2015-04-30
 21:55:46

Valborg

God kväll ❤️

Då var det officiell vår idag. Imorse var vi och kollade på en eld på skolan och sjöng in våren med alla barn och avdelningarna på Vistaholm. 

Sen åkte vi hem och fixade pannkakor till lunch och mumsade i oss :-) 

Har varit en dag med många jobbiga besked från min läkare men bara bita ihop o komma igen när kroppen mår bättre igen. Önskar bara den kunde ha havererat lite senare än just nu. Får väl helt enkelt acceptera och byta grej att ägna mig åt. 😢 Känner mig så fruktansvärt misslyckad o berövad på något som jag verkligen älskat att göra, och så får man i ansiktet att man inte får göra det längre. 

Fick även en röntgen tid till Emilia på hennes hjärna som innebär sövning vilket känns tungt i mamma hjärtat. Men det blir nog bra när det är över. 

I natt sover dom stora barnen borta så här blir det strax sova för att ta igen lite förlorad sömn. 

Kram och god natt ❤️🌺😘



2015-04-29
 22:15:10

Konstigt väder

God kväll!

Vilket otroligt märkligt väder de varit idag. Sol regn och snö samt en hel del blåst. Tycker att värmen kan ta och komma ordentligt nu så man slipper frysa. 

De har varit en slö dag idag med lite små städning o matlagning. Var tvungen att vila flera gånger för höften gjorde så ont. 

Jag blir så frustrerad jag vill ju så gärna ut och springa men de är dumt att chansa och de blir värre. 

God natt❤️🌺


2015-04-29
 01:55:29

Ångest kan inte förklaras utan måste upplevas!!

Hej i natten <3

Ångest är nog bland den svåraste åkomman man kan drabbas av att bli av med. Jag vet inte vad som utlöser min panikångest ingen förvarning eller nått. Kan gå från toaletten in till köket och få världens panikattack och bara vill rymma från mig själv.

Jag önskar så att jag kunde få må bra och inte känna mig så himla osäker på allting som jag gör var eviga dag. Tyvärr så är ångest och depression ett ämne man inte pratar om öppet. Dom flesta väljer att hålla det inom sig.

Men vad blir bättre av att man går och hymlar med att man mår dåligt?! För mig känns det bättre att tala om att man inte mår helt hundra så slipper man fundera varför man gör på ett visst sätt eller bara drar sig undan eller sitter tyst och lyssnar när andra pratar.

Detta blir ett väldigt deppigt inlägg men just nu så är det tungrott i det mesta. Värken eskalerar i kroppen mina höftleder gör sjukt ont. Jag vill inget hellre än att ut och ta en löprunda men som jag känner just nu så går det inte. Klarar ju knappt gå ut med hunden utan att krokna i backen hemma.

Önskar att röntgensvaret kommer snabbt som ögat så jag kan få svar på vad det är som krånglar. Eller om jag bara behöver köra rehab träning ett tag.
 
 
God natt!