2010-10-31
 09:39:50

Seg Söndag Morgon!

God morgon!

Har ju varit vaken ett bra tag men har i alla fall sovit hyfsat i natt vaknade lite då o då av att Johan bad mig byta läge för jag snarkade så.hehe. Men det gör jag bara när jag är förkyld så han ska inte klaga. Vi ska snart åka till jönköping och shoppa skor o en lampa på ikea känner mig lite matt så det får gå i lagom takt idag.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll.

Kram
2010-10-30
 22:19:10

Glöm inte ställa tillbaka klockan i natt

Ja som rubriken lyder glöm inte ställa om klockan i natt det höll jag på att göra så tills jag blev påmind om det innan idag. Jag känner mig piggare faktiskt :D Imorgon ska vi åka till Jönköping om inte läget blir sämre o köpa vinter kängor till barnen om jag tycker att det är jobbigt så får jag väl sätta mig ner o ta det lugnt. Men det ger sig imorgon bitti.


Nej nu ska jag göra som katten o hoppas att jag kan sova i natt. Den nya medicinen verkar göra susen har i alla fall ingen feber längre(håller tummarna stenhårt att den håller sig borta) Kram o god natt
2010-10-30
 10:40:56

Hemska dagar :(

God middag!

Har sovit minimlat dom senaste dygnen och har en hemsk värk i ryggen :( ringde 1177 kl 7.30 imorse då fick jag nog med 39,5 i feber och hemsk värk så fick jag i alla fall en tid till vårdcentralen och där konstaterade dom att jag har fått njurbäcken infektion :( Har det inte vänt tills imorgon ska jag ringa in igen och får en ny tid.

Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa orkar inte annat väntar på att svärmor ska komma och hjälpa mig lite med barnen eftersom Johan ska iväg o hjälpa Emma och flytta.

Ha de bra.

KRAM
2010-10-29
 12:32:11

Vaccination avklarad.

God middag!

Jag nu har vi varit på barnmottagningen för ett tag sedan och nu så sitter vi och kollar på pippi på dom sjuhaven barnen sitter som klistrade vid tvn :D skönt för mig som känner mig dålig och inte orkar göra så mycket. På barn så gjorde dom även pricktest på båda två och det visade inget alls var skönt att få reda på det så nu slipper man oroa sig för att dom har pollen allergi samt pälsdjurs allergi då vi har en älskad kisse miss här hemma :D Men det är ju inte alltid att det visar sig på testet.

Väntar på att Johan ska sluta så vi kan äta lite mat känner mig hungrig men har inte orken till att laga något så idag blir det mat ifrån kullen har aldrig ätit där tidigare så det ska bli kul o se vad dom har för mat.

Har även sjukskrivit mig för hela helgen så jag har tills på onsdag att kurera mig då jag jobbar nästa gång.

Ha de bra

KRAM
2010-10-29
 09:24:18

Sjuk

GOd morgon!

Igår kväll var ingen bra kväll Satt i soffan med frossa hela kvällen avancerade till sängen vid 22.30 men jag kunde verkligen inte sova pga extrem frossa.Gick upp tog tempen o mycket riktigt visade den 39 grader vilket jag hade på känn eftersom jag hade sån frossa. Tryckte i mig ännu mera feber nedsättande och efter en stund lyxkades jag somna men när jag precis somnat så kom Casper och frågade om han fick sova hos mig. Jag  kände att jag inte hade lust att ha någon brevid mig när jag mådde så kasst så jag följde med honom till sin säng och han somnade nog om ganska fort igen.

Vid 03 var jag upp för katten höll på o grejade under byron och försökte komma in i en väska som låg där utan resultat då det var för trångt för henne. Så idag ska jag leta upp en låda som hon kan få ligga i för jag vet inte om hon håller på o leta plats för sina bebisar som växer till sig i hennes mage. Hon går här o jamar och vill gå ut men hon får hålla sig inne tycker jag. Vore hemskt om hon fick bebisarna ute då ser man ju dom aldrig mera.

Idag fick jag sjukskriva mig ifrån jobbet kändes mindre kul men vad gör man :( dom frågade om jag orkade jobba imorgon men eftersom min brukare inte vill att man ska komma dit förkyld så sa jag att dom får kolla med honom först sen har jag inte hört något mera. Men som jag känner mig nu så vet jag inte om jag orkar det. Ska snart gå iväg till barnmotagningen där Emilia ska få sin säsongsvaccination o hopp om att hon blir lite friskare i vinter. Skulle även tagit en spruta emot lunginflamation men den får vänta tills nästa månad då den kostade 500kr att ta o det tillåter inte våran ekonomi just nu.

Ha en bra dag.

KRAM
2010-10-28
 12:54:01

Sitter hos johan på jobbet och tittar på n...

Sitter hos johan på jobbet och tittar på när han jobbar med hjälp av emilia som gärna hjälper till :-) vi har varit i borås idag på fm och träffat sjukgymnastem och hennes läkare från neo var kul att träffa dom igen. Allt gick bra men ska göra lite utredningar så får vi se sedan vad som händer. Snart ska vi gå och hämta casper och ta bussen hem för är ett sånt himla oväder har idag med. Ha en bra dag. Kram

2010-10-27
 21:56:01

Intruduktions bildning

God kväll!

har varit på körskolan i 3 ½ timme och jag var skit trött innan och värre blev det efter det :( Jag sitter här mår illa har ont som själva tusan och trött som en gasell. Ska snart hoppa i säng känner mig helt död. Men nu är det gjort i alla fall så nu inväntar vi svaret om handledar skapet har blivit godkänt hoppas det dyker upp om ett par veckor så man hinner köra lite innan halkan kommer :D

Imorgon hoppas jag att jag inte vaknar upp med en lika stor smärta i min kropp :(

Ha en bra kväll natt.

KRAM
2010-10-27
 11:35:24

Jag ska nog bli doktor

Ja som rubriken lyder så ska jag nog ta och bli doktor jag hade som jag själv ställd diagnos på urinvägsinfektion IGEN så nu ska jag knapra piller i 1 vecka men jag är glad att jag fick medicin nu så jag kan gå på party den 6e o spöka ut mig :D

Nu ska jag snart ut i regnet och hämta mina busar på dagis saknar dom otroligt mycket men känner inte alls för att cykla i spö regn så vi får se om vi rent utav tar bussen hem.

Ha det så bra.

KRAM
2010-10-27
 08:44:08

Gud vad jag är trött!!

God morgon eller ska jag säga god natt?!?

Jag har nästan precis kommit hem ifrån jobbet petat i mig två mackor och ska snart göra en till för magen skriker lite fortfarande efter något att äta. Jag är inne i en period då jag skulle kunna äta hur mycket som helst fattar inte varför men jag försöker att begränsa mig någorlunda i alla fall men ibland blir man arg på sig själv för att man inte lyckas.

Idag ska jag till doktorn kl 10.40 så får se hur det går men jag tror att jag har ställt rätt diagnos så får se om det stämmer med verkligheten så att säga. Ikväll ska jag o Johan iväg till körskolan och gå på handledarutbildning för körkortet och det ska bli kul för det är det sista momentet som fattas för att det ska bli godkänt eller icke godkänt. Hoppas att beskedet kommer snabbt för jag vill börja köra bil NU :D

Nej ska slänga mig i soffan och kolla lite på tv ingen ide o lägga sig när man snart ska iväg igen.

Ha en bra dag.,

KRAM
2010-10-26
 20:29:38

Jag är kass på att blogga jag vet

God kväll!

Jag är kass på att blogga borde bättra mig men just nu händer det så himla mycket o jag jobbar o har mig så orken finns inte riktigt som innan att sätta sig att skriva ett inlägg men jag vet att jag borde o jag vill men orken har stannat någon annan stans.

Idag har jag varit hos Emma och hjälpt henne att packa ner saker i kartonger för hennes flytt lass går av stapeln på fredag och hon har gått o blivit sjuk mitt i allt. Så med en hjälpande hand kom jag o hjälpte henne.

Nu ska jag gå till jobbet ha det så bra.

KRAM
2010-10-21
 14:59:35

Trött

Hej på er!

Gud så trött jag är idag och ont i huvudet har jag som en galning men det beror nog på mina nya glasögon men har haft på mig dom ett tag o tog av dom nu för en stund sedan o jag känner att man blir alldels groggy och knäpp. Casper är på dagis idag och jag o Emilia har varit ute på en promenad och blev bjudna på mat hemma hos emma o hade även sällskap av hennes kille som tittade förbi på mat med :D var himla gott med pytt i panna var itne igår man åt det precis.

Idag har dom gjort det sista i badrummet så nu väntar vi på att kakelläggaren ska komma o sen får vi se hur länge vi får ha badrummet så men jag hoppas att det går fort :D Men det gör det nog för man kan ju inte ha de så i en evighet. Ikväll ska jag jobba igen är kul att gå dit får man får många goa skratt under kvällen.

Nej nu ska jag fundera på vad vi ska äta till middag.

Ha de bra

KRAM
2010-10-20
 12:12:26

Rivning av badrum :D

God morgon!

Här är det full aktivitet sedan kl 8 imorse då dom började riva i badrummet så himla skönt att se sakerna flyga förbi :D o krasas sönder på släpet.
2010-10-19
 19:03:34

Dagarna virvlar förbi

God kväll!

Jösses jag har inte skrivit på 5 dagar men har inte orkat och har haft sjukstuga till max här dom senaste dagarna/veckorna Emilia börjar bli piggare men har en hemsk hosta fortfarande så får se vart det leder någonstans. I söndags så insjuknade även Casper i en rejäl förkylning med hosta och feber han är lite piggare idag men han har fortfarande lite feber så vi får hålla tummarna att det vänder snart. Fick tid igår till röntgen till Emilia den 4e november så jag hoppas att vi får svar på våra funderingar då.

Jag börjar även få ont i halsen :( har inte tid att bli sjuk men känner mig hängig och trött så får se hur jag mår imorgon annars så får jag sjuksriva mig ifrån jobbet eftersom jag inte får gå dit om jag känner mig förkyld pga hans immunförsvar. Men det är ju för hans bästa :D Barnen sitter o kollar på expedition wildmark på barnkanalen Emilia ser mer eller mindre sovandes ut men tänkte ha henne vaken en stund till för hon har börjar strula på nätterna så tror vi behöver lägga henne senare på kvällen så vi får se hur det går i natt. Igår satt hon uppe med oss och kollade på tv för hon vaknade vid 20 o det gick inte få henne att somna om så hon kollade på ullared med oss :D Men vid 21 så hade hon äntligen somnat igen så jag fick kolla på csi i lugn o ro :D Ikväll så ska jag kolla på House om det är jag har inte hört något annat i alla fall. Väntar på att Johan ska komma hem han har varit o bytt däck på sin mors bil men det tog en evig tid känns det som :(

Imorgon kommer dom o river ut inredningen i vårat badrum längtar som en galning så jag ska snart orka mig på att plocka ur det sista som är där inne.Hoppas även på att få svar hur dom ska göra med köket om vi får det renoverat eller inte annars gör vi något åt det själva. Ska slänga in ett kort på mina busar var ett tag sedan nu





Inte så fin i håret med smeten var god :D



Ha en bra kväll.

Kram
2010-10-14
 16:32:18

Lunginflammation (pneumoni) samt vätska i lunga.

Hemma igen från sjukhuset varit en lång och jobbig dag. Emilia är inge piggare direkt men efter en hel massa undersökningar o röntgen så är det i alla fall konstaterat att hon har lunginflammation vilket vi redan visste. På röntgen så såg upptäckte dom även att Emilia har vätska i nedredelen av vänstra lungan som kan komma ifrån lunginflammationen eller så är det hjärtat som gör att det finns där för i så fall är det ett legage i hjärtat o det kan förklara varför Emilia ibland blir blå om läppar o händer. Men vi ska tillbaka om 2veckor o göra en ny röntgen och se om vätskan finns kvar och om inte medicinen har hjälpt inom 4dagar ska vi ringa in igen och antagligen få ny eller så ja jag vet inte vad han menade riktigt. Men det var en hel massa information och en massa prover och läkaren blev sur på mig för att Emilia inte hade så hög feber när vi kom in men jag sa att de är olika vad hon ligger på o väntar du 1 timme el 2 så kommer den att vara högre o mycket riktigt efter 1 timme när vi varit där så blev Emilia snabbandad och man såg på ögonen att hon inte var som vanligt ringde på klockan o frågade om jag kunde få en termometer för att kolla o mycket riktigt så hade hon 39,1 Emilia fick en alvedon och slumrade lite i vagnen men var som en duracellkanin där inne ett tag och sen så  kollade vi på Tingeling som vi lånde på avdelningen.

Nu ska jag slänga mig lite på soffan och vila huvudet känner att de är behövligt efter denna dagen.

Kram
2010-10-14
 07:46:39

God morgon!

Här är allt som vanligt känns det som Emilia hostar o hostar en himla massa slem fattar inte vart allt kommer ifrån. Hon spyr dock inte lika mycket men är blek som en hel snöhög. Feber har hon till o från igår låg det mellan 39 o 40 sen är hon så himla uppe i varv så man vet inte vad man ska göra med henne är precis som om inte orkar med allt och blir övertrött så var hon hos läkaren när vi var där i måndags o då sa han att hon är ju jätte pigg.

Läkaren ringde igår och sa att vi skulle komma till barnmot idag kl 10 för ett återbesök o kolla värden osv så får vi se vad som händer har inga stora förhoppningar faktiskt med tanke på att vi har varit in ett par gånger nu*suck* Jag själv känner mig totalt överkörd är så himla trött och matt i kroppen har ingen energi kvar alls :(

Nu ska jag väcka upp Emilia så hon hinner att vakna till innan vi ska lämna Casper på dagis för att sedan fortsätta åkturen mot Borås för 3e gången eller 4e om man räknar med turen i söndags för att hämta pencelinet.

Ha en bra dag.

KRAM
2010-10-12
 20:03:28

Lider med min prinsessa!

God kväll!

Sitter och laddar energi för att byta om och snart traska till jobbet vilket jag inte alls känner för bara för att de är som de är hemma. Men det är bara att bita ihop och hoppas att det vänder snart.

Emilia mår inte alls bra hon sitter mest och degar i soffan och går o pysslar med något en liten stund och sen ger hon upp o placerar sig i soffan vid tvn igen. Inget jag egentligen föredrar att hon tittar på inte så här mycket men hon orkar inget annat,Hon har sovit 1 ½ timme på dagen idag med i sin säng o det gör hon aldrig annars. Idag har hon spytt spytt o hostat mest hela dagen lider verkligen med henne när jag ser på henne att hon inte alls mår bra. Likblek och nästan apatisk i mellan varven känns det som. Läkaren ringde vid 18 o frågade hur det var om hon var bättre eller sämre vi sa att det är oförändrat nästan sämre än igår och febern den håller ju i sig dock inte lika högt men 39 grader har hon haft hela dagen. Han skulle ringa imorgon igen och då skulle han ha pratat med sin överläkare o så skulle dom ta till någon annan metod sa han. Igår var sänkan 46 och han blev förvånad eftersom Emilia sprang omkring i rummet som en durecell kanin har aldrig sett henne sådan innan men hon var så speedad så det var inte klokt.

Jag orkar snart inte se henne må som hon gör hon har suttit jämte mig i soffan nästan hela dagen o jag har inte fått gå ifrån henne då har hon blivit jätte ledsen vad gör man inte för sin lilla plutta. Igår var första gången jag fick vara hemma ifrån jobbet med det kändes inte bra men jag visste ju inte hur länge vi skulle bli på sjukhuset och jag hade inte orkat gå till jobbet heller kände jag. Men ikväll ska jag gå sen är jag ledig till fredag natt så får vi se hur det går med Emilia under den tiden o vad som händer. Jag bara svamlar känner jag men behöver skriva av mig lite oro innan jag går till jobbet. Johan han har somnat på soffan och barnen sover med så jag har ingen annan att prata med riktigt.

Ha en bra kväll/natt och så uppdtaterar jag imorgon hur läget är.

KRAM
2010-10-10
 23:32:15

Tänk vad en helg går snabbt man ser fram...

Tänk vad en helg går snabbt man ser fram emot helgen och i ett nafs är den över. Jag har nu gjort det sista på jobbet och lyssnar nu på radio via headsetet i mobilen. Jobbar 3nätter på rad nu så får se hur det går. Ha det bra. Kram

2010-10-09
 23:15:12

Hemma igen men ack så trött. Vid 20.30 p...

Hemma igen men ack så trött. Vid 20.30 parkerade vi bilen hemma igen var skönt att få komma hem. Emilia fick en annan medicin som vi ska hämta ut imorgon o hoppas att den gör underverk så min lilla skrutta får bli frisk någon gång..! Hon sov hela vägen hem var vaken en liten stund här hemma pratade lite med farmor som var här med casper han sov gott när vi kom hem. Vid 21 la jag emilia igen och hon har sovit sen en sten sedan dess, har varit in och petat på henne för o se hur varm hon är. Nu stängs snart ögonen så jag får sluta skriva. Kram o god natt!!! Sov gott

2010-10-09
 19:04:27

Så drygt det är att bara sitta o vänta,...

Så drygt det är att bara sitta o vänta, nu har i alla fall läkaren varit inne och det är samma som hon haft hela tiden öronen och lungorna troligen men vi väntar på att dom ska komma och ta prover men det tycks ta sin lilla stund. Kram

2010-10-09
 16:30:44

Jaha då sitter man halv vägs till borås...

Jaha då sitter man halv vägs till borås sjukhus. Emilias feber vägrar bli lägre. Så trött på att hon aldrig får må bra. Är psykiskt jobbigt med när man är själv hemma. Hör av mig senare. Kram

2010-10-09
 13:15:53

Jaha då var det dags igen då :(

God middag! Emilia fick vara feber fri i 3 dagar och pigg som en nötkärna men igår så somnade hon väldigt tidigt och hon brukar aldrig däcka innan kl 18 var längesedan men igår kl 18.15 så somnade hon i soffan,Bar bara över henne till sin säng och där sov hon till kl 9 imorse när jag väckte henne o då var hon glödhet tog temp o ja mycket riktigt hon hade 39,5 så bara i med alvedon sen blev hon pigg har varit ute på baksidan en sväng och tagit in utebord och sånt så det inte för fryser sig om det skulle slå till o bli kallt. Sen sa Johan att Emilia såg väldigt blek ut när vi kom in var ute kanske 15 minuter totalt o då la jag henne i soffan och tog temp då hade hon nästan 41 grader :S stackars snuttan. Nu har hon somnat i soffan och det får hon göra tills hon vaknar så kanske hon mår bättre när hon vaknar sedan. Tycker bara det är märkligt att hon har feber fast hon äter antibiotika så får hålla koll på det o ringa på måndag till barn igen o se om dom har något råd till mig eller om vi behöver byta sort.

Johan och Casper har åkt till motorbanan för och kolla på klubb mästerskap var meningen vi skulle åkt hela familjen men nu blev det far o son mys i stället,Ikväll ska vi äta hemma gjord pizza så det blir mumms längtar redan :D

Ha de så bra nu ska jag sätta mig o spela lite medans det är lugnt i huset :D

KRAM
2010-10-07
 23:24:22

God kväll! Är på jobbet och har precis ...

God kväll! Är på jobbet och har precis gjort det sista för kvällen och ska nu försöka koppla av huvudet lite men jag får se hur det går i natt, gick ju inte så bra igår men det är nog mest pga ovana men inte kul att ligga vaken hela natten om man inte behöver. Imorgon väntas det besök från lidköping och på lördag ska vi till borås o ev en tur till motor banan o kolla på cross det beror lite på vädret. Ha det bra. Kram

2010-10-06
 19:41:26

Lunginflammation!!

God kväll!

Jag skulle ha skrivit igår hur det gick hos läkaren men vi fick med oss antibiotika hem efter lite olika åsikter men läkaren trodde att hon hade lunginflammation eller öroninflammation så det var inte så kul att dom inte gav henne mecicin igår.

Idag har dagen bestått av städande och tvättande så jag hoppas att det håller sig någorlunda rent i ett par dagar men jag ska fortsätta imorgon o hoppas få allt klart för det finns alltid att göra. På lördag så ska vi åka till  tippen med allt som vi har rensat ur så det ska bli skönt att slippa det.

Nu ska jag snart bege mig till jobbet och slita lite :D


Ha en bra kväll.

Kram
2010-10-05
 08:45:09

Trött på sjukdommar :S

God morgon!

Ja de är just nu vad allt handla om här hemma känns det som alla är krassliga utom jag än så länge hoppas att jag håller mig frisk har inte tid att bli sjuk eftersom jag måste vara hemma ifrån jobbet då o det vill jag inte. Igår var jag på barn motagningen med Emilia och dom sa virus som vanligt när man söker dit,fast hon hade en sänka på 47 o det var normalt tyckte dom när man normalt ska ligga på under 8 så tyckte ju inte jag att de var okej. Men Emilia var rätt pigg igår på dagen lite slö satt mest vid tvn och tittade och grinade om vart annat vet inte varför men hon kanske har ont någonstans?!? La henne vid 19 som vanligt och vid 21 kom hon upp och var helt yr i mössan la henne igen och hon somnade om tänkte att nu sover hon nog gott hela natten, Men det gjorde hon inte kl 01 kom hon till oss varm som en hel kamin slingrade mig loss eftersom hon lagt sig på mig mer eller mindre och gick o letade upp termometern och tog med mig en alvedon mycket riktigt hade hon feber hela 40,65 så det var till att trycka i en alvedon o avakta efter 20 minuter hade den gått ner till 40,11 hon hade riktigt svårt att andas och det bubblade o pep i bröstet på henne ett tag tänkte jag ringa till ambulansen vet inte varför ja inte gjorde det kanske man skulle göra för att få hjälp snabbt.

Men nu sover min lilla prinsessa och hon vill inte vakna har buffat på henne flera gånger men hon vill inte gå upp så hon får sova så länge hon känner för det kl 10.45 ska vi vara på barn igen för jag ringde och sa att detta kan inte vara en vanlig virus infektion för hon brukar inte få så hög feber o bara ibland jag tror att hon har lunginflamation är nästan säker på det men ja får se vad dommen blir idag.

Nu ska jag klä på Casper som ska åka till dagis privat bilen kommer snart o hämtar honom :D

Ha en bra dag.

KRAM
2010-10-01
 09:30:02

Kallt o trött

God morgon!

Idag känner jag mig trött Casper och Emilia har varit vakna om varandra i natt känns det som och kl 06 så tyckte Emilia att det var dags att kliva upp för dagen men efter lite välling och så i soffan där hon parkerat sig så gick hon sedan till sin säng och somnade om igen,Casper var det värre med han somnade aldrig om igen så han lär ju vara lagom trött ikväll kan jag tänka mig.

Idag så har vi inte jätte mycket på agendan det ända jag vet att ja ska göra är att gå ner och köpa grädde och isbergssallad på lidl. Kl 21 börjar jag jobba mitt allra första pass ska bli skoj att se hur det går men det blir nog bra tror jag när man kommit in i det,jobbar ju även imorgon men det är med blandad förtjusning eftersom johan kommer att vara borta hela dagen så hoppas jag att natten har varit lugn på jobbet.

Idag för 5 år sedan stod jag o älsklingen vid altaret och blev man o hustru tänk vad tiden går det var även den dagen vi fick åka in akut med Emilia till östra sjukhuset för att hon mådde så dåligt på neo i borås då var det inte kul att se våran lilla flicka,Vilka minnen man har fått på sin bröllopsdag egentligen men jag är så tacksam för att Emilia är pigg och glad nu och att jag har en underbar man som finns där i vått och tort.

Är även 5 år sedan vi döpte våran stora gosse som har vuxit som tusan sedan dess och utvecklas massor just nu.Tänk vad dom lär sig på så kort tid fast 5år är ju i o för sig inte så kort tid men det är ganska häfftigt när man tänker på det :D Mammas älskar dig Casper <3

Ha en bra dag nu ska jag städa upp ett vattenbad som har blivit i badrummet av någon anledning inte bra o sätta sig här då gör barnen hyss...!!

Kram