2012-02-29
 00:13:44

Mycket på gång!

Hej på er i natten!!

Ja det var ett tag sedan jag var här och skrev men har inte haft den rätta motivationen och känner att bloggen är för att lätta på mina inre känslor och funderingar och just nu så har jag inte haft så mycket att skriva om. Men nu är det annorlunda barnen har varit sjuka i snart 2 veckor i alla fall Casper han blev riktigt dålig den här gången.emilia hostar och rosslar för fullt just nu jag hoppas att det vänder snart.

Vi har sedan en tid letat nytt boende för att slippa stället vi bor på nu och det har inte varit lätt men nu har vi äntligen hittat någonstans att bo så 1a april blir det flytt till ett hyreshus som är fristående med egen carport och en lagom stor trädgård och granne med en lekplats. Jag hoppas verkligen att vi kommer att må bättre för som det är just nu så är vi sjuka precis hela tiden barnen blir bra och efter några dagar är dom sjuka igen. Jag själv känner mig konstant utpumpad och ingen motivation till att göra något men det hoppas jag blir bättre snart.

Att leva bland mögel och fågelloppor kan inte vara hälsosamt i längden och det har vi märkt av. Lägenheten vi hade på andra våning var inte så farligt men jag känner av det mera nu när vi flyttat ner så det är garanterat mera mögel i denna än det var i den andra. Känns både bra och dåligt att flytta kommer att sakna gemenskapen och spontaniteten som man har där vi bor nu. Men jag flyttar bara för barnen inte ska behöva växa upp i mögel och att vi alla ska må bra.

Just nu sitter jag på jobbet och varvar ner efter en trapats som hände för en stund sedan jag hoppas verkligen att det inte händer något mera så man kan varva ner och inte behöva oroa sig för att de händer något mera.

Ha en bra natt. Sov så gott.

KRAM