2010-06-29
 18:03:13

Sitter i skuggan och pustar ut

Hej på er!

Barnen leker i sandlådan och jag tog med mig datorn ut i skuggan och njuter av sommaren vi äntligen har fått :D Idag har det varit en intensiv dag. Tillbringade 2 timmar på barnmotagningen fattar inte att det ska bli så länge varje gång men nu har vi i alla fall tagit en massa nya prover på Emilia och ska försöka utreda om hon har något fel på sitt immunförsvar eftersom hon jämt är sjuk och det inte vill ge med sig. Hon har fått en ny pencelin kur och hoppas att detta hjälper ska lämna in ett nytt urinprov imorgon bitti innan jag börjar ge antibiotikan. Fick även en pariboy som vi ska testa i ett par veckor över sommaren hoppas att det kommer att hjälpa henne hennes pox låg på 96 och det gillade dom inte riktigt men hon lät inte så tät i bröstet som den visade det tyckte dom var konstigt. Casper fix ett klyx och hoppas nu att det ska bli bättre med hans mage och vi ska fortsätta med hans medicin och minska om det behövs.Ska även börja ge Emilia utav den en påse om dagen så får vi se hur det blir.

Efter vi varit där så stack vi direkt och badade var härligt sen begav vi oss hemmåt och började laga middag och här sitter jag nu i skuggan och jäser.Johan är och rensar ogräs och han borde väl dimpa in om en stund.Imorgon måste jag fixa alla papper jag skulle ha lämnat in idag men jag tyckte att det var så vartm att jag ville ner till stranden. Måste även ner och lämna in Emilias skor som har gått sönder haft dom bara i 1 vecka och det är nästan som vanligt när man köper skor i denna skoaffären förra året så köpte vi ett par jätte fina sandaler till Emilia efter 1 dag hade sulan spruckit och dom ville ge ett tillgodo kvitto men jag vägrade ville ha pengarna i stället för jag tänkte aldrig handla där inne mera. Men när vi var där och såg dessa fina pax skor för bara 50kr så kunde man ju inte motstå dom.

Hoppas att ni haft en riktigt bra dag.

Kramar!
2010-06-29
 08:28:08

18grader i skuggan

God morgon!

Nu ska jag stätta fart att få lite fason på hemmet igen efter ett antal dagar av slapphet och soldyrkande :D Men det blir så när det är sommar att allt man borde stannar av eftersom man är ute hela tiden. Ska iväg till barnmotagningen kl 10.30 sen ska vi gå på stan och göra en del ärenden och köpa en ny bh med avtagbara band dem jag har är inte så fin längre ganska urtvättad. Sen så kommer jag att göra en del ärenden på stan sen tar vi och traskar ner till badet och lägger oss om det blir lika varmt som igår vill säga :D Men tempen visar ju redan 18 grader i skuggan.

Ha en bra dag.

KRAM
2010-06-28
 21:44:39

Jobb dag

God kväll!

Har varit en varm och en dag som bara försvann tycker jag. Jag klev upp kl 05.30 imorse och började göra mig i ordning och åt frukost väckte familjen kl 06 och vid 06.45 satt vi i bilen och var på väg till jobb och dagis sen jobbade jag hela dagen. Hämtade barnen 15.15 på dagis sen begav vi oss till Johan på cyklarna hade Emilia i cykelsitsen så Casper fick trampa på själv. Han börjar bli duktigare på att lyssna och cykla med mig och inte flera meter i förväg Emilia hon skrattar som en galning när hon ser Casper på sin egen cykel och hon tycker det är roligt att sitta där.

När vi kom hem så var det middag som stod på schemat och det blev potatis mos och färdiggrillad kyckling var jätte gott och Emilia åt potatis mos så det sprutade ut ur öronen på henne men skönt att se henne äta ordenltigt :D Casper var ganska trött vid maten och åt inte så mycket men var vid gott mod ändå och lekte i sandlådan och grejade med allt möjlit. Att den ungen kan ha sån fantasi gör mig imponerad ibland för han kommer på dom mest konsiga grejorna som han gör. Vid 19.30 så avancerade vi in och duschade av barnen sen fick dom gå och lägga sig Emilia somnade på engång och Casper somnade runt 20.30. Nu sitter vi och kollar på tv och jag ska snart ta och hoppa in i duschen och sen sova känner mig trött och har en hemsk huvudvärk har haft det sen jag sluade jobbet.

Imorgon ska jag och barnen göra en massa ärenden på stan och göra ett besök på barnmotagningen vid 10.30 hoppas verkligen det ger resultat för jag orkar snart inte med alla sjukdommar hela tiden men det är ju inget nytt det är bara det gamla som vägrar att gå bort :(

Ha det så bra.

KRAM
2010-06-27
 20:23:08

Underbar dag :D

Skönt när man kan vara ute och tiden bara flyger förbi en när man är ute. Johan åkte vid 11 och fixade fram lite grejer i Emmas förråd och när han kom hem runt 12 tiden så packade vi en fika väska och begav oss iväg på cyklarna till skottek och fikade gott och barnen tog och badade fötterna som sedan blev oförvilligt dopp hela dom men det var faktiskt skönt i vattnet undrar hur varmt det var men det var ljummet vid kanten i alla fall. Dom hade jätte roligt och Emilia ville inte låta bli att simma som hon säger den ungen är verkligen GALEN i vatten. Sen trampade vi hem i stilla takt hoppade in på willys och köpte grillkol och en bunke med glass som vi avnjöt på våran uteplats och barnen mumsade i sig för fulla muggar :D Sen tillbringade vi många timmar på våran uteplats och bara var barnen lekte i sandlådan och jag satt och solade mig lite :D Man måste ju passa på och försöka bli lite brun och det börjar att ta sig :D Sen satte vi fart att grilla runt 17 tiden blev kyckling och ris idag var himla gott :D

Imorse kom en dam och hon hade tappat ner ett kasset band på våran uteplats och hon frågade om hon fick lov att gå in och hämta det,Sen när hon hade hämtat det så berömde hon våran uteplats att vi hade så fint med staket och blommor och våran sandlåda till barnen. Det var roligt att höra :D Men jag hade adrig sett henne innan och jag vet inte om hon är mycket inne kanske.

Nu ska jag sortera lite kläder som jag har tagit upp ifrån källaren för alla mina sommar kläder låg där inne längst ner i en säck under allt som Johan hade staplat ovanpå. Ha en riktigt bra kväll ska lägga mig tidigt ska upp och jobba imorgon.

Kram
2010-06-27
 11:15:02

Söndag

Hej på er!

Idag tog vi sovmorgon till kl var 9.30 då kom Emilia och väckte oss Casper han satt och kollade på tv redan och det var rätt skönt att sova lite längre imorse eftersom vi inte kom i säng innan kl var 02 för fastnade på en film på 1an som var jätte bra men jag vet inte alls vad den hette men det måste jag kolla upp :D Idag vet jag inte riktigt vad vi har på agendan tror att det blir Skottek om det blir lite varmare. Håller på och tvättar ska snart gå ner och lägga i en ny maskin tvätt hade inte så många maskiner idag att tvätta men det är rätt skönt att inte behöva tvätta i massor bara för att man är lat. Det bästa är att boka en tid i veckan så vet man att det inte blir såna berg med kläder. Speciellt inte nu när det börjar att närma sig en veckas semester på västkusetn. Jag längtar i massor bara hoppas att vädret håller i sig och blir varmt och gott och även så att man kan bada i havet :D

Nej nu ska jag kolla tvätten ha en riktigt bra dag.

KRAM
2010-06-26
 22:45:28

Minimal tid vid datorn vid vackert väder

God kväll!

Hade tänkt hoppa in här igår och skrivit glad midsommar men jag hann inte och jag var ganska trött när kvällen kom och vårat besök hade gått hem så jag gick och la mig tur var väl det eftersom natten blev lite rörig med barnen men det är smällar man får ta.Sov riktigt djupt i natt men det var nog bara för att jag jobbade hela dagen igår och sen vart det full rulle när vi kom hem ifrån midsommar firandet på bäckebotomt med besök och allt :D Hade jätte trevligt i alla fall tack för en bra stund :D

Idag klev vi upp vid kl 8 och åt frukost satt och funderade på vad vi skulle göra av dagen och vi bestämde barnvakt och så åkte vi och storhandlade i Borås på ica maxi handlade hem en massa olika saker kött och dyligt som vi ska ha med oss på semestern och som vi givetvis kan grilla hemma med :D Sen när vi kom hem har vi tillbringat dagen på uteplatsen har varit varmt och kallt till o från hela dagen ena sekunden frös man och andra svettades man bort. Sen efter vi hade grillat gjorde lag i folie och färskpotatis var himla gott hade kunnat äta hur mycket som helst :D Sen blev vi fruktansvärt rastlösa hela högen hade svärmor på middag och då bestämde vi oss för att åka ut till Blidsberg  och mata lite fiskar dom har där och så tog vi oss årets första mjukglass i alla fall för mig och Johan barnen har ätit det tidigare.Var jäte gott och hade en trevlig stund sen när vi kom hem var kl så mycket så att det var dags att slänga Emilia i säng och Casper satt och kollade lite på tv och sen fick han med gå o lägga sig så vid 29.30 så sov båda två :D Jag satte fart att greja i köket plockade in saker som jag inte fick plats med i skåpet efter vi hade varit och handlat tack för tupperware burkar säger jag bara som slukar en himla massa :D Sen har vi inte gjort så mycket mera sitter och kollar på fotboll på tvn men är inte jätte impad måst ejag säga men kan vara lite underhållande i alla fall. Avslutar detta inlägg med lite kort.





Ändrade frisyr igår kväll :D Ser ju helt död ut på detta kortet.haha.




Flummig Johan. Du är så snygg i dina nya glasögon <3



Mums med mjukglass(ska igentligen inte äta men hon ville så gärna ha)


Casper valde kulglass som vanligt :D

Ha det bra.Kram och God natt!!
2010-06-24
 07:52:59

God morgon

Strålande väder är det utanför ser himla skönt ut men det är det säkert inte ännu eftersom det har en förmåga att vara så kyligt jämt. Men hoppas att det fina vädret håller i sig. Idag har jag en massa måsten som jag måste fixa hämta lite papper på försäkringskassan samt handla lite inför imorgon eftersom jag jobbar hela dagen imorgon så hinner jag inte det annars. Sen kl 15 ska vi vara på midsommar firande på dagis får väl kika lite på hur barnen mår först men jag tror inte att de är någon fara. Emilia sover fortfarande men det blev lite sent igår var på födelsedags fika hos Johans syster igår så Emilia kom i säng när kl var 20.30 ca,Casper somnade vid 21.

Ska snart in och betala alla räkningar så man inte behöver ha det över sig mera så de är gjort är skönt när det är avklarat.

Hoppas att ni alla får en bra dag.

KRAM
2010-06-22
 15:39:43

Hemma igen!

Ja då var man hemma igen. Vart 1 timme på barn och dom vet inte riktigt vad det är med Emilia men dom tog ett urin prov och det visade positivt så förmodligen har hon haft det hela tiden och bakterierna som hon hade i sin näsa. Men vi ska i alla fall pytsa på med mera vätska och avakta och se vad odligen säger för hon ville inte riktigt behandla det för det var inte så positivt. Var ute på uteplatsen lite när vi kom hem och satt och pratade med svärmor som tog hand om Casper medans jag var borta dom hade gått och ätit mjukglass vilken lyx :D Jag är bra sugen på det jag med men det får vänta lite eller så kanske jag går dit senare.

Nej nu ska jag återgå till spisen och laga lite mat håller på och kokar potatis och ska börja steka köttet nu om en liten stund. Johan ska iväg och klippa gräs idag så jag och barnen blir ensama som vanligt känns det som.hehe. Johan är inte hemma mycket nu för tiden.

Ha det bra kram.
2010-06-22
 12:49:13

God middag! Nu sitter jag på barn och vä...

God middag! Nu sitter jag på barn och väntar på våran tur dom hade visst lunch nu och vi var lite tidiga :-) fast jag är gärna i god tid så man slipper stressa ska bli kul att se vad dom säger denna gången. Emilia gick upp vid 11 och har sedan dess bara suttit i soffan och kollat på emil som är favoriten just nu. Solen skiner fortfarande men lite mera moln och blåst. Kram

2010-06-22
 08:04:23

Sommar himmel och sjuk liten tjej

God morgon!

Vaknade till världens blåaste himmel jag kan inte se ett moln så långt ögat kan nå. Emilia vaknade med ett ill tjut runt 06 gick in till henne och bara kollade vad det var för fel men hon ville inget så jag gick in på toaletten och grejade lite sen så kom hon upp och la sig brevid mig i min säng relfekterade över att hon var himla varm varmare än normalt på morgonen. Hon ville inte släppa taget om mig och klättrade upp och la sig på min mage av alla ställen rullade försiktigt ner henne när hon somnat in och gick och hämtade feber termometern mycket riktigt så visade tempen 40 grader :O Fattar inte varför hon inte kan bli bra snart hon har haft feber till och från i snart 1 månad trots pencelin kur :( som inte ens är slut. Pratade med barnmot senast igår och då skulle vi avakta tills på torsdag men jag tror att jag ska ringa redan idag och fråga om vi verkligen ska vänta tills på torsdag eftersom hon har så hög feber.

Ska gå och kolla till min lilla plutta tycker så synd om henne som inte kan bli bra någon gång.

Hoppas att ni får en bra dag i solen.

KRAM
2010-06-21
 20:02:51

Jag älskar sommaren

God kväll!

Har inte gjort så mycket mera idag än att cykla med Emilia till dagis och varit på stan en vända med Casper tog en fika på gunnars och sen besökte vi leksaksaffären han är väldigt hängig fortfarande och orkar inte jätte mycket men han tyckte att det var skoj. Sen kom svärmor och passade Casper lite medans jag hämtade Emilia. Sen dess har vi varit ute och lekt och bara tagit det lugnt på baksidan vart jätte varmt och gött kan ju i alla fall hoppas att man fick lite bränna på sig :D Det brännde på bra i alla fall där jag satt :D fick några jätte fina kort där jag satt i solen och solade mig :D









Nu ska vi kolla på Lotta på liseberg på 4an gillar verkligen det programmet då är det ett tecken på att sommaren är här :D

KRAM
2010-06-20
 21:49:58

Tiden springer ifrån mig

Hej!

Ja denna veckan har verkligen varit fullt upp jösses vad det har gått i ett. Min stora kille har hunnit bli hela 5 år gammal :D mamma har varit här och Hillevi dom åkte hem i fredags och jag har hunnit med att gå på ett möte i torsdags mellan 13-17 och i fredags jobbade jag hela dagen dom ringde in mig och frågade om jag ville tjäna lite pengar det tackar man ju inte nej till precis :D Igår var vi på kalas och efter det följde Emma med oss hem och dom blev kvar över natten och vi tittade på twilight och jag ska kolla på 2a någon dag i veckan för jag blev helt såld jag älskade verkligen den filmen den var så himla spännande och ovanligt för att vara en vampyr film. Idag har vi inte gjort så mycket Emma gick hem vid 17 tiden. Johan har varit på cross banan hela dagen och varit assisterande sjukvårdare fick tydligen hoppa in vid något tillfälle och hjälpa till. Nu har jag suttit halva kvällen och laddat upp kort på facebook. Ska snart ner och hämta den sista tvätten och sen blir det en dusch och sova för jag känner mig trötter.Imorgon ska Emilia till dagis Casper ha lov ett par dagar eftersom han följer skollagen. Imorgon kommer special pedagogen till Emilia för att kolla på henne lite extra så vi får se hur det går.

Annars vet jag inte vad vi ska hitta på jag och Casper kanske att vi tar oss till badhuset en sväng det tror jag han skulle gilla fast jag bestämmer mig imorgon vad vi ska göra beror på hur hans förkylning är han är hemskt hes i halsen idag och väldigt snorig har ingen feber bara en aningen höjd temp hade han nu ikväll men han hade feber i fredags men den försvann lika fort som den kom. Nej nu väntar tvätten lägger in ett kort på min födelsedags kille :D







Kram
2010-06-16
 07:43:07

Grattis hjärtat <3

God morgon! Solen skiner och jag ser inte ett moln på himlen vart jag än tittar så idag blir det nog en jätte fin dag.

Idag fyller mitt hjärta 5 år tänk vad tiden går och han har blivit så stor och ganska självständig bortsett ifrån att han är så himla mammig :D Idag firar vi med att min mamma och Hillevi är här och vid 12 kommer svärmor/farmor på lite tårta sen till kvällen ska vi grilla :D



Hoppas att ni alla får en jätte bra dag.

Kram
2010-06-13
 20:23:26

Märkligt väder

God kväll!

Vädret har bjudit på det ena och det andra idag men ändå ganska ljummet väder men jisses vad det blåste ute det hade jag inte väntat mig men det gjorde det ju igår med men trodde vinden hade avtagit. Vi var ute och cyklade i 1 timme och tog oss en glass vid prången det gillade barnen :D sen när vi kom hem så var vi ute på baksidan ett bra tag men det blev snabbt kallare och himlen blev mörkare så vi gick in efter ca 2 timmar för då frös jag ganska mycket. Johan har hämtat hem sandlådan idag nu är det bara sand som fattas sen är den komplett kommer att bli kanon där på baksidan så barnen har något att göra när vi är där och slipper gå och driva runt och undra vad dom ska göra.

Just nu sitter jag här och funderar lite på om och när man ska ha kalas för Casper borde ha bestämt det för längesedan men det har inte blivit av och inte haft tid riktigt men ska fundera vidare på det :D Johan åkte just iväg till sin mor så är bara jag och katten vaken barnen sover gott i sina sängar tänk vad lite luft kan göra gott :D Imorgon ska barnen till dagis om Emilia visar feberfri på termometern fortfarande hon saknar dagis så hon blir nog jätte glad om hon får komma dit :D ska kolla om det är något bra på tvn men det är de nog troligen inte bara en massa fotboll på tvn :(

Ha en bra kväll.

KRAM
2010-06-13
 12:16:18

Söndag Middag!

God middag!

Helgen går alltid så fort man hinner inte med mycket nu för tiden känns det som :( Natten var helt hopplös fall som vanligt. Emilia vaknade strax efter 00 och började stöka och kom upp vid 00.30 och sen så fick hon en flaska välling i hopp om att hon skulle somna om ordentligt men icke hon bökade lite till sen la hon sig hos mig och somnade in skönt men när vi precis somnat så kommer Casper och ska oxå ligga i min säng vilket inte går för det är så trångt så jag fick krångla mig ur Emilias grepp runt min arm och gå in med Casper till sin säng sen bar jag över Emilia till sin säng som inte reagerade för hon sov så djupt. Casper kom 7.30 och väckte oss Emilia kom strax efter det och knatade in till oss i sängen och myste lite.

Efter frukosten så gick vi igenom en massa viktiga papper och satte in i pärmen och det tog en stund jag lagade i ordning fläskfilen som vi ska äta senare gjorde den i bitar och stekte den och la i wokgrönsaker och sen så hade jag i turkisk yohgurt(stavning) :S det ser gott ut i alla fall :D Nu sitter barnen och tittar på Emil som är på 4an idag dom sitter som naglade vid tvn, fast Casper är otålig för vi väntar på att Johan ska komma hem ifrån gräsklipperiet och sen ska vi nog bara äta lite och sen ta med oss fika ut och lufta våra cyklar speciellt Johan som aldrig kommer till skott och cyklar på sin så jag tvingar med honom idag vare sig han vill eller ej vet att jag är dum men jag vill ut och cykla då kan lika gärna hela familjen hänga med :D

Ha en bra dag.

Kram
2010-06-12
 20:17:24

Tji fick jag för det

Man ska inte tänka att man har det lugnt och skönt för då händer det något man inte alls räknat med :( Jag gick in i köket och gjorde i ordning Emilias kvälls mediciner och ropar på henne hon kommer efter ett par ropanden och ber henne ta sina mediciner och så fort hon får syn på medicinen så börjar hon och kväljas sagt och gjort 2 sekunder senare spyr hon ner nästan hela köks golvet bara sprutade ur henne :( Troligen så är det antibiotikan som gör att hon mår illa för hon burkar bli illamående av det och det blir ju en annan med av antibiotika. Började skura golvet och skulle gå in på toaletten och skulle tvätta av mig och kläderna som Emilia hade på sig lite lätt i handfatet då är det total stopp i handfatet vattnet rinner inte ner öppnar upp och ska göra rent det och där i sitter det en massa toapapper i molekyler som min kära son har propat ner i handfatet suck. Så det var en rejäl omgång med handfatet så nu är stoppet borta men jag tänkte för mig själv vilket lördags nöje först stå och torka spya och sen gå till att göra rent avloppet :S Nu har i alla fall mina huliganer gått och lagt sig Emilia sover sen 1 timme tillbaka hon protesterade inte ens utan somnade på en gång. Casper la sig precis och hoppas han somnar snart så han slipper vara så grinig på morgonen eftersom han vaknar kl 06 just nu.

Nej nu ska jag hitta på något vettigt att göra.

HA de bra.

KRAM
2010-06-12
 18:22:13

Måtligt trött på REGN

God kväll!

Jag är grymt trött på allt detta regnande det gör mig galen rent ut sagt :( har ju regnat konstant sen i måndags :( blåser gör det med här fast det verkar har lugnat sig nu det var nästan stormvarning ett tag såg det ut som i alla fall. Vi har precis ätit kvällsmat blev tacos idag var meningen vi skulle ha fått besök med frun i huset blev dålig allergi shock och har tillbringat dagen på sjukhuset stackarn känns verkligen tråkigt men vi får ta det en annan gång :D

Annars idag så har vi premiär ätit jordgubbar idag det var mumma vill jag lova :D Sen har vi varit på stan och kollat ut födelsedags present till min kille som fyller 5år på onsdag tänk vad tiden går. Emilia är fortsatt dålig hon har feber och pencelinet tycks inte hjälpa eftersom hon fortfarande har feber och är extremt grinig och rädd(mer än vanligt) för plötsliga ljud och för Casper han skrämde henne igår och sen dess sitter det i. Ikväll vet jag inte vad som händer johan ska väl kolla på fotboll antar jag :S jag vill kolla på en film tror jag men det ser mörkt ut om jag får bestämma.hehe.

Avslutar med lite bilder ifrån min nya kamera är så himla glad för den så det finns inte blir verkligen super duper kort med den :D









Får väl bjuda på ett kort på mig själv med för ovanlighetens skull :D



Ha en riktigt bra kväll.

KRAM
2010-06-11
 11:44:51

Fredag

God middag!

Denna dagen började inte bra har haft en usel natt och svettas som en tok samt att Casper kommer flera gånger per natt och går upp fatar inte varför han ska springa upp o ner hela tiden. Emilia kom kl 06 o frågade efter sin napp som kommit bort i sängen,sen somnade hon inte om igen. Läkar besöket gick bra i onsdags vi fick pencelin och dom gjorde en odling bakom näsan på henne för att se om det var en bakterie som satt där och det trodde hon men inte hört något ännu men hennes symtom visade på det sa läkaren för om man har grön slemmig hosta i 3 veckor så är det inget virus utan något bakteriellt. Fick lite nya astma mediciner för att se om det har någon större effekt sen fick hon inhalera två gånger uppe på barnmotagningen för att göra det lättare för henne.

Nu ska jag snart iväg på möte på "jobbet" inför sommaren och få information om regler osv sen vet jag inte om det blir jobb ikväll eller inte det visar sig när jag kommer dit annars så jobbar jag till kl 21 känner inte alls för det men bara att bita ihop det är jobbigt att lämna Johan med Emilia så många timmar eftersom hon är så himla gnällig och mammig när hon är sjuk :(

Nej nu ska jag göra mig i ordning lite vi hörs.

Kram!
2010-06-09
 08:47:54

God morgon!

Hej!

Igår var jag riktigt snurrig i kolan jösses jag kunde knappt röra mig pga yrsel höll på att svimma flera gånger av att bara ta mig ifrån soffan ut i köket så var hemma ifrån praktiken igår för att kurera mig. Tvingade ändå iväg mig själv på loggoped besök i Borås med Emilia det gick bra var kul att träffa Elin igen det var väldigt längesedan vi var där nu är roligt med att vi har varit där sedan Emilia var bebis pga hennes ätproblem så hon känner ju verkligen igen henne. Vi kom i alla fall fram till att vi ska börja använda tecken som stöd till henne för att underlätta för henne i många situationer eftersom Emilia blir så frustrerad i vissa situationer och inte alltid förstår vad hon ska göra så tyckte hon att det var en bra ide. Vi har ju själva pratat om det att börja med det men det var som jag sa till Elin att det svåra är bara att få det som en rutin att använda det. Men jag hittade lite bra bilder igår som jag har skrivit ut och börjat med lite men ska tillbaka den 7juli och få undervisning hur man gör :D ska ringa och prata med dagis sen eller om jag tar det imorgon om hon ska dit.

Idag så vabbar jag igen känns det som Emilia vill inte ritkigt bli bra ifrån sin feber hon tempar alltid på kvällen och under natten vaknar hon och är jätte ledsen men på dagarna har hon ingen feber men hemsk hosta som kommer upp stora slembollar så idag tog jag och ringde till barnmotagningen här i stan och vi fick en tid kl 10.30 så jag hoppas att dom kommer fram till vad hon har eller om hon rent av behöver ha antibiotika. Sen ska jag städa hela dagen borde sätta fart men ska bara skriva klart detta först. Svärmor kommer hit och hjälper mig att städa vill ju gärna ha fint tills nästa vecka när kära mamma kommer och goa Hillevi för att fira Casper på sin 5års dag :D

Nej nu ska jag gå och tvätta mitt hur och sen sätat fart att städa hoppas att ni får en bra dag.

KRAM!
2010-06-07
 12:18:33

Vart tog motivationen vägen?

Fy vad det är hemskt när man tappar motivationen till städandet på vägen speciellt när det är så mycket att man inte orkar att ta tag i det :S Har i alla fall röjt i några skåp i bokhyllan och fått ur lite skit och fått ordning i den lite bättre i alla fall ska ta tag i det mera när jag har lagat lite lunch vad jag ska hitta på det vet jag knappt.

Emilia går i bara linne och trosor och vi kör pottträning för fullt har hänt 2 olyckor sen vi tog av blöjan vid 9.30 känner att vi måste ta tag i detta på allvar och inte bara en kissning på morgonen hon blir ju ändå snart 3 år(ja inte så snart kanske) Men ändå så känns det som hon inte behöver ha blöja då hon många gånger säger till när hon kissat i blöjan så tänkte att man kan ta av den och om hon kissar på sig några gånger i trosorna så kanske hon kommer på att hon inte har någon blöja på sig och att det är obehagligt att bli våt. Hoppas i alla fall på att det ska ha någon effekt och att vi är ett steg i rätt riktning. Hon är ju många gånger torr på morgonen när hon vaknar. Hade i alla fall varit en kostnad mindre i månaden på blöjor inte för att det är värds mycket pengar men ändå en utgift som man kan göra sig av med om det går att få henne fri. Måste bara införskaffa mera trosor märkte jag nu på morgonen då dom har av någon anledning blivit för små :D min lilla rullsylta har så tjocka lår att dom skär in och det kan inte vara skönt.

Nej nu väntar lunch lagning.
2010-06-07
 09:23:06

God morgon!

Hej på er!

Idag var det ny vecka igen då och det fina vädret verkar ha lämnat oss för denna gången idag är det så himla grått och tråkigt så man kan gå under men det är nog kanske vart fast det är så mulet men det regnar nog lite med ser det ut som i alla fall. Emilia ligger i soffan och vill inte piggna till utan lagt sig under en filt och kollar på barnkanalen. Casper han sitter och pysslar med allt möjligt just nu är det stjärnor och papper som ska tejpas och grejas med tänk att det kan vara så kul med lite papper och tejp barn roar sig lätt ibland. Jag har precis klickat hem en del sommar nyheter ifrån hm på rean dom hade himla mycket till Emilia där som var behövligt inför sommaren då min lilla tjej inte är så liten längre och måste ha 110 i kläder på vissa plagg :O hon drar ju samma som Casper nästan nu ju helt otroligt vad hon har växt på sig dom senaste månaderna. Men det är kul med att se att hon växer men jag gillar inte att hon har feber så ofta som hon har nu det senaste för hon verkar inte direkt sjuk heller.

Idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt ska nog fortsätta min operation röja tema med onödiga saker man har som man inte använder började i köket igår och ska slutföra det idag och börja i nästa rum och det blir bokhyllan där står en massa skit som man inte behöver ha som man samlar på sig helt i onödan jag lovar att det som står i skåpena kommer jag ej att sakna för det har inte blivit använt dom senaste 2 åren :S varför kan man inte bara ta sitt förnuft till fånga och kasta/skänka det på engång i stället för att samla på sig mer och mer skit?!? Nej nu blir det skärpning på detta och ut ska det :D

Ha en bra dag ska jag försöka ha i mitt röjar tema och en sjuk liten(stor) tjej :D

KRAM
2010-06-06
 21:17:23

Kanon Helg med ett besök i Vimmerby

God kväll!

Vilken kanon helg vi har haft har verkligen haft jätte kul och haft så himla tur med sol och blå himel :D Vi kom hem igår och kväll och hade två trötta barn men så himla nöjda. Idag har vi varit i tvärred en sväng och skulle äta lunch på majblomme gården men det var stängt :( så vi åkte vidare till hofsnäs och kollade på nationaldags firande och åt mat där i stället var hemma när kl var 17.30 sen så kollade barnen på bompa och Emilia la sig ganska tidigt för hon var så himla trött och bara grinade och när jag skulle byta blöja så märkte jag att hon var ganska varm mycke riktigt så hade hon feber inte konstigt hon varit så trött och grinig idag.

Avslutar med kort ifrån helgen och sen säger jag hejdå :D









Kram
2010-06-04
 14:33:59

God middag :-) vilken härlig dagi är ver...

God middag :-) vilken härlig dagi är verkligen kanon väder och vi har just begett oss ifrån astrid lindgrens värld för idag. Ska snart åka och kolla på våran stuga sitter bara och väntar på johan o casper som är inne i leksaksaffären för att köpa ett nytt hjul till vagnen om det går. Det har lossnat hela dagen o man kan bli galen för mindre. Barnen har haft jätte roligt och emilia sover i bilen. Nu kom johan och det gick att köpa en ny insats till hjulet och det gick hur bra som helst att få dit hjulet dom hade bara en ända kvar snacka om tur. Ha det bra kram

2010-06-03
 23:00:25

Full rulle dag!

God kväll eller borde säga god natt.

Ska snart gå och lägga mig men har packat och donat en hel del nu ikväll och till råga på allt så gick vagnen sönder bara för att vi ska åka iväg imorgon :( men som tur var kom Ove hit och kunde fixa det. Nu har tangent bordet ballat ur med va tusan suck.

Imorgon bitti ska vi i alla fall bege oss av till Vimmerby och aka till Astrid Lindgrens varld ska bli himla kul hoppas bara barnen tycker det med. Dagen har varit en himla rora hoppas bara att jag kan sova nu innan man ska upp igen.
Hoppas att ni far en riktigt bra helg uppdaterar kanske ifran mobilen om jag hinner.For dator den far bara hemma denna helgen.

Kram
2010-06-02
 12:48:47

Vilket underbart väder det är idag verkl...

Vilket underbart väder det är idag verkligen njuter synd bara att man måste gå inne en hel dag och gå miste om det. Hoppas att vädret håller i sig tills på fredag och lördag när vi ska åka till vimmerby. I måndags kväll kom våran älskade kisse tillbaka blev så himla glad men det tog tid. Ha en bra dag kram