2010-09-30
 12:23:07

Oj jösses

God middag!

TIden bara rusar iväg och jag har inte skrivit på länge hela 5 dagar :(

Men ska bara hoppa in lite snabbt och säga att jag lever och att jag har fått jobb som personlig assistent så jag kommer att jobba natt 1år framöver om allt blir som det är tänkt :D Ska nu hoppa i andra kläder och bege mig iväg på ett första personal möte och se alla ansikten och få mitt schema ska bli så kul. Ev börjar jag redan imorgon o jobba men jag vet inte säkert ännu.


Ha de jätte bra.

KRAM
2010-09-24
 12:52:47

Något bättre

God middag!

Idag mår jag något bättre dock lika svullen o fin men jag har fått värktabletter utskrivna så jag slipper ha så ont hela tiden o det gör ju att man känner sig piggare. Började med pencelinet idag med så hoppas att det dämpar lite av smärtan med i fall det är en pågånede infektion som gör ont.

Imorse så knatade jag iväg till apoteket och gick sedan hem till Emma o lånade hennes dusch hade inte lust att ställa mig nere i källaren och duscha själv när man är lite vinglig i huvudet så jag stannade där en bra stund och pratade lite strunt. Tog vägen om ica på vägen hem o köpte lite lätt tuggad mat som jag ska göra. Det blir taco gratäng idag hoppas det är lagom lätt tuggat för att jag ska klara av att äta det. Fick Två smörgåsar hemma hos emma och det gick bra o äta det gjorde inte lika ont idag att tugga visserligen så är jag öm och det stramar i stygnen men det var så gott med en smörgås i min mun :D Har inte ätit något direkt sedan i tisdags och först idag har jag kännt mig hungrig.

Nu ska jag vila huvudet en liten stund och sen ska jag gå o diska och laga maten.

Ha de bra,


Kram
2010-09-23
 22:28:02

Smärta!!!

God kväll el snarare god natt.

Jag har så ont just nu så jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv. har tagit panodil men det hjälper ju inte tog min sista starka tablett innan idag mitt på dagen då jag hade så ont. Hoppas att det känns bättre imorgon men jag ska ringa o se om dom inte kan skriva ut något starkare till mig för alvedon o sånt hjälper ju inte, det är inte så kul när man inte kan tänka klart pga att det gör så himla ont. Jag har ganska hög smärt gräns men detta är mera än vad jag klarar av.

Intervjun jag var på gick bra och det var inga konstigheter bara fick berätta om mig själv lite och vad jag hade jobbat med innan och så. Ska träffa brukaren på tisdag så han får bilda sig en uppfattning om mig och sen efter det så får vi se vad som händer hade varit kul om man fick detta för jag är så trött på att gå hemma o vara arbetslös.

Nej nu ska jag stänga mina ögon lite och hoppas att jag kan sova i natt men jag tvivlar med tanke på hur jag mår just nu. För tillfället skriver jag med stängda ögon och det går bra att skriva ändå när man är van att använda tangentbordet med båda händerna.

God natt mina nära o kära :D

Kra
2010-09-23
 12:36:17

Operation o arbestintervjuv

God middag!

Går dagen gick bra operationen blev som dom hade förvaäntat sig men jag trodde inte att jag skulle ha så himla ont när jag vaknade jag brukar ha hög smärt tröskel men jisses detta var outhärldigt så efter 3 omgångar med olika mediciner så gav dom mig tillslut morfin så jag somnade en stund och när jag vaknade hade jag inte jätte mycket ont men det fanns där helt klart. Jag var klar från operationen vid 12.30 då frågade jag var kl var och då hade jag precis vaknat upp sen skickade dom hem mig kl 17.00 för jag var inte kababel till att gå hem innan till råga på allt kunde jag inte kissa o har svårt för det nu med men dom fick tappa mig med en kateter och det är man ju inte van vid precis. Men jag hade nästan 700ml i blåsan så dom var tvugna att få bort det o inte kände jag mig seciellt kissnödig heller konstigt tycker jag men blir tydligen så lätt at morfin o allt annat jag fick.

När jag kom hem så sov jag bort mer eller mindre det som var kvar av dagen kanske var vaken 1timme totalt men jag var hetlt död.

Har sovit mycket idag med blev väckt av telefonen vid 10.30 då ringde dom från ett företag som jag ev ska börja jobba hos så nu ska jag dit kl 13 och göra en arbetsintervjuv han kommer få slag stackarn när han ser hur jag ser ut. Men jag sa ju det till honom i telefonen men man kan nog inte riktigt säga hur man ser ut o inte föreställa det sig heller. Hoppas att det går bra i alla fall o att jag kan få jobbet för nu var det ju dom som ringde själva o frågade om ja ville börja jobba hos dom så håll tummarna för mig.

Lägger in några kort på hur jag ser ut.


Taget hemma igår i soffan.


Taget idag


Från idag med visst ser jag vacker ut :S

Kram
2010-09-22
 07:12:25

God morgon! Jag har varit vaken i en evigh...

God morgon! Jag har varit vaken i en evighet känns det som vaknade vid halv sex kunde inte somna om så nu är man lite små trött. Ska snart gå ur sängen och göra frukost till casper. När johan kommer tillbaka så ska jag ner o duscha det stod på pappret att man skulle vara ny duschad. Hoppas att du/ni får en bra dag. Kram

2010-09-21
 07:38:23

Tisdag den 21 september

God morgon!

Idag känner jag mig si så där lagom tung i huvudet jag sover för hårt just nu på nätterna så det blir bara fel. Men jag känner mig rätt utvilad ändå så det är bara att bita ihop och stå ut med huvudvärken och hoppas att allergi tabletten gör verkan så man slipper ha det så här hela dagen.

Idag så står det köra(läs cyckla) barnen till dagis och sen kl 11 ska jag på möte på arbetsförmedlingen och skriva i ett formulär för kursen jag ska börja. Säger mera när jag vet om jag kommit in eller inte vilket jag hoppas på för det kan ändra mycket i livet.
Imorgon är det dags för operation o jag har en klump i magen måste jag säga o blir så där lagom rastlös när jag tänker på det.Jag avskyr att bli sövd men denna operationen kommer att vara värt det om jag slipper denna konstatna smärta jag går med varje dag.

Idag blåser det som tusan ute och jag blir helt paff när man kollar ut o många av löven ligger på marken redan.

Nej dags att ta upp lill pluttan som nanar gott i sin säng.

Ha en bra dag!
Kram
2010-09-20
 07:32:40

Politik

God morgon!

Vart man än läser och tittar så är det ända man ser o hör är pratet om gårdagen/nattens val verkar som om Aliansen fick mest röster men ingen egen majoritet så det ska bli kul att se hur det går nu fram över.Det är lite kassat att sverigedemokraterna har röstats in men det kan ju bli bra med så vi får väl vänta och se vad som händer.

Igår var jag på jobbet hela dagen känns det som. Började kl 07.30-13.30 sen var jag hemma en stund började sedan 16.30-21.00 så jag var ganska trött när jag kom hem var på ica en sväng och köpte balsam och smör det var slut. Idag så ska jag inte göra så mycket mera än att lämna barnen på dagis och tvätta hela dagen för att ha det gjort för efter onsdag så vet jag inte om jag orkar göra det man vet ju inte hur man mår osv.

Ha en bra dag så ska jag kila ner till tvättstugan o se om det är tomt.

KRAM
2010-09-18
 10:03:20

Ruskigt väder ute!

Hu vilket höst väder det är ute det bara öser ner regn från ovan.


Taget ifrån sovrums fönstret med mobilen. Man är glad att vara inne när det öser ner som det gör just nu. Men vi ska snart bege oss ut och hämta lite mediciner på apoteket och sen på en loppis någonstans. Sen kl 14 ska vi möta upp ett par vänner vid bowlingen och bowla ska bli kul o se hur det går med barnen blir första gången :D

Jag känner mig lite piggare idag men huvudvärken finns kvar till viss del i alla fall men den är inte lika intensiv som innan. Har fått sova hela natten vilket var skönt vaknade till vid 04 och tänkte skönt behöver inte gå upp så jag somnade om lika fort igen,Vaknade av att Johan fick sms vid 06 och sen gick han upp och åkte iväg för att köra Emma till jobbet så hon slapp gå i ösregnet fast jag sov vidare :D

Ha en bra dag nu ska jag leta fram regnkläderna ur garderoben.

KRAM
2010-09-17
 21:51:09

Benen kryper iväg??

Gud vilken jobbig känsla jag har i mina ben det känns som om dom går iväg av sig själv har svårt att sitta stilla med benen känns som om dom är rastlösa och rycker i dom, Så hade jag mycket när jag var gravid men det har kommit gradvis mera under ett par veckor undrar vad det är som gör att det blir så :S

Idag har det varit fullt upp hela dagen Jonathan var här till kl var ca 12.30 o vid 12 kom min syster och hälsade på som var på genom resa i sverige skickade med henne 4säckar med kläder samt en med skor och en skrinda som bara stod o skräpade var skönt att bli av med sakerna och veta att det kommer att komma till användning hos någon annan.

Sen vid 14 kom Emma och åt med oss för Jonathan hade åkt iväg till sin moster och vid 16 åkte vi till Johans syster och fikade kom hem därifrån när kl var ca 17 o då var Emma fortfarande kvar hemma hos oss så vi har spenderat kvällen ihop och diskuterat politik haha kul nöjde eller hur??

Nu kollar vi på hockey och jag ska snart krypa ner o lägga mig känner mig ganska trött efter att ha sovit dåligt i flera dygn så jag ber en bön att jag får sova gott i natt.

Ha en bra kväll.

KRAM
2010-09-17
 07:39:20

Barnvakt

God morgon! Eller ska man säga god natt :S

Ja dom senaste nätterna har varit hemska Casper kommer minst 4 gånger per natt och bara står där o stirrar på mig o säger mamma så himla jobbigt att behöva gå upp som man gör jag har varit uppe 6 gånger i natt varav en gång med Emilia men Johan fick ta resten för jag orkade inte gå upp en gång till kroppen lyssnade inte på mig.

Kl 7 kom Emma med Jonathan hon fick hoppa in och jobba idag och dagis var stängt så jag ska ha honom till kl 12. Sen kommer min syster hit på besök idag hon har varit i Göteborg på möte så det ska bli kul att träffa henne och äta lite smaskig tårta som jag har gjort dagen till ära :D

Hoppas att ni får en bra dag jag ska lägga huvudet i soffan en liten stund och vila mig så man känner sig lite mera som vanligt.

Kram!
2010-09-16
 07:45:54

Torsdag morgon

God morgon!

Tänk vad en vecka går fort nu är det redan torsdag. Emilia hade en toppen födelsedag hon var hel nöjd med sin dag och i present fick hon en spis av oss sin farmor och mormor samt av morfar.



Under montering men hon kunde inte vänta :D

Hon fick även en helt underbart nattlinne av sin moster med familj hon gillade den jätte mycket skulle tas på direkt tyckte Emilia

Här är ett kort på det söta nattlinne här är en trött Emilia som sitter och kollar på pippi i soffan för att varva ner lite innan läggdags.




Nu ska jag snart väcka min troll gumma som sover fortfarande och snart cykla till dagis.Vädret verkar lite lugnare idag ser inte ut att blåsa lika mycket som föregående dagar vilket är skönt.

Hoppas att ni får en riktigt bra dag.

Kram
2010-09-14
 07:36:27

Hipp Hipp Hurra <3

God morgon!

Idag fyller Emilia hela 3år tiden bara susar förbi en i en farlig fart. Snart ska vi bege oss iväg till barn motagningen för o lämna lite prover sen ska vi cykla vidare till dagis där det blir kalasande för Emilia och Casper ska iväg till ryttershov och sjunga för dom äldre och han är väldigt trött eftersom han valde att vakna vid 6 och har varit uppe två gånger  i natt redan innan det. Men han är lite förkyld så det beror väl säkert på det anatar jag.

När jag lämnat och haft mig så ska jag till ica och köpa laktosfri grädde och göra klart tårtan som ska avnjutas ikväll när Johan kommit hem ifrån jobbet.Jag hoppas innerligt att Emilias present hinner dyka upp idag men det ser lovande ut i alla fall.

Nej nu måste jag ta tag i allt så vi hinner iväg i tid.

Ha en bra dag.

Kram
2010-09-13
 09:54:38

Måndag morgon!

God morgon!

Har varit o lämnat barnen på dagis lite tidigare idag eftersom det var fotografering som stod på schemat för dagen. Emilia var inte riktigt pigg men hon hoppade in så glatt på dagis så hon ville vara där det syntes bara en annas samvete som gnager i mig att hon borde varit hemma men hon blir ju inte piggare för det heller kan man tycka.Jag ska hämta henne kl 13 för att bege oss till Borås så det blir 1 timme kortare än vanligt ändå. Dom ringer väl om hon blir värre.

Snart ska jag sätta mig på cykeln och trampan bort till arbetsförmedligen och fylla i lite papper som ska göras varje månad och jag hade inga kvar här hemma så måste ner dit o göra det. Men måste ändå få det på skrivet så då gör jag två flugor i en smäll :D

Ha en bra dag.

Kram
2010-09-12
 14:20:12

Slö söndag

Hej på er!

Ja denna dagen känns seeeg i massor,natten bestod av mycket lite sömn eftersom Emilia har vaknat jätte ofta och hostat o haft sig så det blev inte jätte mycket sova för man var tvungen o gå upp flera gånger eftersom hon ropade efter mig. Johan han sten sov han somnade på soffan och när han avancerade till sängen det vet jag inte men han låg i alla fall där vid 4 när jag var upp till Emilia.

Idag så är Johan inte heller hemma känns så tråkigt men han kommer nog hem snart hoppas jag i alla fall för jag behöver få vila min skalle lite men det är väl lättare sagt än gjort antar jag. Jag håller i alla fall på och fortstätter att rensa i garderoberna och har gjort klart i barnens rum nu är det bara lite utav våra saker kvar som ska in och alla handukar som inte kan ligga i skåpet för handfatat i badrummet läcker vatten så det som ligger i skåpet blir blött. Det ska verkligen bli skönt sedan när allt är klart så man slipper ha det så halvdant i badrummet och imorgon så hoppas jag att dom kommer och river upp golvet så det blir gjort någon gång annars så får vi aldrig klart det till jul.

Denna veckan som kommer blir det ett läkarbesök imorgon för Emilia hos sin hjärt doktor och vi skulle varit iväg på onsdag men hon har ju en pågående infektion så hon får inte göra det testet då så det är bara o ändra tiden igen hon kunde inte gå på den första eftersom hon var sjuk då med känns som om man kan få hålla på i evighet eftersom hon är sjuk var o varannan vecka.  På tisdag fyller även min flicka hela 3år tänk vad tiden går och för varje födelsedag så minns man hur det var för 3 år sedan när hon föddes och vad vi gick igenom under den tiden det blir som en resa tillbaka i tiden.

Jag längtar som en galning till den 25e då vi ska åka till Göteborg och vara helt själva bara ja o Johan för att fira våran bröloppsdag lite i förväg och för att jag ska få vila upp mig efter min operation som jag ska göra den 22a september hoppas bara man inte har allt för ont så man blir liggandes där men det gör inget det heller för är skönt att bara vara på hotellet med o mysa.Hoppas det går snabbt dit :D

Nej tvätten kallar på mig så det blir klart någon gång men jag har ingen ork alls känns det som :S men det måste bli klart.

Ha det bra.
Kram
2010-09-11
 13:02:23

Napp

Avskyr detta tjatet om den eviga nappen varenda dag o tårar som sprutar och dörrar som slås och saker som kastas i golvet bara för att hon inte får som hon vill. Ställer sig och vrålar nu napp eller jo napp eller ja ha nappen NU. Det är väl bara att härda ut anatar jag :S men det är inte kul kan jag lova och när man mår som jag känner att jag gör då orkar man inte ta en strid men det är väl bara att bita ihop antar jag. Att man är mycket själv det märks på mitt psyke just nu detta eviga tjatande om det ena och det andra tar knäcken på mig vet inte vart jag ska ta vägen för att få lite lugn o ro i två sekunde sätter jag mig här så börjar dom o göra bus och springer runt och gapar och har sig går jag in på toa så står det någon innan för och fråga mamma vad gör du eller kan du hjälpa mig med det, Varför just när man är inne på toalettan kan man undra. Där vill man ju kunna vara ifred ibland men det är inte lönt att stänga dörren längre för den öppnas ändå o låser man så har man någon som står och bankar o sliter i dörren i stället o då är det mycket lugnare att låta dörren vara olåst.

Nej något jag vill ha är ett jobb så man slipper gå hemma och uggla hela tiden och se samma lägenhet hela tiden det hade varit guld värt att få komma hemmifrån ett par timmar om dagen och få lite perspektiv ifrån det man har och sen bara kunna mysa med familjen i lugn o ro sedan.  Men jobbena växer ju inte på träd vill jag lova..

Kram!
2010-09-11
 09:09:35

Tvätt Lördag!!

God morgon!

Idag kommer min dag att bestå av att tvätta tvätta åter tvätta. Har samlat på mig ett jätte berg av kläder i tvättkorgen så man får skämmas finns ju inget rent just nu men har redan tvättat 4 maskiner och har slängt in i tumlaren samt hängt upp kläder i torkrummet så jag hoppas på att få tvättat det mesta idag. Jag ska bara iväg en sväng för att köpa blöjor samt göra ett besök på ett tuppeware party om Emilia verkar pigg nog för att göra det men hon är bara snorig/slemmig idag så jag hoppas vi kan gå iväg lite i alla fall skulle behöva komma bort ifrån lägenheten lite sitter ju bara hemma och ugglar nu för tiden känns det som.

Johan är inte hemma idag han "leker" sjukvårdare på cross banan och ska vara där hela dagen samt imorgon så ja man är inte mycket ihop längre känns det som men det är väl skönt med på ett sätt men det är tungt för barnen är inne i en jobbig period i alla fall Casper det är som om han hade myror i baken han kan inte sitta stilla för fem öre blir galen på honom då han springer runt och gapar och har sig,sånt kan jag bli galen på :S Emilia hon är ju i sitt essa vissa dagar men det har blivit lugnrare sen vi/hon har börjat använda tecken lite mera stadigt och hon förstår vad man säger till henne.

Nej nu ska jag ställa mig i köket och diska innan det är dags för att gå ner till tvätt stugan igen.

Ha en bra lördag.

KRAM
2010-09-10
 21:24:21

Väntade förgäves

God kväll!

Ja att man väntade förgäves kan man verkligen säga det dök inte upp någon idag o rev upp golvet som det var lovat :S Ja ja dom kommer väl på måndag kan man hoppas i alla fall. Dom skulle ju komma med rörmokaren idag han hade väl fullt upp kan jag tänka mig.

Annars idag har jag städat och lagat lite mat samt haft svärmor på besök sen har det inte hänt mycket alls.

Nu sitter vi och kollar på pirets of the carabian (stavning)

Ha en bra kväll.


KRAM
2010-09-10
 11:09:08

Väntar och väntar

God dag!

Här sitter man som ett ufo och bara väntar o väntar på att dom ska komma och fixa badrummet någon gång men tror ni det kommer någon? Nej precis ingen har kommit ännu så jag hoppas att det blir idag han sa ju det i alla fall.

Natten har varit en jobbig sådan somnade på tok för sent och sen kom Emilia knallandes till oss när kl var runt 2 tror jag och hon hade en hemsk hosta lät nästan som krupp vet inte om det var falsk eller riktig men det låter inte bra i alla fall. Sen så har hon legat och vridit sig hos mig på min sida av sängen hela natten och hon kan verkligen konsten att bre ut sig :S men vid 6.30 vaknade jag och kunde inte somna om riktigt eftersom jag hade typ 1cm kvar att ligga på,Somnade om till kl var ca 7.15 sen var det bara till att gå upp och se glad ut.

Emilia hon vaknade vid 9 av att Casper väckte henne och hon har legat i soffan sedan dess och kollat på tv så något vidare liv i henne det är det inte kan jag lova.

Nej nu ska jag gå o ta tag i disk berget som har vuxit sedan igår och det blir ju inte gjort av sig själv precis :(

Hoppas att ni får en bra dag.

KRAM
2010-09-09
 09:46:52

Hemma igen!

Jaha då var man hemma igen och sitter framför datorn och ugglar när man har så mycket annat som borde göras men idag finns inte orken till det riktigt vet inte varför. Har haft en känsla hela veckan som om det känns att man är på väg att bli sjuk det känns som en förkylning är på ingång det kliar i halsen och har sig samt att ögonen rinner, men det kan ju även vara pollen ute nu när alla löv börjar att ramla av osv det ger sig nog. Måste få tag i min astma medicin bara så ordnar det sig nog med den saken med.

Nej nu får ta ta och rycka upp mig fast de är svårt idag,hehe. Allt känns så meningslöst när man bara går hemma och har inget o se fram emot man söker jobb på jobb men inget nappar det på vill bara ha en praktikplats eller något så man har nått o göra så man i alla fall har något att se fram emot varje dag. Nu när man har jobbat hela sommaren så har man lixom kommit in i hur det känns och sen helt plötsligt har man ingenting mera o göra utan går i sin stilla lunk och så blir inget gjort av det man borde bara sånt som är kul att göra.






Ha en bra dag nu ska jag försöka greja lite.
Kram
2010-09-09
 08:14:03

Tio ton grus i huvudet...

God morgon! Känns som jag har en skopa sten i huvudet jösses vad det var segt att gå upp idag :S Skönt att imorgon behöver man inte stressa iväg på morgonen till dagis i alla fall. Då ska jag och mina bus hitta på något riktigt roligt vet dock inte riktigt vad ännu det får ge sig imorgon vad vi gör kanske väntar vi på Johan tills han kommit hem o gör något hela familjen. Idag kommer dom o river badrummet :D Kanske inget o vara glad över men det kommer i alla all att vara en bit på väg i att det blir klart, Det som kommer bli mest surt är att gå ner i källaren och duscha frågan är om man kommer att göra det eller om man besöker bekanta eller duschar i badhuset i stället får se vilket det blir.

Idag väntar jag med spänning om min handläggare ifrån arbetsförmedlingen ska höra av sig om en praktik plats jag sökt på en mataffär här i stan som kan leda till arbete jag hoppas verkligen att jag får den för det hade varit kanon eller som han på tvn sa kanonis :D Johan åker till Göteborg idag med sin syster o sambo för att få fotvård så jag och barnen får roa oss själva som vanligt känns det som Johan är inte mycket hemma nu för tiden känns det som han jobbar längre eller så är det något annat som ska göras. Men det blir väl bra det med till slut. Fast jag vet att han har två saker till på agendan idag när han kommit hem ifrån Göteborg så han kommer nog inte att vara hemma ikväll heller. Sen i helgen ska han vara borta både lördag och söndag känner mig nästan som ensam stående ju.haha. Men det går bra det med barnen sköter sig bra och om jag har tur så kanske vi blir barnlediga på lördag. Skulle varit skönt att bara få vara en kväll/morgon och bara inte tänka på sina troll ibland känns dumt med att tänka så men ibland behöver man lite egen tid för sig själv.

Nej nu ska jag dra på barnen ytterkläder snart och ska bege oss emot dagis.

Kram
2010-09-08
 21:25:57

Dagarna flyger förbi

God kväll!

Dagarna bara susar förbi och jag har ingen motivation att skriva riktigt. Använder facebook för mycket känns det som och där skriver man det mesta och man vet att man har många som läser bloggen som jag har på min facebook.

Får se hur jag gör med bloggen framöver jag kanske hittar motivationen snart igen. Känns som man är inne i en sån period bara det är jag ju ibland och det får man ju ha med. Men med två busar som kärver mycket tid och hämta och lämna på dagis sen har man inte så mycket ork kvar.

Nu ska jag fortsätta att kolla på skåne fruar det var ett rätt kul program.hehe.

Ha de bra

Kram
2010-09-04
 12:27:49

Sitter i bilen och svettas har solen mitt ...

Sitter i bilen och svettas har solen mitt på mina svarta byxor. Men man ska inte klaga :-) johan är och köper hamburgare till lunch fick kuponger på det igår så bara tacka o ta emot :-) jag ha gjort klart pajen och brödet hunnit med o varit på loppis :-) känner mig kreativ som tusan, jag har bara lite små plock kvar hemma sen kan man bara sitta ner o vänta. Medans jag satt här i bilen så kom johan med en jätte god flaska till mig :-) ha det bra så ska jag försöka uppdatera senare. Kram

2010-09-04
 08:13:08

Kall lördags morgon

God morgon!

Idag var det verkligen kallt ute när jag steg utanför för att kolla efter katten som valt att vara ute hela natten men jag hittade henne inte mätaren visade 2,2 grader hade varit exakt 0,0 grader som kallast i natt så hösten/vintern är nog snart på sitt intågande rejält känns det som undrar om man ska rota fram finger vantar för Emilia hon är väldigt kall om sina händer när man är ute så jag får leta lite i källaren igen tror jag.

Idag ska jag baka två pajer jag kom på att jag glömde ta fram kycklingen igår men jag tror jag gör två räkpajer i stället får se hur jag gör. Sen ska jag ta in bordet utifrån och torka av det så det hinner att torka ordentligt är ju så himla fuktigt ute nu för tiden. Sen ska vi ev på loppis i hössna inget riktigt bestämt ännu.

Hoppas att ni alla får en bra dag i solen för här är himlen blå så långt ögat kan nå :D

KRAM
2010-09-03
 19:52:37

Intensiv dag!

God kväll!

Gud så kass jag är å att skriva just nu men det händer hur mycket som helst om dagarna nu och när man ska hämta o lämna på dagis så tar det en hel del med och man springer på möten hit och dit och så ska man städa försöka hålla reda här hemma.

Idag har jag i alla fall bakat bröd i två omgångar har den sista på jäsning nu så ska snart byta till långpannan och så ska det jäsa en timme till. Kan ju tillägga att nästan allt bröd av det jag gjorde imorse har ätits upp för det var tydligen så gott. Får se om jag  hinner baka den ena pajen i dag eller om jag gör det imorgon får se hur trött jag är när jag är klar med brödet. Imorgon ska vi ha kräftskiva och det ska bli kul hoppas bara att det blir som man tänkt sig och att man har det man behöver när kl visar 19 :D

Nej nu ska jag se till att få Casper i säng så får vi se om jag gör något mera i köket.

Ha en riktigt bra helg/kväll.


KRAM