2012-01-08
 00:29:53

Värker i helge kroppen

Hej i natten!

Jag har så grymt ont i hela kroppen benen är värst men det är väl bara att bita ihop och hoppas att det ger med sig snart.för det är inte kul alls :(

Idag har vi roat oss med att mata lite ankor och varit på en promenad. Casper åkte till sin farmor igår och tillbringar helgen där och får bli lite bortskämd. Emilia är sjuk vilke tinte är ovanligt i våran familj men hon har spräckt trumhinna så det är en kur med antibiotika som pågår just nu. Konstigt dock att vi inte märkte något för det bara kom helt plötsligt och hon har inte sagt att hon har haft ont eller något sånt innan bara varit väldigt hängig och ätit extremt dåligt så vi har nog orsaken där.

Just nu sitter jag på jobbet och börjar bli lite sömnig men roar mig för tillfället med att skriva bloggen och spela en omgång betapet är gnaska skönt att aktivera hjärnan och lära sig nya ord och böjningar.

Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer bortsett ifrån att vi ev får besök en sväng och sen tänkte jag ge mig på att försöka lära mig min zumba dans jag har hemma men jag får se hur jag känner imorgon om jag är tillräcjligt pigg i kroppen.

Nej nu ska jag sluta babbla och göra något vettigt.

KRAM


sofia

låter som ni haft en bra dag!:) kramar fia



PUBLICERAT: 2012-01-09, 20:18:36 | URL: http://klantfiabloggen.blogspot.com
sofia

Hoppas emilia kryar på sig och blir bättre snart! Hon och Ian kan bilda klubb Ian är med sjuk:( kram



PUBLICERAT: 2012-01-11, 16:25:15 | URL: http://klantfiabloggen.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: