2012-09-26
 19:25:56

En mycket seeeg dag!

God kväll!
 
Ja idag var inte huvudet piggt när jag strde min kosa hem ifrån jobbet så när jag kom hem så var det i princip ut med hunden och äta lite frukost och sen intog jag sängen. Jag vaknade igen när kl var runt halv två så jag behövde nog sova för jag fungerade verkligen inte alls det var precis som om jag gick och hade mig men själen var någon annanstans.
 
Sen när jag väl piggande till och kom ur sängen så gick jag ut med Wissie och sen ställde jag mig och gjorde lite mat för magen kurrade ju eftersom jag inte ätit på några timmar. Blev köttfärslimpa och makaroner hade inget annat hemma men det gick att äta det med :D i övrig har det inte hänt mycket att tala om idag varit en lugn dag. Emilia var väldigt trött ikväll så när kl var 18.45 sov hon redan och normalt så brukar man får börja tjata på henne vid 19 att hon ska sova inte lätt med långa dagar på dagis. Casper somnade strax efter för han var med riktigt trött. Har precis varit ute med hunden och tagit mig en smörgås och väntar på att Johan ska komma hem så man kan få gosa med honom i soffan. Känns som man inte hinner prata med varandra då vi jobbar om varandra hela tiden. Men det är ju så i perioder att man går om varandra men det kan väl vara nyttigt de med kanske.hehe.
 
Nej slut svamlar ifrån mig för tillfället nu ska jag kolla på djursjukhuset strax och sen bara vara :D
 
Ha en toppen kväll.
 
KRAM
2012-09-26
 01:11:16

-18kg :)

Hej på er i natten. Sitter på jobbet och tänkte göra en uppdatering via mobilen så kan bli lite stavfel :)

Imorse gick jag av vid 8 sen vart de gymmet en bra stund. När jag kom hem så ställde jag mig på vågen som hade gjort ett jätte skutt ner sen jag vägde mig sist hela -18 kg visade den totalt änn så länge jag vill ner ca 15kg till men har 2kg kvar till mitt andra delmål :) tänk vad glad man kan bli för så konstiga saker ibland.

Sen idag har jag inte gjort jätte mycket låg på soffan med magont för ovanlighetens skull känns lite bättre nu men drt kommer och går lite.

Blev en snabb uppdatering återkommer imorgon när hjärnan känns piggare.

Kram på er.
2012-09-24
 13:11:58

Solsken

Hej på er!
 
Nu blir det så där knasigt med uppdatering igen :) Men helgen har varit bra Emilia har varit hos sin kontakt familj och det gick jätte bra så jag hoppas att det håller i sig vilket jag tror att det gör hon behöver bara tid att vänja sig vid tanken på att släppa mamma o pappa lite och även vi behöver lära oss bli bättre på det. För jag ska erkänna det är inte enklet men samtidigt är det skönt med lite lugn någon dag men det känns så konstigt att inte ha henne hemma.
 
I fredags fick jag hoppa in och jobba lite extra så på lördagen efter jobbet begav jag mig till gymmet och tränade i 1 ½ timme var riktigt mör efter det. Johan o Casper körde svärmor till tåget i falköping som skulle på en mini semester efter det så begav jag o Casper oss till badhuset för att plaska lite men det var så kallt att jag frös som en tok sen var det så himla mycket folk så man kunde knappt röra sig. Men det beror säkert på det extremt dåliga väder vi har haft. Sen på kvällen kollade vi på film hyrde Alvin och Gänget3 den var rolig men inte som dom andra två tycker jag. Sen på kvällen så lyckades jag med bedriften att somna på soffan vilket nästan aldrig händer men var jätte trött så det blev en tidig kväll för min del.
 
Igår så städade vi och var på Lager 157 en sväng fyndade en jätte fin jacka till Casper som hade kostat 500 men dom hade ett extra pris på 157kr så det var ett givet köp :D Sen kom Emilia hem på kvällen och vi myste en stund innan hon skulle sova sen packade jag ihop mig och cyklade iväg till jobbet. Jag har precis vaknat och inser att SOLEN SKINER idag :D så nu ska jag strax ta på mig och gå ut en sväng för att få lite sol på mig.
 
Satt och kollade igenom gamla bilder idag och blir lika ledsen varje gång jag ser kort på min lilla gumma från när hon var bebis och inser varje gång vilken himla tur vi har som har våran prinsessa hos oss och jag kan inte annat än att skämas över att det gått så bra när jag vet andra som har haft oturen att förlora deras små underverk som nu har ett bra liv hos änglarna i himmlen. Jag ska göra ett inlägg en dag när jag orkar om Emilias liv för er som inte läst min blogg innan och nya vänner som inte kännt oss så länge kanske vill veta med.
 
 
Nej nu ska jag inte babbla mera utan ut i solen och njuta med min älskade vovve och ta en prommenad så han får göra sina behov samtidigt som hans matte får njuta av en fin höst dag.
 
KRAM på er <3
2012-09-19
 09:25:50

Lediga dagar med varierande väder!

Hej på er!

Blev några dagars mellanrum här men det har varit fullt upp med kalas för min lilla gumma som vi firat hela helgen känns det som. Det har verkligen varit höst väder ute nu dom här dagarna. Det regnar ena sekunden och solen skiner nästa och det går nästan inte över 10graders strecket i ute temperatur. Har varit ledig i några dagar nu och det är delvis dörför jag inte hunnit med att uppdatera vad som händer i livet. Det är ju lite mycket att göra med två barn en karl som jobbar kväll och en hund som ska ut och få motion. Men vet ni vad jag älskar livet ändå och ser spännande på framtiden hoppas verkligen att det blir som jag vill o tänkt men det vet jag om ca 3veckor så håll tummarna för mig :)

Igår fyllde våran älskade Wissie 2år och det är exakt 1år sedan vi fick hem honom.Jag är så oerhört tacksam för att det finns organistaioner som Sindys foundlings som gjorde att vi fick denna underbara varelse till oss som har levt i en hemsk missär.Tack ifrån hela mitt hjärta <3
 


Idag så ska jag städa lite i den mån det går har så himla ont i min hälsena som börjat krångla igen fick vara fri från smärtan i 6månader så får väl trappa ner tempot på träning och gång antar jag för att den inte ska gå av.Men det är så grymt frustrerande när man är så taggad för träning och har rätt motivation då säger kropp skrället ifrån man kan inte annat än att bli lite bitter då.


Ha en toppen dag.
2012-09-14
 23:56:17

Emilia 5år

Hej på er i natten. Idag har de varit fullt upp med att förbereda helgen. För älsklings gumman fyllde hela 5år idag till råga på allt blev hon sjuk idag men hoppas att de går över snart.

Nu är jag på jobbet efter en tuff dag hemma skriver mera imorgon ville bara göra ett snabbt inlägg ha de toppen kram

2012-09-13
 22:58:11

God kväll!

Idag är det många tankar som snurrar i mitt huvud jobbigt när hjärnan är på högtryck redan när man vaknar.
Jag kan inte förstå att imorgon är det 5år sedan den jobbigaste men ändå den underbaraste tiden i livet. Man är så otroligt tacksam över vad man har när man är på väg att förlora det tänk egentligen vad oförutsägbart livet är. Vid den här tiden för 5år sedan så låg du gott i min mage och simmade runt och imorgon började ditt liv lite smått akut bara för att ditt lilla hjärta inte fungerade som det skulle. Känslorna var mellan hopp och förtvivlan i många månader men nu får man trösta sig med att det gick så bra som det ändå gjort vi har visserligen det senaste året fått en diagnos på dig men det gör absolut ingenting för du är samma goa tjej ändå som behöver ha lite mera regler och riktlinjer än vad andra barn har.
 


Annars har dagen varit rätt lugn Emilia o Casper var väldigt uppe i varv när jag hämtade dom på Vistaholm så vi tog en prommenad till lekparken så dom fick leka av sig lite blev lite bättre men inte så mycket. Emilia tror jag var spänd över att hon faktiskt fyller år imorgon och Casper vet jag inte vad det var med riktigt myror i brallan hade dom i alla fall.När vi kom hem igen så fick jag hjälp av Emilia och göra pannkakssmet som blev en himmla massa plättar av hittade plättjärnet när jag röjde i ett skåp tidigare idag så jag var tvungen att testa men det var lite kul att göra det var i alla fall uppskattat av barnen och svärmor som kom förbi med en ny madrass till Caspers säng för hans var dålig så hoppas han kan sova gott i natt på den nya madrassen.
 

Idag så har jag grejat lite inne har städat undan det värsta men ska ta resten imorgon bitti orken svek mig när jag satte mig i soffan efter tårtbakningen vilket påminner mig om att jag måste få in den i kylen för nu har nog bottnarna svalnat får göra det sen innan jag hoppas i säng. Nu har jag suttit i soffan en stund och kollat lite på tv eller tvn har stått på men jag har inte orkat titta på den något nämnvärt. Har däremot kollar runt på olika resebolag på nätet och spanat in en resa som vi ska göra nästa år men vi har nog ändrat oss angående land så det blir Turkiet i stälet för Spanien var både billigare och varmare vid den tidpunkten.
 
Nu hoppas jag Johan snart kommr hem ifrån jobbet det känns så tomt utan honom på kvällarna jag är ju så van vid att han alltid är hemma när jag är ledig men nu träffas man knappt känns det som.
 
Nej dags att fixa in tårtan i kylen ha en bra natt.
 
 
Kram på er
2012-09-12
 23:17:23

God kväll i stugan :D

Hej på er :D

Här har det varit dagar med fullt ös och massa jobb. Idag har jag varit på hemma plan slutade kl 08.00 imorse och då var meningen att jag skulle städa huset men jag råkade sätta igång att baka i stället :D

Det blev två satser med knäckebröd och 83st bullar samt 16st morotsruts bröd eller hur man nu säger. Känner mig lite trött för tillfället men har varit en bra kväll o lugn haft svärmor på besök som åkte precis och Johan han jobbar fortfarande saknar min gosebjörn hoppas han inte behöver jobba hela natten i alla fall.

Imorgon så ska jag försöka få städat huset och sen baka lite sockerkaka tror jag lilla damen fyller ju år på fredag och då kan det vara gott att ha något att bjuda på i fall det kommer någon det vet man ju aldrig.

Nu ropar sängen på mig och vill att jag ska sova i den har ju inte legat på min plats på flera nätter nu så de ska bli skönt att få möta min älskade kudde.hehe.

Ha det toppen kram på er!
2012-09-10
 12:52:00

Tränat!

Hej på er :D

Det blev 2 timmar på gymmet men det var det värt men hjälp vad trött jag var precis efteråt. Känns så skönt att man kan pressa sig själv varje gång till att prestera lite bättre. Jag har aldrig direkt klarat av att stå på en crosstrainer mer än typ 2-3 minuter innan jag vill lägga mig ner och dö. Förra gången jag testade så gick det väldigt bra klarade 6minuter utan att vara helt död. Men idag så sprang jag på crossen hela 8 minuter och höll en hastighet på mellan 18-19km i timmen tycker jag är duktig för att bara ha gjort det två gånger. Känns som det kan bli lätt att komma i form om man fortsätter i denna takten. Själva träningen är inte direkt super jobbig men svettas som en gris gör man. Men det är så befriande efter man har gjort ett riktigt monster pass nu kör inte jag jätte mycket styrka för tillfället utan tränar för att få upp konditionen och bränna fettet som sitter fast på mig :) Nu ska jag fixa lite lunch Johan kommer hem om en timme så kan vi äta och sen blir det nog en prommenix med hunden innan det är dags att hämta huliganerna på dagis o fritids. Slänger in en bild på mig själv för er som inte sett mig på länge.

Ha det toppen.
2012-09-10
 07:11:23

God morgon

snart bär det av emot gymmet ska bara jobba klart först :) Jag är grymt taggad hoppas bara räningen ger lite mera resultat då min vikt nedgånf stannat av lite men den gör väl det i perioder antar jag
Nu blir de något lätt äta ha de bra så länge.
 
 
2012-09-09
 23:29:31

Nu ska jag börjar blogga igen :D

Hej på er!
 
Det var ett bra tag sedan jag skrev något. Men nu har jag bestämt mig för att ta upp bloggandet igen :D livet har stabiliserat sig och jag mår bättre än någonsin jag är så glad och stolt över mig själv att jag lyckats uppnå det jag vill. Men mycket är kvar men med 10kg lättare och en ork som är av dess lika så kan INGET stoppa mig.
 
Sen jag skrev sist så har vi flytta ttill ett fristående hus som vi hyr bor i ett jätte fint område med många barn i området. Där vi bodde innan så var det massa mögel och skit Emilia var riktigt dålig på slutet och hon har inte varit hälften så sjuk som hon var innan vi flyttade ifrån stället vi bodde på.
 
Emilia har även fått en diagnos på sig som gör våran vardag lite rörig i mellan åt men det är ändå skönt att ha något att sätta fingret på och att man vet att hon är faktiskt inte är riktigt medveten om vad hon gör i många lägen. Är mycket utredningar osv på gång men det kommer att lösa sig till det bästa i slutänden :D
Casper han växer och frodas han har hunnit bli 7år fattar inte vart tiden tar vägen. Han började i 1a klass för några veckor sedan och han tycker det är roligt men jobbigt med långa lektioner och lite raster. Men han kommer nog snart in i det skulle jag tro jag vet själv att jag tyckte skolan var jobbig när jag var i hans ålder minns så väl när jag gick i 1a klass de var en tuff tid som mycket av min skolgång var i o för sig men det tar vi en annan gång.
 
Igår så bokade vi en resa till Spanien ska bli så kul att åka iväg och känna att man har knåpat ihop till resan själva. Den bär visserligen av i slutet på augusti nästa år men det får det vara värt att vänta på :D när vi berättade för barnen så blev dom glada och dom kommer nog att längta lika mycket som vi. Fast nu ser vi i stället fram emot den stundande hösten o vintern som kommer hoppas på lagom med snö så barnen kan leka och bygga snögubbar i våran trädgård. Jag tycker de är mysigt med höst o vinter för då kan man tända en massa ljus och göra det extra mysigt inne.
 
Nu får det räcka för denna gången o jag lovar det ska inte ta över ett halvår innan nästa uppdatering.Kanske kommer den redan imorgon :P
 
Ha det toppen <3
 
Kram på er!