2011-11-08
 21:35:23

Jösses vilken dag!

Hej på er!

Var full fart till 150% när jag kom hem ifrån jobbet har målat barnens rum och gjort klart det sista i köket satt upp alla luckorna imorgon ska jag plocka ner det mesta ifrån köket och sen får vi se vad jag hinner med. Ja är rätt trött för jag hade inte ron att lägga mig och sova efter jobbet och sen har det varit full fart hela dagen. Men nu är jag på jobbet i alla fall och min kropp den värker i varenda led allra värst är mitt elaka ben som har börjat strula igen men hoppas de lägger sig när det inte är så mycket gånede upp o ner i trappen.

Ska bli så skönt när man kan sitta ner i soffan och kolla på tv i lugn och ro och känna att allt är klart och man har fått in sakerna på rätt plats. Men nu är det inte så länge kvar så får hoppas att vi hinner det som behövs innan vi ska vara ute ur lägenheten.

Nej hade inte mera att säga just nu men hoppas att ni har en bra kväll.

Kram
2011-11-06
 22:49:12

Flyttar och renoverar!

God kväll på er!

Här har varit fullt upp sen Johan kom hem ifrån sin resa. Undertiden han var borta så vart de bestämt att vi skulle flytta och hängt ganska mycket i luften fram tills in i det sista så nu håller vi på och hjälper grannen att flytta upp två trappor och idag har vi slipat våra nya skåpsluckor och målat första lagret imorgon efter jag har sovit klart (jobbar just nu) så ska jag börja slipa väggarna i vardagsrummet och slipa stommarna i köket så vi kan måla det imorgon. Ska även måla i vardagsrummet med om vi hinner.Är ju lite knappt om tid eftersom Johan slutar kl 16 varje dag utom fredag men då ska det vara färdig och städat så att vi kan flytta ner alla våra saker till det nya stället.

Den nya lägenheten är en 4 på 120kvm och med ett jätte fint litet kapell inne i det. Vårat hus har nämnligen varit Ulricehamns bb förr i tiden och någon flyktingförläggning eller dyligt det har i alla fall varit något inom armen tidigare. Men det är kul att få göra om det i färger så som man vill ha det och känna att de är en själv som har bestämt färgerna och hur det ska se ut överallt.

Barnen förstår inte riktigt för det har varit mycket spring överallt denna helgen Emilia hade så svårt för att sova ikväll så när jag gick till jobbet hade de slutat med att båda barnen sover i våran säng så vart Johan ska sova är nog på soffan eller i barnens säng.hehe. Ska bli skönt när allt är klart för då slipper man allt stök o bök runt omkring.
Nej dags att jobba lite och inte sitta här o glo :P

Ha det toppen.

KRAM ifrn mig till dig.