2012-11-11
 16:40:42

På plats i Alicante

Hej på er!

Flygresan gick bra de var en mäktig känsla att flyga och få se allt ifrån ovan så de får lätt bli en vana tycker jag :)

Väl framme så hämtade vi våran hyrbil och åkte hem till arbetskanratens kusin och fick god mat och gott fika. Fick sedan en visning på lite ställen i området och de var trevligt.


Vi var alla trötta igår så de blev inte mycket mera gjort handlade lite mat och frukost men de var nog allt som hände.

Idag känns de att man var vaken tidigt eller knappt sov alls dygnet innan men vi har i alla fall varit ute en sväng och kollat omgivnigen och tagit lite kort.



Ha det toppen.

kramar
2012-11-09
 11:41:50

spain ger er go :)

Hej på er.

Ja då har de blivit dags för Spanien imorgon helt otroligt vad tiden rusat iväg och jag hoppas vi får bra väder och många glada minnen i bagaget.

Kommer nog inte vara så aktiv på nätet men ska försöka att skriva några rader i mellan åt det är ju lite dyrt att surfa utomlands när man inte har någon WiFi uppkoppling.

Ha det toppen mina kära och inte kära.

kramar
2012-11-02
 20:38:45

Fredag igen

Hej på er.

Jobb veckan är avklarad och jag jäser i soffan efter en lååång dag. Jag skulle så önska att värken i min höft släppte så att jag kan gå ordentligt men det som inte dödar de härdar säger dom ju men brukar inte klaga så här men de gör så fruktansvärt ont. Får nog pallra mig till vårdcentralen på måndag om de inte släppt. Men är samtidigt rädd för vad dom ska säga för de känns som de kan sätta käppar i hjulen dör min resa med jobbet som är avfärd en vecka.

Annars har dagen varit lugn har städat och tvättat så är bara små fix kvar men får ta lite i taget. Johan börjar få bättre känsla i handen men har fortfarande mycket svårigheter med vissa saker som att tex hålla i mjölken.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så de är gjort är så mysigt att lägga sig o rena sängkläder och ny duschad.

Ha en bra kväll.
Kram