2011-10-13
 13:08:16

Kallt väder ute!

God middag!

Det märks att det börjar bli kallare ute nu det är för det mesta frost på morgonen och riktigt bitande kyla så det dröjer nog inte länge innan snön kommer nu känns det som. Det är väldigt soligt och fint väder just nu men det är så typiskt när det är kallt. Imorse när vi åkte till dagis och skola så var det riktigt kallt jag fick ta fram min vinterjacka och barnen fick sitt fodrade regnställ på sig måste upp i källaren i helgen och rota fram vantar osv för det behövs nu när man är ute.

Idag har jag knappt hunnit med något känns det som 5 timmar går så snabbt när barnen är iväg. Har i alla fall diskat och håller nu på och små plockar med saker som inte ska ligga där dom är och frösöker få lite ordning tänkte ta en stor städning i helgen så man har det gjort om jag hinner vill säga denna helgen blev väldigt fullbokad men det är skönt. För då går tiden snabbare tills Johan kommer hem på tisdag ska bli så himla skönt att få hem dig hjärtat.
Imorgon ska jag tvätta och då passar det ju bra att städa samtidigt så påbörjar nog städningen så har jag ju hela helgen på mig att städa undan ska visserligen jobba lite i mellan med men det hinner jag ju :D


Nej dags att återgå till städandet innan de är dags att åka iväg för att hämta barn får ev besök senare har inte hört någon ändring men får väl se om dom kommer eller ej :P

Ha de bra.

KRAM
2011-10-11
 10:43:32

Panik!

Jag känner en extrem panik växa inom mig för jag tycker allt är jobbigt just nu att du inte är här är inte enkelt. Fattar inte hur man kan sakna en person så himla mycket.Jag blir lämnad här med ett himla ansvär med barnen som håller på och tar knäcken på mig. Jag vet att man inte får säga så men just nu är Emilia hopplös hon testar precis allt och gör allt man inte säger att hon inte får göra. Läggningen är ett rent helvete rent ut sagt hon gapar och skriker slår i väggen smäller i dörren och går upp och gör sönder leksaker.

Casper undrar flera gånger om dagen vart pappa är och frågar när han ska komma hem han är så uppe i varv att man ibland vill ta ner honom på jorden och be honom stanna där ett tag. Men jag får väl bara bita ihop så får vi hoppas att dom sista veckorna går snabbare än den första i alla fall. Helst av allt skulle jag vilja ha dig här nu och ge dig en rejäl kram och en puss. varför måste du vara så långt borta !?!?

Jag vett att det är för att du ska bli bättre i och så i huden men det är i alla fall inte värt det oavsett vad alla andra säger jag känner mig så otroligt ensam eftersom jag inte kan säga till någon vad jag tycker egentligen eftersom alla tycker att det är bra för din skull att du fått åka iväg. Men att gråta i smyg är jag väldigt bra på och att hålla ett sken som ser ut som att jag mår bra jag klarar mig på ett eller annat åt medan jag inom mig mår skit och skulle egentligen bara vilja lägga mig ner och göra ingenting och bara vänta tills du kommer hem den 18e så vi kan umgås och bara vara du och jag i ett par timmar.

Det gör ont att sakna dig så jävla mycket och att man vet att du inte kommer hem ännu gör det ännu värre. Man får höra allt kul du har gjort under dagarna medans jag sitter här hemma och inte gör något hämtar och lämnar på dagis och bara är mamma jag hinner inte med något annat eller jag orkar inte rättare sagt.

Nej nu ska jag sluta klaga och försöka rycka upp mig men frågan är om det går.

Jag älskar dig så himla mycket!
Puss
2011-10-07
 19:45:37

Städ dag!

God kväll!

Idag har varit en städ dag och lite allmänt pyssel. Har varit allmänt trött idag men kan ju bero på att jag knappt sovit dom senaste nätterna pga katten som har jamat och haft sig. Idag tröttnade jag på henne så hon fick gå ut slängde ut henne vid 10 tiden sen vid 17 ca så stod hon ute på gården och jamade och ville in.Sen dess har hon legat och sovit och inte sagt ett ord. Hoppas att hon förblir tyst och lugn så jag kan få sova något i natt.

Fick lite besök nu ikväll av fam Lindström Andersson och tjötade lite strunt. Emma kom upp med en försenad  present till Emilia hon blev jätte glad en nicke nyfiken docka den var jätte söt.
Just nu sitter jag och kollar på fotbollen och Casper sitter på golvet och bygger med lego och Emilia har nog snart somnat tror jag. När barnen somnat och det är lugnt så tänkte jag krypa ner i ett bad och ligga där en stund och må gott känner att jag behöver det för mina leder har lite ont i benen.Tror det beror på väderomslaget som har blivit är så himla kallt ute.

Imorgon blir det pajbakning och tacos lagning samnt att städa det sista i köket innan jag får besök på kvällen ska bli roligt och jag hoppas att det inte blir några ändringar för det var allt för längesedan vi sågs.

Nej tack och hej för idag.

Sov gott när det blir dags för det.

KRAM och ha en trevlig fredag.
2011-10-06
 19:35:06

Undrar när det är min tur?

God kväll!

Ja dagen har inte bestått av jätte mycket legat och halvslumrat i soffan hela dagen är väldigt trött just nu. Har ont i magen och har haft det sen igår vill gärna att det ska gå över snart så man kan fungera igen. Halsen känns faktiskt bättre idag så jag håller tummarna att det går åt det hållet så det inte blir något mera av det.

Jag funderade på en sak tidigare idag att undrar när det är min tur att få åka iväg på en resa själv utan barnen och utan Johan. Fast ärligt talat så tror jag att han hade flygit i taket om jag hade kommit med iden för jag får ju knappt vara borta ett par timmar och helst inte sova borta innan han tycker det är för länge. Tänk jag nu då har fått stå ut i 1½ vecka och han ska vara borta i ca 2 veckor. Fast o andra sidan så vet jag inte vart jag skulle ta vägen och skulle längta hem alldeles för mycket så jag skulle inte klara av att vara borta 3 veckor 1 vecka är max vad jag klarar av innan det blir för jobbigt.Fast o andra sidan jag har aldrig varit ifrån barnen så länge som en vecka max 1 natt. Oftast har vi ju en utan dom med eftersom vi inte hittar barnvakt till Emilia eftersom hon är så egen när hon ska lägga sig.

Nej nu babblar jag bara men det är ju kul att spekulera i om man skulle åka någonstans och hur reaktionen skulle bli.

Kram
2011-10-06
 11:46:14

Galen katt och sjuk!

God middag!

Har inte orkat blogga dom senaste dagarna har inte haft direkt något att skriva om så det känndes som det kunde kvitta. Våran katt har gått och blivit galen hon jamar och skriker som en galning önskar att hon kunde sluta med de så man kan få lite lugn och ro någon gång. Hon håller en vaken på nätterna så man inte kan sova.

Jag har gått och dragit på mig en extrem halsont och vläldigt trött i och har feber. Men det är ju bara att bita ihop så jag hoppas att det ger med sig snart så man kan få bli pigg igen.

Att Johan är borta det märks på både mig och barnen jag saknar honom massor och barnen speciellt Emilia är väldigt jobbig just nu men det är ju bara att rida ut stormen och hoppas att det blir bättre. Tycker att tiden masar sig fram och att det aldrig kommer att bli tiden för när du ska komma hem får hoppas att tiden rullar lite snabbare.

Våran hund är lite knasig ibland. Han har fått för sig att han inte gillar stål staketet som är på andra sidan vägen går alltid den vägen när vi tar våran morgon promenad men igår kväll vägrade han gå förbi den och stretade och drog för han skulle inte gå där. Jag tycker han är väldigt duktig för på två dagar har han lärt sig efter mycket möda att inte dra i kopplet och gå brevid mig i lugn och ro. Känns som han börjar bli motaglig nu för att lära sig.Kan ju vara så att han har förstått att han ska vara här nu och att han har öppnat upp sig lite. Man vet ju inte vad den stackaren har varit med om i början på sitt liv.

Nu blir det lite mat och sen så måste jag försöka att städa lite om jag hittar motivationen men det behövs verkligen städas här inne i alla fall dammsugas och torka golven man drar in så himla mycket sand när det är sånt här kasst väder ute är verkligen höst ute  är stora pölar ute och vattnet rinner på vägen som en flod på grönahögsvägen.

Ha en bra dag!
KRAM
2011-10-03
 22:19:59

God kväll! idag är det tungt inget jag gjo...

God kväll! idag är det tungt inget jag gjort har funkar jag saknar dig som tusan idag älskling. Emilia är som en vilde just nu k fattar inte vad som har flugit i henne. två kvällar i rad har vi varit så osams så jag vet inte vad. Men något positivt är ju att andra får se hennes värsta sidor och kanske kan förstå att man ibland inte orkar mera och känner sig maktlös när inget man gör hjälper :-( imorgon blir det dagis och skola sen ett bvc besök för Emilia. Jag blev så frustrerad innan så jag ringde Emilias psykolog för att få lite råd men hon hade inget konkret att komma med annat än att vi skulle avvakta tills vi ska dit i slutet av månaden. Imorgon hoppas jag på en bättre dag utan en massa bråk för det förstör så mycket när man måste vara den onda hela tiden speciellt nu när Johan inte är hemma. God natt på er sov så gott. Kram

2011-10-02
 21:16:06

Vilken klassträff :D

God kväll på er!

Jösses vilken kväll jag hade igår på jobbet med min hjulbente vän hade riktigt skoj på hans klassträff.Det var god mat och mingel men det var dock väldigt många som var ganska fulla redan vid ankomst kl 19.00 det var kul att komma ut och göra något annat.



Igår vid 15 tiden var jag på väg ut med hunden och ser en förvirrad tjej gå omkring med något i handen och hon hittar inte ingången till vårat trapphus jag frågar vem ska du till för vi känner ju alla  i huset så bra tjejen svarar jag ska till någon som heter Ida ja det var jag de svarar jag och då får jag en jätte fin blommbukett och en hypersöt nalle med choklad  kartong i av min älskade man jag blev riktigt glad och så oväntat. Jag själv hade tänkt samma tanke men tänkte att jag avvaktar tills han kommer hem.





Igår var jag även ute och gick med hunden och fick en fantastisk bild över åsunden


Nu ska jag greja lite med det sista sen blir det sängen.

Hoppas ni har en bra dag.
Kram
2011-10-01
 10:30:26

Grattis på våran bröllopsdag

För 6år sedan stod du och jag vid altaret och tackade jag till att bli äkta makar. Vi har upplevt mycket tillsammans i både med och motgång. På våran bröllopsdag 2007 så fick vi åka akut till Göteborg med Emilia som hade akut hjärtsvikt det tog vi oss igenom tillsammans och växte som äkta makar.

 

Vi har haft ett turbulent år men jag älskar dig mer än någonsin och det kan ingen någonsin ta ifrån mig. Du är mitt ljus i vardagen och det gör mig nu väldigt ont att du inte finns i närheten och kan fira våran bröllopsdag tillsammans. Nu är du och mår gott i Spanien i hopp om att din psoreasis ska bli bättre. Men du ska veta att vi saknar dig jätte mycket

Idag firar jag även 1år som anställd på Primacura som personlig assistent och jag storm trivs med mitt jobb och som jag kan skratta på jobbet är det nog få som kan. Till råga på allt ska jag nu ikväll gå på klassträff med insperation ifrån 80talet och jag har ett visst dilemma hur jag ska lösa min klädsel men jag tror att ja har lyckats bra i mitt val av kläder.

Så nu till mig och dig önskar jag oss en riktigt bra bröllopsdag som vi i år får fira på olika håll det känns väldigt konstigt. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Puss Puss