2008-12-21
 17:26:06

3 Dagar kvar till julafton!

Hejsan!

Ja nu är det bara 3 dagar kvar till julafton Casper tjatar som tusan om det varje dag och frågar när tomten kommer osv. Så ska bli kul på onsdag och se hur dom reagerar på att öppna paket. Igår kväll satte vi upp granen och det blev riktigt fint. Casper hjälpte till massor. Ska lägga in kort på det senare. På morgonen tidigt som tusan det var lagom mycket folk var inga köer och det var rymligt i varuhuset. Så det var skönt att gå där faktiskt för engång skull så lite folk har det aldrig varit där någon gång innan.

Innan idag var vi på julbord och är så himla mätt just nu önskar jag inte åt så mycket. Men det var gott ändå så nu räcker det nästan med julmat för i år.

Nyss satt vi på golvet och lekte med barnen o helt plötsligt knatade Emilia iväg ca 10 steg själv sen blev hon nog så chokad så hon satte sig ner igen och så har hon hållt på ett par gånger så snart släpper det nog helt och så hon kan börja gå omkring själv. Det skulle underlätta för henne eftersom hon är frustrerad just nu för att hon inte kan gå mycket gnäll och skrik hela dagarna bara för hon vill upp och gå. Men hon använder möblerna i stället och tar dom slut så sätter hon sig ner och kryper till hon kommer fram till något att ta tag i.
Ska lägga in lite kort ifrån det om dom blev bra.

Kram och hörs senare!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: