2009-06-30
 17:01:08

Jobbigt värre :S

God dag!

Idag har det varit varmt och det har nu åskat en del här och kom även en rejäl skur med regn. Ida o Ove cyklade förbi utanför dom hade varit på prången o badat och dom var dyngsura kan man säga så mycket rengade det. Idag har vi varit på sjukhuset med Emilia för kontroll av hennes hjärta som inte var så himla upplyftande precis resulterade i att vi ska på torsdag till Göteborg till hjärtavdelningen där och sen är det bara o vänta och se vad dom säger.Läkaren sa även att Emilia har öroninflamation vilket jag inte hade en aning om.

Just nu så sitter jag här och skriver av mig lite bara känns det som har inte ro till något alls känner mig lite blockerad pga att de blir så mycket våran resa på lördag hur blir det med den och hinna packa osv, Ja man känner sig måttligt borta i huvudet faktiskt.

Emilia åker bilen som fanns på sjukhuset


Emilia leker med STOR traktor


Så här flummig ser man ut efter man fått lugnande medel fast här är hon ändå rätt piggelin men väldigt ostadig

Nu ska jag gå i hjälpa Casper o tvätta av sig han är just nu i badet och svalkar sig lite i denna kvava värme.
kram
2009-06-26
 19:05:28

Ojdå nu var de ett tag sedan igen.

God kväll!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev blogg men har haft data problem samt att det är så kanon väder så man hinner inte sitta vid datorn och greja men det är så det ska vara på sommaren. I onsdags så åkte jag och barnen till Lidköping och var med underbara vänner och hade det gott i solen och vi blev bjudna på jätte god mat på en resturang samt att komikern Björn Gustafsson dök upp där helt plötsligt och hade till o med förtur på buffen vi åt som tanten hade plockat undan redan men hon blev helt till sig när hon såg vem det var som ville köpa mat.Men mig stod hon och jagade för attjag skulle ta mera innan hon skulle plocka undan maten. Kontsigt det där när man är känd så har man verkligen fördelar.
Fick även lära känna en person lite mera du vet vem du är om du läser detta och jag tycker du verkar vara en bra tjej/vän så jag hoppas vi ses snart igen och att allt kommer att ordna sig för dig med allt.

Igår när Casper var på dagis så var jag Emilia nere vid prången mer eller mindre hela dagen var helt underbart och jag är brun som en pepparkaka redan och det är så härligt att få lite färg sånt som gör att man känner sig lite piggare. Sen var det dags att åka hem o äta lite men när det är så varmt så är det svårt att få någon matlus inte alls gott att äta just nu känns det som. Idag har vi inte gjrot så mycket varit en vända på stan och sen mest suttit ute på altanen och njutit av vädret har blåst så himla mycket idag.

Imorgon så ska Johan o hans bror greja med bilen så jag hoppas att dom får ordning på den så vi kan besikta den så snart som möjligt för på lördag bär det av till Kungsahmn och då vill man ju gärna få det gjort så att man vet att den är ok. Nu ikväll har vi grillat lite kyckling och sitter nu i soffan och degar och försöker få ordning på datorn som inte alls vill vara med på mina villkor. Svärmor skulle även komma och klippa mig för jag är less på håret som händer i nacken det gör mig galen speciellt när det är så varmt som det är nu. Ska nu ge mig på att instalera ett program i datorn o se om viruset kommer igen när jag gör det men måste ha programet så jag hoppas det bara var otur att jag fick ett virus i datorn.

Ha en bra kväll

Kram!
2009-06-20
 19:41:48

Midsommardagen

Hejsan!

Blev ingen cykeltur till Blidsberg blev en tur till skidbacken och fikade lite var trevligt glömde ju givetvis kameran hemma men får ta kort en annan gång :D När vi var påväg hem så började det regna och blåsa som tusan tur jag tog med regnjackor till mig o Johan var behövligt. Sen svängde vi in på hans jobb och grejade lite imorgon ska vi försöka bege oss dit igen och städa bilen som inte blev idag hade ingen motivation till o göra det när vi var där borta sen när man måste springa efter barnen hela tiden så är det inte så enkelt heller tror att om det är bra väder imorgon på förmiddagen så får vi åka dit och städa och tvätta av den så det är gjort innan semestern :-D

Sen när vi kom hem så satte vi oss på uteplatsen och bara var det regnade lite då o då men solen sken övervägande och jag kunde passa på att sola lite :-) var längesedan minns inte ens när jag gjorde det sist. Man känner att de är sommar den som jag hoppas ska komma snart för jag vill ha sol o värme. Sen kom svärmor vid 15 tiden med mat som vi skulle äta var himla gott det var någon lax grej som hon gjort i ugnen med färska potatisar till o grönsaker var som sagt himla gott :D Sen har vi underhållt barnen Casper han somnade i soffan när svärmor kom hit han började klaga innan om att han hade ont i magen o sen somnade han. Men efer det så var det full rulle på honom vi har sparkat fotboll här inne med en sån badboll det tycker både han och Emilia är skit skoj nästan så att det blir att dom spelar över. Nu har båda två små troll lagt sig och Casper har inte somnat riktigt ännu men vi ska snart äta lite jordgubbstårta som blev över sedan igår.

Ha en bra kväll

Kram!
2009-06-20
 07:56:03

God morgon!

Hej på er där ute!

Idag skinder solen så jag hoppas att det blir bra väder hela dagen men det är nog för mycket begärt om det blir bra väder så vill jag ta med mig familjen ut och cykla har planer på att cykla till blidsberg och bara kolla lite på dammen osv dom har där hade varit skoj och nyttigt med för den delen. Ska gå upp och prata med Johan o se vad han säger om det han ligger nämligen och sover fortfarande den sjusovaren :-D en annan vaknade klockan 7 när Casper kom och väckte mig han låter lite raspig i halsen så jag undrar om inte vi alla är på väg att bli sjuka. Emilia ligger där uppe och babblar för fullt hon har sovit bra i natt tack o lov det behövde jag för kände igår att jag var helt död pga sömnbrist visst man tar inte igen allt på en natt men ja det är som det är med hennes sovande :D

Nu ska jag gå upp och väcka Johan och sen ska vi äta frukost och göra oss i ordning inför vad dagen har att erbjuda ska till Johans jobb och greja med våran bil med måste städa den invändigt för det är hemskt vad det ser ut i den borde gjort det för långesedan.

Kram o ha en bra dag!
2009-06-19
 23:11:08

Laddat upp nya bilder

Jag glömde skriva i mitt andra inlägg att jag har lagt upp bilder på min bilderdagbok lägger in kort där nästan varje dag så kika gärna in på mina/våra kort hade varit kul om ni kunde komentera dom med :-D

Nu blir det god natt för ikväll :-)

Kram
2009-06-19
 23:03:03

Borde skriva oftare

God kväll!

Ja jag borde verkligen skriva oftare men det är fullt ös här ni för tiden så jag varken hinner eller orkar sätta mig och blogga speciellt inte när det går ett par dagar sen man skrev sist. Så nu kommer jag att börja uppdatera när jag ha rtid och då får det gå hur många dagar det vill.

Casper hade en bra födelsedag han är mycket nöjd med dom sakerna han fick och han leker mycket med sitt lego hus som ser ut som en polisstation som han fick. Men den som är mest uppskattad är nog hans radiostyrda bil den var en riktig hitt :D Min mamma och hilllevi har åkt hem det gjorde dom igår eftersom min mamma blev sjuk och idag har hon ingen röst kvar och ska jag vara ärlig så känner jag lite i min hals med så bara vänta och se vart detta tar vägen och hoppas att man inte blir sjuk men bättre att bli det nu innan semestern drar igång.

Idag är det ju midsommarafton men det känns som vilken dag som helst om jag ska vara ärlig bara att man gjort sig lite fin osv men har regnat,haglat och åskat här idag så det kallar jag riktig traditionell midsommar som det ska vara med andra ord :-D fast i år behövde vi inte stå med paraplyer när vi var och dansade kring stången. Efter vi varit och dansat åkte vi hem och busade lite med barnen och sen var det dags för middag och sen var klockan så mycket så det blev påbörjan av läggning av barnen Emilia somnade hyfsat bra idag men hon har redan vaknat ett par gånger så antar att natten kommer att bli jobbig :-(

Nu väntar i alla fall sängen så man får sova en liten stund men ha en bra kväll/natt
Kram
2009-06-16
 07:04:16

Oj dagarna går fort

God morgon!

Helgen var lugn vi har mest varit hemma o grejat var skönt det med i lördags så var Ida med familj här och grattade Casper i förväg sen var dom även här på kvällen och vi kollade lite på film. I söndags så åkte vi till willys och köpte frukt o pantade burkar. Igår så var det en hektisk dag var först ner på familjecentralen och härjade med barnen som var lediga ifrån dagis pga att det var så himla mycket.

Sen klockan 14 så kom mamma och Hillevi var kul att se dom sen bar det iväg till ett möte klockan 15 som jag hoppas att det kommer att bli bra i slutet för jag hoppas verkligen att det kommer att gå vägen hade varit underbart. Sen så lagade vi lite mat när vi kom hem och sedan satt vi bara och pratade tills det var dags att gå o lägga sig har sovit dåligt Emilia har vaknat en massa i natt tror hon har tänder på gång då brukar hon göra så.

Idag fyller min älskling hela 4år tänk vad tiden går snabbt har hänt så himla mycket dom här åren som har gått är verkligen häfftigt att dom kan utvecklas från bebis till en stor kille som pratar osv som en vuxen. Hoppas att det blir en bra dag ska snart gå upp o väcka Emilia så ska vi bege oss iväg till dagis först äta lite frukost så man inte behöver vara hungrig :D

Ha en bra dag.Kram!
2009-06-12
 19:55:13

Redan fredag :S

God kväll!

Det är redan fredag kväll vart tog denna veckan vägen jag fattar inte det. Känns som om jag hoppade över ett par dagar denna veckan :S men idag har varit en bra dag har varit hemma och städat lite varit hos doktorn och sen var vi till Coop som har 1års jubileum denna veckan och kikade lite fick en jätte fin buket med blommor av Johan som kostade hela 15 kr var som hittat tycker jag :D efter det så åkte vi hem och började städa och dammsuga var behövligt för det var grus överallt i hallen barnen drar in en massa nu när det bara regnar hela tiden är så himla tråkigt :( man undrar ju verkligen när sommaren tänker behaga komma för gott :-S man börjar ju tvivla starkt nu när det bara regnar regnar och åter regnar :(

Sen efter vi städat lite så åkte vi och hämtade Emilia på dagis och vid 15 tiden så kom Caspers dagis kompis hit och härjade ett tag dom åkte hem för en timme sedan då var alla 4a barnen jätte trötta så det var nästan bara tårar som kom på dom alla så det var lagom för denna gången. Nu sitter jag o Johan och funderar på vad vi ska kolla på tvn hittar inget bra så kanske blir att kolla på en film eller något var ett tag sedan nu men känns som om jag skulle somna om jag satte mig o kollade på en film nu.

Ha en bra kväll!
Kram
2009-06-10
 22:58:24

En vanlig tisdag som slutade i ambulans till borås

God kväll!

Jag är grymt trött så ska försöka skriva ner lite om vad som hände igår vid 17 tiden var längesedan jag blev så rädd. Vi satt och åt middag när Emilia började bara stirra rätt ut i luften alltså helt borta sen börjar hon kräkas en massa sen slutade hon och var ändå almänt påverkad så jag frågade Emilia om hon var klar och hon fick gå ner på golvet men hon bara la sig där och låg helt stilla jag skulle gå upp med Casper och sätta honom i badkaret o frågade om hon ville följa med upp fick inget direkt svar men hon blev väldigt ledsen när jag var på väg upp så gick o lyfte upp henne och satte henne i Caspers sacko säck o började greja med Casper då hon börjar spy igen och då blir hon helt okontaktbar och ögonen bara rullar runt på henne. Hon höll på så ett tag o ringde sedan vårdcentralen och dom hänvisade till ambulans så sagt och gjort så ringde jag sos och ambulansen var här på 5 minuter och Emilia var väl lite piggare när dom kom men väldigt grå/blek o spydde fortfarande.

Dom bestämde sig för att vi skulle få åka med till Borås och när vi väl var där inne så fick vi vänta lite och en läkare kom in och gjorde undersökning och upptäckte att Emilia har lite vätska på höger lunga som sitter långt ner så hon ordinerar en lungröntgen och tog prover. Men sen kom hon in igen och sa att ni får stanna här i natt så avaktar vi så sagt och gjort så fick vi ett rum på avdelningen och jag fick Emilia till att somna vid ca 20.30 tiden så hon sov gott nästan hela natten. Idag så har dom tagit en rad prover på henne men dom hittar inget fel och hon har varit precis som vanligt idag full av energi så ja jag vet inte vad det var men om 2 veckor kommer vi att bli kallad för en eeg undersökning som visar hjärnans funktion men det var mest för rutins skull dom trode inte att dom skulle hitta något men är ju bra att dom kollar det säkra för det osäkra.

Efter att Johan hämtade oss på sjukhuset så åkte vi till ljungby på studenten så vi har varit hemma i ca 30 minuter och nu sover barnen gott och jag ska gå upp o ställa mig i en dusch jag är så himla trött o känner mig smutsig av allt sjukhus. Vi hörs imorgon.

Kram
2009-06-09
 10:20:19

God morgon

Fast jag har ju varit vaken en bra stund men känner mig lika trött för det :S Casper vaknade igår kväll i panik nästan han hade råkat kissa i sängen o det är ju inte hela världen men han blev så rädd antagligen så efter vi hade hjälpts åt att dra ur allt ur sängen så kunde Casper somna om igen vilket han gjorde utan problem han satt i sin säck på golvet under tiden jag o Johan grejade i rummet.

Emilia har sovit hyfsat bra i natt för ett undantag för att äta engång men det gör hon nästan jämt. Otroligt ändå att hon sov så pass bra när jag la henne klockan 18igår bara för att hon var så trött. Sov inget på dagis igår och hon gick loss på både det ena och det andra här hemma tillslut så fick hon gå o lägga sig eftersom hon var så trött så hon visste inte vad hon höll på med kändes det som. Hon somnade utan problem på engång.

Nu på morgonen så har jag lämnat barnen på dagis och har hunnit med att ringa en massa telefon samtal har ett kvar men där svara inte personen jag söker så irriterande :S men bara att ringa igen. Idag så måste vi åka o handla det nödvändigaste så som bröd mjölk osv det är en himla åtgång på det här hemma känns det som men det blir ju så när alla vill ha smörgås till frukost o fil med för den delen :D Imorgno så ska vi åka till Ljungby på student ska bli skoj men vet inte riktigt hur vi ska komma dit ännu eftersom vi inte vågar ta våran bil men blir nog att vi åker med svärmor tror jag.

Ha en bra dag.
Kram
2009-06-08
 12:48:53

Gud så trött jag är :S

Hej!

Gud jag är riktigt trött o seg idag, Emilia vaknade klockan 22 ca igår och hon höll låda till o från till klockan var i alla fall 03 hon var så ledsen i perioder så man vet inte riktigt vad man ska göra. Men Johan tände till slut lampan inne hos henne och jag gav henne en alvedon tänkte ifall hon hade ont någonstans och då somnade hon faktiskt efter en stund vet inte om det var lampan eller alvedonen som gjorde effekt :S Men spelar ingen roll hon somnade i alla fall och det var huvudsaken.

Idag har jag inte gjort mycket jag har lämnat barnen på dagis och sen var jag hos Johan och pratade en stund sen gick jag till Ysk för att kolla lite o gick sedan vidare till coop letade efter en sån kylväska som är hårdplast men jag hittade tillslut en på coop som jag ska köpa i slutet på månaden då man har mera pengar har alltid velat haft en sån i hårdplats och nu är man ute så pass mycket med barnen och har fika osv med sig.

Nu ska jag bege mig bort emot dagis igen tänk vad tiden går fort 5 timmar är ingenting igentligen.

Ha de bra.
Kram
2009-06-07
 19:01:00

God kväll!

Hejsan!

Jag sitter just nu och surfar vid tvn.hehe låter konstigt men jag håller på med vårat s-video system till tvn men det funkar inte som det ska så när vi får pengar eller pengar över så kommer jag att köpa en vga kabel så slipper vi detta tjafs varje gång. Vi ska nämnligen kolla på en film när Casper har somnat vi hade i alla fall tur med vädret igen. Har inte sett den första så jag kanske inte fattar riktigt vad den handlar om men ja jag får väl se om man hänger med.

Denna dagen har varit lång jätte lång för att vara ärlig har inte gjort något vettigt alls jo städat har jag ju gjort och tvättat men det känns inte så givande riktigt.Sen gick vi ut på en promenad och Casper fick cykla och vi tog oss till willys och köpte toapapper hade bara en rulle kvar så det var tvunget. Vi har förstökt att komma på hur vi ska göra med bilen som inte gick igenom besiktningen.suck.

Idag har tatueringen slutat att släppa ifrån en massa färg osv och idag har även svullnaden lagt sig rejält så jag hoppas på det bästa att den kommer att läka snabbt :D Fast på natten så vet jag inte ritkigt hur man gör med smörjandet eftersom man ska väl inte behöva gå upp mitt i natten för att smörja den så den inte blir torr :S ja det ordnar sig nog.

Nu ska jag greja vidare här.

Ha en bra kväll!
Kram
2009-06-07
 11:24:20

Go middag!

Hej!

Natten har varit stökig här Emilia har varit vaken till o från flera gånger jag vet inte vad det var med henne riktigt.Men vid 23 så kom Casper upp av någon anledning men det var stökigt på gågatan i natt folk som gapade och tjoade. Jag hade somnat när Casper kom så jag blev väldigt förvirrad över vad klockan igentligen var men han gick och drack lite vatten sen gick han och la sig igen. Idag är han verkligen snorig så bara och vänta o se om det kommer att komma feber med men det är väl inte konstigt om han skulle bli förkyld eftersom Emilia är jätte förkyld och hostig. Så har väl bara väntat på att det ska komma samtidigt.Casper har varit extremt gnällig och rastlös denna helgen och det brukar han bli när han är på väg att bli sjuk han lyssnar inte osv det är han dålig på annars med men ja det blir värre när han är påväg att bli sjuk.

Idag håller jag på o tvättar igen*suck* sånt som aldrig tar slut känns det som men nu drog jag ur alla handukar i badrummet där uppe och min o Johans morgonrock tänkte att det kunde vara bra om dom var rena så vi kan ta med dom på semestern om man vill ha det med sig, och denna årstiden använder man ju inte det så mycket efter man har duschat osv. Ska även påbörja en lista snart så man verkligen får med sig allt det är ju trots allt bara 1månad kvar till våran resa går av stapeln hit ska bli så himla kul och vi alla längtar till det Casper satt och pratade om det under hela middagen igår och han pratade om alla krabbor som han skulle fånga osv så jag hoppas vi kommer att få bra väder när vi kommer dit :D

Nu ska jag fortsätta med mitt städande medans det är lugnt i huset. Casper och Johan är iväg och snickrar uteplats och Emilia har äntligen somnat efter en massa skrik men hon var nog övertrött tror jag. Ha en bra dag.

Kram!
2009-06-06
 19:45:09

God kväll!

Hej på er!

Här har det varit mycket och göra dom senaste dagarna men det är väl så det ska vara med ibland. Jag har som ni såg i det inlägget jag postade tidigare gjort en tatuering med barnens namn i och jag är hur nöjd som helst gjorde den i torsdag och har hållt det hemligt men nu vet alla som vill veta det genom att läsa min blogg :D

Igår var vi i sollebrun och var väl hemma vid 16 tiden och på morgonen hade vi besitat våran bil som inte gick igenom.Strunt bil säger jag bara :( men det blir till att köpa helt nya däck och sen så måste vi fixa med dom andra felen med så jag hoppas att det inte blir så himla dyrt :( i så fall blir det nog inte mycket till semester om man måste slänga ut en massa pengar på det :(

Idag har vi varit ut och cyklat hela familjen finns kort på det i min bilderdagbok  var himla mysigt samtidigt som Johan tyckte att det var himla jobbigt.hehe han har ont i rumpan nu :D sen när vi kom hem så började vi städa hemma och har dammsugit och sen lagade vi mat o begav oss sedan ut och kollade på när dom hade lite nationaldags firande på torget men var inte mycket att hurra för tycker jag. Vi mötte upp ida med familj där och sen så gick vi hem och gjorde inte så mycket igentligen sen kom ida och dom till oss vid 18 tiden och vi grillade lite korv och nu har vi lagt barnen och dom sover gott redan domvar trötta som tusan. Nu sitter Johan och ska kolla på fotboll och jag sitter här och snurrar runt lite på olika sidor på nätet :D

Ha en bra kväll
Kram Ida
2009-06-06
 16:00:18

Jag bara älskar denna


Denna är min första tatto och jag är så himla nöjd tack kära du som gjorde den åt mig :D

Hinner inte skriva mera just nu men återkommer ikväll när inte barnen är vakna Emilia är hopplös här just nu.
Kram
2009-06-04
 11:16:22

Nytt ställe för att kolla på kort!

Hej!

Från och med nu kommer jag att lägga in alla mina bilder Här då jag tycker att det är så bökigt att lägga in kort här eller så är det för att jag inte är så teknisk men jag vill gärna kunna ladda upp många kort på engång och har jag aldrig lyckats med på denna sidan i alla fall men så fort jag har lagt in lite kort så kommer jag att länka till detta här i min blogg.En aning bökigt kanske men ja det får bli så eftersom det känns bättre för mig att ha en form av bilderdagbok :D

Det blev dagis för Casper och det var väl tur det för dom skulle till stadsparken idag och det hade helt och hållet försvunnit ur min skalle hade jag inte en aning om. Men jag skulle som tur var inte ha haft med mig något hade varit pinsamt annars. Emilia och jag åkte en liten stund till Johan och höll honom sällskap och vi var hemma vid 10 tiden ca cyklade till willys en sväng och köpte billig glass dom hade denna veckan som kommer att passa perfekt när Casper fyller år om den inte tar slut.hehe. Nu sover Emilia sen ca 30 minuter tillbaka och jag sitter här och grejar lite men ska snart ta tag i mig själv och gå och börja förbereda kvällsmaten borde även slänga i mig något att äta för jag känner att magen kurrar :-(

Kram
 
2009-06-04
 07:35:53

Slemmig som tusan

God morgon!

Emilia har inte sovit många minuter i natt känns det som. Emilia har varit ledsen och hostat som en galning halva natten vid 01 så slutade hon dock att skrika som en galning och sedan dess har hon nog sovit tror jag. Har hört henne hosta flera gånger på morgonen nu och det låter slemmigt som tusan så jag ska ringa upp till barnmotagningen så jag vet vilken av alla hostmediciner jag har hemma som jag ska ge henne. Känns som att hon behöver ha något mot den där hemska hostan.

Nu på morgonen har jag redan hunnit diska och Casper är påklädd och Emilia ska bara väckas och sedan ska vi åka iväg till dagis med Casper sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men blir nog till att vara hemma med Emilia så hon får bli frisk.Imorgon ska vi besikta bilen känns nervöst varje gång man gör det tycker jag men det borde inte vara något som dom ska klaga på.

Nu ska jag ta och väcka Emilia för o se hur mycket feber hon har så jag vet om vi ska åka iväg till dagis överhuvudtaget.
Kram och ha en bra dag!
2009-06-03
 19:15:41

Jisses vad jag är trött

God kväll!

Dagen på djurparken vart lyckat fick även med mig ett lejonkort hem så nu kan vi gå många gånger till i sommar om vi inte har något att göra sen så behöver bara Johan köpa det med så kan vi gå hela familjen :D Är grymt mör i benen efter att ha travat och hela dagen stegräknaren visar nära på 30.000 steg så inte undra på att man känner sig helt död på alla sätt och vis. Barnen var väldigt duktiga och på slutet så var alla trötta och griniga Emilia somnade en timme i vagnen ca och det behövde hon för hon har börjat få såna spyattacker så fort man ger henne mat hon fick en sådan i djurparken så det var mindre kul fröknarna trode nästan på att hon var magsjuk men jag sa att hon gör så när hon är påväg att bli sjuk.Mycket riktigt så är hon sjuk tempen visade 39 grader nu ikväll och en näsa och ett öga som rinner och kladdar,gör det jämt på henne när hon är sjuk så ja detta kommer bli en rolig natt och hoppas att hon piggar på sig snart.

När vi kom hem ifrån Borås så gick vi till Johan på jobbet och var där en stund för att invänta att han skulle sluta jobbet blev övertid idag med eftersom hans chef ska åka till Holland i ca 2veckor så han kommer att få vara själv hela tiden då hoppas att maskinen vill vara på Johans sida under den tiden för dom han kör nu kan krångla en hel del ibland men hoppas för hans skull att det kommer att gå bra och det gör det säkert.

Nu ska jag gå och göra mig en kopp the och sedan kika på tvn barnen sover sedan 45 minuter tillbaka och dom somnade som stenar båda två Emilia har hostat en hel del efter det att hon somnade så bara att hoppas att natten blir hyfsad i alla fall.

Kram o godnatt!
2009-06-02
 21:28:06

God kväll!

God kväll!

Denna dagen susade förbi med en farlig fart denna med.Helt otroligt vad dagar/veckorna går sen helt plötsligt är det väl julafton igen skulle inte alls förvåna mig,. Men nu vill jag se fram emot sommaren och bara njuta av det härliga vädret som jag hoppas kommer att infinna sig fick hem min nya bikini idag super nöjd =) Det kommer att bli fint på när det vankas sol o bad :D

Idag har jag inte gjort så mycket satt på uteplasten från klockan 11.00 till 13.00 då det var dags att bege sig iväg till dagis igen och sen så kom hem Johan ifrån jobbet och sen åkte han lika fort igen kändes det som : -( men han tog Casper med sig så det var skönt att få lite egen tid med Emilia men hon började spy så hemskt så hela golvet blev fullt nedanför hennes stol som hon satt i när jag matade henne. Så det blev till att sätta henne i badet och sedan lägga henne i sängen.

Imorgon kommer att bli en jobbig dag imorgon då vi ska till djurparken men jag hoppas att det kommer att bli bra väder ska snart lägga mig känner mig trött. Vill även vara utvilad tills imorgon men utvilad lär jag nog inte bli eftersom Emilia hostar som en galning till o från och vaknar hela tiden. Hoppas bara att hon inte får feber tills imorgon så vi inte kan åka iväg.

Ha en bra kväll!

Kram
2009-06-02
 10:20:01

God morgon!

Hejsan!

Idag är det betydligt mycket svalare ute men är faktiskt skönt det med idag blåser det mera oxå och det är lite små moln på himlen är faktiskt ganska behagligt. Jag känner dock att vara ute och cykla till o från dagis är väldigt jobbigt just nu. Har väldiga problem med min astma och allt pollen ute gör det inte bättre heller. Så det blir till att börja käka allergi tabletter snart för detta börjar bli jobbigt.

Jag har lämnat barnen på dagis och precis kommit hem,Casper ville inte alls vara på dagis idag han blev väldigt ledsen när jag lämnade honom men var nog för att dom var ute och lekte eftersom dom ändå skulle gå till skogen och ha det mysigt :D Emilia var väldigt pigg på att gå till dagis idag hon var ju ledig igår så hon saknade det nog lite. Hoppas dock att dagen har gått bra när jag hämtade henne för hon var lite snorig imorse vill helst inte att hon ska bli sjuk nu för imorgon ska vi åka till djurparken och vara där hela dagen så jag hoppas och håller tummarna för att hon inte har feber ikväll. Det hade hon inte nu heller men man vet ju aldrig.

Nu ringde svärmor precis och skulle komma över på en fika så ska gå och göra i ordning utebordet för det är fullt av pollen frön där på.
Ha en bra dag så hörs vi senare.
Kram!
2009-06-01
 19:39:17

Lååååång dag!

God kväll!

Jisses denna dagen har varit lång och hoppas på att det snart blir svalare här inne så man kan lägga sig och slippa känna att man flyter bort. Imorse klockan 08.00 lämnade vi Casper på dagis och bar oss sedan vidare till Borås för att åka till sjukhuset med lilla Emilia,det var idag som vi skulle få reda på om hon är/var allergis emot mjölk hon fick dricka mjölk i olika mängder och vi var där i 3timmar Emilia var himla aktiv hon var så trött på vägen hem så hon somnade utan napp :D I alla fall så visade det att hon är inte allergis emot mjölk så det var skönt men det visste vi ju nästan innan.

Så nu ska vi börja att införa mjölk i små mängder men hon äter ju redan en del mjölk så som fil osv. Ska även säga till dagis imorgon att vill Emilia dricka mjölk så får hon göra det då dom har frågat mig ett antal gånger om hon får göra det men har inte vågat riktigt så jag hoppas att det kommer att gå bra. Sen när vi var på väg hem ifrån borås så åkte vi förbi Johans jobb för han skulle kolla om han skulle jobba något idag men det slapp han och det var skönt eftersom han har jobbat hela helgen så han behövde denna dagen hemma. Väl hemma gick vi liten på stan innan det var dags att hämta Casper på dagis och sen så åt vi lite middag och åkte sedan upp till svärmor och var hemma hos henne i ett par timmar i solen var det för varmt så jag och Casper låg i skuggan och ritade medans Emilia gick mellan filten och farmor som låg i solen och solade =)

Nu har jag precis diskat och slängt barnen i säng och dom sover gott sedan ett tag tillbaka så nu sitter vi och kollar på tv och ska snart gå och göra mig något att tugga på för jag känner mig lite små hungrig.

Ha en bra kväll!
Kram!