2012-01-16
 01:06:28

Tiden bara går och går som vanligt!

Hej på er i natten!

Ja tiden den är en brist vara just nu känns det som dagarna går och går och rätt var det är så har en vecka gått igen :S Men denna helgen har varit bra den har lidit i utelivets tecken alltså inte festande utan i naturen. I lördags så gick vi upp till Lassalyckan för att grilla lite korv med barnen men veden var genomsur som låg där och vi hade ingen engångsgrill med oss så vi kokade korven hemma i stället men det blev ändå ca 2 timmar ute i den friska luften och effektiva 1 timmes prommenad. Det var mycket uppfriskade kyla och blåst men det var skönt när vi kom hem igen.

Väl hemma så kom grann barnen ner och lekte en sväng medan jag gjorde lite mat och det blev kyckling ris och currysås samt grönsaker till. Passade på att inviga vårat matsalsbord bara när familjen åt som en fin helg middag med ett glas vitt till och barnen drack kolsyrat vatten det nöjde dom sig med utmärkt :D Efter maten diskade vi och gjorde fint sen tog jag med mig vovven ut på ännu en långprommenad som blev ca 45minuter och det var friskt ute då kan jag säga det var -4 ute men det var riktigt skönt att komma ut och känna att man kan gå i sin takt och gå snabbt barnen orkar inte gå så snabbt som en annan vill alltid och hunden han springer ju glatt brevid och luktar och har sig :D När jag kom hem igen blev det en dusch och Glatiatorerna med Johan och Casper.

Idag så tog vi en sväng till Lassa lyckan och gick 1timme i spåren barnen är så duktiga Emilia travade och gick som en tok hon var jätte duktig och Casper han sprang och lekte i snön som dom hade sprutat med snökanonerna. Vi avslutade med att ta lite frukt och kaka och lite värmande kaffe och barnen drack the.
Väl hemma så värmde vi lite rester och satt och tog det lugnt en liten stund för att sedan trava ner till stan och dansa ut julen från torget och barnen fick varsin godis påse efteråt Emilia orkade inte dansa hela tiden så sista 10 minuterna fick jag bära på henne och dansa smtidigt det var tungt kan jag säga. Johan fick ta det sista för min rygg höll på att gå av kändes det som.

Nu sitter jag på jobbet och blinkar lite med ögonen som känns tunga efter all aktivitet i helgen men det är skönt när man kan ta tillvara på det fina vädret som har varit i helgen det regnar och blåser för det mesta tycker jag annars.

Ha det toppen nu ska jag göra lite nytta.

Kram och god natt när det nu blir!
2012-01-08
 00:29:53

Värker i helge kroppen

Hej i natten!

Jag har så grymt ont i hela kroppen benen är värst men det är väl bara att bita ihop och hoppas att det ger med sig snart.för det är inte kul alls :(

Idag har vi roat oss med att mata lite ankor och varit på en promenad. Casper åkte till sin farmor igår och tillbringar helgen där och får bli lite bortskämd. Emilia är sjuk vilke tinte är ovanligt i våran familj men hon har spräckt trumhinna så det är en kur med antibiotika som pågår just nu. Konstigt dock att vi inte märkte något för det bara kom helt plötsligt och hon har inte sagt att hon har haft ont eller något sånt innan bara varit väldigt hängig och ätit extremt dåligt så vi har nog orsaken där.

Just nu sitter jag på jobbet och börjar bli lite sömnig men roar mig för tillfället med att skriva bloggen och spela en omgång betapet är gnaska skönt att aktivera hjärnan och lära sig nya ord och böjningar.

Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer bortsett ifrån att vi ev får besök en sväng och sen tänkte jag ge mig på att försöka lära mig min zumba dans jag har hemma men jag får se hur jag känner imorgon om jag är tillräcjligt pigg i kroppen.

Nej nu ska jag sluta babbla och göra något vettigt.

KRAM
2012-01-03
 22:50:49

Kasst väder och tröttis

Hej på er!

Ja idag har det varit riktigt skit väder blåst och regnat och snöat om vart annat så himla irriterande hade väl varit en sak om snön kunde ligga kvar någon gång. Men det gör den ju aldrig det ska bara slaska och ha sig :( Jag tog med min Linda på en lång promenad med hundarna idag det var uppfriskande och blåsigt kan jag lova men så himla skönt när man har kommit in.

Just nu sitter jag på jobbet och kollar på en märklig film på fyran Juno eller vad den heter den är ju inte klok.

Idag har jag varit ganska seg vet inte vad de är riktigt men tror jag måste bättra mig med sömnen på dagarna när jag kommer hem har slarvat en del nu det senaste med att sova. Men det blir bättre hoppas jag.

Nej nu ska jag inte svamla mera.

Ha de toppen.

Kram
2012-01-03
 00:52:20

Har en underbar känsla i kroppen!

Jag har hittat ett skönt lugn i min kropp och sjä trivs bra med mitt liv just nu så det är lika bra att passa på och njuta av det så länge det varar visst det kommer väl upp o ner gångar men just nu så är det bara upp som gäller.

Jag älskar min familj så otroligt mycket så utan dom skulle det vara jobbigt är glad att jag har alla tre vid min sida visst det var ett jobbigt 2011 men nu är allt på rätt spår igen och vi alla mår bra och rivs med livet. Hoppas jag i alla fall. Jag håller på och försöker få till en romantisk weekend till våran årsdag men det äör inte det lättaste att hitta något som inte är för dyrt. Vet ju visserligen att Johan läser min blogg men det struntar jag i.haha.

Jag undrar dock hur livet kan svänga från att vara kasst till att bli bra och att man trivs med sin tillvaro till max. Jag älskar våran nya lägenhet den är så stor och rymlig och lätt att hålla ordning på saker och ting. Man kan bjuda hem folk utan att man behöver trängas som en galning.Barnen älskar sina nya rum och kan leka var för sig utan att man behöver vara i närheten hela tiden.Hunden mår bra och växer och frodas han är mer trygg i sin tillvaro nu än han var för ett par månader sedan när vi fick honom.

Nej nu ska jag sluta svamla som vanligt.

Kram
2012-01-02
 01:06:00

Nytt år nya tag

Gott nytt år på er!

Hoppas att ni hade ett bra firande och att ni mådde som ni förtjänade när det var dags att vakna :D Jag hade det toppen i alla fall vart dock jätte trött efter tolvslaget så runt ett sov jag redan. Det märks att man blivit äldre och inte orkar hålla igång hela natten. Men när man vet att barnen vaknar tidigt så är det lika bra att man lägger sig och sover.

Just nu sitter jag på jobbet och gäspar är lite trött i huvudet trots att ja låg länge imorse men det gör tydligen ingen skillnad man blir lite däven vid en viss tid i alla fall men det går oftast över efter ett tag.

Idag bestämde jag och Johan att vi ska sluta äta godis och kakor och försöka att gå ner båda två i vikt de brukar vara ganska trögt men det går ju lättare att göra det ihop än om man gör det på egen hand jag ska bara få ett fungeradnde shcema på med hund rastning och träning det känns som man inte får ihop det riktigt men ja jag får ihop det med sömn och så efter jobbet. Men om man kommer igång med träning osv så kanske man blir piggare över lag vilket jag vet att man blir men det fungerar i tanken men i praktiken är det lite svårt att få ihop det. Men det ordnar sig dumma funderingar mitt i natten men det är nödvändigt att få ordning på kroppen. Vill se bra ut till sommaren är egentligen inte jätte missnöjd över mig själv men 10kg ska bort till att börja med så får vi se hur det går med det.De svåraste är ju att hålla vikten.

Det var några rader ifrån mig hoppas ni har det bra där ute :)

KRAMAR