2010-11-30
 15:30:52

Mår kasst i dag :(

Hej på er!

Jag mår verkligen inte bra idag kan knappt prata så sjukt ont i huvudet och så himla trött skulle kunna somna på studs. Längtar så otroligt efter att Johan ska komma hem ifrån jobbet nu har varit en lång och jobbig dag. Mitt i allt kom jag på att vi missade ett viktigt möte på dagis igår kväll. Det hade flugit ur mig totalt kom på det när jag såg lappen på kylskåpet. Får ta den informationen sedan vi vet ju redan hur vi vill göra men så pinsamt :(

Ikväll blir det lugnt jag ska försöka stå i en låååång varm dusch så man kanske känner sig lite piggare sen blir det sova relativit tidigt så man kanske mår bättre när man vaknar imorgon,Gör jag inte det så måste jag nog ringa chefen igen o säga att jag inte är frisk ännu om jag är så hes som jag är idag så hör han nog det ganska snabbt. Fast det märkliga är att jag är bara hes och känner mig trött.

Satt och myste med kissarna innan och dom är för söta och Pussi tar hand om dom så fint. Fast man blir lite rädd när hon lägger sig i sin korg så bara dunsar hon ner rätt på dom men det är nog ingen fara men det ser så läskigt ut. Men har nog listat ut könen på dom flesta nu bara en som jag är osäker på för den ser ganska svullen ut fortfarande. Men av det jag sett så ser det ut som det är två hanar och en hona. Fast jag hade velat att en av dom gråa var en hona hade blivit lättare att besluta vilken man ska behålla.

Nej nu ska jag gå o förbereda maten blir enkelt idag blir hambugragre och pommes samt bröd till det.

Ha en bra tisdag det som återstår.

KRAM!!
2010-11-29
 10:07:55

Förkylning!

God morgon!

Har visserligen varit vaken sedan halv sju. Vid 8.00 började vi klä på oss och skulle gå med Casper till biblioteket där han skulle på teater med dagis. Tyckte att det var bättre att lämna honom där i stället för att stressa bort till dagis till 8.15 då bussen gick. Efter det så travade jag o Emilia hem i kylan hon är så förkyld så hon får vara hemma idag o ev imorgon beror på hur hon är under dagen. Men hon är väldigt trött o grinig så jag tror inte att hon skulla orka med dagis som det är just nu.

Nu sitter hon insjunken i tvn och kollar på Maddicken. Hon har precis ätit en klementin o en drucikt en massa vatten. Det ska bli kul o se om det kommer i pottan eller någon annanstans vi håller nämnligen på o tränar på högvarv nu för att hon ska bli blöjfri men hon är jätte duktig. Det går bra en del av dagen o sen börjar det hända olyckor precis som om hon glömmer av sig. Men igår sa hon till flera gånger att hon skulle kissa och då kom det på pottan och sen sa hon till men då var det redan lite försent men hon kissade inte allt i trosorna precis som om hon kom på sig att hon inte hade någon blöja på sig. Innan så sa hon till o med till att hon behövde göra nr2 så det är ett enormt framsteg från hennes sida. Hade varit skönt o slippa den extra kostnaden på blöjor är ju inte jätte mycket pengar men det hon ska ju bli fri det någon gång :D

Kl 13.30 ska vi vara i Borås på sjukhuset och besöka loggopeden ska bli kul och se vad hon tycker om henne men vi alla tycker att hon har gjort framsteg när det gäller pratandet :D Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på blir att åka hem och hämta Casper på dagis och sedan så ska vi sätta upp julgardiner satte upp en del igår men hann inte med allt eller jag orkade inte med allt.

Ha en bra dag.

KRAM
2010-11-27
 21:59:10

Galen dag!

God kväll!

Gud vilken dag det har varit. Jag vaknade kl 05.00 med magont som hette duga visste inte vart jag skulle ta vägen så jag gick o satte mig på toa o där satt till o från i 1 timme. Gick då och väckte Johan och gav honom tidningen för att han skulle vakna till liv. Kl 06.30 åkte Johan och tankade bilen det tog väldigt lång tid tyckte jag och det var inte så konstigt för tanklocket hade frusit eftersom det var -10 grader ute. vid 07.00 åkte vi och hämtade Emma och vid 07.20 var vi iväg till Gekås :D Väl framme så gick det bra att komma in ingen kö och det flöt på bra. Där det var värst var vid leksakerna där var folk som galna :( Men annars var det inga problem att ta sig fram där inne var inte så man blev hysterisk i alla fall. Efter 5 timmars shopping klev vi ut utanför dörrarna på Gekås och ett antal tusen fattigare men nu är julklapparna inhandlade och nästa månad ska en gemensam klapp inhandlas till hela familjen får se vad det blir för skoj har mina aningar vi ska bara bestämma vilken sort först :D

När vi kom hem så var barnen uppe i varv och hade haft en bra dag med farmor dom hade varit ute på stan och kollat och bakat peppar kakor så dom klagade inte :D Efter en stund började jag leta efter Pussi för jag köpte kattgodis till henne och tänkte ge henne det jag lockade på henne kröp under sängen och letade men ingen katt där :( så efter en kvarts letande ber jag Johan att kolla under Emilias täckte. Hon lägger sig där ibland för att sova men Johan börjar skirka på mig att komma fort och jag inser snabbt vad de är frågan om då har hon fått sina bebisar i Emilias säng :( var blod och bebisar överallt. Hon fick fyra små sötnosar men den ena var tyvärr avliden när vi hittade dom den var stel så de var ingen ide att rädda den eller det gick inte rättare sagt.


Så nu ligger hon i sovrummet i en korg med tre små sötnosar :D

Emilia klättrade upp i Caspers säng och rev ner alla hans sängkläder och nallar och passade även på att slänga av sig sitt nattlinne och blöja. Vadå göra allt för att inte somna. Nu sover båda barnen sedan 2 timmar tillbaka och jag sitter här o pustar ut. Ska snart ner till tvättstugan och hämta det jag tvättade upp efter katten fick slänga lakanet var ingen ide att spara på det.

Nu ska jag stänga ner datorn för idag. Men ha en bra lördag kväll.

KRAM
2010-11-26
 20:29:42

Lussebak och stor röjing

God kväll!

Oj vad denna dagen har susat förbi fort det sa bara vrom så var det kväll igen. Gick upp runt 07 och sen så åt jag och Casper frukost och vid tvn o myste :D Emilia vaknade runt 08 och då hjälpte jag henne med att plocka fram fil så hon fick äta lite medans jag plockade fram assistenten och alla ingredienser till lussebullar :D sagt och gjort så satte jag degen och den fick jäsa sig stor och fin.

Blev 5st påsar när det var klart :D sen satte jag igång med att riva i bokhyllan och plocka ur den. Har den ju ute på annons och det skulle kommit ett par idag och kollat på den men dom fick problem med värmen i sitt hus så dom kommer ev på söndag i stället jag hoppas verkligen vi blir av med den har ju ett projekt vi vill göra i ordning där i stället så det ska bli skönt o bli av med den STORA möbeln.

Nu sitter jag och smuttar på ett glas vin och ska lägga mig tidigt idag för imorgon åker vi till gekås och ska shoppa lite julklappar och ev lite kläder.

Ha en bra kväll.

KRAM
2010-11-25
 22:17:19

Tänker på dig gumman <3

Sitter o pratar med en underbar vän på msn och jag lider med dig gumman och jag finns här för dig <3 ville bara slänga iväg det och säga det för jag vet att du är in här o läser ibland.

Du är stark och klarar detta.


KRAM

2010-11-25
 13:01:31

Snööööö!!!!

Gud vad det snöar jag vill inte ha mera nu det räcker gott o väl med det som har kommit nu

Kolla på våran baksida detta kort är taget med mobilen så inte bästa kvalite



Tycker att det börjar bli lite väl mycket nu faktiskt. Inte har dom varit här o skottat heller så men får kliva över massor när man ska ut i snön.

Besöket på barn gick bra mina misstankar stämde inte och det är jag jätte glad för. Casper väger nu 20,6kg och är 113cm lång inte konstigt att 110 kläder svajar på honom :D När vi ändå var där så kom Emilias läkare och pratade med oss och vi fick lite nya salvor som vi ska smörja henne med och även ge tavegyl till natten så hon kan sova lugnt o inte klia halvt ihjäl sig. Så lite senare ska jag trava ner till apoteket och hämta ut en hel hög med mediciner tur man har frikort en stund till :D

Vid 11.30 kom rörmokaren inramlades och har nu satt upp en jätte fin dusch stång och en ny blandare. Sen skulle han börja montera in toastolen och frågade om den alltid sett ut så som den gör nu inne i porslinet och jag sa att det har blivit värre nu när det inte har gått o spolat ordentligt. Så han blev ganska sur o ringde till byggmästaren och sa att jag vägrar att sätta in den där toan när allt annat är nytt,så han ringde i sin tur till sin chef. Efter en stund ringde han upp igen och sa att vi ska få en helt ny toa stol :D Så nu är allt nytt där inne utom elementet då men det ska vi måla tänkte jag. Han sa att man kunde köpa lack färg och måla det med :D Funderar även på att ta rollern lite i taket på vissa ställen och måla för det har inte blivit så fint på vissa ställen.

Idag kommer en ny möbel att flytta in i våran hall längtar redan :D

Ha det bra.

KRAM
2010-11-25
 07:12:05

Nej jag vill inte!

God morgon!

Vaknade upp med världens halsont som hade eskalerat sedan igår och massa hemskt tjockt snor i min näsa låter som en hel karl när jag pratar. Var ju inte alls längesedan jag var förkyld har inte tid med att bli sjuk :( Får avakta imorgon och se hur det artar sig annars får jag ringa jobbet och säga att jag får bli hemma och kurera mig eftersom det är noll tollerans mot just förkylning för han jag jobbar för.

Nu väntar jag på att snickaren ska göra det sista i badrummet och så kommer rör läggaren idag med och kopplar in VATTEN :D till kvällen kanske man kan ta sig en välbehövlig dusch i sitt eget badrumm om allt flyter på som det ska jag längtar inte ett dugg :P Strax efter kl 08 tänkte jag knalla iväg med barnen till barnmotagningen och lämna in ett urinprov ifrån Casper samt att väga honom han har blivit så himla mager det sista så det är hemskt har misstankar om en sak men det är bättre att inget säga för då kanske det bara blir fel men jag hoppas att det inte är det vi tror. Kryptiskt jag vet men det är bättre att de är så.

Efter vi har kommit hem ifrån barnmotagningen så tänkte jag knalla ner en sväng till ica eller lidl och köpa saffran och måste ev köpa hem mera socker är inte hundra på att de räcker och så ska vi baka lussekatter tillsammans och om jag hinner och orkar så ska jag försöka ta mig en runda till systemet och köpa hem lite glögg som vi kan kalasa på ikväll.

I natt har det snöat ännu mera så nu får man väl verkligen ploga sig fram med vagnen när vi ska iväg kanske skulle ta snowracern men är inte säker på vart jag ska ställa den inne på vårdcentralen så den får stå ifred så det blir nog vagnen ändå. Emilia är ganska hostig så det är dumt att chansa är ju ändå nästan -5 grader ute.

Ha en underbar dag.
KRAM
2010-11-24
 18:07:01

Hej på er :)

God kväll!

Det vart en väldigt rörig dag igår och helt oväntat var jag tvungen att rycka in o jobba tidigare än vanligt så jag hann inte uppdatera er om hur läkarbesökena gick. Jag jobbade mellan 17.30-08.00 imorse så jag känner mig lite sliten idag men nu är jag ledig tills på lördag kväll så det ska bli skönt på lördag ska vi även åka till GEKÅS längtar faktiskt dit nu. Har för mig att det var någon som ville ha bläckpatroner så jag ska komma ihåg o fråga. Läser du det här så kan du väl messa eller ringa hur många du/ni ska ha :D

I alla fall vid kl 12 igår satte vi oss i bilen på väg mot Borås dit var inga problem väglaget var jätte fint och plogat. Kl 13 hade vi tid på ögon och den oropisten(väldigt tjusigt ord) var hur virrig som helst jag fattade knappt vad hon sa och så oseriös kändes det som. Så jag funderar på om man kan begär någon annan? Men hon skulle i alla fall skicka en remiss till en ögonläkare för att bedömma hur allvarligt detta var hon har i alla fall skelning vilket vi visste redan och hon skelar utåt och det kommer inte att växa bort utan kanske bli värre ju äldre hon blir men hon ska gå hos henne 1gång i halvåret på återbesök. När hon mätte skärpan i ögonen så konstaterade hon att hon har ett brytningsfel men svårt att bedömma hur mycket det påverkar henne. Hon fick även kolla på en del saker och säga vad hon såg och en del saker såg hon inte alls. Hon misstänkte att Emilia ser ganska dåligt men ögon läkaren ska bedömma hur illa det är om man säger så. Men om hon behöver ha glasögon så är det inte konstigt eftersom det ligger i släkten om man säger så :D

Kl 14.30 hade vi tid på öron/näsa hals motagningen för att undersöka om Emilia hade/har för stora polyper och halsmandlar. Det var lite knixigt att få henne att gilla undersökningen men efter en stund fick hon en tuss med bommul upp stoppad i näsan med kontrast vätska på och fick gå ut och leka en stund till. Vilket inte var det lättaste att få henne o stanna där för hon började bli ganska trött och grinig efter alla besök. Efter ca 15 minuter så fick vi komma in till doktorn igen. Då körde han upp en fiberoptik kamera i näsan på henne som såg ut som en liten mask med en lampa på. Efter lite bökande så var undersökningen över och han konstaterade att allt såg bra ut i hennes näsa och att vi skulle avakta något år till för att se hur det utvecklar sig.

Idag så har jag roat mig med att prata med en snickare som har varit här hela dagen och instalerat spegel och skåp samt en hel del annat. Imorgon kommer rörmokaren och installerar vatten. Kommer att kännas så skönt att det är klart sedan och att vi kanske till helgen kan DUSCHA där :D vilken lyx :)

Nu ska jag sätta mig med barnen i soffan och kolla på bompa och vänta på att Johan ska komma hem han är och skottar snö.

Mys faktor <3


Ha en bra kväll.

KRAM!
2010-11-23
 07:04:33

God morgon! Vilket snö oväder vi har här v...

God morgon! Vilket snö oväder vi har här vaknat upp till säkert 20cm snö utanför och ännu vräker det ner. Hoppas dom hinner ploga stora vägen för kl 13ska vi vara i borås på sjukhuset. Har två besök in bokade idag ett på ögon kliniken och ett på öron näsa hals. Känns som viktiga möten båda två. Ska bli väldigt intressant o se vad dom säger om ögonen. Hoppas ni får en bra dag. Kram

2010-11-21
 19:37:34

Jag är med och Tävlar om en kaffemaskin!



" Jag tävlar om den nya kaffemaskinen från Tassimo inkl ett startkit
av T-Discs totalt värde 2 000 kr i samarbete med WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också! "
2010-11-21
 18:57:54

Söndag kväll!

God kväll på er!

Dagen har susat förbi i farlig fart. Barnen vaknade vid 05 o somnade inte om så nu är dom tröttare än tröttast jobbigt när dom vaknar så tidigt när dom är lediga.

Vid 9 åt vi frukost och sedan började jag plocka in disken i maskinen medan Johan städade i vardagsrummet och dammsög hela lägenheten skulle behöva skura men är ingen ide innan hantverkarna är klara men nu har vi tagit det värsta i alla fall. Vid 11.45 så satte vi oss i bilen och begav oss till uif stugan och träffade tomten. Barnen tog emot en godispåse och sen åkte vi igen. Svängde in på Willys och köpte ett paket med blöjor och lite frukt.

Undertiden ringde svärmor och bjöd oss på fika så vi åkte dit. Vid 15 tiden var vi hemma igen och satte då fart med att greja med lite kort. Sen dess har vi inte gjort jätte mycket faktiskt. Johan han sover i soffan som vanligt.Visst är det ovanligt?!???

Nu väntar jag på att Ingmari ska komma och samt att jag snart ska slänga Casper i säng eftersom det är upp tidigt imorgon som gäller.

Ha en bra kväll

KRAM
2010-11-20
 23:14:38

Blogg design

Hej igen.

Har nu knåpat ihop en vinter blogg design genom att leta på nätet så fann jag denna jag har nu jag blev nöjd men det var lite puligt att få till det så det blev lika på alla sidor. Blir dock irriterad på att sido menyna är rost röd men jag hittar inte färgkoden så jag kan ta väck den :( men det får väl vara så då lysa upp lite i det vita på sidan :D

Hittade designen här

Nu ska jag skutta i säng var inte meningen att jag skulle greja med detta ju utan det var ju sova som stod på listan.

Kram
2010-11-20
 21:49:04

Halv dag i Borås!

God kväll!

Kl 10.30 satte vi oss i bilen och åkte iväg till Borås och besökte Leos lekland i några timmar.Barnen hade jätte roligt och efter en stund kom Emma och Jonathan dit och busade lite med :D Emilia var så duktig när vi åt mat hon tryckte i sig två stora pannkakor med sylt o grädde utan att protestera hon satt snällt på en stol och mumsade i sig. Hon som tidigare har hatat pannkakor men den senaste tiden slinker det mesta ner i magen på henne även lite tillbehör och inte bara tex past o potatis med sås. Något som hon älskar är lax det kan hon nog åta hur mycket som helst av.

Vid 14.30 ca så travade vi till bilen och satte oss och åkte till öb och skulle köpa kattsanden men det blev inte så kom hem ut med lördagsgodis i stället. Sen tog vi farväl av Emma o Jonte. Sen travade vi in på hobbex och Johan visade alla bilar han ville ha i julklapp :D Var en hel del han ville ha om man säger så men det var fina bilar o det kan ju vara en hobby att syssla med :D Jag hittade lite saker som jag ville ha av tomten med men det återstår att se om det blir så :D

Vid 16 var vi hemma och sedan dess har vi inte gjort så mycket. Casper har spelat lite på sitt gameboy och jag o Emilia roade oss med att kolla på nature på ett vetrinär program hon älskar verkligen allt vad djur heter :D Hon blev jätte arg när programmet tog slut :( Vid 17 slog Johan igen sina ögon i soffan och vaknade till liv vid 21 så nu sitter han i alla fall uppe o ser levande ut.

Jag ska snart knyta mig tror jag är jätte trött.

Imorgon har vi inget direkt planerat tomten kommer till klubb stugan så vi ska ev dit och kolla på tomten.

Ha en bra natt.

Kram

2010-11-20
 10:23:32

Det blir tydligen aldrig som man tänker!

God morgon! Eller ska man säga god natt?

Känns så i alla fall har haft en mardröms start på denna morgon så man kan ju hoppas att dagen blir bättre. Fattar inte varför jag ska behöva få allt över mig jag har ju inte ens gjort något fel?? Säg det i så fall rätt ut. Blir så ledsen.

Får väl se om det blir någon tur till Borås jag vet inte vilket men det lutar åt det i alla fall.


Ha en bra dag..
2010-11-20
 01:04:01

God natt kära blogg. Var ännu en dag gjort...

God natt kära blogg. Var ännu en dag gjort och har till o med börjat på en ny dag. Ligger i sängen på jobbet och tittar på dom snö sjuka molnen och ska snart stänga mina ögon för lite vila. Jag älskar verkligen mitt jobb har så himla kul vi skrattar mycket och många tokigheter händer varje kväll :-) När jag kommer hem imorgon ska vi fixa en god frukost och sen ska vi åka till borås och besöka leos lekland och gå och kolla i lite affärer samt köpa kattsand på öb. God natt mina vänner. Kram kram

2010-11-18
 22:06:06

God kväll! Jag hann inte med att blogga he...

God kväll! Jag hann inte med att blogga hemma dagen gick så fort och kvällen med. Vid 14 knatade jag till johan på jobbet och vid 15.45 hämtade jag emilia på dagis och 16.00 började caspers avslutning på temat dom haft under terminen. Dom var jätte duktiga och alla hade spökat ut sig så kul. Efter det var slut vid 17.15 åkte vi till emma som kände sig lite ensam :-) vi köpte med oss pizza. Vi var hemma igen vid 19.30 då var det bara att slänga barnen i säng och sen sätta sig och pusta ut lite innan det var dags att gå till jobbet där jag befinner mig nu :-) hoppas ni har en bra kväll. Kramar

2010-11-17
 20:32:33

Hörseltest

God kväll!

Idag har dom knåpat på i badrummet så nu är golvet på plats :D se här



Så nu återstår bara att foga och sätta in inredningen får inte använda toan förns imorgon kväll så det känns lite surt. Men bara att bita ihop snär är det nog över :D

Kl 13.30 begav vi oss till Borås för att göra hörseltest på Emilia. Det var ingen speciell anmärkan på hennes hörsel dom sa att hon hörde bra men det är väldigt svårt att göra ett test på en spattig unge som inte kan sitta stilla.hehe.

Nu kollar jag på arga snickaren och ska snart gå iväg till jobbet ska bli kul att komma dit o tjöta lite :D

Vi hörs imorgon.

KRAM
2010-11-17
 11:02:21

Badrummet!

God morgon!

Har sovit uselt i natt fattar inte varför. Har drömt en massa konstigt tror att jag råkade väcka Johan vid något tillfälle men det var inte meningen i så fall. Jag gick upp vid 7.30 vi åt frukost och sedan efter en stund ringde det på dörren då kom Åke ifrån Limmareds bygg och kollade hur långt dom hade kommit. Han hade tydligen varit och besiktat bilen. Han hade fått löfte om att badrummet skulle vara färdig kaklat i denna veckan. Sen kommer dom och instalerar in handfaten och dom sakerna som ska in så i nästa vecka verkar det som om det ska vara klart*hoppas hoppas* Jag tog även upp med honom om att det är så fruktansvärt smutsigt här inne pga allt damm och av alla deras utrustning som har stått här inne i 2månader så han lovade att han skulle se till så att vi ska få avdrag för att det är så smutsigt o dammigt här inne så det känns skönt. Det spelar ju ingen roll om det är mycket ersättning huvudsaken är att det blir något för här ser ut som själva fan just nu hela hallen är okuperad med skit och utrustning ett fult vitt skydd över hela golvet ifrån badrummet och ut till balkongdörren :(

Detta gjorde dom i badrummet igår





Tycker det blir rätt snyggt faktiskt :D


Kl 13.30 kommer Johan hem och då ska vi göra oss i ordning och åka till öron näsa hals i Borås och göra hörseltest på Emilia sen blir det en sväng till öb för o köpa kattsand måste bara rota efter lite pengar först det sinar i kassan just nu så här innan påfyllningen kommer.

Ha en bra dag.

KRAM
2010-11-16
 20:20:38

Min Tv kväll :D

Idag är det mycket bra på tvn tycker jag :D

Just nu är det Äntligen hemma med Martin Timell som har gått i många sesonge nu tycker jag men är kul att se dom göra ett miljövänligt hus :D Kl 21.00 börjar House ett av mina favorit program som jag följt sedan det startade och jag gillar lite hans nya stil fast han är roligare som läkare men vi får se vad som händer i dagens program :D

Kl 22.00 börjar bartender skolan och det är mest kul att kolla på för Vanita Bergman är med där i hon medverkade i lyxfällan och hon verkar vara ganska blåst förlåt men den personen blir jag inte klok på.

Barnen har somnat nu och hoppas dom sover gott i natt :D Casper har varit väldigt trött den senaste tiden alltså inte så han sover men man ser i hans ögon att han är trötter och lite dimmig blick har några funderingar på vad det kan vara. Ska ringa till barnmotagningen imorgon och bara höra lite med dom.  Sitter även just nu att letar tips på aktivitet i Borås på Lördag har lovat Casper en hemlig resa och han tjatar varje dag på vad det kan vara men det lutar åt Leos lekland med en god lunch som avslutning på det hela men vi får se :D

Snygg stil va?



Nu är reklamen slut så ska återgå till tvn :D Ibland är det bra med reklam så man hinner att blogga :D

KRAM
2010-11-16
 15:37:32

Tomt i bloggen

God dag!

Jag har haft lite mycket dom här två dagarna men tar mig nu någon minut att uppdatera här. Igår hann jag bara med att lämna o hämta barnen på dagis känns som mycket av tiden gick åt till bara det. Idag lämnade jag kottarna på dagis kl 9 och sen lämnade jag vagnen hos Johan på jobbet och knatade sedan hemmåt. När jag passerade lidl så ringde dom ifrån Wegetsgolv och sa att dom skulle komma och börja kakla så nu har dom varit här sedan kl 10.45 ca och har gjort en hel vägg vad jag har sett vill inte vara ivägen.

Jag har varit på personalmöte idag med och det gick bra fick sagt det jag hade funderat på och nu hoppas jag att det lir bättre. Har nämnligen fått mer o mer ont i ryggen av sängen på jobbet och det går bra dom veckorna jag jobbar bara 3 dagar men den veckan jag jobbar 4 nätter är det tufft för ryggen. Det var som cheferna sa att vi sover ju många timmar i sängen per natt och då ska det kännas bekvämt så det var skönt att veta att dom är på min sida och ska fixa det :D Ska på julbord med jobbet datumet är inte spikat ännu men det ska bli trevligt :D

Nu ska jag snart ställa mig och knåpa ihop lite middag för familjen kommer snart hem <3

Imorgon är mina kottar ledig ifrån dagis och det känns skönt dock ska vi iväg på ett läkarbesök 14.30 i borås som blev lite akut inbokat eftersom dom fått en återbesöks tid så vi ska bara göra ett hörselprov sedan får vi veta utslaget på tisdag när vi ska dit igen i nästa vecka.

Slänger in en bild på våran lata trötta höggravida katt :D


Ha det bra. Kanske uppdatera mera ikväll om jag orkar.

KRAM
2010-11-14
 22:15:28

Farsdag!

God kväll!

Har varit en lugn farsdag jag kom hem vid 8.15 och då aktiverade jag kaffe bryggaren och sen så tog jag fram Johans paket ifrån skåpet och barnen fick överlämna sina saker :D









Jag låter bilderna tala för sig själva :D Den första bilden har Casper ritat så fint coh skrivit med viss hjälpt den översta texten han är så duktig på att rita :D Han fick en bräda att ha datorn på och en klocka kombinerat med väderstation :D

Till middag blev det idag stek av råddjur vart himla gottigt :D


MUMS var det i alla fall :D

Har även idag varit ute och kört bil och det gick mycket bättre idag än förra gången men jag är rätt nöjd över mina första körning men Johan förvirrade mig då men nu har vi rett upp det och satt o diskuterade körningen innan vi gav oss iväg och han visade mig hur jag skulle göra och det gjorde jag utan problem. Nu känner ajg dock att jag behöver ha lite mera utmaning för att bara harva på samma ställe är lite tråkigt visst det ger övning men man övar bara på samma hela tiden. Men det får vi se nästa gång vi ska ut och åka :D

Nu är det snart dags att inta sängen för att sova lite känner mig extremt trött och har ont i min mage fortfarande imorgon ska jag ner på apoteket och kolla om jag kan köpa något för det för nu orkar jag snart inte mera ska testa så får vi se hur det går annars får jag ringa vårdcentralen och få komma upp o undersöka min mage.

Ha en bra natt.


2010-11-13
 23:42:38

Hej! Har precis kollat på liar liar på 3an...

Hej! Har precis kollat på liar liar på 3an. Fick oss några goa skratt var längesedan jag såg den. Nu vet jag inte riktigt vad som händer får se vad som bestäms. Kanske får slumra en stund :-) hoppas du/ni har en bra lördag kväll. Kram

2010-11-13
 19:31:31

Sicken slö dag!

God kväll!

Ja denna dagen har det inte hänt en jätte massa bara varit iväg till jysk en sväng och kollade läget tankade bilen och sen så åkte vi hem igen efter en stund kom svärmor och hade med sig smörgåstårta var riktigt gott :D

Sen har dagen bestått av att underhålla barnen och jag gick en sväng till lidl för att inhandla lite lördagsgodis. Nu sover Emila sedan en stund tillbaka ä stolt över henne för hon har gått utan blöja halva kvällen och hon har gått på pottan fast med viss övertalning men jag hoppas att vi är på rätt väg för det käns som om det börjar bli dags det har det varit för länge sedan men när det är som det är just nu så hoppas jag att det snart blir ordning på allt i badrummet.

Nu ska jag snart gå till jobbet och slita lite :D

Ha en bra lördag kväll.

Kram!
2010-11-13
 07:35:35

God morgon! Sitter på jobbet och väntar på...

God morgon! Sitter på jobbet och väntar på att det ska hända något är fortfarande mörkt o stilla. Om ca 30min så slutar jag då ska jag hem o pussa på familjen o äta helg frukost älskar helgerna när alla kan äta tillsammans. Blir ägg och vitlöks bröd o några räkor mums :-) jag är redan hungrig. Ha en toppen morgon. Kramar

2010-11-12
 15:39:53

Överraskning

God dag!

Här sitter man i godan ro o helt plötsligt börjar skärmen i en lampa att blinka,lampan slocknade och helt Johan börjar leta efter felet medan jag är i sovrummet då skriker han till o vardagsrummet o sovrummen blir svarta.Sladden hade släppt ifrån kontakten o orsakade kortslutning. Jag blev rädd i släppte allt jag hade i handen o bara sprang vem vet han kunde ju fått värsta stöten han fick en liten tuch på handen men inte så farligt.

Annars idag har vi inte gjort så mycket Emlia har lite små feber idag med och väldigt uppe i varv men nu ligger dom båda i våran säng och kollar på film. Ska göra Johan sällskap i soffan innan det är dags att knata till affären o köpan fredagsmys :D Sen blir det till att knata o jobba ikväll/natt.

Ha en bra kväll.


KRAM
2010-11-12
 08:53:28

Fredag morgon!

God morgon!

Hu vad trött jag är idag varit en kämpig natt,Gick o la mig vid 22.30 pga magont och väl i sängen så somnade jag ganska omgående. Vid 01.30 väcker Johan mig och säger till mig att gå upp o kolla vad Emilia gör blir lite sur eftersom han redan är vaken och jag sov verkligen stenhårt då jag nästan blev rädd när han väckte mig. Fick till svar att jag försöker sova så du får gå upp,vimelkantig som jag var knatade jag upp och kollar vad hon pysslar med och hon håller på med hon letar efter nappen som har kommit bort,hon känns lite varm men inte så farligt jag var i det läget för trött för att avancera o hämta tempen men bedömde att läget var rätt okej. Sagt och gjort knatade jag till sängen igen och vid 04.30 vaknar jag till av att Emilia hostar där inne tänker inte så mycket mera på det men strax efter så kommer Emilia in till oss och ber mig komma o kolla i hennes säng vimelkantig även denna gång så går jag o kollar vad hon vill och då har hon hostat så hon kräkts i sin säng. Så bara att fixa till det i dimman.

Sen hade jag enorma svårigheter att somna om somnade nog vid 06.30 igen. Hatar sånna nätter men vag gör man. Så idag blir det att hålla ett öga på Emilia o se om hon tänker fortsätta kräkas eller om det bara var tillfälligt. Hon gör ju så när hon är sjuk för det mesta så spyr hon massor pga allt slem det har hon alltid gjort men man blir alltid lika orolig att det kan vara magsjuka  för det vill vi inte ha speciellt inte nu när man ingen egen toa har.

Idag har vi inget planerat alls blir en lugn hemma dag Johan har kort dag idag och vi väntar på att badrumms killen ska höra av sig o kolla om det har torkat så han kan börja kakla där inne vilket jag hoppas för i helgen vill vi gärna ha en fungerande toa. Visserligen jobbar jag både idag och imorgon men allt underlättar ju för dom här hemma och jag kommer ju hem så tidigt o börjar så sent så man är ju hemma hela dagen i alla fall :D

Ha en bra dag.

KRAM
2010-11-11
 22:18:44

Tvätt dag

God kväll!

Gud vad jag har sprungit i trappor idag upp o ner upp o ner till tvättstugan hela dagen lång började kl 07.15 o tvätta och har plockat o donat med tvätten lagat mat och sen gick vi ut en timme och gjorde en snögubbe och Emilia stod o lekte med vatten nästan hela tiden.



Vid 15.15 kom Emma o Jonte och busade lite Emma hon lånade mitt word då hennes hade lagt av ett skol arbete som skulle in så självklart hjälper man till :D sen kom hennes kille och drack en kopp kaffe innan dom gav sig iväg för att handla mat :D

Sen kl 20 har jag suttit i soffan och kollat på tv. vid 20.45 så hämtade jag det sista i tvättstugan så ja min dag har bara bestådtt av hemma sysslor men nu är i alla fall det mesta tvättat säkert något jag har glömt som vanligt men i alla fall det mest akuta är gjort. Nybäddat i alla sängar och barnen sover sött. Emilia sover väldigt oroligt dock men beror nog på att hon har en aning feber inte högt men säkert något som inte vill bryta ut riktigt. Är så himla glad hon har inte druckit välling alls på hela dagen utan ätit mat och äter kvällsfika på kvällen innan hon går o lägger sig och hon frågade mig imorse om hon kunde få men då stod frukosten på bordet o sen glömde hon av det. :D

Ska nu logga in på 1177 för att kolla lite har så himla ont i min mage blir tokig snart :(

Ha en bra kväll/natt

Kramar
2010-11-11
 08:03:45

Tävla & Vinn 1000 kr presentkort på barnkläder



" Jag tävlar om presentkort på barnkläder värde 1000 kr
hos KIDELIN i samarbete med WWW.JENNYN.SE
2010-11-10
 23:15:26

Casper

Han har blivit stora killen på bara några månader känns det som har redan hunnit bli 5 ½ år gammal och är alltid i farten med någonting. Han har hunnit tappa två tänder nera i munnen och det är han världens stoltaste kille för att han redan har gjort <3

Just nu är det mycket prat om rymden och alla planeter och stjärnor som finns på himlen.Så fort han får syn på en stjärna så vet han nästan vad de är för stjärnbild inte så konstigt när dom har rymd tema på dagis och det har han verkligen uppskattat han frågar mig ofta om han får åka till Navet i Borås igen och titta så det får vi ordna någon gång. Caspers magproblem har äntligen börjat att lätta lite och han sköter sig bra oftast varje dag tänk vad regelbunden medicin kan göra under bara att hoppas att han en dag kan klara sig utan sin medicin. Men om inte så är han ju van sedan liten att ta sin medicin för magen.

Casper gillar att baka kakor och klippa och klistra i massor om han går gå lös i köket så har vi klippt papper överallt och pärla är en favorit som han dock inte gör jätte ofta för Emilia är där o river ner alla pärlor för honom. Tänk att du blivit så stor.

Mamma Älskar dig <3

2010-11-10
 23:07:48

Emilia

Emilia har börjat säga inte ha napp och lägger ifrån sig den. Dom senaste kvällarna har hon somnat med nappen i munnen men sen har jag lagt undan den så det känns som vi kommit en bra bit på väg nu med nappen så jag hoppas att den snart är borta helt o hållet.Nu accepterar hon mera att man säger nej om hon frågar efter nappen hon får ett hysteriskt utbrott men sen lugnar hon sig.Det vill till att inte ge vika för då är man ju på ruta ett. Hon fick ha den en stund innan nu ikväll för hon hade så hög feber o då ville jag inte bråka med henne.

Hon har börjat säga när hon ska kissa inte jämt men det kommer ibland att hon säger till. När våran toa är i ordning ordentligt då ska vi köra hårt på toa träning för hon börjar bli mogen. Kanske en dum årstid att sluta men någonstans måste man ju börja i alla fall :D

Hon pratar mer o mer som man förstår och sätter ihop olika meningar bara Johan som har lite svårt att förstå henne i vissa lägen men det är ju en vanesak det där antar jag. Jag är ju den som varit mest med henne och hört henne säga samma ord flera gånger men ibland kommer nya ord som man aldrig hört innan.

Det är min lilla plutta som börjar bli en stor plutta :D

Mamma älskar dig <3

2010-11-10
 19:05:27

God kväll!

Hej på er!

Tänk att det redan är onsdag kväll  vart har resten av veckan taigt vägen tro :S Ikväll är jag ledig och det ska bli skönt att sova i sin egen säng och få vakna upp i den utan att behöva känna att man måste iväg barnen fick ledigt ifrån dagis imorgon. Men när jag kom hem ifrån dagis så upptäckte jag att Emilia hade över 39 grader i feber så hon var inte allt för glad idag men hon har suttit ganska stilla och nu har hon gått o lagt sig för kvällen och hon har nog somnat redan.

Idag har jag inte gjort jätte mycket pratat med mor och sen så var jag ute och gick en sväng och sen var det dags att hämta barnen på dagis och sen tog vi bussen hem.

Nu sitter jag o kollar på tvn och känner mig allmänt trötter.

Ha en bra kväll.

Kram
2010-11-09
 20:44:29

Kort på snön

Hej

slänger in ett kort lite snabbt på den fina snön.ska nu knata iväg till jobbet.

Kram



2010-11-09
 16:38:02

Snö snö åter snö

God middag!

Ja det har snöat ihärdigt hela dagen och det ligger nu vitt och fint på marken men det känns mysko med så himla mycket snö på engång :S När man vaknar imorgon kanske vi inte kommer ut pga all snö. Det blir nog lite jobbigt att ta sig hem ifrån jobbet med andra ord om så skulle vara fallet.

Idag har jag inte gjort jätte mycket legat o kollat på massa inspelningar jag låg efter med och sen så har jag diskat och lagat mat.Väntar nu på att min älskade familj ska komma hem så man får pussa lite på dom en stund. Dock så har jag ett jätte problem och det är att vi inte har någon toa och jag är så fruktansvärt kissnödig så jag vet inte vart jag ska ta vägen har nog hållt mig i snart 5 timmar och jag gör snart vad som helst för att få kissa om jag så ska ut o sätta mig i snön. Dom har nämnligen lagt på ett lager med gummi på golvet och på väggarna så där är tabu att gå in just nu.

Dom skulle komma ifrån byggarvid med en nyckel till en annan lägenhet men ännu har hon inte dykt upp och jag börjar bli lite orolig vart ska man ta vägen på toa annars menar jag :S om hon inte dyker upp ska jag ringa o skälla på dom imorgon för då ska vi banne mig inte bara få 10% i avdrag på dygns hyran utan dom fulla 47% som man får om dom inte har hittat någon tillfällig lösning. Tänk vad jobbigt det kan vara och behöva hålla sig en längre tid man blir ju helt knasig o kan inte tänka på något annat än att man måste göra sina behov på vilket sätt som helst o det kvittar hur.

Ikväll händer inte så mycket jag ska gå iväg till jobbet och jobba lite och sen är jag ledig tills fredag kväll sen jobbar jag även lördag så denna veckan består av en himla massa jobb känns det som är inne på min 3e natt nu så man saknar familjen ganska mycket.

Ha en bra fortsatt trevlig dag/kväll.

KRAM
2010-11-08
 20:12:49

Snart dags att jobba igen då!

God kväll!

Jag ska snart packa mig iväg i en kall kväll och bege mig till jobbet och slita lite :D Idag har jag itne gjort en jätte massa men jag tog mig en rask och lång promenad på 1timme var jätte skönt tog en massa kort med min mobil som jag lägger upp imorgon hinner inte det nu.

Har suttit och gått igenom dagis korten men man blir inte klok på vilka man ska behålla man vill ju helst ha alla men det blir så himla dyrt då så vi får se hur vi gör men det tål att tänkas på i alla fall :D

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.

KRAM
2010-11-08
 09:39:17

Trött måndag

God morgon! eller ska man säga god middag ?

Har i alla fall varit vaken sen 06.30 så det borde nog vara god middag snart :D Hände inte jätte mycket igår satt på jobbet och kollade på tv och kom i säng vid 00.30 tror jag klockan var.

Änn så länge har jag inte hunnit göra så mycket har suttit i soffan och kollat klart på ensam mamma söker som jag spelade in igår och nu ska jag snart lägga mig o slappa i soffan igen känner mig trött. Blev som sagt inte många timmars sömn i lördags natt och det kommer konstigt nog aldrig dan efter utan ytterligare en dag senare så känner man sig helt död i kroppen. Så jag ska passa på o ta det lugnt och ligga o vila tills det är dags att hämta dom små huiliganerna på dagis. Inväntar även hantverkaren som borde dyka upp i dag det är i alla fall min dröm så det händer något med badrummet snart vill ha det klart snart så man kan få gå på toaletten som en vanlig svensson för att spola med en hink och bortsta tänderna och tvätta sig i köket,och duscha i källaren är inte så kul faktiskt efter att 2månader snart har gått så är man lite trött på det hela så att säga.

Ha en bra dag.

KRAM
2010-11-07
 19:42:46

Halloween party

God kväll!

Igår var en kul dag hade roligt på festen var lagom lugnt och inte så mycket alkohol jag drack nog bara 2 cider o lite bål men det räckte gott o väl för mig har inget direkt sug efter att dricka så himla mycket huvudsaken är att man har trevligt tycker jag :D Vi spökade ut oss hela familjen och jag har inte orkat lägga in korten från kameran då jag varit ganska trötter idag blev inte jätte mycket sömn i natt eftersom jag sov i en soffa som var lite trång o alltid när jag ska sova borta så har jag väldiga svårigheter att sova.

Idag har vi inte gjort så himla mycket annat än tagit en rejäl promenad uppe vid ishallen och kollat på hur bygget av nya fotbollsplanerna går och lite nya hus som dom har byggt där med. Casper var trött pga att han kom i säng sent igår och vaknade tidigt imorse men vi hade mysigt och det var uppfriskande väder så det får bli promenad där uppe flera gånger och då med lite mera kläder på oss för det var kallare än man tror. Sen gick vi hem och gjorde tacos till middag och efter det begav vi oss till svärmor där barnen fick bada och gjorde fruktsallad och åt lite kaka :D

Nu sover barnen och jag sitter nersjunken i soffan och bloggar på Johans dator :D Ska snart ta mig i kragen och gå o byta om för att bege mig till jobbet och slta lite :D jobbar många dagar denna veckan så det kommer nog att bli lite tufft eftersom man oftast kommer i säng ganska sent men det gör inget sova kan man göra när man blir gammal :D

Längtar till första helgen i december så jag kan spricka jag känner att jag behöver ha ett miljöombyte vill gärna komma ut o se lite annat och framför allt träffa Sofia o hennes underbara son <3 har kännt varandra via datorn i flera år men aldrig kommit tillskott att träffas så detta ska bli kul o sen att få bo på hotell i två nätter ska bli skönt det med o få äta lyxig hotell frukost :D

Ha en bra kväll!

Kramar
2010-11-06
 14:41:42

Första körningen avklarad :D

Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt körningen gick kanon bra trodde att jag skulle vara sämre än jag var hade inga problem med att växla det ända jag hade problem med var att hålla mig i rätt läge på vägen för våran bil drar väldigt åt höger så man får kompensera det hela tiden o då blir det lite vingligt :s Sen hade jag lite svårt att ta ur svängen riktigt men en gång till så kommer det gå galant sedan :D

Nu väntar jag lite på att klockan ska gå så man får börja piffa upp sig för kvällen som komma skall ska bli jätte kul o får göra sig vacker och spöka ut sig lite hihi :D Fast jag är ju den som åker på att måla hela familjen så vi får se hur det går :D

Ha en riktigt bra lördag alla mina nära o kära :D

KRAM
2010-11-06
 08:56:50

Lördag!

God morgon!

Vaken men inte pigg,Fattar inte varför barnen måste vakna så tidigt när man väl är ledig på veckorna får Johan dra upp dom ur sängen för att köra dom till dagis märkligt det där. Men nu väntas snart frukost och sedan ska vi förbereda lite inför kvällen ska ner till affären o köpa sprite som jag ska ha med mig hade tänkt gå till systemet men jag kom på att det var stängt idag så jag får nöja mig med det som finns i kylen dom är bara så himla starka dock så jag får blanda ut dom med något.

Vid 11 tiden så ska jag ut o köra bil ska bli spännande jag vet att jag tajatar men jag tycker det ska bli kul o äntligen får köra lite och komma igång innan halkan börjar.

Ha en bra dag så återkommer jag nog senare eller imorgon med kort ifrån kvällen.

Kram
2010-11-05
 22:07:59

Herregud vart tog dagen vägen!??!?

God kväl!

Ja tiden efter mitt inlägg i morse bara susade förbi :s travade iväg till Emma imorse och sen så har jag varit där hela dagen o hjälpt henne med ditt o datt :D Men det blev bra och jag underlättade lite för henne inför morgondagen så jag ställde mig o skalade ca 2kg potatis som vi sedan rev ner och ställde i vatten byttor i kylskåpet så hon slipper stå o göra det imorgon Johan delade potatisen och Emma la det i maskinen vilket teamwork :D Johan hjälpte henne att handla hem det som behövdes och tiden bara sprag iväg vid 17 ringde svärmor och sa att hon var utanför som tur var hade vi glömt låsa dörren pga hantverkare som varit här idag och grejat så hon fick gå in o vänta så länge.

Badrummet börjar arta sig nu känns skönt att det är en bra bit påväg :D Men fortfarande låååångt kvar. Får se vad dom gör på måndag men jag tycker dom har hunnit med himla mycket på bara denna veckan så jag hoppas att dom hinner kakla o greja nästa vecka det hade varit så skönt.

Har tittat på Idol nu ikväll och väntar nu på att nyheterna ska ta slut så man får se vilken som åker ur denna veckan är himla svårt att säga vem som åker för alla är bra tycker jag. Hade tänkt ha lite kvalitetstid med min kära man som jag knappt sett under dom senaste veckorna för det alltid har varit något att greja med men vad gör han då tror ni.... Jo han sover i soffan det var väl ovanligt :s Så jag får roa mig med att sitta och kolla på nätet och blogga.

Längtar tills imorgon då vi ska iväg till Emma på maskerad ska bli så himla kul och få göra något annat och samtidigt få spöka ut sig lite :D Imorgon ska jag ut på min första tur med bilen det ska bli kul o se hur det går men det får ta den tiden det tar tills man känner sig säker på hur bilen beter sig.

Ha en bra kväll det som återstår. Hörs imorgon.

Kram Kram

KRAM
2010-11-05
 09:42:00

God morgon Fredag <3

Det var en tuff natt på jobbet somnade vid 01.45 ca jösses vad jag känner mig seg idag huvudet dunkar och allt man kan tänka sig känner jag i min kropp just nu pga trötthet. Har så mycket som jag vill greja med men kroppen orkar inte. Ska snart sätta fart med och göra det jag hade tänkt för dagen i alla fall. Ska hjälpa Emma med en sak idag med så kanske blir att jag knatar bort dit om ett tag har inte pratat med henne ännu idag så inget är besätmt ännu.

Har tagit fram räkor ifrån frysen och tänkte att jag o älsklingen skulle avnjuta en räkpaj till kvällen och kanske ett glas vitt till det. Vet att vi får besök ikväll men jag vet inte om hon vill ha men det ordnar sig nog :D vissa dagar saknar jag familjen när man sitter här ensam och övergiven borde igentligen sova men snart kommer en hantverkare och ska greja i badrummet snart kommer dom att lägga på en gummi yta på golvet och då får man inte vara inne på toaletten på 3-4 timmar så vi får lösa det genom att vara borta ett par timmar men han skulle komma vid 11 tiden så det ordnar sig nog barnen är ju inte hemma innan kl 14 så det kanske hinner torka någorlunda i alla fall. Men nu börjar det hända saker där inne i alla fall jag bara längtar tills kaklet kommer på plats så det slipper kännas som ett tomt skal med bara en toa i hörnet som man får spola med en hink med vatten. :(

Tror minsann att katten har fått frispel hon springer här med en råtta och slänger den i luften hon är nog rastlös stackaren eftersom hon inte får gå ut pga bebisarna hon har i magen vill inte att hon ska få dom ute hua hemska tanke så hon får vara inne tills dom har kommit ut :D Har nog aldrig sett henne busa som hon gör nu :D

Ha en riktigt bra fredag <3

KRAM
2010-11-04
 19:20:32

Redan kväll vart tar dagarna vägen?!??

God kväll!

Jaha då var det redan kväll igen då. Det gick bra i Borås Emilia väntade troget på sin tur och väl där inne så låg hon ganska stilla o lät dom ta korten på henne sen åkte vi hem igen tog en liten fika på donken med glass o muffins. När vi var hemma så tog jag och Emilia en liten sväng på stan och kollade köpte en förlängning till min bh tycker den klämmer så hårt i sidorna så jag hoppas att det blir bättre nu. Sen knatade vi hem och satte igång och började städa nu är det någorlunda rent överallt utom sovrummet och det tänkte jag försöka ta imorgon medans barnen är på dagis. Om det är fint väder imorgon tänkte jag ta med mig familjen ut på en promenad och ett besök på bolaget inför lördagens maskerad :D

Ska bli kul att komma iväg lite och få göra lite annat och ha lite skoj :D Hoppas att man får till det med sminkningen och så med för jag ska vara djävuls kvinna hade jag tänkt kommer att lägga upp kort här på söndag om jag hinner ska jobba på söndag natt annars så gör jag det på måndag morgon när jag har kommit hem :D

Ha en jätte bra kväll ska umgås lite med familjen innan det är dags att gå iväg till jobbet och slita lite :D

Kramar
2010-11-04
 09:09:45

Torsdag morgon

God morgon!

Har varit vaken en stund men har inte orkat sätta mig vid bloggen tidigare. Idag så står en tripp till Borås sjukhus på schemat och besöka röntgen.

Sen har jag faktiskt inga direkta planer för dagen Johan ska kolla på en lägenhet kl 16 en femma på 115kvm nyrenoverad så det kan ju faktiskt vara något om den är fin :D Så vi får se vad som händer men jag orkar igentligen inte flytta men det ordnar sig det blir ju inte ännu i så fall. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att bege oss till dagis o hämta Emilia på dagis.

Ha en jätte bra dag så hörs vi senare :D


KRAM
2010-11-03
 20:02:20

Ensamt

Det är mycket ensamt nu tycker jag barnen sover o Johan har inte kommit hem ännu från trippen med sofforna. Hoppas att han dimper in snart för jag är skit hungrig har inte ätit ännu för tänkte vänta på honom så vi hinner göra något tillsammans innan det är dags att gå till jobbet.

Känns som vi aldrig ses nu för tiden är alltid något som ska fixas med eller så sover Johan bort hela kvällen för han har haft mycket på jobbet. Jaja det kommer väl tider då man sitter som plåster på varandra men tråkigt är det i alla fall att aldrig ses.

Ha en bra kväll/natt.

Kramar
2010-11-03
 18:36:10

Då var det kväll igen

God kväll!

Jösses vad en dag går fort jag tillbringade min hemma hos Emma och tjattrade lite och sen hjälpte jag henne o dammsuga och plocka undan lite saker det var riktigt fint där inne nu bara lite saker som ska upp på väggarna sen är hon klar :D Kommer bli jätte fint sen när allt är uppe.

Jag sitter just nu och väntar på att Johan ska komma hem igen från borås han är o kollar på en soffa med Emma. Sen ska vi äta lite när dom kommer tillbaka och sen ska jag gå iväg o jobba kl 21 ska bli skönt har saknat jobbet o min brukare som man kan skoja o skratta med :D

Ha en bra kväll/natt


KRAM
2010-11-03
 09:58:19

Onsdag morgon!

Regn regn åter regn.

Det bara öser ner o vi som ska gå ut :( Måste göra ett ärende på stan sen tänkte jag gå bort till Emma och våldgästa henne lite och se om hon behöver ha hjälp med något inför helgens party och packa upp saker ja det finns säkert att göra :D

I såna här lägen önskar man att man hade körkort och kunde ta sin bil och åka iväg o slippa bli så himla blöt.

Nej vi hörs senare nu ska jag göra mig i ordning för stan kanske inte läge att gå i shorts haha :D


Ha en bra dag.

KRAM
2010-11-02
 20:45:25

Känns ändå rätt ensamt

Hej igen!

Vad ensamt det blev alla sover utom jag katten ligger o snusar på en filt i soffan hon har sovit mest hela dagen stackarn hon orkar inte röra sig mycket knappt hon orkar hoppa upp i soffan pga den stora magen :( Men hoppas dom kommer ut snart så det slipper vara så jobbigt för henne men det är nog inte så länge kvar kanske någon vecka. Men hon har utegångsförbud för jag vägrar att hon ska få bebisarna ute det skulle vara hjärtskärande.

Jag vill ut och köra bil men det går ju inte den här dumma årstiden för när Johan kommer hem ifrån jobbet är det jätte mörkt redan speciellt när det ska regna som en galning hela tiden o blåsa. Men jag hoppas att jag kan köra lite i helgen det hade varit jätte kul känner mig så himla taggad att komma igång men man får stå här o stampa :(

Väntar på att klockan ska bli 21 så jag kan kolla på House är väldigt spännande o se hur det går har följt den serien sen den startade o tycker han är en konstig karaktär men ändå bra :D Funderar på om man skulle väcka Johan eller om han ska få sova vidare där han ligger :S Men han är nog en gladare o piggare person när han vaknar imorgon eller någon gång i natt för han var ingen glad prick innan han somnade precis.


Källa : Google

Nej nu blir det toa besök o sen ska jag sätta ner rumpan i soffan jämte katten o vara lite sällskap till henne :D

Kram KRAM
2010-11-02
 19:38:17

Tisdag kväll!

God kväll!

Jag har varit otroligt trötter hela dagen känner mig totalt död i kroppen. Längtar till jobbet med massor ska bli skönt att få jobba imorgon kväll det blev en lång ofrivillig ledighet men i mitt tillstånd hade jag inte klarat av att gå till jobbet. Idag har jag gjort trolldeg till barnen bakat en kaka och städat av i köket lite averkat två nya filmer med barnen som jag tittat på när jag var liten gamla godingar som Skönheten och Odjuret och Lejonkungen dom tyckte om dom filmerna och en annan blir barn på nytt :D Jag är barnsligt förtjust i tecknade disney filmer det kommer jag nog aldrig att växa ifrån. Vid 15 kom en kille ifrån Wegets golv och började greja i badrummet och vid 16 åkte han iväg igen får se om det kommer någon imorgon för han sa inget men dom ringer väl kan jag tänka mig maskinerna står kvar i badrummet och det är låååångt ifrån färdigt. Han sa att det skulle nog ta 1-3 veckor innan det var helt klart kändes ju jätte muntert :(

Idag får nog jag basa över kontrollen,Johan sten sover i soffan :( Emilia somnade redan 18.15 hon var riktigt trött började tjata vid 17.30 redan att hon ville nana inte bra att ställa om klockan för imorse vaknade båda barnen 6.15 igentligen är ju klockan 7 så vad ska man säga försökte få båda två att somna om men det gick inte..

Ska snart lägga Casper bara han får i sig sin smörgås. Imorgon vet jag inte ritkigt vad vi ska hitta på får fundera ut något kul om det inte regnar så kan man ju i alla fall gå ut. På torsdag ska vi åka till Borås och göra en ny röntgen på Emilia ska bli spännande att se vad den visar om det är bra nu eller om vätskan är kvar då kan det bli jobbigt om det är så :( Men vi får nog säkert inte svar på engång ändå så det är bara att åka dit o göra det sen åka hem igen.

Nej nu kallar tandborstning och nattning av Casper :D

Ha en bra kväll.

KRAM
2010-11-01
 21:21:51

Trötter

God kväll!

Känner mig helt slut,Upp kl 06 och palra på sig kläder o vara på dagis till 7,15 -16 efter det så ångade vi hem till Emma där Johan hjälpte henne med några hyllor o en lampa. Sen hem o äta och sen satte jag igång o stor städade köket så här sitter jag nu o njuter  av ett rent kök och sovande små troll som var så trötta så dom inte visste vad dom hette. Emilia hon bara skrek när hon skulle lägga sig hon ville inte hänga sitt halsband på kroken för det skulle hon sova i o ja det var ett himla väsen men hon somnade på två röda så hon var övertrött det hördes lång väg.

Idag så kom papprerna från transport styrelsen och Johan blev godkänd som handledare så nu gäller det bara att hitta ett bra tillfälle att börja köra på :D Jag är taggad till max kan jag säga hoppas det kommer att gå bra :D


Nu ska jag fortsätta kolla på csi ha de kanon bra :D

KRAM