2009-10-31
 19:52:47

Vart tog dagen vägen?!?

God kväll!

Ja denna dagen den bara frösvann som alla andra helgdagar gör tycker jag. Imorse ringde telefonen och ett par kompisar till Johan var i stan och ville komma på besök och då fick vi fart att dammsuga golvet såg hemskt ut var grus och stenar överallt inte klokt vad barnen drar in i sina kläder o Casper han springer ju gärna in med skorna fast jag sagt att han får stanna i hallen. Efter dom hade åkt så gick vi up på en promenad Johan skulle tippa lite på något han satsade hela 3 kr haha skrattretande verkligen men det var 10 miljoner i potten så man kan ju hoppas att han vinner något i alla fall o gör han inte det så har vi ju inte gått med någon jätte förlust. Inne i affären så ramlade Emilia och skrapade upp världens reva i hakan så hon ser inte klok ut det blödde lite var lite rädd för att de blev djupt men devar ganska ytligt så inget behövde sys eller limmas.

Sen satte vi in familjen i bilen och åkte upp och hjälpte det gamla paret med det dom behövde hjälp med barnen var så snälla Emilia satt i sin vagn medans Johan o Casper grejade utomhus o jag var inne. Sen hade Emma ringt till Johan under tiden jag var inne och ville bjuda på lite fika så vi packade upp oss dit och var där ett tag hon började jobba kl 17 igen. Sen åkte vi till vistkyrka och tände ljus på Johans pappas grav och ett ljus i minneslunden för mina nära o kära som inte finns här i närheten så är himla bra att det finns. Sen har vi varit hemma med två trötta barn Casper har fått tillbaka sin hosta igen så bara o vänta o se hur länge det dröjer tillsdet blir värre eller om det håller sig såhär.

Imorgon blir det en lugn hemma dag hade velat åka till ikea bara för att kika lite men då tror jag min kära man flyger i taket är ju lite långt att åka bara sådär o inte köpa något men får väl avakta o åka dit en annan gång men är så sugen på att bara gå runt o kolla får se vad han säger. Våran kära boxer har lagt av o nätet funkade inte heller innan men nu har i alla fall det hoppat igång men nu ska jag ta o kika lite på dom vanliga baskanalerna som vi aldrig kollar på annars.

Ha en fortsatt bra kväll.
Kram!
2009-10-30
 19:11:35

Nu är det slut på veckan nu är det dag för fredagsmyssssssssss

Ja den gineln har satt sig i min skalle då det ALLTID går på tvn tycker jag. Men idag passar den verkligen in eftersom det är fredag o allt. Barnen ligger nu i sina sängar och sussar så gott somnade nyss Casper har varit trött hela dagen han sa redan vid 16 att mamma ja är trött inte lätt o säga att han inte får sova han blev lite sur men han accepterade det och gick o lekte i stället. Han o Emilia leker riktigt bra nu för tiden o det är skönt fast han lurar i henne dumheter som att klättra upp på borden osv men man hör ganska snart när det är bus på gång får då viskar han hela tiden.

När Johan slutade jobbet så stod vi utanför på stan och väntade vandrade emot systemet och sedan en sväng på lidl för att köpa bröd. Hittade en flaska vin på systemet kommer inte ihåg vad den heter nu bara för det :S men det var Johan som valde har för mig att det var någon som sa att de var ett gott vin. Imorgon så ska vi upp o hjälpa det gamla paret och greja inför vintern och städa inne skulle ha gjort det i veckan men svårt när Casper har varit hemma och när man måste åka fram o tilbaka till dagis. Nu ska vi bara kolla lite på nyheterna sen ska vi kika på Johan falk filmerna tror jag skrev walander innan men det var fel.hehe..

Hoppas att ni alla får en riktigt bra kväll o fredag.

Kram o hej!
2009-10-30
 13:16:08

Hej alla glada

God middag!


Imorse vaknade jag med världens magont låg o vred o vände på mig i sängen tusen gånger till slut var det dags att gå upp för jag stod inte ut med det. Har fortfarande ont i min mage men vet inte riktigt vad det beror på. vid 9.30 gick vi till familjecentralen och var hemma igen när klockan var runt 12 sen har vi inte gjrot  så mycket bara varit inne har lagat mat som vi ska äta när Johan kommer hem ifrån jobbet först ska vi ta en sväng till lidl och köpa vitlöksbröd och ta en promenad förbi systemet och köpa en flaska vin till ikväll tänkte att vi skulle ha en mysig hemma kväll med bara jag o Johan vi har några filmer att kolla på som jag hoppas att vi kan kolla igenom ikväll dom tar lite plats i datorn om man säger som så.

Ha en bra dag ska ta en arg Emilia

Kram o hej!
2009-10-29
 19:35:58

Redan Torsdag kväll

God kväll!

Undrar om det går bättre att blogga nu tro :S Efter vi ätit lunch så åkte vi iväg till Johan på jobbet för att åter igen fixa min cykel som var platt :( så efter jobbet så åkte Johan o köpte en ny slang s i helgen så ska jag eller Johan sätta dit den nya slangen. Efter dagis så cyklade jag upp till Emma o våldgästade henne en stund o sen så åkte vi hem vid 16 för att laga mat blev pommes o hamburgare var gott faktiskt. Sen har vi inte gjort så mycket mera jag var tvungen att gå o köpa blöjor alla var slut eftersom jag tog det paketet jag hade hemma till dagis o sen har jag tagit mig en dusch o nu tänker jag sitta i soffan o kolla på tv o försöka ignorera att min mage kurrar.

För jag fattar inte att jag är konstant hungrig eller det är bra ca 1 timme efter jag har ätit sen vill magen ha mat men jag kan ju omöjligt vara hungrig :s ibland blir man fundersam. Har idag funderat på om jag kanske har fått magkattar igen då brukar jag må så här konstigt i magen o känna sig sugen på något mer eller mindre hela tiden. Ska avakta om detta inte går över annars så får jag köpa en omgång tabletter på apoteket o hoppas att de hjälper.  Undrar vad det är på dumburken idag. Ja just de det är ju lyxfällan det får man ju inte missa har inte sett någon trailer denna veckan så ska bli kul att se vem det handlar om idag. Har fortfarande ont i huvudet som jag skrev tidigare idag ska nog gå o rota upp två alvedon o sen sätta mig i soffan o mysa.

Hoppas att ni har haft en bra dag.


Kram Kram
2009-10-29
 11:52:54

SKIT blogg

God dag!

Nu är det 4e gången jag skriver detta inlägg så jag kan nog snart vad jag ska skriva i sömnen sitter o skriver och allt blir bara tomt o sidan ändras.suck.

Men ialla fall så imorse begav vi oss emot dagis för att lämna Emilia och väl där upptäcker jag att mitt däck nästan är platt inte konstigt att det var trögt att trampa så vi fick åka till Johan på jobbet som fick pumpa i luft i däcket och så hoppas jag att det håller sig så för annars måste vi köpa ny slang till däcket.

Sen har vi inte gjrt någonting i princip Casper sitter här o kollar på barnkanalen samtidigt som han halv ligger i mitt knä han ser väldigt trött ut måste jag säga. Jag har så himla ont i huvudet idag men det är ju inte så konstigt heller eftersom det händer en massa i livet just nu men vräst av allt är det nog att man itne har pengar till att göra det man vill är helt sjukt att pengarna redan är slut innan månaden är slut och hur ska man klara av att leva en månad tills nästa pengar kommer? Har en himla massa saker som skulle behöva köpas o det går ju aldrig man får bara sälja av en massa sker hela tiden för att få det att gå lite bättre om man har tur.

Jag önskar verkligen att man kunde hitta ett jobb någongång så ekonomin kunde bli bättre eller att man får besked på att man har kommit in på skolan inte för att de gör någon skillnad ekonomiskt men jaja det ordnar sig väl någongång men man har ju något att göra i alla fall o slipper gå hemma varje dag o inte göra något vettigt annat än hushållet o barnen. Nej nu ska jag packa i ordning på en grej som vi ska åka till Borås i helgen o kanske tjäna några kroner på.

Ha en bra dag ska göra något vettigt innan man blir alldeles försoffad.

Kram
2009-10-28
 20:16:21

Arg Emilia :S

God kväll!

Ja Emilia hon var inte glad efter vi hade varit ut efter vi ätit lunchen vi var till apoteket och hämtade pengarna vi fick tillbaka men för dom köpte jag Caspers movicol så nu har vi 3 kartonger tänkte det var bäst att passa på innan frikortet gick ut o det är imorgon så man får vara smart ibland :D Sen gick vi en runda på stan och funderade vad vi skulle hitta på Emilia var riktigt trött så försökte få henne o somna men hon vägrade sova så vi gick till lekparken och barnen lekte med alla gula löv som var på marken för det var verkligen inte lite löv glömde kameran hemma hade den med mig innan men när man vill ha den så är den inte med typiskt nog.Sen knatade Emilia iväg till gungorna som fanns i närheten och ville gunga hon är inte rädd för gungan alls jösses vad högt hon kunde gunga hon bara skrattade när jag puttade på Casper han gungade högt med dom tjöt av skratt båda två. Efter ett tags gungande så blev jag ganska trött i armarna så vi bestämde oss för att gå iväg till ica o köpa hem frukt för hade ingenting hemma. Emilia fick även en banan på ica ur korgen man får ta utav är himla bra när dom får äta en frukt då blir det mycket lugare i affären.

När vi kom hem fick Emilia något frispel hon var så himla arg hon bara skrek o hade sig inget blev inte alls bra hon skrek till o från i en timme men hon drog även min mobil i golvet så displayen sprack går väl o använda men ska se om jag kan sparka igång min gamla mobil kommer felmedelande på den hela tiden men jag får se om den startar har lagt den på laddning nu i alla fall. Efter vi ätit middag så gick vi upp till Emma en sväng blev bara en snabb visit barnen var trött o hade svårt för att lyssna fick i alla fall en god kopp the med bulle till var mums tack igen :D

Tog lite kort idag på barnen när dom höll på o lekte hemma i en kartgon såg himla skojigt ut.





Nu ska jag kika lite på tv o se vad kvällen har att vänta blir väl inget avancerat blir att sova tidigt ska lämna Emilia på dagis imorgon o sen vet jag inte vad jag o Casper ska hitta på. Förslag??

Kram


2009-10-28
 11:21:40

Vart har jag lagt mina hjärnceller??!??

God middag!


Ja ibland undrar jag vart jag har lagt mina hjärnceller total förvirring kallas det kanske?? Men i alla fall gick vi ner till biblioteket och jag hade tagit fram allt jag skulle ta med mig usb minnet och allt men när jag kom dit så hade jag det i alla fall inte med mig så vi fick vacker traska hem igen och sen när vi kom tillbaka ja då fungerar inte usb minnet i deras dator så jag gick helt i onödan med andra ord.

Sen gick jag o lämnade in alla pappren som jag har grejat med i en halv vecka typ känns det som men nu får vi se hur lång tid det tar innan vi får komma dit hon sa 2 veckor men jag vet inte om jag vågar hoppas på det. Men undrar hur jag ska göra med tandläkaren om vi inte har fått komma dit ännu.

Dom ringde precis ifrån apoteket och sa att dom hade åtgärdat problemet och vi skulle få 100 kr tillbaka de var ju jätte snällt men jag hade velat haft mera pengar med tanke på att de är dom som har gjort fel. Ska ta och trava dit upp och hämta Caspers medicin om det går för jag hämtade ju för ett tag sedan men täntke får passa på medans det är frikort

Kram
2009-10-28
 08:01:48

Har en jobbig känsla i magen.

God morgon!

Vaknade med en klump i magen imorse känns inte bra o jag vet inte riktigt vad felet är men det lär ju visa sig om det är de jag tror att de är. Idag ska jag o barnen göra en himla massa ärenden så det blir gjort hoppas bara att barnen är på min sida så det inte tar så himla långtid ska även till apoteket för att kolla om dom har fått någon ordning på barnens konton och även hämta ut lite mjukgörande till Emilia eftersom hennes period går ut imorgon o dom är svindyra annars.

Fy vad jag känner mig mör idag alltså måste verkligen börja träna ordentligt så man kommer i form på ett annat sätt o kanske tappar några kilon till hade ju inte varit helt fel även om ja har gått ner en massa. Sen har vi nog ev med bokat nyårs planer igår hoppas att det blir så som jag tänkte men det är inget o göra åt om det inte går. Nu är det nästan exakt 1 månad kvar tills vi ska flytta känns panikartat när jag vet hur mycket vi har kvar att göra hjälp säger jag bara men i nästa vecka så ska jag o svärmor röja igenom barnens leksaker en dag då dom är på dagis för att kunna rensa ur helt o hållet utan att någon säger den där vill ja ha den är min osv är inte optimalt att rensa med två barn rivandes i varandra o ska ha sakerna. Hoppas bara att det blir utrensat med annars när jag rensar brukar jag bara den där kan vara bra att ha osv o så lägger man sakerna på hög i stället.

Nu har barnen gått o satt sig i köket för att leka med playdoh lera på eget bevåg är ju ett framsteg i alla fall :D Ska passa på att rensa i köksskåpen medans dom sitter o leker är alltid bra att ta vara på tiden.

Ha nu en bra dag.

Kram
2009-10-27
 18:52:37

Gissa om jag är trött !?!?

God kväll!

Jag kan bara sammanfatta dagen som kanon var verkligen toppen att vara uppe i badhuset men gud så trött jag är nu. Har cyklat 1km och sen så vart de en promenad upp till badhuset o det var bara branta backar och Casper var trött när vi kom fram men farmor kom o hämtade oss på halva vägen för han orkade inte längre. Sen gjorde hon oss sällskap i badhuset för Casper frågade henne så snällt igår om hon ville följa med så kl 10.00 hängde vi på låset på att få komma in och det var ganska lagom mycket folk men vart mera när vi gick hem vid 12.30. Men i simhallen så simmade jag 750 m det var kännbart kan jag lova o sen att kunna hitta orken att cykla o hämta Emilia på dagis Casper han var med farmor på stan som skulle köpa present till till kusin Sandra som fyller år idag och hon ska åka till sthlm i ett par dagar för att gratta henne.

Tiden efter vi har kommit hem ifrån badhuset o dagis den har inte gått snabbt vill jag lova jösses vad tiden har gått sagta Casper fick även ett utbrott på 45 minuter bara för att han inte fick följa med på Sandras kalas och han saknade henne så mycket osv han kom på det helt plötsligt att han inte skulle få följa med men när vi är hos min mamma nästa gång tar vi nog oss en tripp till sthlm när vi ändå är så nära så slipper han bli så ledsen för att dom aldrig träffas han var verkligen helt otröstlig men han var säkert trött med har ju varit en intensiv dag för honom han var helt galen i badhuset. Nu ska jag sjunka ner i soffan o kolla lite på tv Johan ska iväg o handla lite mat sedan för det ekar tomt och jag orkar inte handla idag.

Ha en bra kväll.

Kram
2009-10-26
 22:25:36

Arg på APOTEKET

God kväll!

När Johan kom hem ifrån jobbet så gick vi ut och mötte Emma på stan hon hade precis hämtat jonte så hängde med henne in på lindex då hon skulle köpa ett paraply eftersom regnet det bara öste ner just då. Sen gick vi vidare emot apoteket och jag skulle hämta ut Caspers nya medicin sagt o gjort så sa jag till hon i kassan att dom hade gjort färdigt medicin till Casper och så långt var det ju bra, men sen sa jag att jag även ville ha ut Emilias astma mediciner för dom är påväg att ta slut dom med. Då börjar hon och kolla efter hennes mediciner och ska kolla vad det blir att betala hade räknat på 500 kr för allt eftersom Caspers nya medicin är väldigt dyr. Men då säger hon att varför betalat ni var för sig barnen ska ju vara ihop kopplade med varandra så dom ska gå under samma period alltså högkostnadsskydd så nu slapp jag betala caspers medicin och eventuellt skulle vi få pengar tillbaka för att det har blivit så fel ja menar hur mycket pengar har vi inte slängt ut i onödan på mediciner till dom vet att vi har betalat 1800 för frikort på båda under 1 år har vi vi alltså betalat 3600 i stället för 1800 som hade räckt.

Hoppas verkligen dom kommer till botten med varför det blivit så dumt o av en slump så upptäcktes det tänk om det inte hade gjort det då hade vi bara fortsatt att betala så i evigheter. Imorgon ska jag o Casper till badhuset och härja några timmar ska bli skoj :-D hoppas att han tycker det med men det tror jag garanterat att han tycker.

Nu väntar sängen.

Kram o god natt!
2009-10-26
 15:36:28

Vad trött jag blev :S

God dag!

Här sitter jag o mår pyton hatar verkligen detta men men det blir väl kanske bättre men NÄR?? Idag har jag o Casper varit hos Johan på jobbet sen cyklade vi in till stan för att gå på familjecentralen en liten sväng var meningen att vi skulle gått upp till apoteket och hämtat Caspers medicin men jag tror faktiskt att vi gör det nu när Johan har kommit hem sitter o väntar på svärmor men hon har inte dykt upp ännu för Casper har tjatat om henne i flera dagar och till helgen så åker hon till sthlm och ska hälsa på sin son så tänkte att casper vill säjert träffa henne innan hon åker.

Sen efter vi hade varit på familjecentralen så köpte jag o Casper en pizza och åkte till Johan för att dela på den för att sedan hämta Emilia dagen har bara susat förbi och jag är skit trött rent ut sagt jobbigt att cykla så mycket fram o tillbaka sen så är man ju van med att ha lite paus ifrån båda två för det är lite påfrestande att ha dom runt sig hela tiden men är faktiskt skönt att ha bara en ibland även om det tar på en.

Nej nu ska jag ta o göra något vettigt.

Kram o hej
2009-10-26
 07:48:41

Måndag!

God morgon!

Idag ska jag o Casper lämna Emilia på dagis sen har jag inte riktigt klart över vad vi ska göra beror lite på kanske blir öppna förskolan eller så är vi bara hemma och grejar och sparar krafter inför imorgon då jag ev tänkte vi skulle till badhuset om allt går som jag har tänkt mig vill säga det vet man aldrig från dag till dag.

Nu ska jag hämta en hög med papper o väcka Emilia sen så ska vi bege oss iväg till dagis. Jag har lovat Casper att göra ett besök hos pappa var längesedan han var där hoppas bara han tycker att de är skoj denna gången med.


Kram
2009-10-25
 20:58:53

Besök i jönköping och husqvarna

God kväll!

Idag tog vi sovmorgon bortsett från Casper som valde att kolla lite på tv och mysa i soffan. Vid kl 10.30 lämnade vi hemmet och begav oss emot Jönköping och skulle in på öb för att köpa en overall till Casper som typiskt var slut i hans storlek men när vi står där o dividerar om vi ska ta en större storlek så säger tanten som  står där ibland hyllorna och tittar att det finns billiga overaller på ica maxi denna veckan för 199 kr och sagt och gjort så åkte vi dit efter en liten vägbeskrivning ifrån Malin och det var ju enkelt att hitta. Så där tågar vi in och hittar overallerna ganska snabbt och det blev faktiskt en där inne men den var stor så farmor får ta o kika på den o se om det går att lägga upp benen lite så han inte trampar sönder denna med.



Sen begav vi oss vidare hem till Malin och Nicklas samt barn =) Blev bjudna på god spaggethi(stavning) och köttfärssås barnen åt med god aptit Emilia lite sämre dock men hon är ju som hon är med maten :( barnen kom igång att leka på engång var väldigt kul att se med tanke på att dom har bara lekt två gånger innan så busade dom på för full Emilia var lite rädd för deras hund Ella men sen blev hon riktig kompis med henne och skulle pussas och bita henne i nosen tålmodigare hund har jag nog aldrig sett Emilia klättrade verkligen på stackars Ella men hon bara låg där o kikade på Emilia som vad gör du =) Vi var ut en sväng och Malin visade mig området var himla fint faktiskt har ju varit där engång innan men då kikade vi inte runt omkring. Fick gott fika och till kvällsmat så blev det fläskfile och potatisgratäng.mums säger jag bara :D Har även idag testat sodastreemer för första gången o de var ju riktigt gott o smidigt typ 2 knapptryckningar så var vattnet kolsyrat så nu har vi bstämt oss för att det kommer att bli en sådan i julklapp till oss själva är nästan säker på att jag kommer att köpa den som finns på ica den är ju billig o sen om den är bra det vet jag inte. Vi lämnade dom vid 19 tiden barnen somnade i bilen så gott med pyjamaser o allt så var bara att slänga dom i säng när vi kom hem var lite jobbigt att gå upp för trapporna med Casper han var TUNG måste jag säga. Har lagt in lite kort ifrån dagen HÄR

Nu ska jag kika på tv och mysa lite med Johan innan det är dags för att gå o lägga mig imorgon ska jag lämna Emilia på dagis och sen ska jag o Casper till öppna förskolan eller så blir det badhuset har inte bestämt mig riktigt ännu får se hur det blir.

Ha en bra kväll.

Kram
2009-10-24
 23:12:01

TRÖTT

God kväll eller god natt som det blir för min del


Har varit en hektisk dag varit på dagis och grejat fram till 13 o sen var det bara hem och forstätta greja har städat i vardagsrummet och har tvättat o packat kartonger köket är rensat på saker i hyllorna som man inte ska ha kvar osv nu är det bara lite av det vi använder till vardags o bara några av varje sak. Sen ringde Emma o ville ha kaffe så hon kom över en sväng hon hade blivit barnledig helt plötsligt så hon hade varit o hyrt en film på hemmakväll och i stället för att hon skulle sitta hemma ensam o kika på den så tittade vi på den här den var faktiskt rolig shopoholic eller hur det nu stavas vet att jag ville se den när den gick på bio men det blev aldrig av. Casper har varit ängslig idag han hade lite feber innan men den försvann som en avlöning så vi får se hur han är imorgon men han har varit fullt aktiv som vanligt fast lite mera orolig eller hur man ska säga.

Imorgon bär det av till Husqvarna ska rusta med regnkläder osv för det ser inte ut att bli jätte bra väder blir en tripp till öb med för att kolla om dom har någon overall till Casper där dom hade extrapris i bladet så runt 10.30 tror jag vi lämnar stan sen vet jag inte när vi kommer hem. Men blir nog inte jätte sent.

Ha en bra kväll nu blir det sängen för min del

Kram
2009-10-24
 09:11:09

Där fick jag så jag teg :(

God morgon!

Kan bara börja med att säga SHIT vilken natt Emilia hon vaknade vid 23 och när klockan var 06 så somnade hon om. Jag ska ALDRIG mera säga att hon sover bra för då kommer det tillbaka men 10 gånger värre. Hon har pratat skrattat och gråtit om vartanat ett tag låg hon o ropade NAPPI (napp) vid 03 så kom Casper in och sa mamma jag kan inte sova för Emilia pratar så och det kan jag förstå för hon var inte dikrekt tyst utan det var högsta volymen. Kan tänka mig att hon kommer att vara ganska trött idag hon sover ännu men ska snart väcka henne tänkte jag.

Idag så ska vi vara på dagis och hjälpa till med diverse sysslor Johan har redan åkt dit och är på möte och runt 10-10.30 så tänkte jag att vi skulle gå iväg dit ska göra lite varm choklad kan tänka mig att Johan behöver det eftersom det är ganska kallt ute idag. Så jag ska ta på barnen overall i alla fall Emilia och Casper får ha sina termobyxor. Säg igår i öb bladet att dom hade overall för 249 kr så imorgon när vi åker till husqvarna så ska vi stanna till på öb först och köpa en till honom eftersom det var så himla billigt.



Hörs senare.

Kram O Hej
2009-10-23
 15:07:57

Öppna förskolan samt en massa papper

Hejsan!

Ja här sitter jag helt virrig i huvudet efter en ganska intensiv dag. Var först iväg till familjecentralen och var där ett par timmar gick hemåt vid 12 tiden för att hämta vagnen och sedan gå till banken för att begära en massa papper o sen så gick jag vidare för att hämta pappren på familjecentralen som jag hade fått hjälp med att skriva ut var typ 10 pappren så nu har jag här en hel hög av papper som jag ska greja med och fylla i som på måndag lämnas in för att be en bön att vi kommer att få igenom det jag söker till. Har även pratat med Caspers astma sköterska idag och hon i sin tur rådfrågade en läkare angående hans mediciner eftersom han blir sämre så nu har han fått en annan som heter Seretide så jag hoppas att den hjälper honom nu så jag ska medicinera honom emot det till vi ska dit i december för återbesök.

Nu sitter jag o klurar på vad vi ska äta börjar bli hungrig men om vi ska äta mat senare ikväll ensama så ja då blir det till att slänga i sig något lätt men vad?? Nu ska jag o Casper bege oss ut och köpa något att dricka hoppas ni alla har en bra dag.

Kram o Hej =)


Seretide

Seretide

2009-10-23
 08:10:13

Fredag morgon!

God morgon!

Vaknade med ett ryck av att Johan sa att klockan var 7.20 dom skulle vara på dagis när klockan var 8 så han fick lite brottom upp och väcka Casper som sa att jag ska väl inte gå till dagis mitt i natten :s sötnos. Men han ville i alla fall följa med till slut så för ca 20 minuter sedan så bar dom iväg till dagis. Jag har precis ätit frukost och Emilia hon sover fortfarande ska väcka henne snart ska bara ringa ett par samtal först är ganska bra om hon kan sova undertiden så jag slipper ha henne i famnen som hon gärna vill göra på morgonen sitta o mysa.

Idag ska jag o Emilia ta oss ner till bibblan för att skriva ut lite papper och sen fylla i dom o gå iväg och posta dom sen så har jag inte bestämt om vi ska gå till öppna förskolan eller inte det beror på om vi hinner och i vilken ordning vi tar papprerna. Kanske är bättre att ta de efter!? Ja vi får se hur jag gör. Är ganska facinerad av att Emilia faktiskt peppar peppar har sovit hela natten hela veckan kanske är trenden på väg att vända eller bara en tillfällighet det återstr o se hur helgen blir för de är då hon brukar att krångla lite.

Ikväll så ska vi nog kolla på en film och köpa hem lite hämtmat och bara mysa vet inte när vi gjorde det senast har igentligen inte råd till det men något måste man väl få unna sig någon gång ?? Funderar på om jag ska bege mig till systemet och köpa en flaka vin var inte heller igår om man säger så. Fast vi får se vad det blir kanske blir varken det ena eller det andra sånt som vi brukar planera det brukar inte bli så i alla fall för när kvällen kommer så är man så trött att man inte orkar sätta på en film.

Ha en bra dag.

Kramar
2009-10-22
 21:09:43

Julmust

Idag köpte vi årets första julmust fick nästan en chok i affären när jag fick syn på det inne på willys frågade Casper om han ville att vi skulle köpa tomte dricka han blev eld o lågor när han fick syn på tomten på flaskan men är skämande hur tidigt dom börjar sälja allt i butiken glögg o hela faderullan fanns redan där :O Sen förra veckan när vi var ute och gick på stan så hade dom redan skyltat fullt av julsaker.

Nu blir det lyxfällan och mitt glas med julmust =)



kram
2009-10-22
 19:24:26

Ojsan dagen vart tog den vägen??

God kväll!

Ja denna dagen började stressigt hade ställt klockan men jag somnade om är så himla seg på morgonen nu för tiden orkar inte gå upp det tar emot jätte mycket. Sen gör det ju inte saken bättre att Casper kommer till mig varje natt o lägger sig fattar inte varför så i natt hoppas jag att han sover i sin egna säng.Hoppas kan man ju alltid :D

Sen var det dags att lämna barnen på dagis och sen stressa iväg till mötet som jag satt på från 9.30 -12.00 så jag kände mig ganska trött när jag var hemma vid 12.30 så det blev att slänga i sig snabb lunch för att sedan bege sig vidare till dagis för att hämta barnen var tvungen att åka förbi Johan med o hämta kärran. Sen när vi kom hem ifrån dagis så var det dags för att sätta fart med maten och sen har vi varit o handlat hem lite mat för det ekade tomt i frys o kyl men det var inte kul att vara o handla igen Casper han skrek o hade sig så det ekade i hela affären bara för att han inte kunde sitta i kundvagnen för maten var ju ivägen och han förstod inte det men efter ett tag lugnade han ner sig men då började Emilia att böka i stället hon skulle inte sitta kvar i vagnen o började springa omkring inne i affären o skulle hämta det ena o det andra.

Imorgon ska Johan jobba på dagis och jag vet inte vad jag o Emilia ska hitta på vi går nog ner till öppna förskolan tror jag fast jag har endel jag borde greja med så jag får se hur det blir måste även gå ut i tvättstugan o kolla o det finns någon tvätt tid för måste tvätta lite kläder.

Ha en bra kväll.
Kram
2009-10-21
 19:19:45

Kväll o mörkt

God kväll!

Jahopp då var det kväll igen vart tar dagarna vägen?? Fast denna dagen har varit ganska lugn har inte hittat på något överdrivet avancerat annat än att vara till barnmotagningen och sen handlat lite. Barnen var riktigt trötta Emilia hon satt nästan o sov i soffan när klockan var 18 men det är ju lite tidigt att somna så vid 18.45 så fick hon gå o lägga sig och när Casper kom in 5 minuter efter så sov hon redan o snarkade högt :D

Det är verkligen mörkt ute tänk hur det kommer bli efter helgen eftersom man ska ändra klockan på söndag måste komma ihåg det för annars så kan det bli jobbigt att vakna till en chok på morgonen av att klockan faktiskt inte är de man tror och vi ska iväg på söndag med och hälsa på ett par vänner i Husqvarna tror jag i alla fall om inget annat har inträffat måste smsa o fråga så hon inte fått sin bebis i magen :D Men det är 4 år sedan vi var där kommer inte riktigt ihåg om Casper var född när vi var där och vid närmare efter tanke så var han inte det för kommer ihåg nu att hon fick typ 1 vecka efter vi varit där. Ikväll blir det inget avancerat har haft huvudvärk hela dagen o den finns där ännu så nu ska jag lägga mig i soffan jämte Johan o bara slappa. Imorgon ska jag på möte med arbetsförmedlingen igen och få tips på hur man ska skriva ett cv men jag tycker att jag har kommit ganska bra påväg så jag tror att jag kommer låta det vara så. Imorgon borde jag även få besked på den praktikplatsen som jag sökt hoppas ja i alla fall.

Ha en bra kväll o hoppas att ni får en bra dag imorgon.
2009-10-21
 14:28:12

Utslagna barn o mamma

Hejsan!

Gud vad vi är trötta hela högen jag har så himla ont i huvudet och jag har suttit och knåpat ihop ett brev på datorn som jag ska försöka få utskrivet och en massa andra papper som jag måste få ur datorn himla irriterande att en patron är slut i skrivaren så havererar hela skrivaren bara för det*morr*

vaccinationen gick bra Casper blev lite ledsen när hon stack honom och Emilia med men nu ligger vi här på soffan allihopa och degar barnkanalen är på och barnen ligger under filtar o myser ser faktiskt ut som om dom är påväg att somna båda två. Jag är så himla sugen på att äta något riktigt riktigt gott riktigt mat på restaurant hade inte varit fel.

Nej nu ska jag greja lite innan jag blir försoffad helt o hållet.

Ha en bra dag.

Kram
2009-10-21
 08:47:17

vaccination

God morgon!

Natten har varit hyfsat Emilia låg o formligen skrek MAMMA flera gånger i natt fast hon var inte ledsen så hon somnade om efter ett tag. Casper har legat hos mig sen klockan 4 o sovit i alla fall det gjorde han ju inte igår. Sen kl 7 vaknade jag med ett ryck och kollade på klockan shit Johan ska ju till jobbet o vänder mig om och till min förvåning så ligger ingen Johan i sängen snacka om att jag blev fundersam för han brukar alltid säga hejdå och att jag brukar vakna till när han går till jobbet men inte idag måste varit trött eller något.

Nu ska jag gå upp på övervåningen och greja med tvätten som ska in i skåpen sen så ska vi upp till barnmotagnignen för att ta sprutan emot knorr sjukan på barnen och prata lite med astma sköterskan och sen så får vi se vad som händer ska träffa svärmor där uppe som ska ta hand om den ena busen när den andra är inne o tar sprutan så får vi hoppas att det går bra.


Ha en bra dag.

Kram
2009-10-20
 21:42:58

Tisdag Kväll!

God kväll!


Gud vad jag har ont i magen har riktiga magplågor bara för att min kära man har mixtrat med smöret och hällt i ett halvt kilo vitlök eller något i det o det går runt i magen på mig det gör verkligen ont :( Dagen har varit rätt ok har inte gjort så mycket har städat i köket och sen var det dags att åka o hämta barnen på dagis först till Johan på jobbet för att fixa min cykel som helt plötsligt gick sönder bakbromsen hoppade ur läge o fungerade inte alls fick lite panik när jag inte kunde bromsa tur att man har en i fram med på cykeln =)

Sen var det dags för Casper att åka på sin gympa och jag och Emilia gick ut och hämtade Caspers medicin och sen så tog vi en promenad till okq8 för att poste lite paket och köpa frimärken sen så tog vi en promenix till ica och köpte balsam och bröd :D Sen tittade vi på bolibompa och sen så tog jag och Casper en dusch o sen blev det sängen för båda två eftersom dom valde att vakna klockan 4 imorse dom var trötta och griniga båda två :( Så gjorde ingen nytta att hålla dom vakna längre.

Nyss så kom mina två slickepotter hem som jag lämnade in som hade gått sönder och den lilla var så häftig färg på


Nu ska jag kolla klart på house och sen på hells kitchen om jag orkar kolla på det eller om jag somnar i soffan.

Ha en bra kväll.

Kram
2009-10-20
 12:31:30

Tisdag

God middag!

Här har det inte hänt jätte mycket har grejat med hemmet och har diskat och fått lite i magen så den inte kurrar längre. Nu sitter jag här och kollar på tv och känner mig väldigt trött eftersom Casper bestämde sig för att ta morgon när kl var 04 imorse :O han vägrade somna om han skulle bara kolla på dora men han fick inte gå ner o kolla på tv för det var ju inte ens morgon så gissa om han kommer att bli trött.

Nu kom svärmor och ska låna telefonen så jag skiriver senare.

Kram
2009-10-19
 22:32:15

Känner mig låg

God kväll!

Denna dagen vart tog den vägen?? Ja jag vet faktiskt inte jag har packat lite lådor o sen kom svärmor på en fika och lånade telefonen och grejade lite saker åt henne på datorn. Sen var det dags att hämta barnen på dagis och när vi kom hem så satte dom sig och kikade på meckar micke på film ett litet tag och åt lite frukt och sen så var det dags att börja med maten och äta blev köttfärs och ris räster från igår orkade inte ställa mig o koka ny pasta när det fanns så mycket ris kvar bara dumt att slänga det.

Sen gick vi upp på övervåningen och lekte med lego och inväntade Johan som var och körde saker till sopptippen efter jobbet så han var hemma när klockan var 17.30 sen så har vi inte gjort något vettigt alls kollat på tv och bara varit känns det som. Jag känner mig extremt låg just nu jag kan inte säga varför för jag vet inte men det brukar jag alltid göra när det närmar sig att man får pengar och hur man ska lyckas lösa en månad till. Känns hemskt jag orkar inte ha de så här längre jag hoppas verkligen att de blir bättre efter vi har flyttat och att jag får någon form av inkomst för detta tär på mig att inte veta hur det ska lösa sig osv. Sen måste barnen ha mediciner som vanligt varje månad och vad ska man prioritera bort att inte köpa mat eller mediciner vilket är bäst :S jag verkligen HATAR detta. Imorgon ska jag tåga upp till social kontoret och hämta papper o lämna in för att söka bistånd o be en bön att de hjälper.

Nu ska jag gå o lägga mig om jag nu kan sova har haft svårt för de den senaste tiden vaknar mitt i natten och har svårt att somna men är väl bara för att de händer så mycket runtomkring mig hela tiden.

Ha det så bra

Kram
2009-10-18
 21:34:54

En helt underbar dag <3

God kväll!

Gud vilken dag vi har haft såna här dagar så önskar man att man hade oftare. Fick världens efterlängtade sovmorgon båda barnen vaknade kl 8.45 ;O Casper kom till mig vid 6 o ville kolla på dora sa bara att dora börjar inte ännu o det köpte han och gick o la sig igen och vaknade igen när klockan var nästan 9 av att Emilia låg och ropade på mig :D Var underbart att få sova var dock upp till Emilia vid 4 tiden o gav henne lite välling men hon sussade så sött vidare efter den var slut.

Sen grejade vi i ordning frukost och sen satte jag fart med att packa bokhyllan som aldrig tycks ta slut på saker jisses vad grejer man har vart kommer allt ifrån :S Men nu är jag snart klar har bara en hylla där nere kvar och det som står uppe på som prydnad ska ner i lodor med sen när den är klar ska jag gå vidare och börja i köket. Men det får bli någon dag i veckan om jag har tiden är fullt upp denna veckan. Sen åkte vi till coop för att kika på när dom körde med radiostyrda bilar var häfftigt att se dom körde ju som tusan gick verkligen shit fort på den lilla banan dom hade. Sen tog vi en promenad till jysk och hittade ett skitfint tyg till gardiner i 5 meters klipp för 199 kr så det ska jag åka o lägga undan tills på tisdag då vi får lite pengar för det tyget ska vi bara ha till gardiner i vardagsrummet :D Var verkligen jätte fint o billigt med.

Sen funderade vi över vad vi skulle hitta på så vi satte oss i bilen åkte till netto o köpte bannaner och choklad muffins o festis sen bar det av till skidbacken för att äta upp fikat och sen när vi fikat klart så tog vi och promenerade upp för backen med barn o hela köret var hur mysigt som helst fick gå långsamt Emilia orkade inte riktigt men fick bära henne och sen gick hon själv o plockade stenar och hadde sig. Vi var där ute i säkert 1-2 timmar var jätte mysigt. Sen åkte vi hem och började med middagen Johan tog tag i köttet och fixade de jag satte igång ris och grönsaker sen åt vi en jätte god middag när det var klart. Vi satt kvar i köket länge medans barnen danasde omkring till musik i vardagsrummet. Sen cyklade Johan iväg och skulle fixa markiser på ett ställe. Så jag o barnen gick upp på övervåningen och skulle leka lite men Emilia hon började kasta saker överallt och på Casper så vi gick in och badade alla tre var fullt men det gick bra fast det blev inte långvarigt för min del jag tog och duschade av mig o Emilia började frysa hon skakade efter ett tag så hon fick hoppa upp i min famn och i det varma vattnet =) Sen har vi inte gjort mycket mera bara tagit det lugnt och kollat bompa med barnen Emilia satt så snällt i mitt knä o tittade nästan hela tiden sen var det läggdax för barnen o nu sitter vi o kollar på tv och bara är.












Ha en bra kväll det som återstår

Kram
2009-10-17
 19:43:39

Lördag

God kväll!

Jisses denna dagen den blev intensiv men kul =) vi började dagen med att äta god frukost med ägg o varm choklad barnen njöt =) sen började vi att packa och soretera saker som vi ej ska ha med oss till nästa bostaden. Ssen vid 11 så ringde Emma och frågade vad vi gjorde igentligen skulle vi ha åkt till badhuset denna helgen men pga personliga problem så får det vänta tills skiten går väck på måndag ska jag ringa o säga att dom får göra något åt det NU för jag orkar inte längre :( Men i alla fall så blev vi bjudna på lunch blev potatis och köttfärslimpa och sås o kokade grönsaker :D var mumsigt och så skönt att få det severat =) vi var där till klockan var 14 ca och sen så slog dom följe med oss hem för Emilia blev hungrig och vi hade ingen välling med oss så det var bara till att gå hem men dom följde med oss hem och här hemma lekte barnen och sen så började vi att baka lite olika kakor blev tosca kaka och en kladdkaka som vi precis har fikat på och dom gick hem för ca 15 minuter sedan. Vart en heldag =)

Så nu sitter vi insjunken i soffan och kollar på formul 1 på tvn och jag känner mig trött i huvudet tänkte att jag ska fortsätta med att packa ner det sista i bokhyllan för de är inte jätte mycket kvar och det hade varit skönt att få det gjort. Imorgon så kommer det att stå städa och packa på planeringen och sen så ska vi åka ut o kolla på copp när dom kör någon tävling med radiostyrda bilar vet inte riktigt vad de är för något.

Ha en bra kväll.

Kram
2009-10-16
 23:29:22

Sen kväll!

God kväll igen!

Jag borde ha gått o lagt mig för längesedan men jag fastande vid tvn men nu ska jag i alla fall ta och knyta ihop mig för idag har suttit och funderat en massa i mitt huvud ikväll o jag kommer inte fram till något vettigt så lika bra att gå o lägga sig inann Casper kommer upp igen eller att Emilia vaknar.

Jag har sån extrem lust att hitta på något känner mig väldigt rastlös ikväll vet dock inte varför för jag tycker att vi har gjort saker idag men det har tydligen inte hjälpt. Är ganska trött på att se dom här väggarna varje vecka är lixom ingen skillnad för mig på vardag som helg annat än att vi är hela familjen hemma men det är mysigt men samtidigt så uppskattar man helgen mera om man har jobbat hårt ett par dagar i veckan. Nej nu får jag ta och röja upp i sovrummet på min säng har lagt en massa kläder där sen blir det till att nana kudden.

Sov så gott.

Kram
2009-10-16
 19:06:22

Jag fattar inte vart dagarna tar vägen?!??

God kväll!

Ja dagarna dom bara rinner iväg fattar inte vart dom tar vägen. Gör du det? Barnen tar verkligen all tid när dom är hemma ifrån dagis och när dom är på dagis så har jag en massa möten och att packa kartonger. För nu är det snart bara 1 månad kvar tills vi ska flytta känner paniken växa i mig HJÄLP måste packa. Har i alla fall idag börjat packa vitrindelen på bokhyllan o shit vad glas vi har måste jag säga funderar skarpt på om vi behöver ha allt det vi har :S

Imorse så låg vi i sängen alla 4a och jag låg och tittade ut genom fönstert så ser att att snön börjar falla sakta men säkert ner och det blev bara mer o mer. Så efter vi hade duschat hela familjen och gjort oss färdiga med frukost så begav vi oss ut på uteplatsen Casper var galen i snön och Johan han kastade snöbollar och Emilia hon plaskade o gejade som tusan hon bara skrattade när hon såg snön hon var ju så liten förra året så hon kommer inte ihåg snön så iår tror jag hon kommer att tycka de är jätte skoj =) Sen tog vi en runda på stan och kikade lite sen gick vi bort till Lidl och köpte blöjor till Emilia blev ett litet paket eftersom det sinar i kassan tur att det kommer påfyllning på tisdag men är ganska långt till dess. Sen gick vi hem och hämtade våra pantburkar och åkte ut en sväng till coop bygg som hade något där man fick måla teckningar och sätta upp på en lina i taket och skriva namn o telefon nummer och det gjorde vi. Sen begav vi oss hemåt idag för att börja med maten.

Sen har vi inte gjort jätte mycket mera har bara varit inne och jag har packat och tvättat ska nu återgå till packadet för Johan är och kör Emma till Blidsberg så jag vet inte hur länge han blir borta men när han kommer hem så ska vi kika på Johan Falk filmerna hoppas jag om vi orkar.

Ha en bra fredags kväll. Lägger ut lite kort senare för nu fungerar det inte :(

Kram!
2009-10-15
 20:56:15

Torsdagen bara försvann

God kväll!

Ja denna dagen sa bara sviss och så var det kväll. Imorse vaknade jag av Emilia som ropade mamma sen vaknade även Casper och ropade på mig och sa att Emilia vill dig något var ju gulligt. Emilia sov faktiskt hela natten o det var skönt faktiskt hon vaknde inte ens på kvällen när vi la oss så var skönt. Efter att ja hade lämnat dom på dagis så var det full fart fram till mötet jag skulle på 9.30 satt där till klockan var 12 var en massa prat hit o dit känns som mitt huvud skulle explodera av all info. Sen när jag kom hem så satte jag mig och kollade på sjundehimlen på 5an det brukar jag kolla på när jag är hemma och har tiden över är en himla bra serie som jag inte tror kommer att göra mera avsnitt har gått länge på tvn.

Sen var det dags att hämta mina små troll på dagis Casper har haft så svårt med sin andning dom senaste dagarna så hans astma har verkligen blivit sämmre så jag ringde till barnmotagningen innan idag bara för att få lite tips på hur jag skulle göra så jag ska öka på den blåa medicinen han har och om det inte hjälper så ska jag ringa till jouren eller till vårdcentralen imorgon. För när han själv kommer o säger att han har svårt att andas då är det inte bra och det syns på honom men det verkade som om medicinen hjälpte dom 2 doserna som han fick idag i alla fall. Fast jag vet inte hur länge som jag ska ge det men är väl så länge behovet finns så nu ska jag ta med en till dagis så att dom får ge honom medicinen innan han går ut och leker efter lunch. Dom sa att de var ok så jag hoppas att dom kommer ihåg att ge honom de med.



Sen när vi kom hem så har vi bara varit hemma jag var ner och köpte lite mjölk innan och nu ska jag kolla på tvn med Johan imorgon är han ledig var längesedan han var ledig en fredag nu så vi får se vad vi hittar på imorgon om det blir öppna förskolan eller om vi gör något annat vi har inte diskuterat det ännu.

Ha en bra kväll.
Kram
2009-10-14
 23:04:55

Influensavaccinet Pandemrix

Hej!

Alltså jag har suttit och funderat halva kvällen på biverkningar osv på detta vaccinet och jag vet varken ut eller in en del säger att man inte ska ta det pga alla biverkningar och en del säger att de inte är så farligt och jag vet varken ut eller in. Är influensan så svår som det sägs att den kommer att vara och varför vaccineras inte barn under 3 år i vanliga fall om dom inte tillhör riskgruppen. Mina barn tillhör ju riskgruppen båda två och jag vill verkligen inte att dom ska gå och bli sjuka bara för att man är rädd för att ta vaccinet varför kan man inte få bra information om hur det verkligen ligger till har sökt runt på olika ställen och står ju olika överallt.

Ja det får bli morgondagens bekymmer nu väntar sängen lika sent som vanligt suck.Imorgon ska jag sitta på möte mellan 9.30 till 12.30 hoppas att man lär sig något bara.

Ha de bra

kram
2009-10-14
 19:28:59

Läkar besök o städning

God kväll!

Denna dagen har varit kämpig på många sätt jag är så sjukt trött just nu vet inte varför men ja det är väl bara för att Emilia är vaken så mycket just nu :( Läkar besöket gick bra i Borås dom hade inget att klaga på direkt för utom Emilias munmotorik som inte är riktigt som den ska hon har tungan mycket utanför munnen o har den öppen väldigt mycket o det har hon alltid haft och det är tydligen bara för att hon är slapp i muskelaturen i munnen. Så vi ska träna henne o göra olika ljud och att hon får dricka i sugrör och blåsa på saker och såna övningar. Dom skulle även skicka några övningar till dagis som dom kunde göra i grupp om inte EMilia ville göra dom själv. Sen tyckte läkaren att vi skulle kontakta barnpsykologen för Emilias sömn problem och se om hon hade några tips o råd så jag ska fråga på bvc på fredag när vi ska till öppna förskolan.

Efter vi kommit hem så gick jag o barnen ut en sväng till bibblan o lämnade tillbaka böcker fick även med mig några hem igen men blev bara 4st denna gången hinner ju inte läsa alla böcker om man lånar en massa. Sen åkte vi och grejade hos paret vi brukar hjäpa med lite saker var längesedan vi var där nu men vi har inte haft tid heller direkt.Nu har barnen somnat och jag sitter o surfar på Johans dator för att de om den fungerade eftersom sladden brann upp häromdagen och idag kom den nya hem på posten datorn verkar inte ha tagit någon skada utav det hela och fungerar som den har gjort innan. Nu tänkte jag sätta mig och kolla vidare på tvn är ett bra natur program på nature som handlar om giftormar tycker jag var intressant så ha en bra kväll.

kram
2009-10-14
 08:34:43

Onsdag morgon!

God morgon!

Fy vad kallt det är både ute och inne mätaren visar -2.5 ute brrr blir verkligen till att klä på sig när vi ska gå ut. Idag ska vi åka till Borås med Emilia och träffa någon läkare samt sjukgymnasten var längesedan vi träffade henne ska bli kul att se vad hon säger men hon har bara haft bra saker att säga dom gångerna vi har varit där tror bestämt att de är 1år sedan vi var där. Sen ska Johan jobba igen när vi har kommit hem ifrånn Borås och sen vid 17 ska vi åka o hjälpa det gamla paret och greja hos dom lite var jätte längesedan vi var där och hjälpte till.

Nu ska jag gå och ta Emilia hon ligger o ropar mamma i sin säng =) måste även in i klädkammaren och ta fram en massa kläder måste bara riva ur en massa kartonger ur vägen först just nu är det blockad där inne.hehe.

Hoppas att ni får en bra dag.

Kram
2009-10-13
 21:04:13

Tyst och lugnt bara tvn som pratar

God kväll!

Denna dagen är snart gjord med tänk vad dagarna går dom bara rusar iväg är redan tisdag kväll tycker inte det var allt för längesedan det var tisdag sist inte känns det som en vecka i alla fall. Efter vi kommit hem ifrån dagis blev det att laga mat och sen ge sig iväg till Caspers bamse gympa och sitta där o kika vad han gör :D När vi kom hem så har här inte hänt mycket jag diskade lite så jag fick bort den och sen var det dags att förbereda barnen med mediciner och samt för att gå i säng dom somnade som stenar och sen dess har jag kollat lite på tv. Skulle ha packat men jag har inte kommit mig för fryser som tusan. Johan han sover som en sten andra kvällen i rad han somnar i soffan antar att det är mycket på jobbet o det gör ju inget att han sover men är så tråkigt att inte ha någon att prata med :(

Idag fick jag även veta att båda mina barn tillhör riskgruppen för svininfluensa vaccinet eftersom båda har astma och Emilia sitt hjärtfel så det känndes skönt att få reda på så på onsdag i nästa vecka ska vi upp och ge dom vacinet jag tror att jag ska be svärmor följa med för jag vet inte hur Casper är med att ta det så det kan bli spännande och hon kanske kan ta Emilia i värsta fall om han krånglar jag får ta med någon muta godis eller vad som helst dom trode att han skulle få den i armen eftersom han är sötrre nu.

Nu ska jag kika på tvn ha de jätte bra.
Kram
2009-10-13
 13:11:30

Effektiv timme

Hej!

Nu har jag packat fyra lådor tömt en byro på så när som barn filmer och dom kan jag gärna inte packa ner ännu eftersom barnen vill nog använda dom ett tag till =) Sen har jag tömt två skåp i bokhyllan och packat ner alla våra dvd filmer vi tittar ju i alla fall inte på dom så varför ska dom stå i skåpet och skramla så nu har jag fyra lådor såtendes här nere som måste upp med den får bli sedan för nu ska jag bege mig av och hämta mina små troll på dagis. Ha de bra .

kram
2009-10-13
 11:12:05

Nu är det verkligen vinter

God middag!

Jösses vad det är kallt här inne och ute är det bara 3 grader man fryser ju ihjäl speciellt när dom inte har satt på värmen här inne så nu ska jag gå o skruva upp alla elemnet bara för att se om det händer något o sen ringa till hyresbolaget och fråga när dom ska sätta på det för är ju inte meningen att man ska frysa ihjäl. Imorse så snöade det här och nu förstår man att det faktiskt är vinter o det kommer inte att vända mera än p åett bra tag. Idag blev det full vinter mundering till barnen i alla fall med vinterjacka och täck byxor o vantar så jag hoppas att det håller sig o så att dom inte fryser sen när minus graderna kommer men då kommer det nog bli tjockare overall til barnen Emilia har ju en så fin som hon fick när hon fyllde år och Casper ska få en när vi ska åka till Ullareds gekås i slutet av månaden om pengarna räcker till Johan sa att han skulle jobba extra så vi skulle få in lite mera pengar o de känns ju bra men inte kul heller för honom vet att han pratade om att i helgen skulle han jobba om han fick :( Jag tror faktiskt att ja o barnen ska gå till simhallen då en sväng om han ska jobba för det var längesedan ska se o mman får med sig någon so mvill bada med =9

Nu ska jag ställa mig och börja packa lite lådor ifrån bokhyllan och sätta på tvn o kika samtidigt så man har lite underhållning här i alla fall =) Ikväll är det gympa för Casper så ska vara med honom där uppe o Johan ska köra Emma o handla under tiden så denna dagen kommer att försvinna den med antar jag i ett naffs

Ha en bra dag

Kram
2009-10-12
 21:17:27

Måndag kväll!

God kväll!

Denna dagen har bara farit iväg med en farlig fart vaknade med ett ryck imorse av att Casper vaknade kl 7.45 och barnen skulle vara på dagis 8.20 för det var fotografering idag blev lite panik eftersom Emilia sov fortfarande men kl 8.30 så var vi på dagis i alla fall. Casper låg hos mig i sängen och han gosade verkligen in sig hos mig jag valnade till och han låg nästan på mig men det är mysigt det med men man får ju inte plats i sängen men att han vaknade kan jag förstå eftersom Emilia har varit vaken o gapat o skrikit halva natten dom sa på dagis att hon var trött idag hon somnade på engång när dom la henne vid lunchen.

Kl 10 hade jag besök av en dam och imorgon ska Johan träffa henne på kontoret och så hoppas jag att de tär färdigt snart så vi vet vad som händer om det går igenom eller inte för är ju himla jobbit att håll på o greja o inget händer eller att det tar en evighet. Kl 11 ringde Emma och frågade om jag ville följa med på stan o det gjorde jag hon var in på guldaffären o på lindex sen bjöd hon mig på pizza var så gott =) Sen var dom kvar här medans jag hämtade barnen och så lekte dom när vi kom hem sen har jag inte gjrot mycket bara sitter här o ugglar känner mig rastlös fast helt slut samtidigt så jag tror att jag ska packa ihop min säck för idag och go o lägga mig först ta en dusch behöver tvätta håret.

Ha en bra kväll/natt.

Kram
2009-10-11
 19:54:12

Virriga jag och besök

God kväll!

Ja virrig är bara förnamnet på vad jag har varit idag hjälp blev rädd för mig själv ett tag.Frukosten började i kaous boktsavligt talat barnen spillde ut de ena o det andra o när jag fick ordning på det ja då tappade jag ut tekoppen över HELA bordet så det blev till att torka o se glad ut när man skaffar sig sånt mer jobb. Sen höll jag på o förbereda maten som vi skulle äta idag skalade potatis och gjorde två gratänger som jag i alla fall lyckades med.haha. Sen så påbörjade jag en god kladdkaka som jag hitade i min systers blogg kolla här men i mitt virriga tillstånd så glömmer jag mitt nöt att ha i ägg så jag körde in den i ugnen utan att vara medveten om att jag faktiskt missat något. Inte förns Casper säger att mamma vi glömde ju köpa ägg, jäklar tänker jag att jag hade ju inte i några ägg så den kakan var bara att slänga då den var bränd och inte höll ihop alls. Jag fattar inte hur man kan glömma en sån viktig grej men det vara bara till att göra en ny och det blev faktiskt jätte god att äta på =)

Sen vid kl 14 kom besöket det var verkligen jätte kul att träffas var en evighet sedan och barnen var lite blyga för varandra men det släppte efter ett tag och dom kom igång riktigt ordentligt att leka uppe på Caspers rum =) Maten vart god och Emilia åt väldigt bra blev förvånad hon petade i sig en massa kyckling så det ser jag som ett bra tecken på att maten faktiskt var god =)

Sen en tråkig grej som jag har bråkat med idag är Casper han har så himla problem med sin mage så imorse fick jag ringa upp till vårdcentralen och få medicin då han inte skött magen ordentligt på 2 veckor. Fattar inte att något som ska vara så naturligt ska vara så jobbigt han fick två doser lavemand men det var knappt att det hjälpte så ska ringa imorgon igen fast till barnmotagningen och fråga hur vi ska göra för han äter ju sin movicol så jag vet varken ut eller in känns det som är ju så plågsamt för honom för man ser hur ont i magen han har :( undrar om det är flera som har detta problemet med sina barn om det är ett vanligt beteende menar jag för är så himla konstigt att det ska vara såna problem när det ska vara en grej som bara ska fungera.suck.

Nu ska jag sätta mig vid tvn o mysa med gubben för snart drar en fullspäckad vecka igång igen.

Kramar
2009-10-10
 22:46:46

Oj vart tog dagen vägen??

God kväll!

Denna dagen den bara rann iväg men det har varit en bra dag men Casper han vaknade på fel sida imorse så han har grinat och grejat hela dagen för ingenting och varit helt hopplös han vägrade lyssna han klättrade i soffan som om det vore en klätterställning. Efter vi ätit frukost imorse så begav vi oss ut det var en hel del grejer på stan och en loppis som vi kikade på åkte sedan o köpte lite potatis och morötter. Sen vid 12.30 åkte Johan o Casper på kalas hos en dagis kompis sen satte jag fart med att börja tvätta och städa vid 13 kom svärmor och lekte med Emilia så jag kunde röja allt klart utan att behöva fundera på vad Emilia hittade på för hyss. Sen vid 14.30 gick vi ut och gick kollade i skylt fönster och gick nere vid strandpromenaden och kollade på ribbbåtarna som höll på o lekte ute på sjön jösses vad dom höll på o grejade.

Sen när vi var på väg hem så somnade Emilia i vagnen var ju inte så lyckat men hon måste ha varit trött eftersom hon inte sover någon middag längre. Så hon fick sova en liten stund i vagnen och sen bar jag in henne o la henne inne en stund på golvet i Caspers säck.  Sen kom Casper o Johan hem sedan åt vi lite mat och sen så började jag rensa i bokhyllan på saker som skulle slängas så nu är allt rensat så nu är det bara dags att lägga det i kartonger och det får bli imorgon kväll eller på måndag. För imorgon får vi besök av ett par vänner ifrån Husqvarna som vi inte har träffat på 4 år ska bli så kul. Dom kommer nog vid 13-14 tiden så innan det så vet jag inte riktigt vad vi ska göra är det väder kanske vi går ut en sväng.

Nu ska jag sova god natt.
Kram
2009-10-09
 20:20:24

Fredag kväll

God kväll!

Vi var på familjecentralen till kl var lite efter tolv barnen var väldigt trötta o stirriga när vi kom hem så vi satte oss och kollade på barnkanalen en stund. Sen var det dags att sätta fart med att laga maten idag blev det rallargryta o ris mums. Det är köttfärs o vitabönor i tomatsås om ni inte vet vad det är för rätt jag pratar om det var flera år sedan jag åt det och det var himla gott och Casper mumsade i sig som tusan trodde att han skulle total vägra bara för att det var bönor i men han sa inget vi har aldrig ätit det hemma men på dagis vet jag att dom har haft det och han gillade tydligen det :D

Sen efter middagen så gick jag o Casper och badade och Johan tog med sig Emilia ut en sväng dom åkte till jobbet och grejade med något. Sen gjorde vi popcorn och hade lite fredagsmys vid en film på tvn. Passade på att filma barnen innan dom la sig dom var helt uppe i varv men av någon anledning kan jag inte bädda in filmer längre så jag skickar länken Här nu sitter vi och kollar på postkodmiljonären där alla vinner en massa pengar. Sen blir det nog idol för jag antar att det inte finns något annat att kolla på.



Ha en bra kväll

kram
2009-10-09
 08:19:35

Redan fredag, vart tog veckan vägen?

God morgon!

Igår hann jag inte blogga var fullt upp o sen så orkade jag inte heller och ibland är det skönt med en bloggfri dag ibland och bara fokusera på det som är runomkring en för nuet. Igår så var jag på möte med arbetsförmedlingen och ska få gå en snabb kurs på två tillfällen för att lära mig att skriva cv vilket jag är kass på. Sen ska jag även få hjälp att hitta praktik eller i alla fall få fram nummer och sånt antar jag för det är jag själv som måste söka den vilket jag förstår. I onsdags så skickade jag in papprerna till skolan så nu får vi se om jag kommer in men pratade med syon och det lät inte omöjligt att jag skulle komma in eftersom jag har sökt så tidigt.  Så till våren kanske jag änntligen blir student,inte för att det kommer att bli enkelt men det kommer att gå bra hoppas jag i alla fall.

Idag ska jag ner till familjecentralen med barnen och väga Emilia samt att vara med på öppna förskolan en stund, är det jätte mycket folk så blir vi nog inte jätte länge för jag känner att jag orkar inte jätte länge. Måste försöka få tag på ett par stövlar till Casper för det är som sagt ett hål i dom och jag har ingen lust att ge en massa pengar för ett par stövlar och vet inte om vi har pengar att åka till skopunkten i Borås heller. Nu ska jag avnjuta en kopp the och några smörgåsar i lugn o ro innan Emilia ska väckas. Dagen kommer att vara fullspeckad så jag skriver nog inte mera innan kvällen ska försöka få tvättat alla kläder och förbereda inför söndagen då vi ska få besök. Ska bli så kul att träffas var ju en evighets evighet sedan så mycket som 4 år sedan :( men ska blir himla kul att träffas.

Ha en bra dag!
Kram
2009-10-07
 20:37:45

Monster ??

God kväll!

Ja mina barn har klättrat på väggarna idag hjälp säger jag bara :S Casper han är värre än värst just nu men det går väl över eller så är det medicinerna som han proppar i sig just nu pga astman. Han är så himla oförsiktig han gjorde en kullerbytta i soffan innan och landade mellan bordet och soffan precis vid det vassa hörnet han höll på o få det i ögat och det hade inte gått bra :S Men vad ska man göra när man säger nej nej flera gånger och tar bort honom därifrån. Tips??

Emilia hon fick något frispel efter vi ätit kvällsmat hon skulle bita mig hoppa in i diskmaskinen stänga luckan o ja allt :S höll på o få ett nervsammanbrott när Johan kom hem innanför dörren 17.30 så stod jag o torkade köksskåpen från golv till tak bara för att inte få ett sammanbrott var helt slut med andra ord när Johan kom hem. Vi var ner till familjecentralen en stund så barnen fick leka av sig ett tag sen kom svärmor på besök och lekte med barnen medans jag vek en massa tvätt hade hur mycket som helst och nu har jag även en massa tvätt som måste tvättas för har 2 fulla korgar :( men har inget tvättmedel så måste ut o köpa det först och vill helst till Borås och köpa en stor kartong den räcker i 2 månader en kartong räcker typ 2-3 gånger så det är ju lite skillnad. Imorgon ska jag på möte och lämna barnen på dagis sen vet jag inte riktigt vad som händer blir nog att jag köper tvättmedel samtidigt så jag kan tvätta innan helgen.

Ha det bra.

Kram
2009-10-07
 08:43:23

Gäsp

Morgning!

Natten har varit lugn i alla fall relativt lugn Casper vaknade vid 03 och Emilia skrek lite så det var nog därför som han vaknade sen är hans näsa så himla tät idag igen :( så han har verkligen gått o blivit förkyld ordentligt. Hostan ska vi inte prata om. Blir nog inget dagis imorgon beror på hur det artar sig han är ganska trött han kom upp när kl var 8 o det hör inte till vanligheterna om man säger så. Emilia nanar som vanligt länge på morgonen men hon är med väldigt förkyld så det gör ju en trött med.Jag skulle nog utan problem ligga o sova en stund till men man blir ju så himla seg då och man vet inte vad som händer.

Idag blir det lugnt händer nog inget avancerat kanske gå ut en sväng så barnen får lite luft jag måste gå o köpa ett frimärke med så då kan vi göra det samtidigt men det får bli när det har blivit lite varmare ute om det nu blir det för det verkar blåsa ganska rejält ute har regnat hela natten mer eller mindre. Nej nu dags att återgå till pysslet här hemma.

Ha en bra dag så ska vi kurera våra halsar o näsor


Kram
2009-10-06
 20:49:40

Gud vad jag är trött!

God kväll!

Shit vad jag är trött men det är väl kanske inte konstigt att man är eftersom natten var som den var och jag hoppas ju att det blir bättre i natt för nu har vi lagt båda två senare och Emilia har inte sovit någon middag så det vore väl skam om hon inte sov hela natten. När Johan kom hem så gick jag o Emilia ut på stan och hämtade Caspers medicin så nu ikväll fick han första dosen så jag hoppas att det har effekt snabbt borde kanske öka mycket så att det kommer igång men jag vill inte slösa på medicinen heller eftersom den är inte billig och jag vet inte om det kommer att räcka tills vi får pengar nästa gång. Men det får tiden utvisa. Är så sjukt att man ska behöva tänka så hela tiden att man måste ligga ett steg före i tankegångarna hela tiden.

Efter vi varit på stan så gick jag o köpte hamburgerbröd Casper hade beställt hamburgare till kvällsmat idag igen.hehe. Men det är gott så man ska inte klaga =) Sen gick jag upp o duschade fick sällskap av Casper blev lite cchokad när han kom in i badrummet helt naken :S frågade honom varför har du inga kläder på dig, jag ska duscha med dig. Så det slutade med att jag fick sällskap men det gör inget är så himla van att han duschar med mig han vill gärna göra det o det gör som sagt inget. Sen när jag var klar så fick Casper o Emilia bada tillsammans en stund innan läggdags så nu sover mina troll och jag o Johan sitter och knåpar med ett cv som jag ska söka jobb på lidl för såg att dom hade en anons ute på ams hemsida och det har legat där väldigt länge.

Ska ni återgå till det men ha det så bra.
Kram
2009-10-06
 14:19:24

Fryser som attan

Hejsan!

Mötet som vi hade det gick väl bra men jag vet inte riktigt vad vi kom fram till men det visar sig vad det blir i slutänden och om det blir något överhuvudtaget för jag fattade inte riktigt. Men vi ska träffas på måndag och sen ska Johan träffa henne på tisdag nästa vecka sen får vi väl se om det blir något beslut eller hur det blir.

Efter det att hon varit här så gick vi ut o tog oss lite luft och gick o skrev ut ett papper på bibblioteket som jag har dragit på mycket men nu är det gjort och ska skicka in ansökan imorgon hoppas jag i alla fall. Sen var vi på apoteket och frågade vad Caspers medicin kostade och bad dom göra i ordning den så får vi försöka hämta den senare när Johan har kommit hem. Sen har vi ätit lite lunch blev räk/hummer soppa och plättar till lunch barnen åt så det sprutade ur öronen på dom. Emilia älskar verkligen soppa det kan hon äta gnaska mycket av utan att behöva truga eller hur man ska säga. Nu ska jag ta och aktivera barnen lite jag fryser som tusan så det blir till att hämta en tjock tröja för tog av mig den när vi kom in men nu fryser jag som attan.

Ha en bra dag.

Kram

2009-10-06
 09:27:58

Skit natt

God morgon!

Gud vad jag älskar dom här nätterna det är det bästa som finns.INTE. Casper han vaknade vid 01 av någon anledning. Men sen började han hosta o hosta.Efter ett tag så sa han att han ville gå o lägga sig i sin säng o det tackar jag ju inte nej till precis. Men sen började Casper att ropa innefrån sitt rum o då väcker han ju så klart Emilia som blir klar vaken och ligger o babblar för fulla muggar så båda barnen har varit vakna till kl 04 imorse så det blev inte mycket sömn för någon i familjen i natt.

Dom får i alla fall vara hemma idag för Casper han hostar i ett och Emilia har inte vaknat ännu men ska väcka henne när jag har skrivit klart.Idag skulle ju en tant ha kommit hit på hembesök men jag ska ringa henne om en stuind o säga att barnen är hemma men att hon gärna får komma ändå men det kanske hon inte vill. Ska även snart ringa dagis men dom äter frukost där nu så dumt att störa mitt i det. Idag tänkte jag när vi ändå bara är hemma att jag ska ta o börja packa lite man kan ju inte börja nog för tidigt eftersom det tar mycket längre tid att packa än man tror o speciellt med två små troll som är överallt.

Ha det bra!

Kram

2009-10-05
 20:26:43

Telefonsamtalet :S

God kväll!

Ja det telefon samtalet gjorde mig nästan bara förvirrad :S men det var lite kul att det var en läkare som Emilia hade när vi låg på neo och hon kom ihåg Emilia hon frågade hur det var med henne o hur allt hade gått. Har träffat henne innan på barnmotagningen i Borås där hon nu jobbar men är nog inte många som kommer ihåg barnen ifrån början. Men kan ju bero på vårat efternamn det är ju bara vi i dom här trakterna som heter så.

Men i alla fall så sa hon att vi skulle sluta låta Emilia sova på dagen vilket hon bara gör ibland och oftast så är hon vaken på dagen och att vi skulle lägga henne mellan kl 20-21 men det tror jag aldrig att hon kommer att orka och inte vi själva men nu ikväll la vi henne 1 timme senare så vi får väl se hur det går i natt. Hon fick någon konstig hostattack när hon somnade in men hon har slutat hosta nu i alla fall så det var tur det gick snabbt över. Så nu ska vi testa detta i 1 månad så får vi se hur det går o blir det inte bättre så får vi höra av oss igen.

När jag stod o lagade middag så ringde det på dörren o där stod Emma o Jonathan och frågade om dom fick komma in blev lite förvånad men det var bara att kliva in.hehe. Men stod i telefonen när hon kom med läkaren så var lite osocial ett tag . Just nu så sitter jag o kollar på färjan är reklam som vanligt så då passar jag på att blogga lite som har blivit en stor del av min vardag konstigt hur man är men det är så himla skönt att bara skriva av sig om hur dagen har varit o tankar osv.

Emilia har för övrigt varit en ritkigt trotsig unge idag hon var som förbytt ibland blir jag rädd för henne när hon far fram o gör bus. Hon började slåss och greja o hon bara skrattade åt mig och sen så slog hon mig rätt i ansiktet o då blev jag arg och gick upp o satte henne i sin säng o det gillade hon inte kan jag lova jösses vad hon skrek men efter att ha suttit där en stund så lugnade hon ner sig var säkert 20 sekunder eller något innan jag började förklara för henne att man slåss inte då får man sitta här tills man är snäll, då blev hon ännu argare. Men hon lugnade sig när jag frågade om hon skulle vara snäll o om hon skulle komma upp sen så gjorde hon inte så mera så det var nog effektivt man känner sig så maktlös när man inte vet hur man ska hantera de hon håller på med och det blir bara värre när man säger åt henne.


Snart så ska vi kolla på Hollywod fruar på trean ska bli kul att se vad anna anka säger för kul idag hon hade väl anklagat sin exman för kidnappning enligt reklamen.

Ha en bra kväll.
Kram

2009-10-05
 15:04:09

Väntar på att doktorn ska ringa

Hej igen!

Nu har vi kommit hem ifrån dagis och hjälp vad det blåste fick leda cykeln när jag kom ner på strandpromenaden för jag kom inte en meter :( Nu är vi hemma och jag har diskat och plockat lite småsaker som måste göras sen när Johan kommer hem så ska jag ta fram dammsugaren vågar inte börja med det nu för jag väntar på att Emilias läkare ska ringa angående hennes medicin vi började med för 2 veckor sedan och den har inte hjälpt det minsta så ska fråga om vi inte kan få något annat i stället i alla fall höra vad hon har att säga. Hoppas bara hon ringer men har man en avtalad telefon tid så gör dom väl det? Har aldrig haft en sådan tid innan.

När jag kom o hämtade Casper på dagis så upptäckte jag att hans stövel har ett stort hål i sig han måste ha fastnat i något i skogen när dom var ute så det blir till att köpa nya stövlar.suck.Pengarna bara rinner iväg dom vi inte har just nu ;( Men det är väl så det är att det är då allt händer som man måste fixa Casper är verkligen i stort behov av sin medicin men ja vad gör man när man inte har pengar till det?? Synd att medicin ska vara så himla dyrt får gå o råna banken.haha nej skämt o sido :P

Kram!
2009-10-05
 12:16:28

Tandläkaren o Telefon samtal

God middag!

Hemma igen från tandläkaren gick bra men gud så nervös jag var hatar att gå till tandläkaren speciellt när man har dragit ut på det så himla länge. Var inne hos tandläkaren i 10 minuter och då gjorde dom en massa avgjutningar av munnen och tog en hel del kort så för det besöket fick jag betala 347kr ;O men jag ska betala det nästa gång när allt är klart för den 29e oktober ska jag dit igen och då rycker ställningen bort gud vad jag längtar dit hoppas tiden går snabbt :D vi räknade ut i bilen att jag har haft tandställningen i 9år :O samanlagt shit vad tiden går :S Men dom ska i alla fall dra ur den o putsa tänderna och så ska dom limma fast en plast grej i över o underkäken för att allt ska hålla sig på plats.

Sen när jag stod i dörren o grejade med nyckeln i låset så hör jag hur telefonen ringer och det var ifrån det mötet vi var på för någon vecka sedan och imorgon ska hon komma hit och göra hembesök så när vi har kommit hem ifrån dagis så måste jag sätta igång att städa som tusan för det ser inte allt för bra ut måste i alla fall dammsuga och plocka undan en massa papper o kläder som har hamnat överallt. Hoppas bara att det går snabbt tills hon kan träffa Johan med för det ville hon göra ensam en gång o sen med oss allihopa när barnen är med.

Nu ska jag värma lite pizza som blev kvar ifrån middagen igår.

Kram o hej
2009-10-05
 08:06:54

Metrobloggen

Hej!

Jag har börjat att blogga lite på metrobloggen för att se om man kan tjäna ihop lite pengar men kommer att ha kvar denna bloggen med så jag kommer att skriva i båda två :D för att komma till den nya adressen klicka  här

Nu ska jag bege mig emot dagis snart bara väcka mitt lilla troll o sen ska jag till tandläkaren så får vi se hur det går. Nervös som attan är jag :(

Ha en bra dag.

Kram
2009-10-04
 21:23:05

Slöar dag! Ny design igen =)

God kväll!

Ja här sitter jag barnen sover och vi har haft en lugn hemma dag var ut på en promenad till ekhagen men höll på att blåsa bort samt att det började regna så det var bara till att trava hemåt igen. Idag har jag städat lite i köket och donat lite inne men har haft dålig ork börjar bli rejält förkyld det har nog brytit ut ordentligt nu hoppas ja i alla fall så att de kan gå över sedan. Jag har så himla ont i munnen med min tunga känns svullen o jag lespar när jag pratar Johan har skrattat åt mig många gånger så jag sitter tyst i stället. Barnen var rejält rastlösa idag skönt att de är dagis för dom imorgon så dom får leka av sig lite =)

Imorgon ska jag till tandläkaren och hoppas att dom har något bra att komma med eller att dom bara sliter ut tandställnignen för ja den behövs nog inte just nu. För jag känner att jag vill bli av med den NU.
Har gjort om min design på bloggen o en ny header hoppas att de blev bra är hyfsat nöjd =)

Blir ett kort inlägg här idag jag kollar på tv filmen på fyran :D

Kramar o god natt
2009-10-03
 20:49:25

Så himla trött o slut i kroppen

God kväll!

Bloggandet ligger verkligen på is känns det som just nu har inte haft tid eller ork att skriva idag har varit fullt upp denna dagen med. Man blir ganska trött i kroppen samtidigt som det är kul att de är fullt upp men imorgon blir en hemma dag med familjen har fått en massa banan lådor av några vi känner och dom ska vi försöka få hem så jag kan börja packa lite i lugn o ro eller om det blir det med två barn hemma men vill få ur lite ur bokhyllan för det är den det är mest i och sen ska jag börja med köket i lite stilla mak för rätt var det är så är det dags att flytta och man får panik över allt som är kvar att göra. Tänkte även börja lite med att flyttstäda vissa saker så man har det grövsta gjort eller vad man ska säga.

Idag annars så har jag varit på fyndmarknaden hittade massa sker till barnen kläder o lite pussel men jag hittade ingen overall så måste köpa en ny sådan men hittade i alla fall en vinterjacka till Casper och ett par termobyxor till Emilia som ser helt oanvända ut så jag hoppas att dom passar. Sen när jag var påväg därifrån så mötte jag Emma på stan som var ute i kikade lite på marknaden som var idag med jag var inte o kollade på den någonting för jag var helt slut när jag kom hem ifrån fyndmarknaden. Emma följde med upp på fika och sen blev hon kvar här tills kl var 18 :) tiden gick snabbt faktiskt barnen åt lördagsgodis och vi åt kycklingwok o ris till middag. Nu har jag precis varit på ica o lånat män som hatar kvinnor som vi ska kolla på och med det så säger jag godnatt. Skulle ha kollat på den filmen igår men jag orkade verkligen inte för jag kände mig helt död o de gör jag nu med men känner att jag vill göra någonting med Johan när vi har lite tid över o barnen sover.

Ha en bra kväll

Kram
2009-10-02
 22:07:57

Just nu är det verkligen fullt upp

God kväll!

Denna dagen den försvann i en faslig fart men det är ju kul med när dagarna går men samtidigt så är det inte kul att dom bara försvinner heller för det går alldeles för fort. Men efter jag hade varit på mötet som gick bra så gick vi ut på en promenad Casper fick cykla och sen var de hem att fixa i ordning lite lunch i magarna o Emilia sov middag i 1 timme när hon hade somnat så ringde telefonen o ida o ove kom upp med tim o lekte en stund sen var det dags för oss att bege oss till Timmele och hälsa på dagis kompisen. Där har vi tillbringat hela eftermiddagen med gott fika o god mat barnen härjade runt som tusan och vi gick ut en sväng i det höstliga soliga vädret som sanbbt försvann och blev kallt o burrigt så vi gick då in och fortsatte att umgås inne :D

När klockan halv nio kom vi hem innan för dörren här hemma så var bara till att slänga barnen i säng och nu sover dom gott i sina sängar utan protester Emilia somnade som en sten o det gjorde även Casper han sa innan han la sig mamma jag kommer att somna jätte jätte snabbt han var nog trött eftersom han sa så. Nu ska jag o Johan kolla på män som hatar kvinnor för imorgon ska vi på bio och se flickan som lekte med elden och dom filmerna hör visst ihop visste inte jag när jag bokade biljetterna men det gör inget.hehe. Imorgon blir det även fyndmarknaden och sen så blir det lugnt tills kvällen för jag känner mig riktigt dassig i min näsa just nu hostar o grejar som en galning önskar bara att de kunde vända snart så man slipper gå o känna sig häning hela tiden.

Ha en bra kväll.

Kram Kram
2009-10-02
 08:16:02

God morgon

Hej på er!

Vilken natt jösses hoppas att det bara var en tillfällighet för detta tog nog musten ur mig hon har verkligen inte varit glad men vid tre somnade hon äntligen in ordentligt men då låg jag o var orolig för att Johan inte skulle komma upp till jobbet för han skulle vara där lite tidigare o lasta en chafför som skulle vara på jobbet kl 06 så han behövde komma dit lite tidigare så jag halvsov bara fram till att han skulle gå upp konstig man är.

Nyss ringde telefonen och det var tandläkaren ifrån Borås som ringde och sa att dom hade en tid idag kl 10 och typsikt så kan jag ju inte idag eftersom jag har möte med arbetsförmedligen kl 10.30 o det måste gå före om jag ska kunna komma igång med allt som står på agendan för oss. Men det är inte lätt att behöva förklara allt för tandläkaren för ja man skäms ju att de har blivit som det har blivit men nu ska det bli skönt att komma igång med det så på måndag ska jag dit kl 10.20 så hinner lagom lämna barnen på dagis o sen bege sig till dit. Så skönt att bollen är i rullning men jag kommer inte bli glad när man måste betala för det lär inte bli billigt detta men hon sa att man kunde göra upp en avbetalningsplan för ja har inte råd att betala en massa pengar på engång.

Efter mötet så får vi se vad som blir men kl 15 ska vi vara i Timmele ska bli kul Casper tjatar redan om att han ska åka dit.haha. Blir nog en promenad ut i det fina vädret om det håller i sig vill säga. Måste försöka gå o fixa mina glasögon med har tagit mina gamla nu och dom ser jag inte så bra i.

Ha en bra dag!
Kram
2009-10-01
 20:24:35

Fullt ös o bröllopsdag

God kväll!

Jösses denna dagen den bara försvann kan inte fatta att det redan är kväll. Gick upp vid sju imorse o grejade med Casper som ville ha frukost osv sen så satte barnen sig i badet och lekte där en bra stund sen när vi var klara så gick vi ner och barnen kollade lite på tv musses klubbhus gick på disney chanell och de gick hem hos båda två. Sen vid 10 ringde telefonen och det var Caspers dagis kompis mamma som ringde och frågade vad vi gjorde dagis hade stängt idag och dottern ville leka med Casper. Så sagt och gjort så började vi göra oss i ordning för att gå ut till ekhagen o leka var jätte fint väder ute men när vi väl var uppe i parken så började det ösregna barnen frös om händerna för jag hade inga vantar med mig vilket jag måste köpa med för dom har vuxit ur förra årets vantar. Tänk vad snabbt det blir kallt snart måste man nog börja ta fram vinterjackan ordentligt det räcker nog inte med en vindjacka längre inte när det är frost ute.

Så i stället för att vara i parken i ösregnet så gick vi hem till oss och åt lite lunch och barnen härjade runt :D Dom två komemr verkligen grymt bra överens med varandra o även Emilia o lillebror som är nästan lika gamla.Sen kom Emma förbi med Jonte som jag hade bestämt dagen innan sen under tiden när dom var här så ringde en annan kompis o frågade om dom fick komma upp men kände det var så himla mycket redan så hoppas ni inte tog illa vid er för ja de var fullt upp här :S men är kul med när det blir såna dagar som helt oplanerat blir bra hade inte en aning om vad vi skulle ha hittat på annars så det var en trevlig överaskning.

Idag firar vi även 4årig bröllopsdag tänk vad tiden går fattar inte att åren bara går o går o en annan blir bara äldre hehe. Nu ska jag kolla lite tv o umgås med Johan lite o vila mig ifrån förkylningen som jag har i kroppen.


Puss till dig min älskling vad gjorde jag utan dig <3

Kram o hej!