2008-12-31
 18:51:10

Gott Nytt År

Ja god kväll denna dagen har gått hyfsat bra men den har varit lite grinig från Emilias sida men hon har inte sovit på hela dagen och hoppas det visar sig nu i natt för nu har vi precis lagt båda barnen. Casper är för rolig han har börjat att han måste gå och lägga sig samtidigt som Emilia han har aldrig brytt sig om det innan men det är ju bra på ett sätt för när Emilia får en stor säng som casper har så kommer dom nog att få dela rum i stället för att Emilia ska behöva bo i klädkammaren då är det ju bra dom har den rutinen att dom vill lägga sig samtidigt. Men det kanske hinner ändra sig det med.

Vill önska alla gott nytt år för nu kommer jag inte att skriva mera detta året för kommer att ha fullt upp ikväll med att spela texas ska bli skoj =)



Jag kommer inte att avlägga några nyårs löften i år heller för man håller dom inte man kan tänka att man ska göra det o det. Men vi får se hur nästa år blir Det kommer säkert att gå lika fort som detta antar jag för åren bara rusar iväg.
Mycket som kommer att hända i alla fall och många som fyller jämt bland annat gubben min blir 30 i mars och det måste vi snart bestäma oss för om vi ska fira eller om vi ska strunta i det.

Ha en riktigt bra kväll och ta hand om varandra.

Kramar
2008-12-31
 10:37:30

Trött, Irriterad och Ja allt på engång

God morgon. Eller god mardröms morgon.

Jag börjar bli så himla trött på detta rännande på nätterna så nu måste det hända något snart. Emilia vaknade halv tio igår och sen låg hon vaken i sin säng till halv två och babblade man sover ju men inte på samma sätt när man hör henne hela tiden och får jag inte sova på nätterna och nu är det 3e natten i rad som hon vaknar på detta sättet. Man blir så mentalt trött när man inte får sova ordentligt.

Bara det i sig gör att man blir irriterad och när man har så dåligt med pengar gör det inte humöret på topp. Men det ordnar sig väl men jag orkar inte bry mig men man måste ju försöka på alla sätt att få det att gå runt. Men när man inte kommer på något vad gör man då?!? Vet att man ska gå till soc men vi har sökt så många gånge roch fått avslag och då bryr man sig inte om att gå dit igen. Eftersom dom inte tar hänsyn till att vi har 2banklån som står på johan som är före våran tid tillsammans men man kan ju inte bara skita i det som dom menar på. Att man ska betala hyra och el sen så ska man strunta i allt annat men då kommer man ju aldrig bli kvitt betalnings anmärkningar och dyligt.

Nej fy vad jag gnäller men är en sån morgon hoppas att resten av dagen blir bättre.
Om en timme ska vi iväg till det gamla paret och städa och johan skulle göra något ute tror jag eller har inte frågat =)

Sen ikväll vid ca 20 kommer Ida och Ove och vi ska spela lite texas och fira in det nya året. Ska bli kul att ses var längesedan nu.


Ha en bra dag och ett gott nytt år om jag inte hinner skriva mera under dagen.

Kram o Hej!
2008-12-30
 14:10:19

Jisses

Hejsan!

Ja vilken natt man kan ju baxna ibland fy hatar att vara uppe o ränna på nätterna. det var nog tur att jag var uppe lite längre igår för verkade som om kroppen visste vad det var som var på gång. Emilia vaknade vid elva tiden och sen så låg hon där uppe o tjattrade som tusan till klockan var två blev ledsen om vartannat så man fick springa fram o tillbaka. Men efter ett tag så orkade jag inte gå upp mera bara när hon blev akut ledsen. Sen somnade hon in ca 2 timmar sen vaknade hon vid fyra med ett skrik som man hoppar högt över fattar inte att hon kan bli så himla arg på två röda. Tror hon drömde men hon fick lite och äta och sen råkade det ta slut i flaskan då blev hon helt hysterisk. Hon är helt otroligt ibland men när nappen kom i munnen somnade hon gott igen till klockan 10 :O Men fick lite sovmorgon ändå för Casper vaknade klockan 7 idag helt otroligt men han behövde nog det efter att ha vaknat klockan 5-6 i två dagar i rad. Sen satt han och kikade på dora på tvn och jag fick ligga i sängen en stund till.

Vet att man ska inte använda tvn som barnvakt men ibland får man det för annars orkar man inte som förälder när man varit uippe nästan en hel natt eller åtminstonde legat vaken i sängen och lyssnat på Emilia som tjötat i evigheter.

Idag på morgonen har vi varit och handlat lite inför nyår bestämde oss för igår att det blir bara lite snacks till texas som vi ska spela och det räcker. Sen tänkte jag att vi skulle äta tacos fast med kyckling i stället för det är det ända vi har i frysen och det blev ju gott sist vi hade det. Eller så kanske jag gör en kyckling paj det är gott det med =)

Och nu precis har jag diskat världens disk och Johan och Casper sitter och ritar vid köksbordet o Emilia sover men ska väcka henne om en kvart för hon får inte sova mera än en timme idag så får vi se om natten blir bättre. För nu när hon varit sjuk så har hon vänt på dygnet känns det som sovit jätte mycket på dagen och sen varit vaken på nätterna och eftersom hon sov till 10 imorse så känns det som om hon inte behöver sova mera. Måste försöka vända tillbaka dygnet för henne och hoppas att det hjälper.

Kram o Hej skriver mera senare.
2008-12-29
 19:07:20

God kväll

Ja då var det kväll igen och denna dagen har gått. Det har varit en lite lättare dag men Emilia har varit så gnällig eller skrikig kanske man ska säga när vi var ute och gick en sväng så bara skrek hon inget passade glömde ju nappen hemma så det var säkert därför hon blev arg men hon ska bara ha den när hon sover och så har det alltid varit men hon vill något annat tydligen.hehe.

Det blir en lugn kväll här ska kika på någon os krönika som går på svt sen ska jag kolla på cityakuten och sen blir det nog sängen tror jag.

återkommer kanske senare.

Kram O hej
2008-12-29
 15:03:46

Deprimerande :(

Hej igen!

Ja det är verkligen deprimerande att veta att vi har typ inte 5öre kvar och leva på och maten i frysen kommer att diffa på 2 veckor ungefär :( sen vet jag inte hur det är med Emilias blöjor men det är det jobbiga med julen att det går alltid åt mera pengar vare sig man vill eller inte vi har inte köpt speciellt mycket julklappar men man köper ju julmat och så sen när man lever på minumum så är det jobbigt med julen. Sen kommer nyår nu med och det vill man ju gärna fira så vi får se hur vi löser allt hoppas att någon vänlig själv vill donera en bit mat så man klarar sig i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare ikväll.


Kram

2008-12-29
 09:10:36

Redan Måndag :O

God morgon!

Fy vad jag är seg just nu har inte vaknat ännu känns det som gick o la mig på tok för sent men satt och kollade på Mission impossible 3 på fyran den var ju grymt bra men blev på tok för sent som sagt. tror jag somnade när klockan var halv ett och med en liten Casper som vaknar runt 5-6 tiden och idag var inget undantag precis. Men något som jag är förundrad över är att Emilia sover så himla bra på nätterna och det är inte vanligt när hon är sjuk med till på köpet.

Tänk vad tiden går idag är det redan måndag och snart är det nytt år med. Tänk vad man hinner på ett år och vad tiden går fort man blir bara äldre för varje år som går.

Nu ska jag gå och greja i köket har en massa disk som ligger överallt på bänken men återkommer senare under dagen.


Kram o Heeeeejjjjj
2008-12-28
 20:36:47

Tänk vilken skillnad

Hej igen!

Satt o funderade lite på Emilia idag vet inte varför men tänk vad en unge kan klara av det är helt otroligt tänk att gå ifrån detta Till

Jag vet att man inte ska grubbla så mycket men vissa dagar så blir man så förundrad över dom små och speciellt när det hände som det gjorde igår med feberkrampen och allt då värderar man så högt att man har så fina barn och speciellt Emilia som det var så mycket med när hon var bebis.

Sen är det mörkt och tråkigt och då grubblar man ännu mera på vad som varit och vad som kommer att vara eller hur man ska säga.
Nu efter mellan dagarna och all ledighet är slut ska jag ta mig i kragen och ringa min kurator jag gått hos tror att jag behöver prata av mig en hel del har inte varit hos henne på ca 6månader så mycket ligger nog och gror fast jag inte tror det.

Nej nu ska jag inte göra er deprimerade av att läsa här men ibland är det tufft att vara jag och speciellt när man har två barn som springer(läs kryper om emilia)då får man lixom inget andrum att ta en paus om man så skulle vilja men det är ju lättare när johan är hemma men det är lite jobbigt de med vissa dagar för det blir inte dom vanliga rutinerna som man annars har.

Ha de bra
Kram o hej...
2008-12-28
 19:19:47

Trötter

God kväll!

Idag blev det tidig kväll för båda barnen dom var så trött Casper gick själv upp och ville lägga sig då måste han ha varit trött!? Men han är ju förkyld med och vaknar man halv sex så är det inte konstigt att han blir helt slut. Fast dagen började med grin o gråt så han har haft en sån dag helt enkelt.Vart väl konstigt för honom igår när vi åkte till sjukhuset det första han frågade var: "Varför ska ni åka till Göteborg?" Det var nog det första som for igenom hans huvud det var inte ens någon som nämnt ordet Göteborg så det fanns nog i hans undermedvetna.

Idag har varit en extremt lugn och trött dag har inte gjort något vettigt alls men jag hoppas att morgon dagen blir bättre så man slipper vara såhär trött som jag varit idag. Sen får vi försöka maka oss ut en sväng men inte så inbjudande när det är -6 grader ute. Barnen måste ju ha hur mycket som helst på sig och sen så har Emilia sovit nästan hela dagen idag så klockan vart så mycket när vi skulle gå ut.Men Casper och Johan var och slängde massa julklapps papper i återvinningen ikväll var skönt att få iväg det ifrån hallen.

Hoppas verkligen inte att ni tog illa upp Ida o Ove när vi sa nej innan men vi vill verkligen inte bli sjuka igen men imorgon så kan vi ses en sväng om ni vill och har lust.. Både jag o Johan fick dåligt samvete men hoppas det är ok vi måste ju planera lite inför nyår med och det var evighet sedan vi sågs fast vi har ju alla varit sjuka så hoppas vi håller oss pigga nu.

Nu ska jag kika på tv och bara softa i soffan.

Kramar
2008-12-27
 22:11:59

Oj oj vilken dag!!

God kväll!

Ja nu har det inte blivit mycket bloggande dom här dagarna men har varit så tröt och är fortfarande.
Idag har vi varit i skidbacken och åkt pulka hela eftermiddagen var skojigt och som vanligt glömnde jag kameran hemma men det kommer flera tillfällen. Emilia sov bort hela dagen nästan i vagnen och när hon vaknade fick hon åka lite i sin bebis pulka hon tyckte att det var jätte skoj fast blev kall fort.

Sen när vi kom hem så vilade vi lite i soffan hela familjen och sen var det full fart igen så lekte vi på golvet och sen skulle Johan gå upp och byta blöja på Emilia sen ropade han på mig för Emilia började skaka som ett asplöv och blev alldeles blå :O och så skakade hon i 20 minuter slängde mig på telefonen och ringde först jouren här i stan som hänvisade mig vidare till Borås. Efter en tids pratade i telefon så ville dom att vi skulle komma in eftersom hon haft feber sen förra fredagen till o från.Sagt och gjort vi packade in oss i bilen när vi kom dit så tog dom en ny temp på henne vi hade tagit en vid halv fem och då hade hon 38.2 sen när vi var på barn ca 1 timme senare hade ungen 40 grader med ipren i kroppen.Så hon fick en alvedon för att få ner febern. Läkaren sa att hon hade fått en lättare form av feber kramp och öroninflamation på vänster öra så det blev en kur med antibiotika. Men man blev lite rädd måste jag säga men skönt att det BARA var öronen kunde ju ha varit mycket värre.

Nu ikväll har vi inte gjort mycket suttit i soffan och tittat på körslaget och nu tänkte jag gå och lägga mig för är sten trött kommer att somna på engång är jag helt övertygad om.

Kram Och God Natt!!!!!!!!
2008-12-25
 20:22:51

Kom på en sak

Ja jag kom just på en sak som nog var den bästa julklappen jag kunde få imorse så fick jag för mig att ställa mig på vågen då jag tappar alla mina kläder har inte vägt mig på ca 1 månad och jag hade gått ner 8kg :O helt otroligt fattar inte vad jag har gjort för att dom ska rasa sådär. Men jag är aktiv på ett helt annat sätt nu än jag var innan mera ute och går osv. Men jag såg på ett kort att jag var smalare i anskitet ska försöka lägga in det här om jag kommer under fund med hur man gör :S



Sur dock men tjocis.      En efter bild ser verligen sur ut men det gör jag alltid på kort

Syns kanske ingen tydlig skillnad men jag tycker jag ser skillnad i ansiktet
2008-12-25
 19:55:26

Jul Bilder


Jul mys vid trappen  Casper väntar så otåigt på tomten

Emilias hög Casers hög


En jätte nalle+barnen Barnen väntar otåligt


Jul Mys Tomte nisse =)


Kolla Susanna min fina orkide jag fick för 2år sedan som nu blommar igen =)
2008-12-25
 19:42:01

Då var julen över för denna gången

Hej och god fortsättning på julen!

Igår var nog den lugnaste julen vi haft på länge men var skönt för det behövdes vi orkade inte annat.Vid 13 tiden kom svärmor och då åt vi lite mat det lilla vi fick i oss för ingen hade vidare bra matlust efter allt som varit dom senaste dagarna. Sen vart det kalle och sen öppnade vi julklappar vart en hög till varje person men bara med nyttiga saker tycker jag. Barnen fick mest men det är så det ska vara.
Minns inte allt dom fick i julklapp men dom tackar så mycket till dom berörda som läser detta.

Idag har vi inte gjort mycket varit ute och gått en sväng sen har vi bara busat och myst hemma är ganska skönt att ta det lugnt med. Casper är så förkyld stackarn och Emilia med hon rosslar som tusan och i natt har hon inte sovit mycket rätt typiskt för svärmor sov på soffan men då fick hon känna på hur det är vi/jag har det på nätterna. Men som jag sa till Johan man kan inte packa ihop sig för att man är trött på dagarna för mig har det blivit en rutin att gå upp tusen gånger på natten för så har det varit till o från i snart 4års tid så jag tror att kroppen vänjer sig med tiden med den sömn man får. Men vissa dagar så är man helt slut men får man sova bra en eller två nätter så blir man genast piggare.
Ska försöka ladda upp lite kort ifrån julen blev inte många kort tagna men ska visa på det lilla som blev måste bara ladda över ifrån kameran först.

Kram o hej så länge.
2008-12-24
 09:50:09

God Jul

God morgon och God jul!

Vill önska alla en riktigt god jul och ta hand om varandra denna dag och stressa inte ihjäl er.

Natten blev ganska lugn men Casper har hostat ganska mycket och gör det ännu så han är nog troligen på väg att bli förkyld. Men hoppas att det blir en bra jul ändå. Men om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om jag har någon direkt matlust har väldigt ont i magen idag igen så kanske är något på gång !??!? Hoppas dock att man klarar sig igenom dagen hyfsat bra.

Nu ska jag sätta fart och städa lite så man kommer igång någon gång men tänker bara röja det värsta här nere för uppe stänger jag dörren till sovrummet för där orkar jag inte städa.

Just nu sitter Emilia i köket på golvet och har rivit ut varenda stekpanna som hon sitter och skramlar med låter som tusan men det tycker hon var skoj. Hon hittade julklapparna under granen idag och lyxkades riva sönder ett paket men nu har hon inte varit där mera hoppas att hon låter bli dom under dagen.

Kommer nog troligen inte att skriva mera under dagen för kommer nog att ha fullt upp ha en bra jul och så hörs vi.

Kram O hej
2008-12-23
 22:13:21

Astma attack

Casper hann inte mera än somna kändes det som så började han hosta som en galning riktig sån astma hosta han kom upp två gånger och sen till slut fick jag i honom dubbel dos av sin astma medicin. Sen kom han upp igen och då var jag tvungen att ge ipren och nu sover han gott äntligen. Problemet är att nu när han varit dålig så har han inte fått sina mediciner regelbundet för jag vet inte hur det hade blivit med spy attacker och få inhalationerna samtidigt hade kanske blivit för mycket för hans lilla kropp.

Men hoppas att natten blir lugn i alla fall. Han har fått behålla all mat han ätit idag och det är så himla skönt hoppas att det var vändningen nu.

bingolotto går sådär har haft ett nummer ifrån nästan på varje bricka. Så jag hoppas att vi kan vinna på sista spelet men chansen är ju liten förmodligen..

Kram o Hej!!!!!!
2008-12-23
 19:10:29

Äntligen kväll!

Hej på er igen!

Trodde aldrig att denna dagen skulle bli kväll för hjälp vilken dag det har varit vi har inte gjort mycket vill jag lova.Johan sov ca 3 timmar på soffan och jag o Casper somnade med och Emilia sov till tio för hon somnade äntligen om imorse så jag slapp ta upp henne och lika bra var nog det för när jag satt i soffan med Casper så somnade jag sittandes för hjälp så trött jag var.

Men det har varit lugnt på spy fronten har inte varit något sedan klockan fem imorse och jag känner mig inte dålig så man kan ju fundera på om det var kebaben eller om det var en tillfällighet eftersom förra gången casper spydde så hade vi med ätit kebab.pinsamt vad skräp man äter ibland men det var bara för vi fått pengar och ville lyxa till det. Men nu har vi bestämt oss för att inte köpa varken pizza eller kebab därifrån någon mera gång.

Casper har varit förväntansfull hela dagen och pratat om tomten och så hela tiden.Vi var och köpte en dinosaurie för pengarna som vi fick av fam Lindström Andersson.oj långt det blev.hehe. Casper blev jätte glad över den.
Imorgon vet jag inte ännu hur det blir inget bestämt  men blir ju lite tråkigt att fira julen själva men det får ju lov att gå med om inte någon vill komma hit. Men om natten blir lugn så borde man ju klara sig ifrån o bli smittad?!?!?
men jag o johan ska spela bingo lotto nu i alla fall så jag hoppas att vi vinner.

Nu ska Casper nattas men vi hörs senare kanske.
Kram o God Jul
2008-12-23
 05:45:02

Vilken natt!

God morgon! eller jag skulle vilja säga god natt för fy vilken morgon. fast indreikt känns det som det är natt ännu.

Halv fyra blir jag väckt av casper som kröp upp i min säng tänkte inte mera på det sen efter typ 5minuer så spyr ungen ner min säng. Det första ordet som kom ut min mun var fan oxå.brukar inte svära så Casper hör försöker tänka på vad jag säger men blev så himla less. Han som varit så pigg sedan i lördags natt då han spydde hela natten. Sen mumlar Johan att han mår illa och går ner o lägger sig på soffan.Efter att ha städat ur sängen och Casper spytt en gång till i hinken i sitt rum så hör jag johan spy nere i badrummet fast han kom inte längre än till handfatet så det var bara ner och göra rent där och sen efter några minuter så vaknade Emilia så nu är det full rulle här fast hon ligger i sin säng ännu och babblar för fullt hoppas hon ska somna om men det verkar inte så. Casper har gått o lagt sig igen och ligger i sin säng och kollar på tv just nu verkar han helt ok inte kommit någon spya sen fyra. Jag hade så himla ont i magen igår men det hände lixom inte mera än så fast jag lät bli att äta igår åt bara en tallrik med fil på morgonen och sen igår kväll så tog jag ett glas nyponsoppa som Johan var och köpte till mig.

Känns bara så typiskt att bli dåliga just nu när det är julafton imorgon och allt. Men vi sa det att vi ska vara hemma och kurera oss idag och isolera oss från allt folk och är det ingen som spyr mera eller någonting så ska vi kanske försöka satsa på att träffa någon på julen annars så blir vi själva och får träffa alla andra sen när vi blivit piggare.
Men hur länge smittar magsjuka igentligen om det nu är det?
För Johan o Casper åt kebab tallrik igår och det är bara dom som har spytt.så man kan ju börja undra om det var kebaben det var fel på !??!!

Idag händer inte mycket här vill jag lova ska försöka städa på övervåningen och tvätta igen.suck.
Återkommer senare kanske.
Kram Ida
2008-12-22
 07:34:10

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
2008-12-22
 07:14:43

Video filer??

Efterlyser hjälp för att lägga in video filer. har en som jag skulle vilja lägga upp men hittar inte någonstans jag kan lägga in den. Vet att man ska kunna det.

Men hoppas någon kan hjälpa mig..

Kram igen!
2008-12-22
 07:11:25

Lite kort som jag glömde igår



Emilia tränar på att gå går ju hyfsat



Gran klädning =)


2008-12-22
 07:05:28

God morgon!

God morgon!

Fast känn nästan som god natt för det är hemskt mörtk här inne. Ute blåser det som tusan det riktigt viner i hela huset känns när vinden tar i känns nästan som om man ska flyga iväg.Hehe.
Igår kväll satt vi och tittade på tv och slog in julklappar i två timmar typ. Men nu är alla inslagna ska bara köpa en grej till sen hoppas jag att jag inte har glömt någon.

Emilia är verkligen dunder förkyld hon spydde upp en massa slem igår när hon fick en jätte hostatack så hon skulle verkligen behöva inhalera sina mediciner men hon får ju panik så vad ska man göra?!?!?
Nu har hon inte vaknat ännu men hon hostade till precis och det låter slemmigt vill jag lova. Hoppas det var därför hon spydde så det inte var magsjuka Casper hade. Men det återstår och se när hon vaknar och vill äta om det kommer upp eller inte.

Idag ska vi till barn motagningen klockan elva och väga barnen. Är en återuppföljning på det som barnen står under behandling för. Caspers mage och Emilias lungor.
Sen ska vi städa lite hade tänkt att försöka baka lite lussekatter men får se vad vi hinner med. Johan jobbar sin sista dag idag sen är han ledig till den 5e ska bli skönt att ha honom hemma och slippa den stress som vardagen annars har när man är ensam med barnen osv.

Kram Ida!!
2008-12-21
 17:26:06

3 Dagar kvar till julafton!

Hejsan!

Ja nu är det bara 3 dagar kvar till julafton Casper tjatar som tusan om det varje dag och frågar när tomten kommer osv. Så ska bli kul på onsdag och se hur dom reagerar på att öppna paket. Igår kväll satte vi upp granen och det blev riktigt fint. Casper hjälpte till massor. Ska lägga in kort på det senare. På morgonen tidigt som tusan det var lagom mycket folk var inga köer och det var rymligt i varuhuset. Så det var skönt att gå där faktiskt för engång skull så lite folk har det aldrig varit där någon gång innan.

Innan idag var vi på julbord och är så himla mätt just nu önskar jag inte åt så mycket. Men det var gott ändå så nu räcker det nästan med julmat för i år.

Nyss satt vi på golvet och lekte med barnen o helt plötsligt knatade Emilia iväg ca 10 steg själv sen blev hon nog så chokad så hon satte sig ner igen och så har hon hållt på ett par gånger så snart släpper det nog helt och så hon kan börja gå omkring själv. Det skulle underlätta för henne eftersom hon är frustrerad just nu för att hon inte kan gå mycket gnäll och skrik hela dagarna bara för hon vill upp och gå. Men hon använder möblerna i stället och tar dom slut så sätter hon sig ner och kryper till hon kommer fram till något att ta tag i.
Ska lägga in lite kort ifrån det om dom blev bra.

Kram och hörs senare!!
2008-12-19
 08:16:01

Morning!

God morgon!

Fy är så himla trött vill inte annat än sova men det går ju inte när man har en son som vägrar sova länge än till fem eller sex. I natt vaknade Emilia vid tre o bara skrek helt hysteriskt fattar inte varför hon blir så himla arg. Gick ner o gjorde mat tänkte det var de som var felet. Sen när man väl kommer upp så vill hon inte ha,så hon fick ligga där i skrika sen somnade hon äntligen om vet inte riktigt vad klockan var för jag halv sov nog hela tiden medans hon var vaken.

Idag ska vi til lfamiljecentralen på jul avslutning med dans kring granen osv. Det ska bli skoj men lite tråkigt att dom stänger ett tag typiskt när barnen är hemma och är lediga under jul lovet.
Sen ska vi se om vi kan hämta ut våran vagn vi har lagt undan sen måste jag försöka få ordning på övervåningen ser ju hemskt ut där uppe. Men det är en våning som man bara går upp med sakerna på sen så blir det liggandes bara.*suck*

Skulle gå in och betala räkningar men internet banken ligger nere typiskt när man kan betala dom i lugn o ro.

Nu ska jag göra frukost.
Kramis
2008-12-18
 18:48:23

God Kväll!

Hej på er!

Fy vilken dag det har varit idag jag är jätte trött helt slut med andra ord. Emilia vaknade halv tio igår kväll och sen somnade hon om när klockan var halv ett*suck* hon låg och skrek i sin säng så man trodde taket skulle lyfta och sekunden senare så skrattade hon åt något där inne. Ibland kan man bli galen för mindre men efter ett par vänder in i henns rum så gav jag upp lät henne skrika helt enkelt och till slut så somnade hon. För vad ska man göra när ingenting hjälper o hon skriker ändå?!? Sen vägrade jag ta upp henne med för då hade jag aldrig fått henne o somna om.
Hoppas innerligt att hon sover bra i kväll/natt för jag orkar nog inte en sån natt till.

Casper han är verkligen jobbig just nu.Man får inte klaga så mycket som jag gör på mina barn men ibland blir man bara less. Innan så var Casper jätte trotsig och gjorde inte som man sa och fick såna vredesutbrott som var av dess like jisses man trode taket skulle lyfta. Nu försöker han manipulera så han får som han vill och gapar och skriker i stället fast på ett sätt som inte går o förklara riktigt. Denna veckan har varit hopplös men det ingår ju i paketet när man får dom små, Men man vill gärna slippa de som är jobbigt. Men man får väl trösta sig med att det går över när dom blir lite äldre.Sen blir han så trotsig med när han vaknar halv fem på morgonen är på dagis och inte sover någon middag tänk själv hur trött man är när det börjar närma sig kvällen.Nu sover han och Emilia somnade med precis.

Annars idag har jag tagit det lugnt skulle ju städa men jag orkade inte det men jag har skrivit en matlista i alla fall och vi var och köpte julskinka färdig kokt för 28kr kg på netto. tyckte vi var kanon billigt så vi köpte två skinkor på lite mera än 2kg var. Så det hoppas jag räcker ett tag men julskinka är väldigt gott och man äter ju bara det en gång om året.Sen köpte vi röbetsallad en liten burk och sylta. Sen är det ju en hel del kvar men jag tyckte inte dom hade så mycket mera på netto så får ta resten på willys.

Nu är det i alla fall bestämt att vi ska åka till Ullared på lördag morgon ska försöka åka när klockan är 6 för att försöka slippa dom värsta köerna men kommer nog inte lyckas men om vi kommer iväg när vi sagt så är vi där precis när dom öppnar på 15minuters diff.

Ikväll ska vi titta på sista bonde avsnittet och sen är det dubbel avsnitt av hells kitchen är final där med.

Kram o ha en bra kväll.
2008-12-17
 19:19:49

Hejsan!

God kväll!

Höll på och få krupp på bloggis så nu har jag ändrat hit i stället eftersom dom flesta bloggarna jag läser faktikst finns här med så är det smidigast så fast jobbigt att lära sig en ny blogg med inställningar osv men det löser sig väl efter hand men får fråga någon annars.

Mina tidigare inlägg kan ni läsa på http://bloggis.se/IdaN85

Ska luska ut lite hur denna sidan fungerar nu men jag återkommer senare.

Kram o hejdå
2008-12-17
 19:10:19

Välkommen till min nya blogg!