2009-09-30
 13:08:24

God middag!

Hejsan!

Denna morgonen den bara försvann för Casper han vaknade 08.40 idag :O har nog aldrig hänt innan var upp till Emilia när klockan var 07 o gav henne mat sen somnade hon om igen o jag låg bara o väntade på att Casper skulle komma för det gör han alltid runt sju tiden men ingen kom o jag somnade om sen vaknade jag igen när klockan var 08.30 o till min förvåning sov båda barnen o jag kunde vakna i lugn o ro. var verkligen välbehövligt med en sovmorgon måste jag säga :D fast Casper var hos mig i natt o klagade över att de var mörkt.

När jag väl vaknade så märkte jag att en förkylning har smugit sig på under natten har kännt av det länge men nu verkar det som om det har brytit ut ordentligt näsan rinner o har lite ont i halsen låter lite raspig med tror jag i alla fall känns det som om det låter så haha. Idag har vi inte gjort så mycket var bara ut på en promenad gick till bankomaten för o kolla kontot o det var ingen rolig syn :S men det ordnar sig nog. Var tänkt att vi skulle få gäster på lördag lunch men jag avbokade det för jag känner att jag orkar inte just nu sen så är Emilia väldigt hostig med s jag antar att det är pågång hos henne med. Så på lördag blir det fyndmarknaden ska ställa mig i kön redan vid 09 bara för att få en bra plats så det vill till att man klär på sig ordentligt. Hoppas att jag kan fynda vinterkläder till Casper o även lite smått till Emilia.

Ha en bra dag nu ska jag kolla på lilla prinsessan med Casper tror att Emilia har somnat nu hon är tyst i alla fall.

Kram
2009-09-29
 20:45:38

Känner mig tom :S

Gud så tråkigt jag har känner mig bara helt tom inom mig har lixom ingen ork att göra något heller känns som det har varit mycket med barnen idag sen att Johan somnade vid 17.30 o sover ännu gör ju inte saken bättre. Emilia vägrade ta sin medicin spottade bara ut den o blev förbannad hon sover just nu i alla fall men i natt har hon varit vaken hörde henne ligga o prata men jag var aldrig in till henne så efter ett tag så somnade hon om. Dom sa på dagis att hon hade varit väldigt trött idag hon hade nästan somnat vid lunchen o hon sov middag på dagis idag med.

När vi hade kommit till förrådet så gick vi ner på ica o köpte potatismos var lat idag så orkade inte göra eget o hade inte tid heller för den delen.Sen tog vi oss till arbetsförmedlingen och skulle anmäla att jag valt choch(stavning?) och senast nästa fredag så skulle vi ha kommit igång med arbetet som dom ska göra. Ska dit på fredag fick ändra tiden för det krockade med en massa från deras sida o även min hon ringde igår när jag var påväg till dagis så det var ju bra att de blev en annan dag eftersom dagis har stängt på torsdag. Så imorgon är det en rätt lugn dag ska på tema start på dagis o sen ska emilia till bvc o vägas vet inte vilken tid det var men om det krockar med tema starten så blir det nog bvc i stället för vill gärna veta vad min klump väger.haha.

Emilia har blivit så duktig på pottan säger till när hon vill gå på den o faktiskt gör något med hon har skött magen på den idag två gånger imorse o sen när vi kom hem ifrån dagis så sa hon ksss kss som vanligt o satte sig o ja blev helt förvånad över att hon faktiskt gjorde något på potten så nu ska jag börja lite mera med den så att hon vänjer sig o kommer på att man kan kissa på den med de har händ men oftast så reser hon på sig o kissar på golvet i stället. men inte lätt o vara så liten o få ihop allt.  Nej nu måste jag försöka sparka liv i gubben eller så att han åtminstonde får gå upp o lägga sig i sängen för han ligger med arbetskläder glasögon o keps. Tänkte ta ett kort på honom när han sov innan men kände att de var elakt så jag väljer att skriva om det i stället.

Ha en bra kväll.

Kram Kram
2009-09-29
 13:13:28

Tandläkaren + städning!

God middag!

Morgonen började stessigt lämna barnen hos tandläkaren där gick det bra ska få en akut remiss till tandregleringen i Borås för att få bort tandställningen äntligen är ju mitt eget fel att de blivit som det blivit o sen att ekonomin är i botten då prioriterar man inte tandläkaren precis. Sen när jag var klar där blev ja hämtat och satte igång o började städa o diska undan en massa glas osv var där i två timmar sen kom jag hem och har fixat lite lucnh och sen hamnade jag här

Nu ska jag snart hämta barnen på dagis sen blir det mat o sen gympa för Casper o sen så ska Johan iväg o göra något vid 18 så ja o barnen blir själva antar jag ett par timmar men kan vara skönt de med :D

Kram o hej hörs senare.

Kärlek på hög nivå =)
2009-09-28
 20:43:28

Trött åter trött

God kväll!

Har varit en intensiv dag mötet vid 10 gick bra o hoppas att det går snabbt så man får ett besked i alla fall. Sen åkte vi tillbaka till Johans jobb för jag skulle hämta min cykel som stod där inne. Var verkligen strunt väder här idag har blåst som attan höll på att blåsa av vägen ett tag när jag skulle hämta barnen fattar inte vart kraften kom ifrån var som i en kastvind o jag hamnade på andra sidan fältet i cykelbanan.

När jag hade hämtat barnen på dagis bar de av till tandläaren med Emilia det gick bra tandläkaren var nöjd i alla fall o hon fick en tandborste o sen så var de hem o laga mat Casper var tjurig idag han var verkligen inte på bra humör efter vi kom ifrån tandläkaren. Nu ska jag ta o kolla lite tv o sen ska jag gå o sova skapligt för ska lämna barnen lite tidigare på dagis imorgon för jag ska till tandläkaren sen ska jag upp o hjälpa till o städa byggdamm i ett par timmar så jag kommer att vara sysselsatt tills jag ska hämta barnen kanske till o med blir Johan som får hämta dom imorgon beror på hur långt jag kommer i mitt städande.

Hörs imorgon kväll.

Kram o hej!
2009-09-27
 20:12:12

Vilken helg fullt ös!

God kväll!

Bloggandet har blivit minimalt denna helgen för har varit fullt upp hela tiden :S men är kul med när man har o göra men helgen bara försvann. Igår var det kalas för hela pengen kl 11.00 åkte vi hemifrån ca och kl 13 var vi på kalaset i Kungsbacka och det var så himla roligt ville inte åka hem men Casper väntade här hemme sovandes i sin säng och det fanns inte plats för oss att sova kvar heller men det får vi ta en annan gång. Det bjöds på goda pajer i alla olika valörer och en massa gott o dricka samt jätte goda tårtor till efterätt. Emilia hade gott mod hela tiden fast hon vägrade sova middag o somnade när kl var 20 när vi satt i bilen på vägen hem. Tack ännu en gång för att vi fick komma det var verkligen kanon trevligt och kul att få se huset som var jätte fint. Hoppas vi ses snart igen.

Idag så har vi varit hemma o pysslat med de ena o det andra. Gick upp vid 8 tiden o satte fart med att göra frukost idag blev det varm oboy till frukost o rostade smörgåsar var jätte gott  o de var inte igår om man säger så :D sen begav vi oss ner till källaren med en massa återvinnings varor och sen gick vi o handlade lite mjölk osv sånt som går åt sen begav vi oss vidare till lidl för att inhandla billiga blöjor sen hem och slänga i sig lite fika o sen så bar de av till motorbanan här i stan för att kolla på motorcross var små killar som körde o stora killar me dsom körde var första gången jag var där o någonsin som jag har kollat på cross. Vi var där till kl var 15 sen så åkte vi hem o började med maten blev kallops o ris till middag det var så himla gott måste jag säga var sååå länge sedan jag gjorde det o det blev kanon :D sen så härjade barnen med Johan på golvet en bra stund sen gick vi till Emma o hämtade madrasen so hon hade lånat och var där en stund o tjattrade lite strunt o sen var de hem o lägga barnen.

Jag fattar inte hur jag ska orka med denna veckan för har en massa som ska göras o måste göras :S imorgon ska vi på möte kl 10 o sen så ska Emilia till tandläkaren kl 15 på tisdag ska jag till tandläkaren Casper har sin gympa. På onsdag ska Emilia vägas kommer inte ihåg vilken tid det var just nu men tror det var runt 10 eller så var det senare. På torsdag ska jag på möte med jobbcochen och kom på imorse att dagis är stängt på torsdag så jag måste försöka lösa barnomsrong på något annat sätt eller så får jag avboka helt enkelt tråkigt men de är så det får bli, på fredag har vi inte så mycket vad jag vet just nu på lördag kommer ett par kompisar ifrån Husqvarna med sina barn som är lika gammla som våra och ska leka o vi vuxna ska prata =).sen så har jag har en massa o göra hos de gamla paret vi hjälper dom ska göra en massa ändringar nu och jag fattar inte hur tiden ska gå ihop :S Ja de ordnar sig nog önskar man kunde klona sig på något sätt de är så himla jobbigt att inte räcka till o tänk då om man skulle jobba heltid ovanpå detta hur skulle man få tiden att räcka till då hur gör ni andra som jobbar o har läkarbesök och annat??

Nu ska jag sätta mig o mysa med hjärtat framför tvn för känner att jag behöver slappa nu ikväll för att orka med denna intensiva vecka känner att det blir blokad i hjärnan men det ordnar säkert upp sig på något sätt.

Kram o hej
2009-09-26
 08:40:24

Fullspeckad dag igen :S

God morgon!

Emilia har sovit hela natten o hon sover faktiskt fortfarande så jag måste snart gå o väcka henne känns så konstigt att INTE behöva gå upp till henne på natten o igår kväll så vaknade hon inte en ända gång o de känns märkligt måste jag säga :S igår så städade jag o sen så åkte Casper till sin faster o lekte med syslingen som är i stan. Så jag och Emilia passade på att ha lite egentid och sen kom Johan hem ifrån jobbet och då åkte vi o handlade lite mat hittade billig mat på willys som hade 50% på det är ju inget fel på det bara att de är kort datum. Sen när vi kom hem igen så ställde jag mig i garderoben o började riva efter vad jag skulle ha på mig till 30års festen idag men jag hittade väl tillslut vad jag skulle ha men konstaterade att jag var tvungen att ha svarta bh band till den som jag hade på mig så jag letade igenom mina lådor men hittade jag något nej :S så jag begav mig ut på stan medans Johan stod i duschen och då mötte jag Casper o farmor som var på väg hem så dom gjorde följe med mig på stan och så köpte jag presenten som dom ska få. Jag avslöjar inte vad för om dom läser så är de ju inget kul om dom vet :D

Idag ska vi åka på festen som sagt och Casper han ska följa med farmor och sysslingen till badhuset medans vi är borta tror han kommer ha jätte skoj =) Så nu ska jag sätta fart med att göra mig i ordning måste fixa håret o de tar alltid långtid för jag vet aldrig hur jag vill ha det :S kl 10 kommer Johan hem ifrån jobbet och vi beräknar att komma iväg här ifrån kl 11 så jag hoppas att planeringen inte spricker för vill ju inte komma så himla sent till dom tar ju ett tag att åka till kungsbacka. Troligen kommer jag inte att uppdatera mera idag beror på hur sent vi kommer hem så ni alla får ha en bra dag. Nu vaknade mitt lilla troll precis lagom till jag skulle väcka henne bra tajmat =)

Kram o hej!
2009-09-25
 07:55:26

En dag med en massa måsten!

Morning!

Idag har vi en massa måsten att ta tag i måste bland annat städa o diska köket ser hemskt ut och golvena är smutsiga till max så ska dammsuga och skura av dom. Om barnen vill vara med på det Johan han jobbar som vanligt känns det som men ja de är så det kommer att vara ett tag farmöver bara att se de positivt att de blir pengar av det men kommer nog att bli tufft, han ska ju jobba hela helgen i princip så det är bara till att bita ihop det kommer väl bättre tider med.

Natten har varit lugn just i natt men Casper har legat inne hos sig o hostat som en tok konstigt att inte medicinerna hjälper blir de inte bättre under dagen så får jag ringa o prata med dom o se om jag ska öka på någon dos av de ena o det andra. Han har ju en del att välja på om man säger så. Nej nu ska jag gå upp till Emilia för hon ligger där o ppratar. Så ska jag plocka fram frukost med Casper går o säger att han är hungrig så bara att duka fram. Undrar vad man ska äta till kvällsmat dock :S Efter frukost bestyer är avklarade så blir det till att sätta fart med städningen så vi kan gå ut o köpa presenten tills imorgon ska ju på 30års fest samt inflytningsfest ska bli trevligt :D var längesedan vi träffades nu o det kommer bli mycket folk antar jag måste bara hitta något bra att ta på sig får leta efter de ikväll riva ut hela garderoben eller dyligt :D



Kram o ha en bra dag.
2009-09-24
 20:30:19

SNÖ :O

Hörde precis på nyheterna att de kunde snöa på vissa ställen i natt. Va sommaren har ju inte ens varit slut känns det som nu är det definitivt. Men det har man ju märkt på vädret utanför att de stormar o grejar som tusan och det regnar o solen skiner så det är ju inte så tidigt kanske.

Snart är det julafon med säkert är ju exakt 3 månader idag till julafton :S hjälp säger jag bara o vi ska hinna flytta o packa o ja allt på 3 månader. Jag ska hitta praktik o ev få ett jobb och hinna söka till skolan o se om man kommer in denna gången ja de är SÅ mycket att göra från att ha ingenting att göra i princip på dagarna så vet man inte hur ma nska få det att gå ihop riktigt. Hoppas att de lugnar ner sig snart för nu är de mycket verkligen :S

Kan inte annat än att känna att jag faktiskt känner mig lite ensam ikväll Johan visste inte när han skulle komma hem o ja här sitter jag med mysiga ljus o bara väntar. Har träffat honom 1 timme på hela dagen o jag saknar honom massor. Men jag vet ju att det är bra att ha de så här med o jag vet att de kommer att fortsätta eftersom Johan ska börja jobba lite på helgerna är ganska mycket på jobbet just nu o då gäller de ju att passa på. Nu ska jag återgå till idol o sen så tror jag att de är lyxfällan på trean som jag ska kika på i min ensamhet :D

Kram kram
2009-09-24
 19:41:15

En bra dag men intensiv

God kväll!

Imorse så bar det av till dagis för att göra min föräldraplikt lämnade av Casper på sin avdelning o gick vidare med Emilia till hennes avdelning där jag skulle jobba. Det gick bra där men alla barnen testade mig och lyssnade inte alls när jag sa till osv. Sen kl 13 så begav jag o barnen oss till Johan på jobbet för att bara säga hej han har varit ensam hela dagen så tänkte han behövde lite sällskap men Emilia gick loss på inredningen när vi var där så vi bestämde oss för att åka hemåt. Emilia somnade i cykelkärran på vägen hem så la henne i vagnen o hon sov vidare sen mötte jag upp Emma o Jonathan och följde med dom hem för första gången var himla kul att se hur hon bodde och sitta o tjöta lite strunt :D Emilia valde att gå loss på inredningen där med stackars Emma säger jag bara Emilia lyckades riva ner hela hennes köksgardin :S fattar inte hur hon gjorde men jag fick den i huvudet o Emilia bara skrattade busunge :S

Sen bjöd hon på middag korvstroganof o ris var jätte gott o tack för maten ännu en gång =) Vi var hemma här när klockan var nästan 18.30 då blev det rengöring i ducsh o bad sen kolla lite bompa o sen i säng. Casper han har ju sin hemska hosta han fick medicin o sen flytande bricanyl för att dämpa den men det har ju bara blivit värre fast han hostar ingeting på dagarna nästan jo när han är ansträngd som när han lekte med Jonathan idag då hostade han en massa men sen lugnade det ner sig det med. Hatar detta med hans astma förkylningarna blir ju så långvariga när han har det. Just nu så sitter jag o kollar på fyran o väntar på att min kära man ska komma hem han är o lagar bilen så jag hoppas att de går bra o att de inte blir jätte dyrt :S

Nu ska jag titta lite på tv men ha de jätte bra.
Kram!
2009-09-23
 21:32:55

Dvala!??!??

God kväll!

Dagarna känns det som jag är i en dvala eller en kokong vill inget annat än att stänga in mig o inte träffa någon men jag gör det inte men det är så jag känner i mig själv just nu. Det är så mycket runt omkring mig så kroppen o allt säger bara STOP det är bara för mycket just nu och barnen har svår separations ångest båda två Casper han hostar som tusan har lite svårt att bedöma om han ska till dagis eller inte imorgon men jag ska jobba på dagis imorgon o göra min föräldraplikt på Emilias avdelning så det känns hemskt att någon av dom ska gå o bli sjuk bara för att man har lovat men får se hur han är imorgon.

Idag har jag varit på möte på arbetsförmedlingen och pratat o pratat med dom ska ringa en jobbcoach imorgon eller på fredag så får vi se om dom kan hjälpa mig att hitta en praktikplats till mig och hjälpa mig att skriva ansökningar osv för de är jag jätte dålig på att formulera mig osv. Tycker ändå att min handledare är rätt bra hon är lätt att prata med osv. Efter jag hade varit där så gick jag hem till barnen o farmor. Sen har vi inte gjort mycket lagat mat.
Nu har jag tagit den sista tvätten o ska vika den o sen så är det snart dags att gå o lägga sig så man kommer upp imorgon ska vara på dagis kl 07.30 till 12.30 så jag hoppas de kommer att gå bra. Nu väntar lite tv o tvätt så vi hörs imorgon. Nedan kommer en bildkavalkad



Godis är gott

Emilia har blivit så rund


Glad busunge på tåget hem

Syskona bus hemma hos min syster

Kram Kram
2009-09-22
 21:06:16

Hemma i Ulricehamn igen

God kväll!

Gud så trötter jag är har varit en väldigt intesvin dag på många sätt. Vaknade imorse o tänkte att klockan var inte så mycket för det var så himla mörkt i sovrummet slog upp mina blåa ögon för att kolla på klockan o upptäckte till min förvåning att klockan var 07.30 fick en farlig fart upp ur sängen. Casper var redan vaken o kollade på tv och Emilia fick jag väcka.

Hämtade Emilia på dagis vid 12.30 för att bege oss till doktorn om hennes sömn problem tror läkaren ställde minst tusen frågor o jag svarade så bra som möjligt men han blev inte så mycket klokare så han sa att de han brukar göra med barn som har sömn problem är att ge lugnande medel till natten i 2 veckor för att hitta sömn rytmen och hon har redan vaknat engång så de ska bli kul att se hur det fungerar. Sen när vi begav oss hem för att invänta Casper som var med farmor så lagade jag mat och idag blev det pannkaka och sen stress stress iväg till bamse gympan o

Johan o Emilia åkte iväg till en tant o hämtade kvistar o dyligt sen så åkte han o hjälpte Emma o köra iväg skräp till tippen i samma vända och sen hämtade han oss vid gympan och nu är det verkligen höst o jag måste imorgon rota fram lite varmare kläder för hua vad jag frös hade ingen tjock tröja under min jacka så jag frös Casper hade bara en tunn tröja under sin vårjacka så ja det är dags att ta fram en fleccee åtminstonde. Casper har varit grinig o jätte ledsen i perioder han har det nog svårt med sig själv just nu o sen hostar han massor. Nu har jag tittat på tvn en stund och ska återgå till det o kolla på hells kithen om jag orkar.

Kram o hej!
2009-09-20
 14:20:07

En lugn dag hos mamma!

God middag!

Ja idag har det varit lugnt Casper vaknade före kl sex hade hoppats på att han skulle sova längre men ja som sagt det spelar ingen roll när man lägger honom på kvällen han vaknar med tuppen i alla fall o han är tröttidag kan jag lova. Idag har vi inte gjort så mycket var meningen att vi skulle gå ner till skeppet och leka men vi har inte kommit så långt. Hillevi kom till oss vid 11 tiden och sen gick barnen ut o lekte och mamma o jag har suttit på balkongen i stekheta värmen det är kanon väder.




Nu väntar jag mer eller mindre på min syster ska höra av sig för vi ska åka till öb o köpa saken till Casper som jag lovade honom så får vi se vad vi hittar till honom får bli en billig grej den andra var inte dyr heller men den försvann som sagt på bussen :( sen ska vi äta lite middag här och sen vet jag inte vad som händer barnen ska lägga sig i tid idag så dom kommer in i rätt sovrytm för Casper behöver sova igen lite av de han missade igår. Sen kommer jag inte att vara ute mera på nätet ikväll för min syster ska låna mobila bredbandet eftersom dom inte har något nät nu eftersom dom precis har flyttat.

Ha de så bra så hörs vi när vi har kommit hem imorgon.

Kram
2009-09-19
 23:20:21

Trött,men en bra dag

God kväll!


Känner mig helt slut så ska bara uppdatera o säga att allt är bra här o att jag är så trött. Natten var hyfsat lugn sen åt vi frukost o begav oss emot stan och sen så handlade vi lite saker som vi skulla ha med oss till min syster som vi skulle grilla hos och köpte även lite saker på en billig affär köpte leksaker till barnen Emilia fick en ko och Casper fick ett värktygssett och det glömde han givetvis på bussen hem så han blev vansinig så lovade att han skulle få något nytt imorgon om vi går ner och leker vid skeppet om de är bra väder mamma ringde bussen men dom gick inte att nå på helgerna så hon fick ett direkt nummer till dom som har hand om det så hon ska ringa på måndag o höra om dom har hittat det. annars så är det borta helt enkelt :( men inget o göra åt hoppas bara att han har lärt sig en läxa att inte lägga ifrån sig saker sådär för han är väldigt slarvig ibland o jag kan inte hålla koll på allt.

Sen väl hemma hos mamma igen så åt vi en lättare lunch och sen så fick Emilia sova en sväng och sen kom syster o hämtade oss vid 16 tiden och fick se deras hus för första gången o de var jätte fint o låg väldigt bra till med trädgård osv. Sen efter en stund kom min syster o hennes sambo o barn så vi pratade lite o sen så satte vi igång med mat förberedelser och sen så var det dax att äta den goda maten. Vi var hemma här hos mamma när klockan var 21.30 så barnen var trötta dom somnade utan protester och jag hoppas att dom kommer att sova gott i natt med för det vill jag göra :D

Nu ska jag ta o krypa ner i sängen o hoppas på att kunna sova är inte lätt med mina astma besvär o jag hör nu att Casper hostar som attan där inne.

Ha en bra natt.
Kram o hej
2009-09-18
 20:06:42

Strängnäs =)

God kväll!

Morgonen började med lite panik då vi försov oss rejält så blev full fart på engång jag fick slita upp barnen ur sägen och satte Casper vid frukostbordet och han fick äta i alla fall Emilia hon ville inget ha så hon fick välling i bilen i stället och sen så hann jag inte äta något så jag köpte mig en macka på prestbyron i Falköping.Sen kl 9 så satt vi på tåget och var framme hos mamma så gick vi för att äta lunch och mamma hade inte hunnit laga någon mat så vi tog oss till pizzerian och satte oss på uteserveringen för att vänta på våran mat och när den kom så mumsade vi i oss blev lövbit med pommes o sås :D Mamma satt o tittade ut på parkeringen o helt plötsligt så ropade hon kolla en råtta o där var den en söt liten grej som sprang omkring på parkeringen barnen var helt i extas och Casper han bara skrattade har nog aldrig i hela mitt liv sett en råtta mitt på dagen på en parkering rätt så centralt.

Sen gick vi hem till mamma och efter en stund så kom Hillevi efter skolan och var här till för en timme sedan barnen hade jätte kul Emilia hon ville leka med henne hela tiden o stod o slet o rev i henne.sötnos :D vid kl 15 packade vi oss iväg för att gå ner på stan mamma behövde handla och vi ville komma ut lite i det fina vädret. Fyndade regnkläder till barnen för 50kr för byxa o jacka så dom fick varsitt Caspers de var stort som ett hus så han kommer definitvit att kunna få på sig det över overallen i vinter ska prova Emilias imorgon för att se så det passar eller om hon behöver ha en annan storlek. Nu har barnen somnat och jag har väldigt ont i huvudet och ska ta o titta på tvn på idol o vad de nu är på tvn idag har faktiskt inte koll på vad de är.haha :D

Ha en bra fredag kväll.
Kram
2009-09-17
 19:40:11

Trotsig dotter o en trött mor :(

God kväll!

Gud vad Emilia var på hugget efter dagis hjälp säger jag bara är bara så typiskt att hon ska bli sån när hon inte sover men det förstår man ju att hon blir för hon blir ju så trött så hon bara skriker åt allt o man vet inte vad de är som är fel o kl är för lite för att kunna gå o lägga sig hon började bli kanon trött när kl var efter 17 o då är de ju alldeles för tidigt :S så de var bara att stå ut helt enkelt. Men idag var i alla fall första gången som Casper sa ifrån till Emilia om han kunde gjort de lite mera försiktigt så hade de ju varit bra men hon tog hans pinne/käpp o hon hade den i munnen o han bara gick fram o drog ut den ur munnen på henne o sa den är MIN. Har aldrig sett Emilia så snopen hon fick en så ledsen min så det fanns inte men hon skrek inte utan stod bara o såg så himla ledsen ut precis som på kort när bebisarna har dom där riktiga sur munnen jag bara skrattade åt Emilia för hon såg för rolig ut. Kan ju i alla fall hoppas att hon har lärt sig att Casper säger ifrån med o inte är så himla elak emot honom för de kan hon verkligen vara samtidigt som dom leker bra med ibland så bråkar dom en massa med :S men vad är de dom brukar säga syskon kärlek!?!?

Johan han har varit borta sedan kl 18 då han åkte på föräldramöte som håller på till kl 20 stod de på lappen vi skulle ha åkt båda två men våran barnvakt var sjuk så då fick Johan gå själv. När vi kom hem ifrån dagis så ringde mobilen o de var Emma i luren som frågade om dom fick komma upp o det gjorde dom och hon hade med sig super goda bullar tack så mycket de var himla gott tungor tror jag dom hette minnet de är inte de bästa men dom var goa o Emilia mumsade i sig en hel sådan fast de goaste de ville hon inte ha det slängde hon ner på golvet. Haha. Så tack igen Emma för dom goa bullarna :D

Nu ska jag kolla lite på tv tänkte jag o sen ska jag gå o köpa lite dricka o sånt när Johan kommer hem som vi ska ha på tåget imorgon för imorgon kl 9.11 ifrån falköping går tåget så vi åker härifrån när kl är 8 imorgon bitti så det vill till att ha allt klart innan man åker. Ska bli kul att komma iväg och träffa släkten o fira mamma som fyller år på lördag och få lite miljöombyte samtidigt ska bli kul :D Inte för att jag inte gillar denna stan men man behöver komma ifrån den ibland speciellt nu när det börjar bli rusk o kallt för de har det verkligen varit dom senaste dagarna och som ett brev på posten kom idag en värdecheck ifrån lindex med 30% på barnkläder så jag ska köpa ny jacka o overall till Casper vet dock inte om det blir allt denna månaden så vi får se vilket vi prioriterar.

Ha en bra kväll så kommer jag att skriva imorgon när jag kommer hem till mamma.

Kram o hej!
2009-09-17
 11:38:17

Vikt!

God middag!

Imorse så vägde jag mig o vågen visade -3 kg o hur det gått till det vet jag inte men jag klagar inte :D Sen i oktober 2008 så har jag gått ner 23 kg sen Emilia föddes så har jag gått ner 40 kg o jag är ganska nöjd med det faktiskt om jag ska vara ärlig :D men det konstiga är att jag har inte ansträngt mig speciellt mycket för att gå ner men sen jag började cykla mina 3 mil i veckan så har kilona bara rasat av farten känns det som. Jag bävar för den dagen jag inte kan cykla mera till dagis o vi måste börja gå det är ju motion de med men så mycket jobbigare o tar mycket mera tid så på vintern får man ju inte samma motion så jag funderar på om jag skulle föröska ordna ett träningskort för jag behöver träna musklerna med i kroppen

Men vart o hur man ska komma igång o träna de är frågan det :S jag funderar på ishallen om man skulle simma 2 dagar i  veckan om man orkar eller i alla fall 1 gång i veckan men ett simkort på 10 gånger kostar 350kr o det kanske man kan lägga på ett träningskort på 6månader någon annan stans om man betalat via autogiro. Ja mycket tankar men jag vill i alla fall inte bara sitta i vinter o få dåligt samvete över att man inte rör på sig tilräckligt.

Kram o hej!
2009-09-17
 07:56:01

Sovit stenhårt

God morgon!


Jag har verkligen sovit stenhårt hade så himla svårt att vakna till liv var upp till Emilia i sömnen kändes det som hon var helt tokig hon var jätte arg men kan ju vara för att hon inte hade någon napp för hon somnade som sagt utan den igår den hittade jag slängd i en låda full av plastfiskar så den hade hon slängt iväg långt o de var inte lätt att hitta den heller eftersom det var så himla mörkt ville inte greja i onödan så vart reservnappen är det vet jag inte så får leta efter den idag.

Igår kväll så kände jag mig helt kass i både näsa o andningen men idag är snuvan som borta o jag har bara ont i bröstet jag hoppas att detta ger med sig snart för de är inte kul. Jag har lixom ingen direkt matlust heller för de är bara jobbigt att äta. Ska bli kul att se hur det går att cykla till dagis nu såg att de var bara 3 grader ute o 1 grad där uppe så de är inte direkt varmt ute om man säger så dimman ligger över sjön. Så de kommer vara en härlig rå luft ute.Blir till att klä barnen ordentligt så dom inte fryser.Känns hemskt att veta att snart är det vinter o kallt o ta fram en massa jobbiga kläder som man måste klä barnen med. Casper han är ju duktig på att klä på sig själv men Emilia får man jaga i hela lägenheten om man ska få tag på henne. Nu vaknade hon så jag ska gå upp o greja med henne så vi kommer iväg till dagis sen ska jag bara ta de lugnt när jag kommit hem.


Känns mysigt att ha de så här mycket snö men ändå inte på något vis.

Ha en bra dag!

Kram
2009-09-16
 20:17:13

Mycket hände på kort tid =)

Hej

Min telefon fick frispel idag tror jag först så ringer dom o säger att våra papper har kommit in o vi ska dit den 28e kl 10 o prata. Dom som vet vad det handlar om vet o dom som vill veta får fråga vill inte skriva det i bloggen då jag fått lite påhopp om det. Sen ringde telefonen igen o då var det en karl i andra änden som frågade om vi hade en lägenhet att kolla på blev helt ställd o sa att ja de har vi o han frågade om han kunde komma o kolla så sagt o gjort så kom han kl 18.30 o han var väl intresserad vad det lät som men det var en tjej han kollade åt som bodde i Frankrike just nu men som pendlade till göteborg eller ja jag fattade inte riktigt vad han menade nu när jag tänker efter tror att hon bara var där just nu men jobbade i Göteborg eller så var hon där via jobbet o skulle komma hem i november igen. Han gick runt o tog en massa kort på lägenheten var inte så himla kul men ja det är ju lättare att se.

Sen så la vi barnen när han åkte o Emilia somnade för en liten stund sedan för hon låg bara o babblade o babblade så hon borde sova bra i natt tycker jag o jag tror att hon har somnat utan napp måste gå upp o inspektera det när jag har skrivit klart =) i så fall så är det nog läge att börja ta bort den om hon kan somna ändå kanske tar lite tid men ja de är det värt i så fall.

Nu ska jag kolla lite på tv o sen ska jag lägga mig i skaplig tid då ja är så himla trött som vanligt :(

Kram o god natt!
2009-09-16
 13:49:51

Hejsan!

Hej på er!


Här har det inte varit så mycket aktivitet på morgonen natten var himla jobbig så vi tog det lugnt på morgonen med att packa ner lite av det sista sakerna som vi ska ha med oss på resan känner mig dock lite hängig men mest jobbigt med astman men det kommer att bli bra bara man har kommit iväg och fått allt packat o klart =) efter vi hade grejat med väskor o sånt så gick vi ut och gick i ett blåsigt Ulricehamn idag jösses vad det blåste kallt när vi kom till lekparken i ekhagen det var nästan så man flög bort.  Jag tror att jag måste införskaffa ett par tunna vantar till Emilia för hon var precis iskall o röd om händerna nu när vi var ute o de är ju inte bra hur ska det bli när vintern kommer kan man undra :S så jag få kolla efter ett par vantar till henne när vi fått lite mera pengar.

Sen tog vi vägen förbi lidl och skulle köpa tablettaskar som vi skulle ha med på tåget men det fanns inte någon alls att köpa tyckte jag var dåligt så får ta mig till willys eller ica imorgon o köpa det. Imorgon är det även föräldramöte på dagis var tänkt att vi båda två skulle gå men svärmor har blivit sjuk så det blir nog att Johan får gå själv för vill inte att barnen ska dra på sig något nu när vi ska bort. Nu har Emilia somnat tog typ bara 1timme innan hon somnade för hon är så envis men hon behöver ju sova med samtidigt så ja det är en svår avägning det där men hon får bara sova en liten stund nu Casper sitter o kollar på barnkanalen o vilar lite samtidigt. Han sa när vi var ute att han längtade efter vintern så han kunde åka pulka tänk vad dom kommer ihåg jag svarade honom att snart är det vinter nej de är om 3 månader sa pappa igår. haha dom är för söta :D

Nej nu ska jag lägga mig på soffan lite o vila luftrören känner att de gör ont just nu så jag får passa på o vila lite medans de är lugnt i huset.

Kram o hej!
2009-09-15
 21:15:54

Blogg torka!??!

God kväll!


Ja just nu känns det som om jag har drabbats av total blogg torka kan nog vara mycket för att jag känner mig helt kass i kroppen den svarar inte som jag vill jag mår inte alls bra o jag vet inte varför jag mår som jag gör. Har jätte problem med min astma ont i luftrören o när jag cyklar så är det skt jobbigt det gör mig så trött eftersom jag inte kan andas ordetnligt mina medicner jag har dom hjälper inte o jag förstår inte varför eftersom dom alltid har gjort det innan när jag har tagit dom regelbundet :S

Idag har jag inte gjort så mycket har varit o hämtat o lämnat på dagis sen så var det middags dags Casper hade ju sin gympa idag och det blev stressigt men det gick bra han blev lite ledsen eftersom föräldrarna inte fick vara med denna gången men det kommer han att vänja sig vid o de är ju bra för honom att träna på sånt med. Sen åkte vi o köpte en tidning o sen var det hem o natta barn som gällde lite bolibompa o sen så var det dags för dom att sova Casper var trött han somnade nästan i soffan när bolibompa var eftersom vi måste lägga honom lite senare än vad Emilia gör så blir det att han är vaken lite längre i stället o det gör att han blir trött men de är nog en vanesak men det är skönt att de funkar så bra att ha dom i samma rum nu Casper han har inte vaknat när Emilia stökar på natten utan snarkar gott när man är inne o grejar med Emilia.

Nu ska jag lägga mig i soffan o invänta hells kitchen


Kram o god natt så hörs vi säkert imorgon
2009-09-15
 07:26:53

Bloggfri dag igår

God morgon!


Jag igår blev det inget bloggande kände att jag varken orkade eller hade tid våran lilla prinsessa fyllde 2 år igår :D tänk vad tiden går vi hade en bra dag efter att dom kommit hem ifrån dagis Emilia hade fått en båt av dagis jätte söt liten båt o en pippi grej som det stod Emilia 2år på den var jätte söt.Vilket resulterade i att Casper blev hysterisk o grät hela vägen hem ifrån dagis bara för att han inte fick en sån med. Jobbigt att vara liten när någon fyller år o så får man inget paket :( men jag hade köpt ett ritblock till honom bara för att han hade nog blivit hysterisk hemma med om han inte hade fått något alls. Visst man behöver ju inte göra det men man känner ju att man vill göra det. Av oss fick Emilia en docka


När vi kom hem ifrån dagis så fick Emilia sova en stund för hon var så trött så hon bara skrek åt allt så det var bara o lägga henne för att sova så hon skulle orka med kvällen. Kl 15 kom farmor o hälsade på o kom med lite paket men då sov Emilia så hon blev grattad när hon vaknade i stället men vi väntade med paketen tills kl 17 då faster Eliza o kusin pontus kom o då blev det tårta och paketöppning fast Emilia var inte så intresserad av paketen faktiskt men det hon gillade mest var dockan och sin porslins serie med koppar o tallrikar det började hon leka med på engång.Sen fick hon en jätte fin overall o en flecce jacka av farmor o Eliza sen så fick hon en liten peng och en tavla samt en väggdeckal man kan sätta på väggen var jätte söta figurer men det får vänta tills vi har flyttat ingen ide att packa upp sånt nu. Här kommer lite bilder som avslutning

Emilias tårta                                    Emilia


Emilias presenter                           Emilias presenter igen + henne själv

Tårta är gott =)                             Hennes nya overall stor men bra =)

Casper väntar på fika                     Casper igen =)
2009-09-13
 12:19:10

Gud vad skräp man har

Hej!


Nu har jag satt igång med att städa o tvätta har mest varit där uppe o grejat i ordning med det sista som ska iväg till vitryssland resulterade i att vi har två kartonger med saker o 4 stora säckar med saker i så ska bli skönt att få iväg allt det faktiskt fattar inte varför man sparar på allt onödigt!??

Ska nu snart sätta fart med att riva i skåpet i köket o se vad man ska spara o inte göra för man har ju som sagt en massa saker i onödan blir galen på allt faktiskt. Är skönt med att man kan greja medans barnen underhåller sig själva lite dom har lekt bra där uppe medans jag har grejat Casper o Emilia har lekt med massa djur osv i hans rum. Emilia har vaknat på hel fel sida idag annars hon grinar för ingenting idag så hon är inte jätte rolig o sen när hon inte får som hon vill så blir hon ännu argare hon har en vilja av stål de är ett som är säkert.

Nu ska jag ta min busa hon har fått för sig att hon ska ha något i köket

Ha en bra dag

Kram
2009-09-13
 07:58:35

Nu var jag ensam hela dagen!

God morgon!

Johan han åkte för en stund sedan till cross banan och kommer att komma hem någon gång i eftermiddag det är grått ute som tusan har även regnat i natt så jag hoppas att det blir uppehåll för jag hade tänkt att vi skulle grilla en sista gång o inviga våran nya uteplats eftersom barnen är sjuka i alla fall Casper han ser väldigt mosigt ut han har hostat en hel del i natt men han har i alla fall sovit bra det är ett gott tecken får se om det blir något dagis för honom imorgon beror på hur han är eftersom lilla Emilia fyller 2 år imorgon så hade det varit kul om dom kunde vara på dagis båda två eftersom det ska bjudas på glass o sånt :D

Idag ska jag fortästta att städa ur saker som vi inte ska ha och sen har jag bokat tvätt tid igen för Emilia busade rejält igår när jag skulle lägga henne för att sova middag så vill hon som vanligt inte sova och jag lät henne ligga där en stund o prata o sen så blev hon tyst o då tänkte jag ju givetvis att hon hade somnat men efter en liten stund så hörs ett ilvrål ifrån henne då har ungen slängt av sig blöjan som ligger några meter ifrån sängen på golvet o hon har kissat ner hela sängen :( jag kunde inte låta bli att skratta åt henne men hon såg helt uppriven ut så blev ingen sömn för henne igår eftersom jag var tvungen att riva ur allt. Sen hittade jag även saker i klädkammaren igår som behöver tvättas o sen så kan det vara skönt att ha det färdig tvättat o sånt innan vi åker till mamma på fredag ska bli kul att åka dit.

Ha en bra dag så hörs vi senare.

Kram
2009-09-12
 19:52:22

Röjar dag i dess rätta mening

God kväll!


Denna dagen det bara for iväg. Imorse vaknade jag kl 07 av mig själv o ingen av dom andra familjemedlemmarna var vakna så jag fick ligga o vakna av mig själv i sängen var ganska skönt men Emilia var vaken lite i natt men det är hon ju jämt så känns som vardagsmat nu för tiden. Men Emilia började knorra straxt efter sju gick in o gav henne nappen o då sa Casper hej mamma då låg han vaken i sin säng o kollade rakt upp i taket konstigt att han inte gick upp. Men han har legat o hostat hela natten från o till o Emilia har hostat en massa med. Efter vi hade ätit frukost o alla ducshat o gjort sig klara så gick vi ut på stan det var något som kallades grabblördag i dag med massa utställningar av bilar o en uppvisning av en bil som stod o brännde däck var himla kul att kolla på. Casper var jätte intresserad fast han har feber o är häning idag :( Gick inte att bädda in ett klipp ifrån youtube men kolla gärna här det är ifrån dagens bil uppvisning =)

Sen åkte vi ut till volvo som hade något jubileum denna helgen och fick fika och lite ballonger till barnen kollade även på lite nya volvo bilar dom är snygga men dyra för plånboken just nu. Sen släppte Johan av oss hemma och åkte sen vidare för att greja med en trädgård som vanligt.hehe. När vi stod nere i trapphuset och var på väg in så kom svärmor och frågade om hon fick komma in en sväng o vila sin onda höft. Sen har hon varit här mer eller mindre hela dagen och hjälpt mig att röja i klädkammaren o sorterat saker som ska gå till en insamling till vitryssland på onsdag och så har vi slängt en massa tyger osv som vi inte ska spara på för sen när vi ska flytta så är det ingen ide att släpa på allt en gång till när det har legat i klädkammaren i snart 2 år då bedömmer jag inte det som om att man behöver dom precis. Så har nu fått en massa skräp på köpet där uppe som Johan får ta o köra till soptippen den helgen som jag är borta så har han något att göra menar jag :D

För det är faktiskt himla skönt att börja riva i sakerna medans de är gott om tid o man kan rensa osv sa även det att ska försöka få tag i lite lådor så man kan börja att packa ner saker ifrån bokhyllan o sånt som man inte använder dagligen kan man oxå hiva iväg i lådor o saker som man inte vill ha kvar kommer att ryka. Så om någon är intresserade av att ha lite koppar så säg till för jag ska göra av mig med ett par st för har alldels för många koppar blir ju galen när man kollar i skåpena på hur mycket skräp man har igentligen :S Hade tänkt ha lite kalas för Emilia imorgon men eftersom Casper är sjuk så får det vänta till en annan gång vill inte att någon ska bli smittad o sen så orkar inte Casper med att busa med kompisar eftersom Emilia inte har några direkta egna kompisar så blir det ju Caspers kompisar som man bjuder o dom är ju lite äldre så det blir Casper som leker med dom i stället så imorgon blir en lugn hemma dag medans Johan är iväg på cross mer eller mindre hela dagen så ska jag o barnen greja med saker här hemma fortsätta i röjar temat tror jag medans man har ångan uppe =)

Ha en bra kväll det ska jag ha med min älskling vid tvn.
Kram o hej
2009-09-11
 22:16:21

Jag har ont :(

God kväll!

Denna dagen den försvann snabbt ringde en massa samtal imorse innan jag o barnen gick till familjecentralen när vi var på väg dit så kom Johan hem samtidigt hade inte gått bra på jobbet en grej hade gått sönder så han var tvungen att gå hem tidigare så vi gick ner tillsammans skulle väga Emilia kl 10 o det gick bra hon väger nu 12.1 kg så sagta men säkert går hon upp hon var nu 84,5 cm lång hon växer för fullt känns det som :D Barnen lekte på bra där inne och jag passade även på att prata med min psykolog som var där nere idag så nu är papprerna skrivna och dom är inlämnade så nu tar det mellan 1 vecka till 4 månader innan dom hör av sig beror på hur mycket dom har o göra så ska bli spännande o se.

När vi var färdiga på familjcentralen gick vi hem resten av familjen väntade utanför medans jag sprang upp o slängde i en maskin med tvätt eftersom jag hade tvätt tid kl 12 o när det var klart så åkte vi till netto o handlade lite fattades en del här hemma för att de ska räcka hela veckan o jag glömde ju givetvis att köpa blöjor men det får jag gå ner på ica o göra imorgon. När vi hade handlat klart så gick vi till farmor/svärmor och blev bjudna på fika och sen följde hon med hem o tog med sig barnen på en promenad i det fina vädret medans jag tog hand om lite bestyr här hemma så som disk o tvätt o även matlagning idag blev det tacos(igen) men det är gott och på helgen vill man gärna lyxa till det lite :D Men för mig är det en plåga att äta just nu då jag har sån tandvärk det ligger o mal hela tiden i munnen o det är låååång tid kvar tills jag ska till tandläkaren för ge de några dagar så får vi se om det släpper annars så får jag ringa o höra vad dom säger om jag kanske kan få komma lite tidigare.

Barnen sover sedan ett par timmar tillbaka och dom hostar om vartannat där uppe så jag är nästan helt säker på att dom är påväg att bli sjuka båda två så det blir till att preparera med astma medicin nu ett tag fram över så får vi se hur det går för dom om dom kan klara sig hyfsat i alla fall. Nu tänkte jag packa ihop mig för ikväll och gå o lägga mig känner mig trött eftersom jag sovit så dåligt i natt så hoppas jag på en lugnare natt tack =) o helst lite sovmorgon så man slipper gå upp kl 6

Ha en bra natt.

Kram o hej =)
2009-09-11
 08:26:45

Mardröms natt :(

God morgon!


Fast de har faktiskt inte varit någon bra morgon Emilia började greja när kl var tolv o sen har hon hållt på mer eller mindre hela natten värst var det vid fem tiden då var hon riktigt arg :S Casper han vaknade som vanligt vid sex o sen dess har han varit vaken o suttit o hostat som en dåre antar att han är på väg att bli sjuk så nu måste vi börja prepparera med massor av astma mediciner igen så att han intte går i blir sämmre eftersom vi ska åka på fredag.

Idag ska jag iväg o väga Emilia på bvc o blir nog en sväng på öppna förskolan beror på hur Casper är men att väga Emilia de måste jag göra för det var så längesedan jag gjorde det nu så jag är nyfiken på hur hon har gått upp i vikt fast hon kan ju till o med ha gått ner i vikt det brukar hon ju ha en förmåga att göra. Nu är det dags för att gå upp o byta kläder på barnen dom kan ju inte ha pyjamas hela dagen.hehe. skulle nog se lite tokigt ut när man gick ut.

Fast jag måste säga att det är ingen värme ute längre är jätte kallt på morgonen o på kvällen är det så himla mörkt nu för tiden. Var ut en sväng igår kväll efter 21 o då var det jätte mörkt ute. Dröjer väl inte så länge tills de är mörkt på morgonen med kan jag tänka. Allt blir så dystert när det börjar gå mot detta mörka o tråkiga men denna hösten/vintern så har vi ju lite att se fram emot eftersom vi ska flytta så mycket av hösten kommer att stå för att packa o greja och sortera ut vad vi ska behålla för mycket skit kommer att ryka ut nu. Så alla som är intresserade av begagnade barn kläder o leksaker hoa till så får ni komma o kolla.

Jag vill göra något kul med min älskling men lite dåligt med pengar o som jag skrev igår så är han ju aldrig hemma heller. Skulle vilja gå på bio i helgen det behöver ju inte kosta något eftersom vi har biljetter som hänger på kylskåpet.


Ha en bra dag.

Kram
2009-09-10
 21:56:41

Ibland undrar jag om man ska kalla mig ensamstående!??!??

Ja ibland kan man börja fundra för min man är aldrig hemma nu för tiden alltid något på gång idag jobbade han till kl 16 o direkt efter de åkte han till paret vi hjälper o körde grenar till sopptippen o var hemma när kl var ca 17.30 och när han kom hem så försvanna han in i duschen ett bra tag så nu äntligen har jag honom hemma men bara för ett kort tag han ska jobba imorgon till kl 12 men sen tror jag inte att han ska iväg på något o på lördag så ska han hjälpa någon mett nått i en trädgård o på söndag ska han vara på en motorkross bana nästan hela dagen så ja han är inte mycket hemma nu för tiden o det är lite trålkigt men de är väl så det är ibland men det värsta är att de kommer att vara så här ett bra tag framöver men man får väl ta vara på dom dagarna som han är hemma.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket städade övervåningen la all tvätt i tvättkorgen och bäddade rent i alla sängar och sen var det dags att hämta Emilia o Casper på dagis sen när vi kom hem så gick vi ner till ica o köpte lite grädde som vi skulle ha till maten sen kom Ida förbi en sväng och pratade lite strunt var längesedan men alltid lika kul att träffas :D Nu har jag bokat resa till mamma den 18e åker vi ska bli skoj. Bara se om jag kan få tag på en vagn att låna så man slipper bökandet med vagnen på tåget. Nu ska jag umgås med min kära o sen ska jag sova snart känner mig trött o såg just att kl var ganska mycket .

Har även en enorm tandvärk men det får jag väl ha tills den 29e eftersom dom inte hade några tider jag får låta bli att äta helt enkelt.

Kram o hej
2009-09-10
 11:13:34

Det blev inte som jag tänkt

God middag kan man nog säga nu tror jag =)

Natten var hyfsat lugn Emilia bökade på kvällen hon tyckte att det var jätte kul att Casper låg i sin säng och skulle sova så nu kommer vi att lägga Emilia lite tidigare varje kväll bara för att hon ska hinna somna innan han lägger sig för hon bankade i väggen o höll på konstigt nog kunde Casper somna ändå så det var ju bra men inte bra för Emilia som behöver sin sömn. Hon vaknade ett antal gånger till igår kväll för att sedan sova till kl 05 o var klar vaken o hon låg o babblade för fullt i sin säng. Men sen somnade hon om till kl var 8 då jag väckte henne Casper han kom upp som vanligt när kl var 6 att han orkar vara vaken så länge som det blir på hela dagen det förstår inte jag riktigt men det kommer kanske dagar då han sover längre med.Han är så himla kvällstrött så att ha han vaken längre på kvällen det går inte heller för då somnar han i soffan eller i sin fotölj.

Idag så var det tänkt att jag skulle till psykologen men när jag stod i källaren och höll på med cykeln så ringde hon o sa att hennes son hade ögoninflamation så vi skulle träffas nästa fredag i stället o passade det inte då så skulle vi bestämma en tid. Har suttit o kollat på biljetter nu på sj för att åka hem till mamma som blir nästa helg då hon fyller år men har inte riktigt bestämt mig till 100% vilken dag jag ska åka på så vi får se. Ska diskutera vidare med mamma ikväll.

Jag har troligen med åkt på en förkylning för näsan den är lite irriterad har nyst massor idag redan och känns som jag har en klump i halsen som vägrar att gå bort och de kan ju vara ett svar på min eländiga trötthet att jag har de i kroppen som vägrar att bryta ut ordentligt. Nu ska jag försöka att ta tag i tvätten där uppe och sen ta de lite lugnt framför sjunde himlen som går på 5an har sett dom avsnittena innan men de är en bra serie tycker jag.

Ha en bra dag så hörs vi.

Kram
2009-09-09
 21:01:02

Jag vill inte vara så här trött :S

God kväll!

Gud så trött jag har varit idag riktigt olidligt trött var så trött så jag kunde inte ens kunde hålla mig vaken så sagt o gjort efter lunchen när Emilia somnade så la jag mig i soffan med Casper bakom rumpan och han kollade på tv så somnade jag.Kände mig lite elak när han väckte mig o frågade mamma varför sover du nej mamma bara vilar blev mitt svar.hehe. Sov inte hårt eftersom jag kände varje gång Casper rörde på sig men ändå hemskt att vara så äckligt trött hela tiden. Jag orkar ju inget o tålamodet är ju inte heller det bästa när man är så trött. Får snart ta o kolla upp det om det inte försvinner kanske har järn brist eller något.

Den här dagen har varit en seg o lugn hemma dag bortsett ifrån mitt möte på arbetsförmedlingen som inte gav någonting som jag inte visste innan så nu har jag en tid till min handläggare om ca 2 veckor sjukt att man ska behöva vänta så himla länge på att få komma dit. Imorgon ska jag till min psykolog kl 10 så efter jag lämnat dom på dagis så får jag åka direkt in till stan o lämna cykeln i förådet och gå dit inte kul att komma helt svettig.

Nu ska jag kolla på idol med min älskling men ha en bra kväll.

Kram
2009-09-09
 12:44:42

Onsdag

Hejsan!


Denna morgonen försvann i en farlig fart vaknade kl sju av att Emilia började prata Casper satt där nere i tittade på film redan Johan hade hjälpt honom på morgonen men det hörde jag när han gick till jobbet. Så just nu så sover Emilia efter att vi har ätit lunch blev enkelt idag pannkaka med sylt o glass var himla gott :D Casper han ligger här o tittar på tv hos mig i soffan men han gnäller över att det luktar illa ligger ett tjärrep i hans krabbor som vi nu har flyttat på men hans händer luktar illa säger han så nu är han påväg för att tvätta sig med tvål o vatten så kanske det inte luktar mera.

Emilia vaknade vid 02 o ville ha mat sedan så somnade hon om direkt o jag hörde Casper snarka så gott där inne när jag var in så han vaknade inte av henne denna gången i alla fall så bara o hoppas att det håller i sig Casper han sa imorse att Emilia väckte ju mig inte i natt det gick bra att sova. Han vet sedan tidigare att när vi har flyttat in Emilia till honom så har han blivit väckt så många gånger tror inte att jag skrev det i bloggen igår att vi har satt dom i samma rum jag kommer inte ihåg men med risk för upprepning så har jag sagt det igen :D Jag är inne i en extremt trött period har ont i kroppen o för att inte tala om tandvärk så idag tog jag mod till mig o ringde tandläkaren skulle jag bara gjort för sisodär 6år sedan så nu ska jag dit om 2 veckor ca så vi får se hur det går en första bedömning på vad som ska göras o få  ett kostnadsförslag vet inte hur de är med priser osv nu när dom har gjort om men hoppas att de inte kommer att gå på en massa pengar för då vet jag inte hur jag ska göra :S

Nej nu ska jag passa på o lägga mig i soffan o vila mig med risk för att vi somnar både Casper o jag.

Ha en bra dag!
2009-09-08
 12:34:47

Städat

God middag!

Efter jag lämnat barnen på dagis åkte jag till Johan en sväng och pratade lite sen begav jag mig hemmåt för att sätta fart med disken som jag har dragit på i flera dagar som sagt. Nu är det gjort och jag har precis ätit lite omelätt men jag känner att magen kurrar fortfarande så får gå o se om jag hittar någon grönsakt att tugga på men jag måste erkänna att jag är grymt sugen på godis :D funderar på om man skulle gå ner på stan innan det är dags att hämta barnen på dagis för sen hinner jag nog inte för måste göra maten lite tidigare idag eftersom Casper ska hinna äta klart innan vi ska iväg på hans gympa som är 16.45 Johan brukar ju vara hemma vid ca 16.20 o om vi ska invänta honom kommer Casper inte att hinna äta klart o byta om. Ska bli kul att se hur det går.

Ha en bra dag.

Kram
2009-09-08
 08:20:35

Tisdag morgon!

God morgon!


Hände inte jätte mycket mera att raportera igår annat än att vi fick lite kvälls besök och gott fika :D  barnen lekte på men mina var trötta som tusan Casper han somnade nästan i sin fotölj och Emilia satt bara i soffan så vid 18.30 så la jag henne för hon var helt borta.Johan var på föräldramötet till kl var 20.30 tog bara 1 timme mera än det var sagt. Men jag satt här och kollade på tv i lugn o ro så helt plötsligt knackade det på dörren tänkte vem kommer nu då kom svärmor förbi med en grej som hon hade gjrot i ordning till Casper av hans krabbor som vi hade fångat på semester har inte hittat något att ha dom i innan men hon hade hittat en glasskål som hon hade lagt dom i med sand osv. vart fint bara att akta den så den inte välter.

Idag står inte jätte mycket på scehmat men ikväll ska jag o Casper på bamse jympa och under dagen när dom är på dagis så ska jag sätta fart att diska borde gjort det för längesedan men de har inte blivit av för jag har inte orkat helt enkelt.

Ha en bra dag ska nu bege mig ut i det gråa vädret.suck.Hade gärna tagit lite solsken nu faktiskt.

Kram
2009-09-07
 15:21:22

Hektisk dag!

Hejsan!

Ja denna dagen har varit en hektisk dag o eftersom lilla Emilia bestämde sig för att vara vaken ganska mycket i natt så har de varit en väldigt trött dag med.suck. Väckte Emilia vid 8 och sen begav vi oss via buss till dagis idag hade ingen cykel hemma då jag glömde den på Johans jobb o kom på det sent igåg kväll. Hade inte en tanke på att den var kvar där. Ja de är sånt som händer men när jag hade lämnat på dagis så travade jag iväg till Johan på jobbet och vi stod o pratade lite o sen åkte vi och kollade på lägenheten och den var jätte fin så jag hoppas att den blir våran men vågar inte hoppas förns man har kontraktet i handen o påskrivet för de har hänt så många gånger att man blivit snuvad mitt framför näsan på en. Denna var väldigt fin stort rymligt vardagsrumm och sovrummen var ju kanske aningen små men en stor toalett med en dusch i med en dusch vägg och kabin där var det alldeles svart vid golvet så det får dom ordna innan vi flyttar in. En klar nackdel var att det inte fanns någon diskmaskin men de kanske man kan höra om dom kan sätta in med hoppas de i alla fall för annars får man bo i disken hela tiden. Eller så får vi köpa en bänkdiskmaskin o ha på bänken så man slipper diskbergen som kan bli.

Sen följde jag med tillbaka till Johans jobb och pratade lite med hans chef om lägenheten och sen begav jag mig hemmåt och gick till arbetsförmedligen o pratade lite med dom om praktiken men jag blev inte jätte mycket klokare av det men skulle ta de mera den 23 när jag ska träffa handledaren. Nu har vi nästan precis kommit hem ifrån dagis träffade en gammal vän på strandpromenaden så vi fastande där o pratade en lång stund hennes barn hade blivit så stora helt oroligt vad tiden springer iväg :S Sen fick vi in cykeln och de i förrådet och träffade sedan min gammla kurator på stan var lägesedan jag såg henne o det var kul att stå o prata lite saknar henne faktiskt nog för att den andra är bra men hon var ändå den jag började att prata med eller vad man ska säga.

Nu ska jag snart sätta fart med maten och borde ta tag i disken men gör det ikväll när Johan är på föräldramötet som jag kom på hastigt o lustigt imorse att de var o har totalt glömt att anmäla det så vi har ingen barnvakt så det räcker att Johan får gå.

Ha en bra dag den som återstår.
Kram o Hej
2009-09-06
 20:10:48

Grymt seg dag :S

God kväll!

Ja det märktes tydligt idag att man har varit vaken för länge i natt för gud så seg jag har varit jag har knappt orkat göra någonting eller vi har inte gjort många väsen. Jag o svärmor samt Casper åkte ut i skogen för att plocka svamp men det blev inga svampar utan kom hem med lingon i stället så det var ju inte en helt onödig tripp var mysigt tog en liten fika i skogen sen begav vi oss till Gällstad för att kolla på lager 157 hade lämnat in kläder där innan så hade några kuponger så vi skulle kolla om det fanns något att ta i stället men vi hittade inget så blev att åka hem igen och äta lite mat för magen kurrade blev rester idag kyckling o ris samt bearnesås var gott idag med men kyckligen tyckte jag var väldigt salt :S men kanske bara jag som var känslig.


Efter vi hade ätit drog jag igång att göra play doh lera till barnen för den andra jag gjorde den var så grymt kladdig det gick knappt att göra något med den utan att den fastnade i bordet och på fingrarna så jag hoppas att denna blev bättre men när jag gjorde den förra hade jag ingen matolja hemma så det kan ha berott på det. Barnen o Johan satte sig för att leka med degen och jag gick o köpte frukt på ica för Casper ska till skogen i morgon på dagis o då ska han ha en frukt med sig o det var helt tomt i kylen på den varan :P Sen slängde jag Casper i badet för han var så svettig. Emilia hon härjade här nere som en galning hehe. Sen när Casper var klar i badet så fick Emilia ta sig ett bad med medans Johan o Casper lekte lite nere med en boll Casper är grymt duktig på att kasta boll så kanske kan vara en framtid inom de när han blir större.

Sen var det bolibompa för hela pengen o jag pasade på att slappa lite i soffan. Känns skönt att ta de lite lugnt för denna veckan som kommer så är det ganska mycket som händer imorgon ska vi kolla på lägenheten och på tisdag ska ja o Casper på gympa om han har kommit in i gruppen annars blir de på onsdag o på onsdag ska jag till arbetsförmedlingen på ett möte. Sen har vi inget mera direkt vad jag kommer på just nu men är fullt upp känns det som :D men de är ju kul det med men lite väl jobbigt. Imorgon ska jag även till arbetsförmedlingen för att fråga en sak angående praktik som man kan göra på arbetsplatser och jag har ev hittat ett men de är inte heltid utan halvtid så ja vi får se vad som händer.

Ha en bra kväll nu ska jag kolla på Ensam mamma söker kärlek på 3an.

Kram
2009-09-06
 10:02:03

God morning

Hejsan!

Igår kväll så var vi iväg på 15års firande av barnens kusin. Var väldigt trevligt och vi var hemma när kl var 23 ca men satt och pratade med svärmor till kl var 01 då åkte hon hem. Så jag känner mig faktiskt väldigt trötter idag för Emilia har sovit väldigt oroligt i natt o när man går o lägger sig senare så får man ju skylla sig själv borde alltid gå o lägga sig kl 22 för att få sova lite innan Emilia börjar men är ju inte alltid att de passar sig att gå o lägga sig den tiden varje dag o det vill man ju inte alltid heller.

Idag så ska jag o Casper ev till skogen med farmor o leta efter svamp får vi båda vill ha o dom säger ju att de ska finnas massor Emilia tycker de är lite jobbigt att gå i skogen så hon får vara hemma med pappa o hitta på något skojigt dom hittar nog på något kul. Just nu så håller barnen på o leker på golvet och jag passar på att uppdatera min blogg :D

Något som jag längtar till är tills imorgon kl 10.00 då vi ska kolla på lägenhet ska bli så kul o se om de är något att ha. Men som vi har pratat om här hela helgen att vi kommer nog att ta den o sen så kanske man kan ställa sig i kö på en 4a hos dom om det inte funkar att ha Emilia o Casper i samma rum eftersom Emilia är vaken så himla mycket på nätterna och vi vet ju sedan innan att hon väcker honom när hon är vaken så på nätterna o man vill ju inte att han ska bli lidande för det. Annars så får vi väl sätta våran säng i vardagsrummet bakom ett skynke eller något så att dom får varsit rum.

Nu ska jag greja lite men ha en bra dag.

Kram
2009-09-05
 11:48:39

God middag!

Hej!

Gick o la mig för tidigt igår o det resulterade i att jag vaknade kl 04.30 o hade jätte svårt att somna om men jag låg kvar till kl var i alla fall 08 då orkade jag inte ligga kvar i sängen mera. Johan han vaknade med tidigt idag han gick upp när kl var 5 så han lär ju bli lagom trött under dagen.

Annars har vi inte gjort mycket här ännu idag varit o kollat på ett hus men det var alldeles för litet för våran del hade inte gått att få in två barn i ett rum för dom var så himla små rummena. Så nu återstår det som är på måndag att kolla på så får vi se vad som händer med det hoppas på att de är bättre. Vi har städat och grejat på morgonen dammsugit och plockat undan små saker var inte längesedan jag gjorde det men när de är så dåligt väder ute drar man in så himla mycket saker utifrån hela hallen var full av små stenar o grus.

Nu ska jag hitta på något vettigt o inte bara sitta här ikväll ska vi på 14års firande så jag hoppas att det blir trevligt men det brukar de ju vara ska bara gå ner o köpa en present först så får vi se vad det blir har dock inte en aning :S

Ha en bra dag.

Kram
2009-09-04
 21:02:12

Vilken dag!

God kväll!

Ja de har verkligen varit en jobbig dag men bra med på ett sätt. Barnen har varit trötta o griniga efter vi varit på familjecentralen i ett par timmar så dom fick faktiskt sova båda två Casper var så trött så han bara grinade åt allt så var lika bra att han fick sova han hade lite svårare o sova nu på kvällen men han somnade ganska snabbt ändå.

Jag ska gå o lägga mig nu är så himla trött o jag mår piss o har en man som är som ett bi idag så jag orkar inte mera idag så nu tar jag o tar natt för ikväll o hoppas på en bättre dag imorgon o med bättre väder än vad vi haft idag.

Något skoj som har hänt idag är i alla fall att vi ska titta på en lägenhet på måndag som är våran om vi vill ha den så bara för oss att bestämma oss vilket vi mer eller mindre har gjort men vi får se vad som händer.

Ha de bra o god natt.

2009-09-04
 07:52:42

Morning!

Hej på er!

Idag är det verkligen grått o trist ute o för att inte tala om vad det regnar det bara öser ner utanför. Kul att gå ut sedan eller inte :P Natten har varit hyfsad men jag mår inge vidare själv tror jag är på väg att bli sjuk känns så i kroppen eller ja jag vet inte vad det är med mig.

Idag ska vi i alla fall gå till familjecentralen jag o barnen Johan var tvungen att jobba idag så ja o barnen får roa oss själva lite tror inte att han skulle jobba så länge idag tror jag inte att han orkar heller eftersom han har jobbat så mycket i veckan. Jag känner att jag orkar inte alls skriva just nu så jag ska återgå till att vara i soffan o kolla på barnprogramet med Casper o snart väcka Emilia som sover så gott fortfarande.

Kram o ha en bra dag!
2009-09-03
 19:17:19

En regnig tripp till Borås

God kväll!

Ja det stockade ihop sig på himlen vid 13 tiden här och det blev mörkare o mörkare när jag o barnen stod o väntade på Johan skulle komma till dagis så började det regna lite smått. Men när vi kom till Borås så var det som om himlen var öppen herregud vad det regnade. Läkar besöket gick bra vi ska inte dit mera nu vilket känns jätte skönt att slippa springa hos olika läkare hela tiden. Han tyckte att hon hade inte haft så många sedan vi var där sist och att det är onödigt att söva henne i onödan med tanke på hennes hjärta.

När vi var klara begav vi oss mot knalleland och skulle köpa skor då regnade det värre än värst vi blev blöta hela högen men vi hittade i allaf all ett par nya skor för 149kr tycker jag var rimligt pris :D sen gick vi och åt mat på mcdonalds hade inte råd till det igentligen men vi alla var svinhungriga och Casper han mumsade i sig för fullt :D Sen när vi kom hem så har vi inte gjort så mycket barnen har tittat på bolibompa och nu sover dom gott. Jag ska lägga mig i soffan med o slappa känner mig jätte sliten idag alldeles skakis i kroppen och yr o ja allmänt dassig så jag vet inte vad de är med mig om jag är på väg o bli sjuk eller vad det är som händer jobbigt är de i alla fall.

Ha en bra kväll!

Kram Kram
2009-09-03
 07:20:35

Himla dålig morgon/natt

Ja jag har bara lust att skriva blankt för hjärnan är inte riktigt vaken när jag plockade fram frukost till Casper så när jag skulle ställa tillbaka allt igen så ställde jag flingorna i kylen.hmm tänkte för mig själv där ska väl inte dom stå o filen den ställde jag i skafferiet.suck. Huvudet ligger garanterat kvar på kudden idag. Jag gick o la mig när kl var 22 efter en snabb dusch kl 01 vaknade Emilia och låg o pratade i en evighet o var ledsen om vartannat till kl var 04 då vart hon tyst och jag kunde somna in ordentligt igen. Men allt blir så föryckt när man inte får sova ordentligt.

Ja jag vet att jag tjatar om sömn men det är det som känns jobbigast just nu för jag fattar verkligen inte varför Emilia inte sover på nätterna som alla andra barn gör eller i alla fall att hon kan sova en hel natt utan att vakna så en annan får sova ut. Hade mer än gärna haft barnvakt till barnen över en natt eller helg så man fick ligga o sova hur länge man ville.Finns de någon som vill vara barnvakt!?? :P För ärlig så vet jag inte hur länge jag orkar att inte få sova.

Idag ska vi till Borås med Emilia till läkaren så jag ska hämta dom lite tidigare på dagis idag o sen måste vi till skopunkten och kolla på ett par nya skor till Casper så himla irriterande för vi köpte ett par nya för inte alls längesedan men dom har töjt sig så han tappar dom hela tiden o dagis klagade över att han inte kan leka ordentligt i dom så det blir till att gilla läget och  kolla efter ett par nya. Dom här skorna får väl ligga på tillväxt som vi har nu. Tur att man kan spara på dom :D

Nej nu ska jag lägga mig i soffan en liten stund o slappa innan de är dags att väcka Emilia o bege sig till dagis.

Kram
2009-09-02
 19:19:58

Dagen susade iväg i en farlig fart

God kväll!

Ja dagen den bara försvann tycker jag. När Emilia hade vaknat så fick hon välling och en ny blöja sen var det full fart med att börja vika tvätt som jag har lagt framför mig hela veckan o de var inte lite tvätt heller hua fick dåligt samvete när jag stod där o vek o vek o det tog aldrig slut :( Barnen lekte så snällt i Caspers rum höll på med en gittar som låter som tusan så dom fick stänga dörren dit in för jag blev galen efter bara 1 minuts spelande. Men dom hade kul o sen hade dom rivit fram o byggt en båt :D på Caspers bevåg men är kul när dom kan leka tillsammans fast det skiljer lite i ålder på dom så kan dom ändå komma överens och inte bara bråka fast Emilia hon är väldigt hård emot Casper ibland o han är så dum med så han sitter bara kvar o gör inget när hon pucklar på honom ibland kan man tycka att han skulle ge igen så kanske hon lär sig att inte göra så men han bara sitter där o ropar på mig.

När tvätten var klar gick vi ner och jag började med disken och barnen fick titta lite på tv och sen satte jag barnen på att plocka upp alla leksaker som låg o skräpade överallt sen när det var fint o uppplockat så tog jag fram dammsugaren och drog av hela undervåningen för de var skräpigt och grusigt fast vi dammsög i söndags märkligt men det kommer ju in en massa när barnen är på dagis o Casper har en förmåga att vända sina skor upp o ner på i hallen så allt grus åker ner på golvet. Sen kom farmor en sväng och vi gick ut och skulle fika lite nere vid vattnet tänkte vi men herregud vad det blåste så vi hittade en bänk bakom en buske där det inte blåste så himla mycket och fikade våra bullar som vi hade med oss och fick besök av en hel hög med ankor var säkert 20 st som med ville ha bullar.hehe.

Emilia tyckte det var kul men hon blev lite rädd men hon skrattade mest åt ankorna som gick omkring oss men dom är lite läskiga när dom kommer så himla nära o dom är inte ens rädda om man går emot dom. Sen gick vi tillbaka emot stan och jag gick in på lindex och skulle kolla på ett skärp till Emilia men dom hade bara ett rosa skärp och det tycker inte jag passar så himla bra till ett par turkosa byxor så det fick vara.Träffade även på familjen Lindström Andersson på stan där vi satt på våran bänk o solade :D kastade några ord med dom som skulle gå vidare hem. Vi gick med hem och jag satte då igång med att baka en after eight kaka den blev himla god :D sen satte jag igång med middagen var lat orkade inte göra någon mat direkt så de blev rester idag med.

Nu ikväll har Casper o Johan varit ute på storgatan och Casper har fått cykla o som han cyklade han är riktigt duktig nu faktiskt han kan starta själv och han cyklar ganska lång bit utan att ramla av cykeln så ett par gånger till så kommer han garanterat att kunna cykla själv. Så jag hoppas verkligen att han lär sig snabbt för då kan han cykla jämte mig till dagis så blir det inte lika tungt för mig att ha båda två i kärran. Min förhoppning är att till våren när det är dags att börja cykla igen så kommer jag låta Casper att cykla själv. Kanske även dags att skaffa en ny cykel då men det får vi lösa om det behövs.

Nu tänkte jag kolla runt lite på nätet o sedan slappa i soffan känner mig faktiskt ganska trött trots att dagen har varit relativt lugn. Imorgon ska vi till Borås med Emilia på återbesök av hennes öron på öron näsa hals så får vi se vad bedömingen blir om hon får rör i öronen eller om det inte behövs.

Ha det jätte bra.

Kram
2009-09-02
 08:48:48

Då var det redan onsdag morgon

God morgon!

Emilia vaknade vid 12 i natt o var vaken till kl var 03 så det var bara att gilla läget och gå upp några gånger men när man väl har vaknat och man hör att hon ligger där i sitt rum o babblar då är det ju inte enkelt att somna om precis :( Idag så ska vi vika tvätt och sen så ska vi nog gå ut en sväng om vädret tillåter har redan kommit två skurar. Det regnade i natt så det hette duga var tvungen att gå upp o stänga fönstret lät som om gardinen skulle ramla ner.

Nu ska jag gå o väcka min lilla gumma så hon kommer upp någon gång idag.

Ha en bra dag hörs senare.
Kram
2009-09-01
 20:14:48

Jaha då var de kväll igen

God kväll!

Johan kom hem vid ca 16.30 o då åt vi kvällsmaten och gjorde oss i ordning för att åka iväg o lämna barnen på skottek med farmor o kusin barnet och faster o kusin Pontus som höll på o körde med sin etanol bil. Vi åkte vidare och städade tog ca 45 minuter och göra de vi skulle sen blev vi bjudna på glass på deras jätte mysiga uteplats med utsikt över stan där hade jag kunna tänka mig att bo. Kanske blir att vi köper huset av dom när dom ska sälja dom har ju pratat om 5 år sen ska dom sälja dom har ju frågat oss om vi vill köpa det flera gånger och jag tror nog det. Jätte fint läge o jätte fin tomt välskött osv.

Sen när vi var klara där så åkte vi ner till skottek igen och då fick vi kolla på när etanol bilen körde herregud vad den for fram som en galning helt otroligt en sån skulle man ha det hade varit skoj men det kostar nog en del att ha en sån kan jag tänka mig jag frågade aldrig.hehe. Barnen kom i säng när kl var 19.30 och dom somnade på engång inget gnäll alls dom var trötta det syntes på dom så jag hoppas att natten blir lugn och att speciellt min lilla Emilia kan sova i natt så att vi får sova med.

Nu ska jag gå o ta mig en smörgås för magen kurrar åt inte jätte mycket till middag Johan köpte tunnbröd på willys innan så jag ska ta o mumsa i mig en sån macka var längesedan jag åt det brödet men de är ju så gott :D

Ha en bra kväll nu ska jag mysa i soffan med mitt fika o sen umgås lite med Johan.
Kram Kram
2009-09-01
 16:08:54

Hejsan

Denna dagen har jag inte gjort mycket heller. Måste rycka upp mig känner jag skulle ha gjort massor men orken finns inte just nu men vet vad det beror på för får man aldrig sova så blir det en ond cirkel av allt Johan stod bara o gäspade när jag var o hämtade cykeln hos honom innan.
Just nu så sitter jag o väntar på att han ska komma hem så vi kan äta mat o sen kommer svärmor kl 17 o ska vara barnvakt för vi ska iväg och städa o Johan ska nog klippa gräs antar jag. Sen ska vi ev ut o köra med johans syster sons etanol bil Casper ville se den.

Nu ska jag fortsätta med mat förberedelserna så kommer väl Johan vilken minut som helst.

Ha en bra kväll!

Kram
2009-09-01
 07:43:55

God morgon

Hej!

Som jag hade på känn så blev natten katastrof :( Emilia har varit vaken mer eller mindre hela natten så jag känner mig helt död :( fick be Johan att gå upp mitt i natten o ta henne för jag orkade inte gå upp :/ Vaknade mett ett ryck kl sju och trodde kl var mera än så men man blir ju helt vild o tiden när man är vaken så mycke tpå nätterna. Det gör ju tyvärr att dagen blir jobbig i stället eftersom man känner sig helt död.

Nej nu ska jag ta o gå o väcka min marodör o få se hur glad hon är på en skala.
Ha en bra dag!

Kram