2012-10-29
 23:07:30

Andlig närvaro

Det är vid vissa tillfällen och vissa perioder som jag känner en närvaro av något över naturligt och ikväll har det varit en sådan kväll

kände en kall pust i nacken och en skugga bredvid ljusen är övertygad om att det är mormor som hälsar på ibland.
2012-10-29
 18:29:32

Höstlov

God kväll i stugan

Hödtlovet har börjat och idag har barnen varit väldigt rastlösa. varit kallt och ruggigt med så inte.mycket ute väder precis fast barnen har varit ute och lekt i nästan 2timmar så dom har i alla fall fått sin dos med friskluft.

Jag har små städat lite inte gått så snabbt har nämligen väldigt ont i min höft så nu blir det vila som gäller har inte vågat mig på någo. ute prommenad ännu idag men ska ta sista svängen med hunden och se hur det går.

Upptäckte för en stund sedan att blogg.se har gjort en app i mobilen känns ju bra då jag saknat det länge.

Idag blev det stek till lunch och fläskpannkaka till kvällsmat. Barnen uppskattade båda rätterna :) Nej dags att börja göra barn klara för natten ska bli skönt med lite lugn vid tvn när dom somnat.

Ha en bra kväll.

Kramar
2012-10-26
 21:42:13

Mycket på gång samtidigt :S

God kväll på er!
 
 
Ja det händer verkligen mycket nu för tiden man hinner knappt andas i mellan känns det som men jag hoppas veckan som kommer blir lugn och harmonisk är en del förberedelser inför min resa med jobbet och sen är Johan sjukskriven pga sin hand så han är rätt handikappad just nu och kan knappt hålla i något utan att det ramlar i golvet. 
 
Har sen jag skrivit sist varit på dop av sötaste Robin och hälsat på släkt umgåts så mycket man kunde på kort tid blir intenstivt men det var det värt för att få träffa alla. Hoppas att vi snart ses igen det blir alldeles för långt i mellan gångerna.
 
Idag har vi varit och hämtat ut Emilias nya glasögon och det blev jätte fint på henne hon fick ett helt annat utseende lite mera vuxet kan man säga men jag tror att de kommer att bli bra. Sen åkte vi och lämnade gumman hos sin kontaktfamilj där hon ska vara tills på söndag och mysa lite. Gick rätt bra och lämna henne lite gnissel var det men inte så jätte farligt faktiskt. Hoppas att det kommer att gå bättre o bättre.
 
Nu är jag på jobbet och slö kollar för tillfället lite på tv jag har kommit ifrån tv helt o hållet orkar inte följa något längre ofta hemma så står tvn på men jag vet inte vad det är på kanalen. Så det senaste så har jag börjat sätta på radion i stället för jag vill bara höra lite ljud för det är för tyst runt omkring.
 
Imorgon ska vi åka till Sportmässa på Elmia ska bli intressant o se hur det är troligen kanske inte jätte mycket att ha men en rolig utflyckt. Casper ser i alla fall fram emot det mycket o det är huvudsaken :D
 
Var en kort uppdatering ifrån mig vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu men kände att jag ändå ville uppdatera lite.
2012-10-12
 22:52:00

Ups and downs

Livet består av många ups and downs och jag fulkommligt älskar mitt liv just nu får man göra det? Ja det tycker jag faktiskt att jag får och är ego i den tanken, för jag anser att vi har haft så mycket motgångar dom senaste 5åren med allt möjligt och man har mått psykiskt dåligt över allt som har hänt och nu känner jag att alla bitar börjar falla på plats i livet.
 

Har mycket kul framör mig och nästa år kan nog bli ett riktigt bra år om det blir som man tänker men det får man ta då. Jag vill bara lyfta fram att jag älskar dig min älskling och är så glad att jag fann dig (eller om det var du som fann mig) för 12år sedan även om det tog ett tag innan vi blev ett par så är du min absolut största kärlek och min absolut bästa vän jag någonsin kommer att ha. Jag älskar dig.



Du o Jag den 1a Oktober 2005 
2012-10-12
 19:12:00

Fredag

God kväll i stugorna.

Idag har det varit en mycket lugn dag Emilia har haft feber hela dagen och hon har mest dragit mig i benen hela dagen så det har blivit mycket film tittande vi bakade en liten kaka för att ha något att sysselsätta oss med.

När Johan och Casper kom hem så tog vi oss en promenad i det otroligt fina höstvädret synd bara att det är lite väl kyligt. Men det är ändå rätt uppfriskande då :D Vid 16 tiden så åkte vi och lämnade Casper som ska sova hos en kompis tills imorgon han var jätte nöjd för det och sen kan han behöva lite annan uppmärksamhet när Emilia är sjuk och man inte kan göra så mycket annat. När vi lämnat honom så åkte vi vidare till svärmor och tog en fika och kollade en stund på tvn och testade hennes gåband men det var inte alls samma som på gymmet.

Nu ska jag strax trava iväg till jobbet jag vågar inte cykla idag för dom senaste nätterna har det varit -3 grader så jag vill inte riskera att cykla omkull det känns lite onödigt att skada sig. Imorgon när jag slutat så tänkte jag ta mig ett gym pass känner mig grymt taggad och ska bli skönt att löpa av sig lite lagrad energi :D
 

Jag önskar er alla en toppen kväll. Det ska jag i alla fall ha :D

KRAMAR
2012-10-11
 21:13:17

Full rulle som vanligt.

Hej på er!

Ja som vanligt så går dagarna bara utan att man hinner fatta vart dom tar vägen riktigt. Men det är väl så med livet dagarna bara försvinner i ett nafs och helt plötsligt så har dagarna blivit månader och år. Är ganska otroligt egentligen.

Den senaste veckan har bestått av massor av jobb och träning sova och greja ute i trädgården med att få upp alla dessa äpplen som ramlar ner hela tiden. Tagit många promenader när vädret varit fint och igår var vi uppe vid elljusspåren och tog mellis i solen med barnen de tyckte dom var jätte kul. Dom passade även på att leka lite i dammen som var där dom kastade små sten och gjorde barkbåtar de är så livet ska vara att man kan vara ute och njuta av den fina natur vi har.

Idag har det varit strålande sol och inte ett moln på himlen i princip. Lämnade barnen på dagis/skolan och sen blev jag hämtad av snälla grannen så styrde vi kosan mot gymmet och körde ett mycket bra pass. Är så glad att det går lättare och lättare att springa fast de är jobbigt de vill jag lova men jag märker skillnad från varje gång man gör det. Löp programmet som jag kör efter fungerar faktiskt riktigt bra och tro de eller ej så kommer man nog att klara att komma ifrom på dom 12 veckorna som det är på. Efter gymmet så var de möte på jobbet och sen tog jag mig en lååång promenad ut till Johan på hans jobb och hämtade sedan barnen och kosan styrde hemmåt för att sedan vandra vidare till lekparken och njuta ännu mera av den underbara solen som lyste.

Vid 16 började vi röra oss hemåt och på vägen hem stod jag o barnen och studerade en ekorre som tappert samlade ekollon till vintern den var så söt när den sprang upp o ner och hämtade små ekollon. Barnen var helt förstenade av den lilla korren som sprang där och samlade mat. När vi kom hem så satte jag barnen i badet för dom var så himla smutsiga efter all lek ute i lekparken. Undertiden slängde jag ihop en ungspankaka som barnen åt upp i ett nafs :D

Nu sitter jag i soffan och slö tittar på tvn och tar igen mig efter en mycket aktiv men givande dag. Blir att ladda batterierna för en jobb helg och en mycket full späckad nästa vecka med något inbokat varje dag.

Ha de toppen!

Kram på er.
2012-10-03
 10:09:05

För mycket som hänt så inte hunnit blogga.

Hej på er!
 
Ja här rullar dagarna på i ett känns det som. Har jobbat massor känns det som i alla fall och sen har det varit mycket stök och bök på hemma fronten med att göra i ordning hemma för en ny säng osv. Så ni får ha lite överseende med att de blir långt i mellan gångerna ibland.
 
Idag är det en lugn dag har inte riktigt någon energi då jag sovit så kasst pga oro för min älskade moder som är väldigt dålig just nu och vistas på sjukhus.Kan lixom inte fokusera på något. Sår och väger om jag ska sätta mig på ett tåg och hälsa på men jag vet inte om jag gör så mycket nytta om jag åker så det är svårt känner mig så kluven. Om någon kunde ge mig ett bra svar så vore det väldigt bra ska avakta vad som sägs idag i alla fall så får vi se vad som händer om jag ev åker en sväng i helgen och kollar läget i alla fall.
 
I måndags hade jag och Johan bröllopsdag och jag hade 2års dag som anställd på jobbet känns så underbart att livets alla delar är där dom ska. Mycket negativt har hänt den 1a oktober men jag vill inte låta det påverka mig för mycket men vid den här tiden på året brukar det vara många tankar om vad som kunde ha hänt och många känslor som bubblar inom en.
 
Det är nämnligen så att den 1a oktober 2007 så låg min älskade Emilia på Neonatal avdelningen med svår hjärtsvikt och kämpade verkligen för sitt liv samma dag så satt jag och Emilia i en ambulans i ilfart till Drottning Silvias Barn och Ungdomssjukhus i göteborg ca 7dagar senare så opereras hennes hjärta och det är det värsta en förälder kan behöva gå och vänta på hur det ska bli om hon kommer att överleva operationen eller om hon kommer att klara det och hur livet blir efter det och ännu värre att hon inte skulle ha överlevt operationen
Våran snutta första gången på DSBUS
Här är efter operationen på IVA
Min älskade gumma nu 2012
 
Ryser i hela kroppen när jag tänker på vad som kunde ha hänt men jag är ändå tacksam för att det finns så bra kirurgi i Sverige som kunde laga våran älskade Emilias hjärta som idag ser förvånandsvärt bra ut förhoppningsvis så klarar hon sig utan någon mera operation och om inte så löser man det då på bästa sätt men jag får rysningar varje gång jag ser DSBUS vi var ju där för ca 3år sedan och gjorde en ballongsprängning på hennes hjärt klaff och det var inte kull känslomässigt kan jag lova.
 
Nej nu ska jag sluta babbla och gå och vika lite tvätt.
Ha en bra dag.
KRAMAR