2011-01-31
 14:37:49

Vart har den här dagen tagit vägen?? Jag ä...

Vart har den här dagen tagit vägen?? Jag är så fruktansvärt trött. Jag har inte sovit något knappt i natt heller fattar inte detta alltså. Har i alla fall inte gjort många knop har hemma har varit i soffan nästan hela dagen degigt men skönt. Snart passerar klockan 14.30 och det innebär lite mer än 3timmar tills jag ska ha mötet på gymmet :-) sjukt att man kan längta så efter något som kommer att bli så jobbigt men jag är taggad till max att nu ska jag bannemej köra stenhårt :-) johan ser jag knappt idag för han ska till borås direkt efter jobbet och kolla på en sak säger inget i fall det inte blir så. Men jag hoppas det blir så :-) ha en toppen dag mina kära. Kram

2011-01-30
 09:06:10

God morgon! Ligger i sängen fortfarande oc...

God morgon! Ligger i sängen fortfarande och ska snart avancera upp ska ner till tvättstugan och lägga i några nya maskiner med tvätt. Det tar aldrig slut men o andra sidan så var det ett tag sedan vi tvättade. Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Tror faktiskt att det blir en promenad ute i solen känns som det behövs efter en rätt slapp helg. Men mycket wii har det blivit så man har ju varit väldigt aktiv ändå :-) hoppas att du/ni får en bra dag. Kram

2011-01-29
 23:15:37

Även denna dagen bara försvann :S

God kväll!

Ja denna dagen den sprang iväg som alltid känns det som. Gick upp vid 9 då orkade jag inte ligga kvar längre fick ändå sovmorgon så det var rätt okej ändå :D Gick upp och gjorde frukost och donade lite med lite av varje. Vid 11 åkte Johan och Casper iväg till en affär i Kinnarps och hade lite egen tid med varandra. Dom kom hem med ett par snygga kepsar till barnen och två leksakstelefoner.


Varför ska det ritas på golvet liggandes hela tiden??Här är kepsen i alla fall :D

Vid 15 tiden åkte vi till Timmele och har härjat där tills klockan var nästan 20.00 var jätte trevligt barnen var dock uppe i varv hela tiden och Emilia var väldigt trött och grinig hela tiden. Förklaringen fick jag när vi kom hem hon hade feber dock inte mycket men det kan förklara det väldigt korta humöret.

När vi kom hem så har vi inte gjort så mycket har spelat lite wii som alltid är lika roligt :D


Dom här har Emilia pysslat med när vi var hemma. Det är hennes favorit leksaker hon verkligen älskar drömmarnas trädgård.Speciellt macka packa eller nacka som hon säger :D


Emilia som pirat :D


Tre slöa katter :D


Johan sover ser det ut som :D


En ego bild på mig :)


Casper ville ha sin täckning fotad.Ha översenede med Johan i bakgrunden.hehe.

God natt på er nu ska jag sova gott :D

KRAM
2011-01-28
 12:55:37

Vart tar dagarna vägen??

God middag!

Dagarna bara susar förbi och idag är det redan fredag igen tycker inte det var längesedan det var fredag. Gårdagen försvann bara. Jag städade halva lägenheten orkade inte hela och mitt i städandet så kom Emma och Jonte på besök. Efter några timmar ringer telefonen och då är det Ove i luren och säger att dom tänker titta förbi. Så det vart lite mycket ett tag här med folk.Men det är kul det med :D Men är tur att inte alla dagar är sånna :D Var och köpte träningskort igår på Lidens så på måndag så får jag ett personligt träningsschema och sen är det bara att pumpa på med träningen så man kanske är vältränad till beach 2011 :D Johan han hakade på med så vi ska börja träna båda två 3 dagar i veckan så det kommer kanske bli lite körigt men jag har ganska mycket tid på dom veckorna som jag jobbar 4dagars vecka men annars så får man väl träna på kvällen om det inte går att lösa på dagarna.

Idag är jag väldigt trött idag har inte sovit många knop i natt. Blev delvis sent på jobbet men inte senare än vad vi brukar gå och lägga oss. Men jag kunde inte slappna av riktigt så jag somnade väl till en liten stund och sen vaknade jag igen kl 03.45 och kunde inte somna om vid 06 slumarde jag till och då var det nästan dags för klockan att ringa och för att gå upp.

Gick upp ca 7.30 gjorde mig klar och gick sedan o la mig i sängen igen var skönt att slumra lite till i väntan på att vi skulle gå upp på allvar. Jobbade över lite idag med eftersom den ordinarie på dagen har blivit magsjuk. Kl 10.00 gick jag ifrån jobbet och hem och möts av en syn som var mindre trevlig.





Dom hade vält ut hela blomman i soffan på bilderna hade jag plockat upp blomman redan för att minimera flödet på jord men det vart lite att städa i alla fall. Självklart skulle katten vara med och inspektera vad det var som låg i soffan. Så det var bara fram med dammsugaren och snabla upp all jord och göra rent i fönstret. Satte mig sedan i soffan för att bara pusta lite. Efter en stund hör jag ett brak bakom mig. Mycket riktigt då rök nästa blomma i soffan som katten fick för sig att klättra i. Så det var bara gilla läget skälla lite på katten och städa upp ännu mera jord. Sen har dom farit runt som duracell kaniner överallt herregud vilken fart det var på dom.Nu sover dom gott ser i alla fall inte till dom.

Nu har jag precis stått och diskat hur mycket som helst var så mycket så allt fick inte plats i diskmaskinen ens :( Så en proppfull maskin med disk och hela diskstället vart det och då har jag ändå inte tagit all disk för ryggen pallade inte att stå där för länge. Borde vila mig lite men snart kommer Johan och hämtar mig för att åka vidare till dagis och hämta hem busungarna och ta en vända in på systemet och köpa lite vin till kvällen.

Ha en underbar dag.

KRAM!
2011-01-26
 15:33:16

Mår kasst :(

Hej på er!

Ja jag mår verkligen inte bra idag hela kroppen känns som i trans och skakig i hela kroppen. Tror att kroppen börjar komma i ketos eller vad det kallas.Får nog trycka i mig lite kolhydrater till middagen för jag orkar inte må såhär längre det började redan igår men nu är det värre än värst :(

Har inte fått gjort många knop idag jag som hade planerat att storstäda idag men ack vad jag bedrog mig på det :(
Har nu maten på spisen.Emilia sitter och kollar på barnen i bullerbyn i soffan och Casper ligger i sin säng och kollar på Toy story2 ibland är det tur att man har två tvn för dom började bråka om vad dom skulle kolla på så det fick bli på olika ställen. Lite svårt det där när dom är i olika åldrar och gillar olika saker.Samtidigt så vill man ju att dom ska kunna komma överens men jag orkade inte bråka om det idag så ja det fick bli på olika ställen.

När Johan kommer hem ifrån jobbet så ska vi gå ner på stan en sväng och göra lite ärenden.Beställde medicin igår till Casper som skulle komma idag och så har Johan lovat att köpa något till Casper som han har tjatat om i flera veckor och denna veckan har det varit extremt vet inte vad det heter men en sån där kub med olika färger på som man ska få ihop så alla har samma färg på sidorna. Jag vet att min stora syster hade en sån när vi var mindre och hon var fenomenalare på att få ihop alla färger. Jag hade aldrig tålamodet till att sitta så jag kom på det systemet att man kan ju flytta på klisterlapparna så blir det rätt tillslut :D Jag blev ganska snabbt genomskådad jag förstår inte det.hehe.

Ne dags att återgå till spisen ville bara lägga in en lägesraport :D

KRAM
2011-01-25
 21:49:59

God natt!

Sitter här och gäspar halvt ihjäl mig.Har varit sjukt trött idag med fattar inte vad det är med mig. Man kan ju undra om man är på väg att bli sjuk eller om det bara är tillfälligt. Har ju varit ganska aktiv denna veckan så kanske är det som gör det med.

Har nu kollat handbollen och ska snart packa ihop mig och gå o lägga mig känner mig som sagt vädldigt sliten.

Ha en riktigt god natt.

KRAM
2011-01-25
 08:11:43

God morgon!

Hej på er!

Idag är det löning och det innebär att det är dags att betala räkningar som alltid är lika deprimerande och se att pengarna bara flödar iväg :(

Jag har sovit oroligt i natt pga att katterna har försökt leka med mitt hår som vanligt :( Får ta mig en funderare på om jag ska börja stänga dom ute för det är jobbigt när dom röjer runt i sovrummet när man försöker sova. Nu ska vi snart klä på oss och gå emot bussen som tar oss till dagis. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på måste i alla fall till apoteket och hämta ut lite medicin till barnen och sen så får vi se vad jag hinner med och göra.

Har precis ätit en omelett och ett jätte glas med vatten så jag borde stå mig en stund :D Vägde mig innan idag och jag har gått ner ytterligare 2kg :D Så himla glad :D :D :D

Ha en bra dag.

KRAM!
2011-01-24
 18:18:47

Dagen blev visst inte som jag tänkt mig.

God kväll!

Dagen har susat förbi i en himla fart. Vaknade kl 7.15 med ett ryck och till min förvåning ligger Johan kvar i sängen hans klocka har inte ringt idag heller. Så vi får ta och kolla upp det varför den inte vill ringa.

Steg upp och började göra mig i ordning medans barnen vaknade till liv det är inte vanligt att båda barnen sover när kl är 7.30. Ble lite panik artat när jag upptäckte att kockan var så mycket dom skulle hinna äta frukost och klä på sig både vanliga kläder och ytterkläder innan klockan har hunnit slå 8.20 då det är dags att knata till bussen.

Lämnade barnen på dagis och sen gick jag till Johan en sväng och knatade sedan hem igen. Dom ringde ifrån borås och sa att vi inte skulle komma idag till ögonläkaren för alla läkare var sjuka :S Så det skulle komma en ny tid på posten. Hade ju sett fram emot detta ganska mycket så jag blev väldigt besviken faktiskt :(  Var hemma en stund och sedan så var det dags att gå iväg till dagis igen. Tog mig en mycket rask promenad var helt slut när jag kom fram.

Tog bussen hem och sen så gick vi vägen förbi Lidl och köpte blommkål och sen var det bara hem igen och sätta fart med att laga maten.Det blev så ljuvligt gott :D blommkålsmos och en köttgryta till det :D Nu är Johan och Casper iväg och har lite pappa och son stund. Vet inte riktigt vad dom gör faktiskt men skulle köpa blöjor i alla fall. Emilia håller på och leker med katterna och kollar på Händige Manny på playhouse.

Ha en bra kväll jag ska gå och fixa i ordning lite mumsiga bär eller något för är så sugen på något så jag tror att jag avlider.

KRAM
2011-01-23
 20:30:24

Känner mig duktig!

God kväll!

Har varit en helg full av aktiviteter som vanligt känns det som. Jag hade igår Tuppeware party som var mycket trevligt :D Kommer att få en jätte fin värdinnegåva som jag har suktat efter i flera år så ÄNTLIGEN *in love* Sen på kvällen gick jag iväg till jobbet och lyckades tappa bort min dator på vägen fick totalt hjärnsläpp men den återfann sig igen den hade tagit sina vingar upp och satt sig på garderoben i hallen :D

Idag så har jag plockat lite och gjort en del mat känns som om man inte har gjort annat idag än att ätit. Kör hårt på LCHF och jag tycker att det fungerar bra faktiskt. Är lite mera hungirg än innan men det kommer säkert att rätta till sig :D Ska imorgon köpa ett träningskort på badhuset och jag längtar till att få att träna hur sjukt är inte det.hehe.

Imorgon ska vi till ögonläkaren med Emilia och det ska bli väldigt intressant och se vad hon säger om Emilia.

Nu ska jag hämta lite grönsaksstavar och dipp som jag gjorde innan på grädfil.

Ha det riktigt bra.

KRAM
2011-01-20
 21:44:36

Intensiv dag men det är skoj :D

God kväll!

Ja idag försvann bara dagen. Gick upp vid 07.00 för jag blev väckt av Johans mobil som ringde så det var ingen ide att ligga kvar i sängen. Sen åt vi frukost blev omelett för min del och barnen åt fil och smörgås. Sen vid 8.41 gick bussen till dagsi så vi var där ca 9.15 tog lite tid att gå pga halkan på vägen. Sen gick jag till Johan en stund och pratade lite strunt gick sedan till bussen och åkte hem och började städa och ha mig. Hann bara dammsuga hela lägenheten och så fick jag slänga i mig lite lunch som bestod av gårdagens middag. Det var ännu godare idag när vitlöken och allt annat hade gottat till sig :D

Sen knatade jag iväg för att hämta barnen på dagis.  Besökte jysk på vägen dit och fyndade nya gardiner till vardagsrummet för en jätte billig peng :D 6st panel längder för 75 kr jag är hel nöjd :D Har även satt upp nya gardiner i kök sovrum och fixat i barnens rum med deras gardiner. Så nu är det relativt städat inför lördagen. Ska bara hinna ta golven med men det gör jag imorgon eller på lördag morgon. Imorgon så kommer dagen med att bara försvinna är jag rädd men det är ju så det ska vara :D

Imorgon ska jag lämna barnen på dagis vid 10.30 sedan stressa vidare till stan för att besöka sjukgymnasten ska bli så spännande och se hur det kommer att gå och vad dom säger det är jag lider av. Vid 12.30 ska jag hämta barnen så dom hinner äta lunch och även jag själv. Sen blev vi bjudna till en dagis kompis till Casper som han har pratat om att han vill leka med länge ska bli kul och få komma hem och se hur dom har det och hur barnen leker ihop. Dom känner ju varandra väl eftersom både Emilia och Casper känner dom väl eftersom dom har en av systrarna på vardera avdelning :D Både Casper och Emilia blev jätte glada i alla fall för att vi skulle gå dit efter dagis. Sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda faktiskt får se vad klockan är när vi kommer hem :D

Barnen sover lugnt och även Johan sen dom somnade han ligger som en bebis i soffan och sover han ser lite rolig ut faktiskt. Katterna sover i fönstret på varandra och mätta och goa efter att ha fått lite mat i magarna :D

Nej nu ska jag kolla klart på dom sista minutrarna på handbollen det går bra för Sverige :D

Ha en riktigt bra kväll som återstår.
2011-01-19
 10:21:30

LCHF

Hej på er!

Jag har nu bestämt mig för att börja på allvar redan idag med lchf hade tänkt att jag skulle väntat tills vi fick pengar och kunde köpa hem lite mera saker men jag är så sporrad av min nya kokbok så att jag vill börja redan idag :D Ska skriva ner några saker på en inköpslista så ska jag sedan knata bort till willys tror jag och inhandla det som behövs för dagens middag och tänkte även baka muffins om jag hinner :D Här är ett recept på muffinsen det ser himla gott ut :D Detta blir dagens middag



Imorse visade vågen -2kg så jag tänker försöka hålla mig i den linjen och försöka gå ner så mycket som möjligt till sommaren så man kan vara fin på stranden och inte skämas för sig själv. Tänkte att jag skulle ta ett måttband för att mäta magen och låren för det är där det brukar märkas fortast när man går ner i vikt. Jag känner och även ser på armarna att jag har gått ner i vikt. Jag tror att det beror mycket på att vi fick en sodastream i julklapp och sedan dess har jag inte ens smakat på coka cola som annars har varit en stor favorit för mig inte för att det är gott utan det har bara blivit så pga att det är kolsyran man vill ha och oftast så har man köpt den. Men jag har cola esans hemma men den har jag bara gjort en gång till barnen tror jag. Sen har jag bara haft rent bubbelvatten och har jag haft citron har jag pressat i lite sånt. Tänk vad socker kan göra med kroppen egentligen det är skrämmande.

Nej dags att ta tag i disken snart ska trollen hämtas från dagis och då tar vi nog bussen hem och sedan kl 16.00 ska Emilia till psykologen och fortsätta på sin utvecklingsbedömning vi håller på med.

Ha en riktigt bra dag.

KRAM!!!!!
2011-01-18
 19:20:46

LCHF-smoothie

LCHF-smoothie

 

1dl vispgrädde
1dl turkisk yoghurt
1dl röd mjölk
2 dl frysta bär

Kör alltihop i en blender eller med mixerstav direkt i glaset tills
smoothien blivitklumpfri och len i konsistensen Stoppa i ett sugrör
och njuuut!

 

2011-01-18
 19:20:46

LCHF-smoothie

LCHF-smoothie

 

1dl vispgrädde
1dl turkisk yoghurt
1dl röd mjölk
2 dl frysta bär

Kör alltihop i en blender eller med mixerstav direkt i glaset tills
smoothien blivitklumpfri och len i konsistensen Stoppa i ett sugrör
och njuuut!

 

2011-01-18
 09:35:25

Hoppsan!

God morgon :D

Jag har inte haft så mycket att skriva om och sen har tiden runnit ifrån mig lite sedan i lördags. I söndags så hade vi en röjar dag här hemma och gick igenom viktiga papper och slängde grovsorterings saker och pulade lite. Sen lagade vi en underbart god kvällsmat det blev kyckling och potatisgratäng med grönsaker


Lite suddig bild tagen med mobilen och det var dåligt ljus i köket eftersom vi hade levande ljus på bordet :D

Idag så har jag nästan kommit ifrån jobbet precis känns det som men inte riktigt tog mig en promenad efter jobbet på 20 minuter var skönt och inte så halkigt eftersom den mesta snön har försvunnit ifrån vägbanorna :D längtar till VÅREN vill att den ska komma på riktigt nu är nöjd med den vintern som vi har haft.  Det gör inget att det smälter ner och om det skulle komma mera snö så är det ju inte lika mycket som innan och då smälter det ju snabbare :D

Till frukost så gjorde jag en jätte god smothie och jag är propp mätt verkligen så det är verkligen värt att rekomendera. Nej nu ska jag vila mig lite och sen ta disken.


MUMS

När jag kom ut i vardagsrummet igår så fick jag se detta söta.

Jag tyckte dom var så himla söta <3

Ha en bra dag.

KRAM
2011-01-15
 22:58:34

Mysig dag :D

God kväll :D

Idag har det varit en mysig dag. Tog lite sovmorgon eller ja kanske inte rätta ordet men vi gick inte upp innan kl var 9 och Casper han var vaken redan vid 6 så det var ett himla tjatande om att han skulle kolla på tv. Men jag tyckte att det var för tidigt eftersom han kom i säng så sent igår så han fick inte kolla på tvn och då blev han arg. Så nu har vi en ny regel här hemma att tvn sätts inte på innan kl har blivit 7.30 så får se hur det går om det går att hålla. Jag tycker att när det är helg och alla är lediga så ska man inte behöva stressa upp för att kolla på tvn.

Sen åt vi god frukost med ägg och rostat bröd :D Sen satte vi fart att städa överallt så nu har vi bara köket kvar och sen ska det skuras i hela lägenheten men det får vi ta imorgon för vi hann inte med det riktigt. För vid 14 så åkte vi iväg och lämnade Casper hemma hos Emma och åkte sedan vidare ut till Murum för att basta och grilla korv :D Det var en himla mysig dag och det var så himla skönt att bada riktig bastu som är vedeldad för det är inte samma sak att gå till badhuset där dom har eldrivna bastun. Så vi bestämde att vi skulle komma om ett par veckor igen och basta men då skulle trollen få följa med och då blir vi ev kvar över natten så Johan kan ta några öl med Thomas.

Vid 19.30 var vi hemma och sen har vi inte gjort så mycket alls jag har suttit och läst lite om LCHF kost för det ska tydligen vara bra så jag tror vi ska köra på den linjen när vi har fått påfyllning i kassan :D Nu ska jag snart inta sängen och krypa ner i min renbäddade säng och nyduschad*mmmm*

Här regnar/snöar det för fullt så det ska bli kul o se hur det ser ut imorgon när man vaknar :D

Sov gott.

KRAM
2011-01-14
 15:02:18

Stolt tjej som varit hos tandläkaren :D

För en liten stund sedan kom Emilia hem jätte stolt ifrån tandläkaren hon visade upp sina presenter som hon fick av tandsköterskan. En tandkrämstub,En glitterrosa tandborste,En bok om mjölktänder och en skattkista :D Hon hade jätte fina tänder men ska tillbaka igen om 3 månader för att få mera flour eftersom hon äter så mycket mediciner så ska flouret hela tiden överväga det hon får i medicin väg. Sen skulle dom hålla koll på hennes underbett men det åtgärdar dom ju inte nu och det vet vi ju men det är ju bra att dom blir uppmärksamma på det redan nu.

Nu sitter barnen i soffan och kollar på special agent oso på playhosue disney som är favorit kanalen just nu :D

Jag ska nu ställa mig och steka köttfärsen som vi ska ha till tacosen och jag är redan super duper hungrig och sugen på tacos vet inte när vi åt det senast men det ska bli mumsigt :D Lite fredags mys alla kring tacosen det är det underbara med fredagar att man kan sitta ner alla i lugn och ro och äta en god måltid och veta att imorgon är alla lediga. Då ska vi vara lite barnlediga på dagen och sen ska Casper sova över hos farmor på kvällen på eget bevåg ringde han igår och frågade om han fick sova över hos henne inte mig emot.Då kanske man kan få lite sovmorgon på söndagen om man har tur så kanske Emilia sover lite längre.

Ha en bra fredag kväll det ska jag ha <3 <3

HIttade ett gammalt kort på Casper idag och jag blev nästan sentimental när jag hittade det tänk att min stora kille ha varit så liten.


Hittade även ett på mig själv tänk att jag varit så smal :O men det var innan jag fick barnen



KRAM
2011-01-14
 13:46:12

God middag!

Hej på er!

Här har minst sagt varit ett par lata dagar och jag har inte haft något att skriva om direkt. Halen ömmar inte längre och det är jag glad för :D Så om allt går som planerat så tänker jag knata till jobbet på söndag.Saknar det jätte mycket har varit hemma alldeles för länge känns det som.

Nu sitter jag och väntar på att resten av familjen ska komma hem och jag ska snart börja tvätta lite kläder man tvättar engång i veckan men ändå har man ett helt berg av kläder undrar hur det kan komma sig. Fast denna veckan är det inte så farligt bara en full ikea kasse en sådan blå. Vissa veckor kan jag ha både tvättkorgen och ikea kassen full av tvätt :O Men då är det för att jag slarvat och inte tvättat engång i veckan.

Nu ska jag gå ner till tvätten innan familjen dyker upp. Längtar redan tills imorgon då jag o Johan ska åka och bada bastu ute i murum utan barnen :D

Ha en riktigt bra dag.

KRAM!!!
2011-01-12
 13:39:04

Irriterande

God middag!

Jag blir så irriterad på vissa hyresvärdar som tror att dom kan äga en massa hus och lägenheter och bara låta det stå och förfalla. Jag har en kompis som har råkat ut för en sån skit. Jag blir uppriktigt sagt riktigt ARG när han ringer och skäller ut henne bara för att hon har kopplat in hyresgästöreningen. Men det är med all rätt för det händer ju inget?? Sen hon flyttade dit i november så har värme pannan stannat ett ex antal gånger och det har varit mellan 12-13 grader i huset och nu så har hon fått vatten läcka i badrummet pga all snö på taket som läcker in längst husväggen innuti huset och då har han åtgärdat det med en värme fläckt och säger att vi kan ju inte sätta igen det innan det har torkat. Men problemet är att plankan är ju RUTTEN och då tror idioten att han kan bara sätta igen det. Herregud säger jag bara. Var tvungen att avreagera mig lite för jag blev så förbannad.

Mera finns att läsa om det här på hennes blogg

Vi har inte gjort så mycket här annars vi har varit hos tandläkaren och det gick bra han hade jätte fina tänder och satt fint i tandläkarstolen och gjorde som hon sa. Dom tog även kort på tänderna idag och det såg även det bra ut och hon sa att Casper snart skulle få sina kindtänder som man tydligen får vid 6års ålder. Hon tyckte även att han var tidig med att tappa tänder eftersom han redan har tappat två och fått två ordinarie tänder. När vi kom hem så var barnen ute och lekte lite men så kom en traktor och plogade uppfarten och skvätte ner hela Emilia så hon blev livrädd och då ville dom gå in. Efter det så gjorde jag lite lättare lunch fiskpinnar och makaroner dom åt med stor aptit :D Just nu så har dom däckat framför tvn och sitter och stirrar på Franklin på barnkanalen :D Vad passar jag på att göra då jo surfa lite och passa på att posta ett inlägg här :D

Ha det så bra
KRAM
2011-01-12
 08:51:18

Onsdag!

God morgon!

Här har det varit en händelselös natt har hört katten lite till o från men inget som störde mig direkt. Tack o lov höll sig bebisarna lugna i natt och då även Pussi. Igår så var dom i vårat sovrum och då gick det absolute inte att somna eftersom Pussi låg nedanför min säng.

Jag är inne i en jätte trött period fattar inte varför jag är så morgon trött nu för tiden spelar ingen roll om jag går o lägger mig tidigt. Jag känner mig ändå helt död i kroppen på morgonen och det tar en evighet innan jag piggnar till om jag gör det överhuvudtaget. Idag har vi bara ett tandläkarbesök inplanerat för Casper. Det blir perfekt att jag idag kan ta pulkan eftersom jag ingen vagn har till Emilia och det har snöat i natt :( det var verkligen det sista jag kände för att det skulle komma ännu mera snö. Men man får väl räkna med det eftersom vintern inte är över ännu. Jag gillar korta vintrar med snö och sen kan snön försvinna tycker jag :D

Ha en bra dag.

KRAM!!
2011-01-11
 21:04:17

Viktigt beslut

God kväll!

Idag har jag ringt och tagit ett beslut som om det går igenom kommer att ändra mycket i hur jag mår och oro. Men som alltid när det gäller sjukvården så får man vänta och vänta så till våren får jag besked efter att jag har träffat en doktor. Men jag vet vad jag vill så det kommer att bli bra bara det går som jag vill :D

Idag har vi inte gjort något vettigt alls jo jag har städat av golvena lite och små plockat lite Casper har varit väldigt hängig och lugn idag han hade en aning feber idag men han har inte varit lika snorig fortfarande.

Nu sitter vi och kollar på tv och barnen sover gott.Casper fick något frispel när han la sig så han bara låg o skrek och var jätte ledsen och skulle kolla på sin tv för att sova men det fick han inte och då blev han ännu argare då bar jag ut tvn under armen och efter en stund lugnade han sig. Jag vill inte att han ska kolla på tv för att somna det behöver han inte göra och om han vänjer sig vid att sova med tvn på så kan det bli svårt att somna utan en vacker dag.

Ha en underbar kväll.



KRAM
2011-01-11
 07:42:48

Sömlöst!!!!!!!!!!

God morgon!

Men jag känner mig mera död än vaken. Hade svårt att sova igår vet ej varför men när klockan var runt 00.30 så somnade jag i alla fall till en stund. Men har vaknat av och till hela natten inte pga barnen utan för en extremt jobbig katt mamma som har gått och jamat och srkikit HELA natten och hon har börjat nu igen. Blir tokig vet inte vad det är om det är att hon löper(säger man så)eller om hon har ont någonstans eller bara ska ha stenkoll på sina barn vart dom är.


Jag ligger kvar i sängen och surfar lite för jag orkar inte gå upp.Borde kanske sova en stund till men det är svårt med barnen vakna och en katt som råmar som en hel ko.Måste upp o ringa några samtal med idag.Så det är lika bra att inte somna om fast jag skulle helst ha sovit ett antal timmar mera :D
Hoppas att du/ni får en riktigt bra dag.

KRAMAR
2011-01-10
 22:17:17

Dagen gick ganska fort.

God kväll!

Idag tog vi lite sovmorgon barnen vaknade runt 08.00 och gå låg jag kvar en liten stund till för dom roade sig med att kolla lite på tv och busa med kattungarna. Sen knatade jag upp och ringde till dagis. Sen tog vi det väldigt lugnt jag diskade lite och sen så satte jag fart med att göra lunch som idag blev grönsakssoppa :D Barnen åt med hyfsat god aptit. Emilia spottade ut maten ett par gånger men hon åt upp det i alla fall tillslut :D

Sen vid 14 gick vi hem till Emma och där har vi varit tills kl var 19 tiden bara rusade iväg och Emma bjöd på god lasagne och sallad samt att hon bakade en toscka kaka det var inte igår jag åt det. Vi kom på att det var ett år sedan vi bakade det sist. Tänk vad tiden går. Sen mublerade vi om i hennes kök det vart jätte bra faktiskt. Sen kom hennes kille och vi började packa ihop oss och åkte hem med två super trötta barn. Emilia hon somnade som en sten nästan på engång trodde att hon skulle börja bråka men det gick som en dans hon fick lite välling och sen sov hon. Casper fick vara vaken lite längre han satt och kämpade med att bygga ihop lego som han fått av sin faster i julklapp.

Sen har kvällen varit lugn vi har suttit och kollat på tv och nu har jag precis duschat och smörjt in mig med baby olja för att bli lite mjuk i kroppen :D Nu ska jag strax knata i säng och hoppas att jag får sova lugnt.

KRAMAR
2011-01-09
 22:53:09

Händelselös dag

God kväll!

Ja idag har det faktiskt inte hänt något avancerat Johan åkte iväg och handlade lite och sen så började jag med maten under tiden det blev himla gott. På menyn stod det stek ris och kokta grönsaker samt gräddsås o gele behöver jag säga att det var gott :D

Sen har barnen kollat på Alvin och gänget 2 som jag hyrde på tvn då somnade Johan på soffan och jag satte mig vid datorn och hade lite egentid en stund. Sen så var dagen gjort mer eller mindre. Har kännt mig extremt trötter idag vet inte vad det beror på men jag ska nu snart knyta mig och sova i min egen säng i natt det ska bli skönt :D

Imorgon ska vi bara vara hemma och mysa barnen får vara hemma imorgon med så får vi se hur dom mår på tisdag har varit feberfria idag men det där vet man ju inte hur det artar sig. Emilia somnade utan problem idag hon frågade inte ens efter nappen fick gå in två gånger och bara säga god natt nu ska vi sova. Sen så hörde vi inget mera och då ringde Emma och jag tjötade bort en stund sen gick jag in och kollade då sov Emilia så sött i sin säng. Jag är så himla chockad över att hon inte reagerar mera på att sova utan napp. För den har verkligen varit hennes allt i många lägen. Men hon har nog varit redo för längesedan bara vi som inte har tagit tag i det ordentligt. Hon har ju visserligen skaffat sig en ny sak som hon måste ha i sängen och det är en snuttefilt med gröna grodor på. Men det gör inget den kommer hon nog att lägga ifrån sig när hon är redo. Bättre snutte än napp det är ett som är säkert i alla fall :D

God natt mina nära o kära nu ska jag inta sängläge.

KRAM
2011-01-09
 12:30:19

Bloggtorka :(

God middag!

Det har varit mycket dåligt på bloggfronten för mig nu ett tag fram över men har inte haft något direkt att skriva om och sen så har jag jobbat mycket denna veckan och så är barnen sjuka. Jag sitter här själv nu med världens huvudvärk och jag borde göra en hel del men jag orkar inte. Sitter och kollar på vinterstudion och skidor för hela pengen :D Om barnen är hyfsat pigga senare så tänkte vi gå på dansen kring granen senare.

Igår så slängde Emilia alla sina nappar i sopptunnan och hon somnade faktiskt utan den tog lite längre tid men det får man ju vänta sig men hon var inte alls ledsen eller så det blev lite kaotiskt ett tag där eftersom Emilia spydde ner hela sin säng så hon fick upp och duscha och greja så hon vaknade till igen för hon sov när jag var inne och kollade till henne. Så jag ser fram emot denna kvällen för och se hur det går med nappen. Men hon kommer ju inte att få någon för nu är det nog med den där dumma ovanan. Eftersom det fungerade så himla smidigt igår så tror jag itne att det kommer att bli några problem. Fick visserligen sitta hos henne en stund för att hon skulle somna men det gör jag gärna bara hon somnar utan nappen :Det kommer ju att gå smidigare när hon vänjer sig och jag hade nog inte behövt sitta hoss henne heller för hon sov nästan redan innan hon ropade på mig.

Nej nu ska jag gå och tryckai mig en alvedon och gå ner till lidl för att köpa grönsaker och laktosgrädde som vi ska ha till steken ikväll.

Hoppas att ni får en riktigt bra dag.

KRAM
2011-01-07
 20:20:15

Oj oj förlåt.

God kväll!

Jag har inte alls hunnit med att blogga dagarna bara rusar förbi mig. I onsdags så jobbade jag hela dagen slutade 17.30 sen så när jag kom hem la jag mig på soffan och bara slappade sen nattade vi barn och på kvällen åt jag och Johan god sallad ifrån ica och bara mös framför tvn. Igår så roade vi oss med att städa undan julen och röja i alla rum nu har vi bara att dammsuga kvar och plocka in den sista tvätten som jag tvättade igår.

Idag har vi varit en sväng i Borås bara för att komma iväg och hitta på något vi gick lite i affärer köpte barnolja samt lite bollar till katterna. Sen åt vi lite mat och sen åkte vi hem. Väl hemma så har vi grejat vidare lite jag har röjt i köket och är snart klar där inne ska städa av golven imorgon så det luktar gott här inne igen :D
Nu ska jag snart knata iväg till jobbet och skratta lite igen :D Har så himla kul med han jag jobbar med så jag tror jag kan smälla av ibland. Men det är väl kul att man trivs på jobbet vilket jag verklien gör jag har sagt det innan och jag kan säga det tusen gånger till jag har världens bästa jobb.

Hoppas att ni har en bra fredags kväll <3

KRAMAR
2011-01-05
 11:24:41

Orgasm Smoothie

Orgasm Smoothie

1 banan
1 kopp blåbär
1 kopp ris, mandel eller icke-fet mjölk (ersätt med saft som du väljer om du inte vill använda mjölk)
1 kopp is
½ kopp persikor
1 matsked linfrö
KLICK av honung
ingefära (Smaka av)
muskot (Smaka av)


Bananer: kalium och B-vitaminer som omvandlar kolhydrater till energi, ökad uthållighet och testosteron.
Blåbär: Rik på lösliga fibrer, som håller artärerna klara av kolesterol. Bättre blodflöde och avslappnad blodkärl förbättra en mans erektion, särskilt hos äldre män.
Persikor: Hög i vitamin C. Män bör äta minst 200 milligram C-vitamin per dag för att öka kvalitet och kvantitet sperma.
Linfrö: Ökar testosteronnivåer och är späckad med essentiella fettsyror, som omega-3 och Omega-6, som håller hormoner på optimal nivå och sexlusten revved.
Ingefära: Stimulerar blodcirkulationen, öka blodflödet till könsorganen.
Muskot: Stimulerar det parasympatiska nervsystemet, som hjälper dig att koppla av.
Honung: Honung är rikt på vitamin B, som behövs för produktionen av testosteron. Den sliskige nektar innehåller också bor, vilket kan öka östrogennivåer hos kvinnor.

Detta kan ju vara kul att testa var tvungen att publicera detta för jag tyckte att det var lite kul :D
2011-01-04
 16:28:26

Hej på er!

Idag har det varit en lugn dag laddat upp för en intensiv jobb kväll för jag jobbar 21-18.30 imorgon så jag har bara varit och tagit det lugnt. Casper är hemma och är sjuk så vi har suttit i soffan och kollat på tv och myst :D

Nu kommer Johan och Emilia hem så jag ska ta och ställa fram maten på bordet så vi kan äta :D

Tänkte bara hoppa in o säga att jag lever :D


KRAM
2011-01-03
 23:37:28

God kväll. Sitter på jobbet och konstatera...

God kväll. Sitter på jobbet och konstaterar ännu en gång att jag älskar mig jobb. Gud så jag har skrattat denna kväll :-) men det är väl så det ska vara?? Det snöar som tusan ute har kommit massor inom en timme sedan det började. Sov så gott mina vänner och mina kära när ni ska sova. Kramar

2011-01-03
 12:22:31

Oj oj livet springer iväg

God middag!

Helgen har susat förbi i en faslig fart fattar inte vart tiden har tagit vägen. Men det har varit fullt upp hela tiden med något. I fredags så firade vi nyåret med Emma och Jonte. Vi avnjöt en 3 rätters middag vart jätte gott och alla samarbetade i köket var riktigt mysigt. Vid 21 skulle vi skjuta upp lite raketer men då blåste det full storm ute och det gick bara inte sen kort efters å började det regna som tusan :( Så barnen hoppade i säng och sov gott hela natten till kl var 07 ca. Sen var det full fart på alla tre busungarna så vid kl 8 ca gick jag upp och började diska och greja lite i köket medans dom andra låg och snusade lite till :D

Nyårsdagen var väldigt lugn vi kollade på Änglagård 1 och 2 hemma i soffan medans barnen härjade runt i deras rum. Sen på kvällen var jag och Johan på bio och såg änglagård 3 det var en himla rolig film så den kan jag verkligen rekomendera. Sen när vi kom hem så körde Johan hem sin mamma och vi festade på hummer som vi fått av henne.Det var så himla gott hade aldrig ätit det innan. Men nu kommer det garanterat att bli flera gånger. Sen gick vi och la oss.

Igår så hade vi en utedag vi gick ner och matade ankorna och tog en välbehövlig promenad längst åsunden och sen åkte vi och handlade lite mjölk och sånt sedan så ringde vi efter Ida och Ove o frågade om dom ville komma och åka pulka med oss och det gjorde dom sen gick vi in och tog en fika. Var kul att träffas och tjöta lite skit :D Sen satte vi oss och spelade plock i pinn som Casper fick i julklapp och det var kul. Men vilken dålig förlorare Casper är det trodde jag inte han blev jätte arg när han förlorade och så fuskade han hela tiden.

Ha en bra dag,

KRAM
2011-01-02
 10:42:12

En rolig text

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för
kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste
att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att
minska kolesterol i kroppen!)


Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (och sen kissa lika mycket,
vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toa). Man måste också
dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen,
som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i
magen annars är det illa!


Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett
glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns
dock inte varför det var nyttigt!). Men om du tar dessa tre samtidigt kan
du få stroke, fast det gör inte så mycket, för du kommer inte ens märka
det.


Man ska också äta nötter och bönor/ärter varje dag. En hel massa
nötter/bönor/ärter. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider,
men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det
behövs det 5 timmar!


Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna, dvs. borsta
dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna/bönorna. Detta ska
du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen
och munvattnet.
När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske
installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt
vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i
badrummet.


Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag,
plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3
timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du
åker till och från jobbet.
Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det funkar inte
längre eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme
(ett råd: efter 15 minuters promenad vänd tillbaka, i annat fall tar din
promenad en hel timme).


Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter,
måste tas hand om dagligen. Bland allt annat måste du också hålla dig
informerad, dvs. läsa minst två dags- och några kvällstidningar, för att
kunna ha en kritisk inställning i livet.


Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt, dvs.
du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner.
För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex. Du ska
också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte
tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.


När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar. Den enda
lösningen är att göra flera saker samtidigt!


T ex.


- Duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter
vatten per dag.


- Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha
sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan
du torkar golv.


- Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina
vänner och släktingar.


- Drick vin efter det (du kommer behöva det).


- *suck* *stön* Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka detta mail
vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet
som är som sagt väldigt nyttigt.


Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första
litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärter), vet
jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.

Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt....