det gammla paret idag och göra något efter jobbet så jag vet inte riktigt när han är hemma men jag tror att det tar nog inte så långt tid.

Ha en bra dag så länge så hörs vi senare.
Kram
2009-03-24
 19:06:21

Vårdcentralen

God kväll!

Idag har inte hänt mycket mest tagit det lugnt Emilia har varit hemma ifrån dagis och Johan kom och hämtade Casper imorse och körde honom till dagis. Var sån himla kö till vårdcentralen ville ha en tid och kontrollera så att hon inte hade någon dålig bakterie i sig. Så mitt i allt det så skulle min mamma åka hem med så blev ett hastigt farväl med telefonen i ena handen men ringde upp henne när jag hade kommit fram äntligen. Jag var på vårdcentralen vid 13.45 men läkaren hittade inget och Emilia har varit feberfri hela dagen trodde jag ända tills jag tog febern nu när jag skulle lägga henne så hade ungen 40 grader.

Jag fattar verkligen inte hur hon kan ha så hög feber och det inte märks så man får verkligen vara vaksam och tempa henne ofta för hon har varit hur aktiv som helst nu på kvällen. Johan håller på och grejar med kablarna till hemmabio systemet och hon har lekt på golvet på en madrass hela tiden och inte klagat alls.Ungar är helt otroliga skulle en annan ha 40 grader så skulle man nog ligga däckad som en säl..hehe.
Sen efter vi varit på vårdcentralen åkte vi ut till europris lite för Johan skulle ha sockerbitar till kablarna vet inte om dom kallas så men det ser ut som små socker bitar.hehe. Sen blev det en tur till Willys och köpa lite grön till maten och sen hem i all hast och laga maten,.

Den blev lite misslyckad eftersom det skulle bli en tjockare sås men hade ingen redning och jag gjorde på maizena mjöl men den blev aldrig tjockt så det blev en kycklingsoppa med ris i stället men det blev himla gott så det ska jag göra flera gånger. Casper har varit trött idag han vaknade klockan 05.00 imorse och la sig hos mig som vanligt för att sova vidare trodde jag sen gick han iväg och skulle gå på toa trodde jag men efter en liten stund inser jag att han är på väg ner för trappen och ska väcka mamma kändes inte bra men han fick ligga hos henne en stund men han somnade aldrig om.

Nu ska jag ta mig en promenad till källar förådet och kika lite för en av Idas kompisar var intressrad av en vagn som vi har ståendes i källaren och bara samlar damm men jag kommer inte ihåg om det är något fel på den men jag tror inte det men ska inspektera den för säkerhetsskull så jag skulle bli himla glad om vi fick den såld extra pengar är alltid välkommna =)

Ha en bra kväll så hörs vi senare.
KRAM
2009-03-23
 21:45:47

SJUK :(

Ja det blev ju en lyckad fika hos svärmor not :( när vi skulle fika så bajsade Emilia först och sen gjorde hon det en gång till och vi upptäckte att vi hade inga blöjor kvar i skötväskan så Johan fick ner till netto och köpa ett paket plus tvättlappar Emilia lekte som tusan medans vi väntade på Johan skulle komma tillbaka med sakerna och när han kom tillbaka så la jag henne på svärmors säng och skulle byta och upptäckte att hon skakade som ett asplöv och var blå om händer och runt munnen så jag började riva i väskan efter en termometer och kollade tempen och då hade ungen 40 graders feber helt otroligt som hon for runt där hemma hos Ingmari fattar inte vart energin finns hos henne. Så när vi kom hem så blev det sängen på engång sen vaknade hon med en host attack av dess like så märkte jag att hon låg och skakade igen så det vart att stoppa in mera febernedsättnade fast denna gången ipren.

Men imorgon ska jag ringa till barn här i stan och få kolla upp henne för nu har hon varit sjuk i snart 3 veckor till o från och snuvan har aldrig försvunnit helt någon gång.

Ska kika klart på cityakuten och sen blir det sängen Johan har redan gått och lagt sig han var så förkyld stackarn så han behövde sova tidigt sen alla dessa stökiga nätter med Emilia har inte gjrot det bättre.

ha det bra och hopaps att ni får en bra natt med mycket sömn.
Kram
2009-03-23
 15:36:19

Hejsan!

Fy jag är grymt trött jag sitter här och sover nästan känns det som men måste snart börja med maten så det är ingen ide att lägga sig för att vila barnen är uppe och leker med mormor just nu men är nog bara en tidsfråga innan Emilia börjar att leta efter mig ordentligt men lego brukar hon tycka är skoj. Emilia drog sonden imorse och hon har varit utan den hela dagen men hon har ätit dålig så när Johan kommer hem ifrån jobbet så ska vi hjälpas åt att sätta dit den igen han kom hem en sväng innan och skulle hjälpa mig men då hade Emilia somnat så vi får ta det innan vi ska åka till svärmor på fika men jag vet ärligt talat inte om jag orkar att göra det men bara att bita ihop och se glad ut. Fast jag igentligen skulle vilja ligga nerbäddad i sängen en hel dag. Men det går ju inte det heller barnen måste skötas fast jag mår skit. Men jag tror att det värsta är tröttheten och att man känner sig mentalt utpumpad. Får väl ta mig i kragen och gå till min kurator men jag har så svårt att börja prata med denna nya som har kommit i stället för min andra hon är jätte trevlig på alla sätt och vis men bara jobbigt att behöva dra allt ifrån början.

Imorgon ska Emilia till dagis och det är väl med delade meningar som jag vill lämna henne där. Ska visa hur sond och allt sånt fungerar imorgon men jag känner rent spontant att jag vill ha henne hemma i både kostnad och för henne nu när hon har sonden som jag känner samtidigt att jag inte orkar ta hand om barnen riktigt på samma sätt som jag kan innan. Men detta går väl över bara att bita ihop. Men det är inte kul när man känner att man inte orkar gå ur sängen på morgonen knappt. Allra helst ta sig iväg till dagis jag får verkligen tvinga mig själv och det är en pina. Skulle vilja få sova utan barnen en eller två nätter någon helg så man får sova helt ostört och få vakna av sig själv och kunna somna om i fall man vill det. Men jag vet inte vem som man kunde sova hoss eller vem som skulle ha barnen i så fall.

Nej nu måste jag lista ut vad vi ska äta till middag klockan börjar bli mycket.
Ha de bra.
2009-03-23
 08:04:36

Fy vilken natt :S

God morgon!

Fattar verkligen inte varför Emilia ska stöka så himla mycket på nätterna hon vaknar och skriker som en galning och sen somnar hon en liten stund för att sen sätta fart igen så man skulle kunna tro att hon har ont någon stans men på dagarna är hon så himla glad och aktiv så man kan undra vad hon stökar med på nätterna. Suck.

Nu ska jag greja med frukost men ha de tså bra.


Kram
2009-03-22
 20:50:57

Jag har aldrig skrattat så himla mycket

Kolla här så kan man få sig ett riktigt gott skratt. Hur tusan kan man göra sig själv så himla ful och rolig samtidigt


Jag skrattade så tårarna sprutade när jag skulle ta detta kortet på Johan.


Tack syster för tröjan den var jätte skönt och bra =)
2009-03-22
 20:48:22

Grattis Älskling På 30 Års Dagen

Ja idag fyller min kära make 30 år och vi har väl inte firat direkt så himla mycket var ut och åt på kina idag med släkten och igår var jag och Johan på frölunda-hv71 som Johan fick i pressent av min syster med familj vi hade himla kul så tack syster yster för den upplevelsen =) matchen slutade 2-1 till frölunda.


uppvärmning av lagen

Här kommer lite kort ifrån dagen


Casper och Mormor på kina


Emilia rotar igenom min väska


Jag och födelsedags barnet =)


Paket öppning barnen var lika ivriga som Johan


Det var en micro tack svärmor =)


Paket nr 2 barnen lika hjälpsamma som på det andra


Det var ett hemmabio system. Tack alla som var med och skramalde


Tårtan


Tårtan in action

Här var lite små plock av det som hänt under dagen.
Kram
2009-03-22
 20:37:50

Oj inte skrivit blogg på ett tag nu.

Hejsan!

Har varit tomt här ett tag nu men har inte hunnit och inte orkat blogga för är så himla mycket med Emilia och sonda osv Casper är trotsig och min mamma är här på besök hon kom i fredags är kul att ha henne här.
Ska skriva mera i ett sperat inlägg om vad som har hänt här dom senaste dagarna.

Kram
2009-03-18
 19:34:33

Mee like =)


Skulle vilja ha tag i denna i mp3 format någon som har??
2009-03-18
 19:23:01

En tung dag!

God kväll!

Ja denna dagen blev ganska tung önskar jag hade haft Johan hemma idag även om Ida var här en sväng så hade det behövts någon hela dagen. För Emilia har varit hopplös arg och jätte grinig gick inte ens att sätta ner henne på golvet utan att hon blev förbannad så hon grät krokodiltårar så hon fick vara i min famn medans jag försökte laga middag gick väl sådär men maten blev ganska smaklös :(

Casper vaknade ju tidig idag och det har gjort honom ännu mera trotsig och uppnosig han har såna kommentarer ibland så man kan häpna. Var ute en sväng med Ida och Tim på stan och Casper bara sprang iväg utan att bry sig om trafik eller dyligt och det brukar han aldrig göra annars. Så jag vet inte vad det tog åt honom idag.

Var ju på bvc idag och jag höll på att tappa hakan när jag såg vad vågen visade 9970 gram :O men bvc sköterskan sa att det var nog mycket vätska som hon har samlat på sig så om hon kommer att fortsätta så kommer hon att bygga upp ett lager med fett oxå så jag hoppas verkligen hon låter sonden sitta kvar hon grejar inte så mycket med den denna gången som jag trodde och det är himla skönt.

Ska ta och gå upp och se vad hon vill hon skriker som en galning.
Kram och hörs kanske senare.
2009-03-18
 06:54:39

God morgon!

Morning!

Fast nog önskar jag allt att jag kunde ligga i sängen och sova lite till Emilia har stökat i natt men hon hade nog ont i magen för vid sex tiden så var hon helt hysterisk samt att sond tejpen höll på att lossna så det var bara till att ta upp henne och greja lite hon skrek hela tiden så hon fick även lite medicin i rumpan så det dumma bajset kunde komma ut. Efter lite grejande så fick hon lite mat och nu sover hon igen. Men Casper sitter här och tittar på Rorri racerbil som går på tvn just nu. Jag tänkte ta och lägga mig på soffan och vila lite medans Casper tittar på tvn.

Senare idag så ska vi till bvc och väga och Emilia ska få sin 18månaders spruta och jag ska även ta och ringa loggopeden klockan 8 så får vi se vad hon säger.

Kanske skriver mera senare men just nu så orkar jag inte.

Kram!
2009-03-17
 21:28:24

5 år idag =)

Grattis till mig och älsklingen som har stått ut med varandra i hela 5år idag. Men tiden har verkligen gått snabbt fattar inte att det redan är 5år sedan vi blev tillsammans. Men jag skulle absolut inte kunna tänka mig en framtid utan honom för han är min bästa vän och min man som jag älskar både högt och lågt =)

Puss på dig min kära och hoppas det blir 5 underbara år till =)

2009-03-17
 21:23:13

Varit en hyfsad dag!

God kväll!

Denna dagen har varit hyfsad men jag har inte varit mycket hemma för jag orkade inte det. Efter jag lämnat Casper på dagis så gick jag och Emilia till Johan och åt frukost och sen så gick jag vidare bort till Willys och skulle köpa billigt bröd som dom hade i bladet denna veckan men det var slut :( typiskt.

Sen gick jag och Emilia till Ida och var med henne nästan hela tiden tills det var dags att hämta Casper på dagis följde även med ut till överskottslagret där säljer dom ut saker som privatpersoner skänker till dom. Tror att det säljs via samhall. Sen gick jag till dagis och hämtade Casper som var ute och lekte i det soliga fina vädret vi hade idag. Fast det blåste så fruktansvärt att jag ville inte gå hem med barnen så vi gick till Johan en stund för Emilia hade nästan precis somnat så jag fick lite lugnt för Casper lekte bra på jobbet och då kan en annan sitta och pusta ut en aning för vad som har tagit åt Emilia det fattar jag inte. Det är precis som om någon har gett henne en hel hög av uppåt medicin för hon far runt som om hon hade eld i baken. Har alrig sett henne sån innan om jag ska vara ärlig. Men ska ringa loggopeden imorgon så ska ta upp det då.

Nu har jag nyss kommit hem ifrån en timmes intensiv cykling jösses vad trött i benen jag var på slutet men det var skönt att få komma ut och verkligen röra på sig. Men att det skulle bli en timme det trodde jag inte men tiden gick väldigt snabbt.

Ha en bra kväll.
Kram
2009-03-16
 21:24:14

Varit på sjukhuset idag

God kväll!

Här har dagarna bara försvunnit helgen var bra dadhuset gick bra men det var lite jobbigt men Emilia gillade det inte direkt i början men sen gick det jätte bra men hon blev snabbt trött så Johan fick hämta henne efter en timme vi var kvar i nästan två timmar till jag träningssimmade lite var skönt att få göra det var längesedan jag gjorde det nu men det kändes i kroppen dagen efter vill jag lova sen i söndags så tog vi en långpromenad hela familjen på 1½ timme Casper var väldigt trött när vi kom hem men han tyckte att det var kul att komma ut med han lekte i vattenpölar och hittade en massa pinnar överallt. Emilia somnade på vägen hem så hon fick sova sin lur i vagnen.

Idag har vi varit på sjukhuset i Borås med Emilia och diskuterat med loggopeden och dietisten om detta med Emilias ätande och dom konstaterade det att hennes tillstånd och hennes lilla mängd att äta är helt ohållbart och det resulterade i att dom kontaktade hennes läkare och han tyckte att det ända allternativet var att sätta sond och så skulle dom diskuterade vidare vad som ska hända dom ville starta en utredning om varför hon inte äter men hennes läkare var så stressad då han var på en annan avdelning så ja vi får se vad som händer dom skulle i alla fall skynda på prosessen med hennes remiss till allergimotagningen för utredeningen om hennes komjölksallergi. För om hon inte har det så finns det bättre ersättningar att ge henne än nutramigen.

Jag känner bara att dett är ett bakslag då vi kämpat så himla länge utan sond och det är jobbigt med sonden för hon kommer med största sannolikhet att dra ut den imorgon och då måste jag jaga tag i någon som kan sätta tillbaka den igen.Jag kan inte ha henne på dagis för det är för mycket jobb med hennes sond och dom har inte tiden. Så ja vi får väl se vart detta hamnar någonstans.Dagis chefen skulle ringa till någon imorgon och diskutera om Emilia får vara där men tror inte att hon får det eftersom detta skapar ganska mycket mer jobb så jag kan lika gärna ha henne hemma men jag måste betala ändå vilket är jobbigt för det är ändå 530 kr det handlar om för Emilia.

Jag pratade just med Ida och jag kände när jag pratade om det att tårar är inte långt borta för jag tycker detta är skitjobbigt rent utsagt för vad är det som gör att hon INTE äter dom kan inte komma på varför på sjukhuset och vi här hemma försöker och försöker hela tiden att ge henne mat osv men inget går ner eller faller henne i smaken. Dietisten frågade om det fanns något som Emilia kunde tänka sig att äta som hon tycker är gott. Både jag och Johan tittade på varandra och funderade lite och svaret blev blankt NEJ. Sen när dom säger att hon svälter sig själv när hon inte äter så känns det bara ännu värre.Suck varför kan det inte vara enkelt att vara mamma ibland :(

Nu ska jag kika klart på cityakuten men ha det bra.
Kram
2009-03-13
 19:22:53

Fredag igen!

God kväll!

Ja då var det fredag igen tänk vad tiden går. Men det har jag ju sagt innan men tycker det är helt otroligt.Imorgon tex så blir Emilia 1½ år och det kan man inte tro när man tänker på allt vi har gått igenom på den tiden känns som om det skulle vara 2år tycker jag.
idag har vi städat lite här hemma och sen så var vi på familjecentralen en sväng Emilia är lite förkyld men annars så är hon vid gott mod men inte lätt att sova när näsan är så himla tät.
Ikväll tänkte vi titta på lets dance och se vem som ryker denna gången och sen vid nio tiden skulle Ida o Ove titta förbi ev tänkte vi spela ett parti poker vi får se vad vi orkar jag känner mig ganska seg men är ju alltid kul att spela lite.

Imorgon så ska jag och barnen till badhuset med farmor och bada lite har inte riktigt bestämt mig om Emilia ska få vara hemma med pappa eller om hon ska få följa med beror på hur hon sover i natt och hur hon är imorgon. Är lite rädd för att hennes förkylning ska bli värre men det kan nog inte bli mycket värre. Tror att hon skulle älska att få vara med i badhuset och får bada en stund i alla fall Johan kan ju hämta henne om det inte fungerar att ha henne med. Men dom har ju en varm barnbadpol som jag tror passar henne perfekt. Hon älskar ju att bada hemma men kanske är annat när man kommer till ett badhus. Men ska packa ner MÅNGA handukar i alla fall för det lär gå åt vill inte att barnen ska bli kalla.

Casper kan ju sätta sig i bubbelpolen med farmor eller med mig men den är nog inte bra för Emilia tror de är alldeles för varmt vet inte vad det ligger på i en sån pol. Men vi har väntat länge på att få åka upp till badhuset nu för vi skulle ju gjort det för ca 3 veckor sedan men eftersom Casper fick sin brännskada ifrån dagis på benet så har han inte fått bada innan det var läkt. Nu har han bara lite ljus rosa fläckar kvar såg hemskt ut innan det läkte helt.

Nu ska jag ta fram lite kycklingpaj som jag har gjort och avnjuta en bit i lugn och ro medans barnen är lugna och goa man vet aldrig hur länge dom sover lugnt och fridfullt. Casper var trötter idag så han kommer nog att sova hela natten,hoppas jag i alla fall.

Ha en bra kväll!

Kram Kram.
2009-03-12
 07:21:29

God Morgon!

Morging!

Igår var en jobbig dag. Casper var så himla jobbig men det var mycket för att han var trött eftersom han vaknade klockan 05.30 och vägrade sedan att somna om. Emilia var jobbig men på sitt sätt eftersom hon hela tiden ska upp i soffan spelar ingen roll om jag sitter där eller om jag är i köket. Det går ju lixom inte att lita på henne riktigt när hon är i soffan för hon springer runt där som om det vore en lekplats.

Idag är det kallt här tittade på mätaren och den visade -6,9 så det blir till att klä sig väl när vi ska iväg till dagis. Sen annars har jag inte mycket planerat skönt att det är sista dagen denna veckan på dagis och Johan är ledig imorgon hoppas jag. Allt blir lixom lättare och man får lite avlastning när han är hemma för just nu är barnen väldigt intensiva och min ork tryter eftersom jag är kroniskt trött spelar lixom ingen roll om jag har sovit bra en hel natt eller om jag tagit det lugnt en dag. Jaja det blir väl bättre hoppas jag.

Nej nu ska jag gå och väcka Emilia hon är så himla rosslig så får se om det blir dagis för henne idag eller inte.

Ha en bra dag.
Kram 
2009-03-11
 08:40:58

Måste varit trött eller något.

God morgon!

Blev inget bloggande igår för jag somnade på soffan 19.30 och vid 22 gick jag upp och la mig i sängen i stället och sen dess har jag sovit var upp till Emilia vid 02 och gav henne mat för då var hon så ledsen. Men sen somnade jag om lika fort igen kändes det som Casper kom vid halv sex så han är lite lagom trött just nu och klagar över att han fryser hela tiden så kan hända att hans feber är på väg tillbaka. Emilia sove ännu men ska gå upp och väcka henne nu tänkte jag för annas blir det himla konstigt när hon ska sova middag sedan blir lätt försent och då har man igen det på natten i stället.

Idag annars blird et lugnt ska greja lite här hemma om min huvudvärk vill släppa känner mig allmänt dålig så är säkert på väg att bli sjuk skulle jag tro.Hörs kanske senare om tiden och orken finns.

Kram!
2009-03-10
 10:33:04

Tävling via gratisbio.se

Gratisbio.se är verkligen en bra sajt!! Jag vet att jag har sagt det tidgare, men det är värt att sägas flera gånger om. Är du en av de tio som värver flest medlemmar under månaden, så har du chans att vinna ett presentkort hos Tidningskungen. Om du vill själv bli medlem hos Gratisbio.för att själv kunna samla ihop en massa poäng enkelt och bra för att sedan lösa ut ett presentkort i en valfri butik.



För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se på din blogg (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. 
Du kan få 10 - 1000 poäng.
Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com.
2009-03-09
 21:49:45

Vilken galning klipp från youtube

Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag fick syn på detta klippet på youtube dom diskuterade det i radion och gick in och sökte på det kolla här hur han beter sig. Han har även blivit polisanmäld för detta.

2009-03-09
 21:30:54

Trött som tusan ska snart sova

God kväll!

Denna dagen som så många andra dagar bara rusade iväg. Försov mig imorse med till råga på allt vaknade 7.40 då sov både jag och barnen fortfarande så det var bara till att gå och väcka alla Casper måste verkligen ha varit trött men han har ju stökat två nätter i rad och varit vaken den största delen av natten. Så han behövde nog sova antar jag men synd han inte kan göra det när man är hemma och är ledig.
Sagt och gjort så var vi ute vid bussen halv nio tycker jag var rätt okej ändå men fick stressa som tusan för att hinna med bussen.

Sen var jag kvar hos Johan på jobbet för var lixom ingen ide att gå hem igen eftersom vi skulle hämta Emilia klockan tolv för att sedan bege oss iväg till Borås och träffa hjärt doktorn. Det gick hyfsat bra med undersökningen Emilia var väldigt arg och låg inte helt stilla.Efter ca 30minuters undersökning av hennes hjärta så satte sig läkaren och kollade på datorn i hennes journal vilket han aldrig har gjort innan och efter ett tag så fick vi svaret han hade hittat en ny förträngning uppe vid aortabågen som dom bytte när hon var bebis. Men det var inget akut i dags läget så det var bara att avakta och se vart det tar vägen det han sa med var att vänser kammaren arbetar hårdare i dagsläget så vi får se som sagt men det var ju inte det roligaste beskedet vi kunde få precis men skönt att det inte är akut.

Det han sa angåendes Emilias ätande så kunde han inte svara på riktigt varför hon gör som hon gör men det är väldigt vanligt bland hjärtebarn och det har oftast med deras start att göra eller att dom inte orkar osv. Men han tyckte att det var bra att vi skulle till dietisten och loggopeden på måndag och han skulle även skicka remiss till allergi motagningen för att kolla om hon har laktos eller om hon kan äta mjölkprodukter vi har ju testat och svårt att veta om hon har det eller inte men av sitt energi pulver så blir hon jätte lös i magen så det tål hon garanterat inte. Men det han sa om allergi besöket var att dom får tvinga fram en reaktion och se om hon är allergisk eller ej.

Oj detta blev ett långt inlägg men jag ska kolla klart på cityakuten och sen ska jag gå och lägga mig för är super trött har inte haft någon ork alls sen vi kom hem ifrån Borås är helt matt i kroppen vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller om det är något annat har inte en aning.

God natt så hörs vi imorgon.
KRAM
2009-03-08
 22:20:09

Jag är med och tävlar

Jag har sänt in ett bidrag till sitt barns roligaste grimas på familjeliv.se detta blev mitt bidrag så håll tummarna att det blir jag som vinner =)


tyckte hon såg så himla rolig ut på denna bilden
2009-03-08
 22:05:43

Oj vart tog dagen vägen?

God kväll!

Idag har det varit en jätte seg dag men ändå skönt att ta det lugnt Casper har sovit oroligt i natt han hade väldigt hög feber han var så himla varm han kom till mig vid tolv och låg där och snurrade runt 1timme sen gick han in och la sig i sin egen säng. Sen kom han igen vid 4 och har legat där till halv 8 imorse och då ville han titta på nallepuh i pappas säng och det gjorde han en stund.

Han har legat på 38 under dagen men visar inga andra symtom så ska bli kul att se om det kommer någon förkylning eller dyligt under veckan. Han hade ingen feber när vi la honom så jag hoppas att det har vänt nu. Vill verkligen inte att han ska bli dålig imorgon för blir så himla rörigt när vi ska till läkaren han har det bättre på dagis just då.

Vi var iväg till Johans syster en sväng idag och fikade och Johan fick sina fötter fixade hon sa att hon kunde kolla på mina fötter nästa gång för jag har lite ont under foten vet inte varför det blir så direkt heller. så vi får se vad som händer.
Nu sitter vi och kollar på Beck som vanligt på söndagar och snart blir det att gå o lägga sig Johan ska sluta tidigt imorgon för klockan 13 ska vi vara på barn i Borås så jag hoppas att vi får några bra besked från läkaren.

Ha en bra kväll av det som återstår
Kram och god natt.
2009-03-07
 23:16:20

Grattis Älskling =)

Ja grattis älskling.Johan vann precis en bingo pott på unibet på lite mera än 700 så det var ju himla bra födelsedags present han fick fast i förskott då =)

Nej fy vad klockan är mycket Emilia skriker där uppe så bara att masa sig upp och försöka få henne att sova så man själv får sova lite i natt.

Kram kram
2009-03-07
 20:14:19

Min lilla tjej =)



Kan man få en bättre present än detta!? Pratade just med min stora syster och hon frågade om Emilia börjat gå något ännu och jag svarar nej hon tar bara något steg ibland. Men detta var ju jätte många och hon höll på länge men sen blev hon trött i benen hemskt dålig kvalite plus mörkt och av någon anledning så blev bilden på fel håll.


Samma med detta klipp men man ser ju vad hon gör. Gillar Caspers komentrar om Emilias hår
2009-03-07
 20:00:35

Grattis till mig själv =)

God kväll!

Varit fullt upp här idag så jag har inte hunnit med att skriva.Tack alla för en jätte bra dag och för allt fint jag fick. Fick mest pengar fick ihop 500kr som jag ska inhandla ett simkort uppe i badhuset och ett solkort har önskat mig det länge så nu ska det bli av hoppas jag =) fick en tidning av stora syster Amelia tror jag det hette och så fick jag ett jätte fint halsband av Ida med familj.Men när jag skulle ta upp det nu och prova det så gick läderremen av som den satt runt så det är trasigt så jag hoppas det går att byta eller fixa för jag fick ingen ordning på det :(

Casper är sjuk här han har feber så han har varit väldigt trött idag han somnade när allt besök hade gått hem så han har lite svårt att sova nu men han somnar nog snart hoppas jag. Fick en väldigt bra present idag i alla fall kommer att posta det i ett separat inlägg om en stund ska bara komma underfund med hur jag ska greja det inte så himla teknisk jag men får man sitta med det en stund så kommer jag nog på det.

Kvällen blir lugn annars ska kika på andra chansen och se vilka som går vidare ikväll ska bli himla kul att se.
Lägger upp lite kort ifrån dagen här nedanför.Vet att jag lovade att barnen skulle vara med men dom ville inte.
Kram och ha en bra kväll


Tårtan jag gjort vart godkänd av alla.


Ett kort på bordet utan folk =)


Mee jätte glad =)

Tack ännu en gång för all uppvaktning =)
2009-03-06
 19:24:17

Just ja jag glömde en sak

Ja jag kom just på att jag glömde skriva att jag vägde Emilia idag när vi var på familjecentralen och mina misstankar stämde att hon hade gått ner nu vägde hon 9445 gram så hon hade gått ner 135 gram på 3 veckor så jag räknade precis ut att hon har gått ner 300 gram på 3 månader totalt nu. Har försökt ringa Borås idag men hon jag sökte var inte där och hon har inte ringt upp heller jag lämnade ju ett medelande i början på veckan om att jag ville hon skulle ringa upp mig. Men jag hoppas att vi träffas på måndag när vi ska till läkaren är lite nervös inför vad dom kommer att säga för jag vill att detta ska vända nu jag har sagt det innan och jag kan säga det igen för jag orkar snart inte mera runt hennes mat. För nu måste dom göra något åt det för hon kan ju inte leve på ingenting hur länge som helst.

Kram O hej igen.
2009-03-06
 19:18:00

Dagen bara sa poff o så var den snart slut

God kväll!

Ja denna dagen gick snabbt lika så alla andra dagar tycker jag men har sovit oroligt i natt eller så har jag sovit stenhårt i vissa stunder hörde knappt Emilia i natt det var först när Johaan gick ner som jag märkte att hon faktiskt var ganska ledsen. Då undrar man om man skulle ha vaknat själv om jag varit ensam,kanske hade jag inte sovit lika hårt då. Men det är lite skrämande att man kan sova så hårt och sen kan man sova så lätt samtidigt.

Casper kom som vanligt runt sex sju tiden imorse vet inte exakt vad klockan var men han satt och kollade lite på tv. Sen vaknade vi av att mobilen ringde var Emelie som ringde barnens kusin som undrade vad vi skulle hitta på idag. Så hon gjorde följe med oss till familjecentralen och sen gick vi en runda på stan. Sen var det dags för lunch så vi sa hejdå och gick hem och gjorde lite mat. Sen kom svärmor och passade barnen medans vi åkte och städade och inhandlade lite till tårtan vi ska ha imorgon. Den är gjort men inte fått sina kläder på sig.hehe.men det tar jag imorgon precis innan vi ska ha den för det blir godas och snyggast så. Tycker bara det är jobbigt att fylla år nu för tiden vet inte varför men man blir ju hela tiden äldre kanske är det som är skrämande. Någon form av livskris kanske!?!?

Sen har vi inte gjort så mycket Casper har fått lite godis idag men blev ett enormt utbrott innan han fick det för han vägrade äta upp sin kvällsmat men efter ett tags skrikande så åt han upp sin mat och han fick sitt godis. Nu när jag la honom så sa han att han frös så mycket så jag tog febern och mycket riktigt så hade han feber men bara 38.2 så han fick ingen alvedon men han vaknar säkert inatt så har han högre feber då så kan han få alvedon. Vill inte ge i onödan.

Om en liten stund så kommer Ida och Ove och hälsa på blev så himla stressigt på familjecentralen så vi träffas lite nu i stället =) Ha en riktigt bra kväll så hörs vi imorgon.

Kram Kram
2009-03-05
 07:39:19

Dags att gå till dagis

God morgon!

Natten har väl varit hyfsat men eftersom man tappat många timmars sömn så vaknar man ju inte utvilad direkt. Men Emilia skrek som en galning vid fem eller sex imorse Johan fick ta det eftersom han ändå skulle upp till jobbet.
Nu är det snart dags att väcka Emilia och bege sig iväg till dagis. Skönt att det är sista dagen på denna veckan så är det helg sedan. Inte riktigt kanske men för mig klassas det som helg eftersom Johan är ledig fredagar vet dock inte om han ska jobba lite imorgon i alla fall han pratade något om det.

Annars idag har jag inget planerat tvätta ikväll det är allt som jag har på listan att göra. Men tvätta brukar ta sin lilla tid tycker jag man tror inte att det ska göra det men ändå så står man där sent på kvällen med det sista helt slut.

Hörs senare

Kram
2009-03-04
 20:03:38

Kväller igen

God kväll!

Ja denna dagen gick rekord snabbt tycker jag dagis kamraten kom vid halv tre och sen vart det full rulle fram till klockan var strax efter fem men det var trevligt. Fick även sålt en kasse med pojkkläder så var skönt att bli av med det =) typ 15 plagg för 100 kr tycker jag var ett bra pris och hon klagade inte =) Emilia har varit grinig idag så man kan ta kål på sig själv jag fattar inte vad det är med henne riktigt. Magen är verkligen helt kass.suck.

Imorgon är det dagis och jag ska tvätta som vanligt på torsdagar känns det som.hehe.

Nu blir det snart kväller här orkar inte vara vaken länge idag känner jag somnade nästan när Johan lagade maten.

Ha det så bra så hörs vi imorgon.

Kram
2009-03-04
 12:10:46

God Middag

Hejsan!

Natten blev som jag trode en pina av dess like*suck* Mem vid fyra så somnade hon äntligen in ordentligt. Johan var nog upp engång och jag var nog upp 10 gånger.suck. Jag skulle ge alt för att sova på natten för dagarna blir en pina för både henne och mig när hon sover så himla dåligt sen så kom Casper klockan sex imorse så han är inte så himla rolig just nu men han sitter för tillfället och kollar på postis Per tror jag den heter. Emilia somnade för en kvart sedan så hon får sova en timme som vanligt så får se hur hon är då.

Nu på morgonen har vi städat och damsugit plockat tvätt osv. Klockan två kommer dagis kompis till Casper och ska leka en stund så jag har precis slängt in en kladdkaka i ugnen hoppas att det duger som fika för jag har inget annat och bjuda på o hinner inte gå o handla eller jag orkar inte hehe.

Sen annars idag så vet jag inte vad vi ska hitta på mera blir till att laga mat sen när dom har åkt blir tidigt i säng idag så man kan få sova några timmar i alla fall innan Emilia vaknar,Har i alla fall ringt och sökt Emilias kontaktsjuksköterska men hon var inte där idag så hon la en lapp så hon skulle ringa upp om hon kom idag eller så skulle hon ringa när hon kom nästa gång. Men om inte annat så har hon ju tele tid på fredag så då borde jag ju få tag på henne. Måste fråga lite inför läkar besöket på måndag om vi ska vara där tidigare för om det är hjärtbesök så skulle hon få lugnande så det kan ju vara bra o veta.

Hörs senare nu kallar kakan i ugnen.
Kram
2009-03-03
 21:32:16

Trött som bara den.

God kväll!

Ja här sitter man trött som ett as rent ut sagt jag är jätte trött så hade planerat att jag skulle lägga mig skapligt nej då vaknar den lilla donnan och skriker som en galning har nu blivit tyst men hon kommer att vakna flera gånger så jag ska snart packa mig upp och kolla klart på house i sängen men lär väl somna där antar jag. Måste bara få med mig Johan upp som har somnat på soffan och snarkar för fullt. Han är så förkyld stackarn igen vill jag då säga var ju typ 3 veckor sendan han har sjuk.

Imorgon blir det en lugn dag hemma ska städa lite på morgonen och sen baka en liten kaka för klockan två kommer en dagis kompis till Casper o ska leka och fika lite. Hoppas bara Emilia inte gått och blivit sjuk så vi får avboka men tror inte det men jag skulle ringa om det blev förhinder för jag nämnde att Emilia var krasslig eller rättare sagt att vi inte vet vad det är med henne.

Tack Ida för att du orkar lyssna på mitt dravel i telefon innan kände att det var mest jag som babblade om mitt men kände att jag behövde prata av mig lite men jag lovar behöver du prata någon gång så lyssnar jag gärna och det hoppas jag du vet.en stor KRAM till dig min vän =)


Nu ropar kudden på mig men ha en bra kväll natt.
Kram o god natt

2009-03-03
 10:38:34

När tar orken slut gör den det någon gång!?

Hejsan!

Ja ibland undrar jag om orken tar slut någon gång eller om man bara fortsätter som ett batteri och går sedan i botten helt o hållet!? Emilia tar kål på mig just nu. Får man säga så om sina barn? Jag antar att det finns folk som dömer för att man säger så men vad ska man ta sig till när allt man gör för att få i henne vanliga mängder med mat men hon vägrar och bara slår ifrån sig maten och när hon väl lyckas att få i sig något så blir man väldigt glad men att man ska behöva kämpa hela tiden det börjar att sätta sig i mitt psyke för det är jobbigt eftersom hon inte sover ordentligt heller så man blir helt slut på dagarna eftersom Casper vaknar runt sex tiden ibland halv sju om man har tur.

Jag bara önskar att tiden går fort nu till det är dags att åka till läkaren på måndag så man kanske kan få någon rätsida på detta sen märkte jag idag att en body som har suttit ganska tajt på henne innan råkade jag ta på henne idag av misstag men till min förvåning så var den helt plötsligt ganska säckig på henne och det innbeär nog att hon har tappat ännu mera i vikt fast hon har sitt energi pulver. Suck.

Nej nu ska jag ta tag i lite hemma sysslor när barnen är på dagis för tiden går snabbt och vips så är det dags att ge sig av igen.

Ha de bra.
2009-03-02
 19:57:41

Shit vilken dag*puh*

God kväll!

Ja jösses vilken himla dag dels så bara försvann den i ett naffs fattar inte att klockan är snart 20.00 gick upp som vanligt och gick med barnen till dagis och på vägen dit ringde jag barnmotagninen om Caspers röda ben som han brände på dagis tycker att det hade ändrat form och blivit väldigt rött under helgen. Så sagt och gjort fick en tid klockan 11.40 så det var bara till att stanna hos Johan under tiden tills det var dags att gå til distriktsköterskan och sen kom svärmor och hämta oss vid dagis vid 11 tiden för våran bil var utlånad idag till Johans syster som skulle göra fotvård på sina patienter idag. Dom tyckte att benet såg bra ut men han fick en tub strumpa att ha på så det inte skaver emot kläder osv och skulle höra av mig igen om jag kände mig minsta tveksam. Men han får inte bada innan det är helt läkt så där rök visionen om att bada till helgen.

Sen lämnade jag Casper på dagis en stund till dom snälla fröknarna bjöd mig på lunch eftersom jag har så långt hem igen så var ju lixom ingen mening att gå hem då heller eftersom klockan var 12.30 men sen hämtade jag Emilia vid vanlig tid hon sov gott i vagnen och vi gick iväg pratade lite med en mamma på vägen våra barn ville så gärna leka och dom hade planerat en massa dom skulle göra så båda två blev väldigt ledsna. Men när vi började knalla hemmåt så började Emilia att skrika hystersikt det gick inte att trösta henne för fem öre hon var nästan okontaktbar så mycket skrek hon. Så ringde hem till Johans syster o tänkte hon kunde köra hem oss om hon var hemma men det var hon inte så blev till att ringa Johan som fick gå ifrån jobbet och möta oss och det var nätt o jämt jag kunde hålla kvar Emilia i famnen för det gick inte att få ner henne i vagnen för fem öre. Johan tog vagnen och Casper o gick tillbaka till jobbet medans jag gick in på dagis igen och tänkte ge Emilia alvedon men deras var gammal hade gått ut i datumet. Så dom fick göra i ordning en flaska välling och hon åt nog upp allt på 5 minuter tror jag sen var hon hur glad som helst så stackarn måste ju ha varit svin hungrig.

Hon vägrade frukosten imorse gjorde i ordning en flaska som vanligt men den vägrade hon ta bara slängde iväg den när jag skulle ge henne den.Hon hade ätit hyfsat på dagis och lunchen hade hon ätit bra utav. Men ja jag vet varken ut eller in för det blir så himla jobbigt och jag fick panik själv när jag stod med barnen vid trotoaren. Vad skulle jag göra vad är det för fel på henne var det som rörde sig i mitt huvud. Men måste försöka prata med dom på dagis om hur vi ska göra med matsituationen för att hon ska bli sådär känns inte bra alls.Visst andra barn äter inte annat mellan måltiderna men jag tror att Emilia behöver det eftersom hon knappt äter något på dagarna. Men jag känner mig fortfarande mig helt skakig efter allt som hände på den halvtimmen då det var jordvävning kändes det som.

Nu sitter jag i soffan och jäser och letar information om olika dieter på nätet för jag känner att jag vill göra så att man går ner i vikt men ja jag vet inte vad man ska välja och att räkna points via viktväktarna tror jag inte är min grej.

Hörs senare.
Kram
2009-03-01
 20:53:39

God kväll!

Här har inte hänt mycket mera än det jag skrev sist men vi gick ut en sväng och blev attakerad av en massa ankor som ville ha mat var ganska kul att se dom flög emot oss jätte fort jag och Casper stod på bryggan och tittade helt plötsligt kom det två gigantiska ankor flygandes emot oss synd man inte hade kameran med sig.
Sen åt vi lite middag blev taco rester men nu får det vara bra med tacos på ett tag har ätit det alldeles för mycket nu den senaste tiden.

Jag skulle vilja ha tips på någon bra tårta eller något man kan bjuda på som inte är så avancerad eller så att göra och inte kräver några krångliga ingredienser Jag fyller ju år på lördag och kunde vara bra att vara ute i lite god tid att handla hem det man ska bjuda på. Inte för att det kommer så många men det blir nog ganska lugnt. Tar gärna emot något bra recept som sagt. På tårta eller vad som helst som är enkelt och billigt =)

Nu ska jag in och beställa lite sommar/vår kläder och så ska jag kika runt lite på några bloggar och sen ska jag kolla sporten med Johan sen ska vi båda två gå upp o lägga oss och titta på Beck i sovrummet somnar man så somnar man.hehe. Men får sätta timer på tvn så den inte står och går hela natten om vi båda skulle somna. Men sömn behövs för jag är jätte trött.

KRAMAR
2009-03-01
 14:02:50

Följ Min Blogg Via Bloglovin

Hej igen!
Följ gärna min blogg via blogglovin  klicka här så är det gjort =)

Follow idan
2009-03-01
 13:55:08

God Middag!

Hej på er!

Idag är jag lite sliten måste jag säga har så himla ont i min nacke så det är inte klokt. Sov halv bra i natt med blev sent idag med men hade ju trevligt sällskap så det tycker jag inte gjrode något att det blev sent men ikväll blir det i alla fall skapligt i säng så man orkar med dagarna.

Idag än så länge har vi inte gjort något vettigt jag har diskat och sen så har vi precis ätit våfflor och tittat på vasaloppet i ett par timmar. Emilia sover just nu sin middags lur sen efter det kanske man skulle försöka masa sig ut och gå en sväng så man får lite luft känns som det skulle behövas.

Ha de så bra så länge så kanske jag skriver mera senare.

Kram