2015-05-06
 00:12:47

Dagar som bara går o går

God kväll eller god natt kanske passar bättre! 

Igår var en far o fläng dag. Började mef att jag försov mig bigtime för att lämna Emilia i skolan hennes frukost fick hon äta i bilen hehe. Var och hämtade Casper i Borås vid 9.30 sen tillbaka o lämna honom i skolan hem en sväng för att fixa lite mat innan de var dags att hämta huliganerna igen. 

Hämtade barnen från skolan och åkte vidare till badhuset ett par timmar med plask o lek och bubbelbad 😀


Moa väntar ivrigt på sin mat. Om ändå blickar kunde döda. Haha. 

Idag har de varit rätt lugnt varit ute lite mellan skurar tog en sväng till apoteket för att fylla på i min medicinlåda. 

Har varit sjukt trött idag så börjar fundera på om jag är på väg att bli sjuk eller något. Vilket jag inte alls har tid med. 


Just nu är jag på jobbet och kollar på en gammal klassiker sound of music det är verkligen min älsklings film. Kan den utan och innan men ändå är den lika bra varje gång konstigt nog. Hehe. 



Kram och god natt när de nu blir. 
2015-05-03
 21:21:49

Sömnbrist och cykeltur

Hej på er 🌻🌻

Ja jag trodde ju att man skulle få sova i natt men ack vad jag bedrog mig. I natt var de Emilia som höll låda mellan 1-4 i stället och de slutade med att hon väckte Moa med 😱 så helt plötsligt så var de två barn vakna.

Sov några timmar i alla fall innan jag skakade liv i alla andra som låg o sov gott.  Var iväg o handlade de nödvändigaste efter frukost och sen var de ute lek med Moa bus. 

Vid 13 kom Ida med familj och bjöd på grillat och tillbehör 😀 Det är gott att få maten serverad o slippa laga den själv.   Tusen tack för det ❤️

Sen hastigt o lustigt bestämde vi oss för att ta en cykeltur medan Johan åkte iväg och cyklade landsvägshoj med grannen. Blev en tur på 1,6 mil Emilia trampade på bra och Moa skrattade gott bak på cykeln 😀 Tog en extra sväng via Ulrica parken o åt lite glass och lekte en sväng innan vi fortsatte hemåt igen. 



Testar just nu en mask som kon med månadens glossybox ser inte klok ut men de är kul att testa nya produkter 😀



Strax blir de sängen för min del känner mig sliten och har jätte ont i kroppen  speciellt höften.  Hoppas att de blir bättre snart för de är grymt frustrerande när kroppen inte är med mig. Jag har för mycket framför mig för att ha tid med en kraschad kropp. 

God natt på er 🌺


2015-05-02
 22:49:08

Fibromyalgi

En mycket bra länk till min sjukdom för den som orkar o vill läsa.


https://reumatikerforbundet.org/reumatism/diagnoser/fibromyalgi/
2015-05-02
 20:58:09

Varit en seeg lördag

Hej världen 🌸🌸

Varit en riktigt seg dag då Moa tyckte att det var kul att vara vaken mellan 01-05 😱😱 Vet egentligen inte vad problemet var men så fort hon skulle somna så började hon gallskrika. Ett under att dom större barnen fick någon sömn i natt. 

Somnade om efter ett tag och vaknade som en zombie och de känns som om dagen har kantats av trötthet. Åkte till kosläppet som planerat men eftersom jag var så trött o seg så blev det bilen. Johan och Emilia tog sig en tur här hemma sen.




Var ner på marknaden men de var på tok för mycket folk för mig så jag vart så ofokuserad och bara hängde med typ. 

Väl hemma sen så blev de lite matlagning och ute lek då de sprack upp lite o solen ville visa sig en stund. Jag avvek tidigare för att börja med mitt enorma berg av tvätt. Fattar inte vart alla kläder kommer ifrån. 😱😱

Nu ska jag glo klart på gladiatorerna sen blir de nog sängen för min del känner mig helt slut. 




Kram o hej 🌺🌺❤️❤️

2015-05-01
 21:30:30

Loppis och en ute dag.

God kväll 🌺

Var en jätte jobbig natt kantad av mardrömmar och skit. Vaknade klockan 5.30 första gången en timme senare gav jag upp och gick upp. Vid halv åtta var jag ute och gick en morgonpromenad med Wissie för att försöka rensa huvudet. Det var bara jag och hararna ute och de var så lugnt och stilla ute. 

Klockan 9 var vi på loppisen i ishallen som är varje år 1/5 tyckte inte att de var så mycket att ha detta året. Köpte en ny sparkbil till Moa då den andra knappt går att svänga med utan att hjulen hoppar ur spår. Tog en fika i ishallen med ett gäng vänner  o sen bar de av hemåt igen. 




Väl hemma igen så har vi varit ute och pysslat hela dagen med lek, go grillning och en cykeltur med Moa i cykelkstolen. Hon skrattar så gott hela tiden o njuter av att sitta där bak och kolla på saker runt omkring. 

Nu har jag och Hillevi precis kollat klart på en film. Johan kom hem för en stund sedan efter en cykeltur, och jag ska snart hitta min kudde är så trött. Måste vara pigg imorgon för jag har lovat Emilia att vi ska cykla ut och kolla på kosläppet ute i brunn vid 10. 



Kram och god natt