2008-12-25
 19:42:01

Då var julen över för denna gången

Hej och god fortsättning på julen!

Igår var nog den lugnaste julen vi haft på länge men var skönt för det behövdes vi orkade inte annat.Vid 13 tiden kom svärmor och då åt vi lite mat det lilla vi fick i oss för ingen hade vidare bra matlust efter allt som varit dom senaste dagarna. Sen vart det kalle och sen öppnade vi julklappar vart en hög till varje person men bara med nyttiga saker tycker jag. Barnen fick mest men det är så det ska vara.
Minns inte allt dom fick i julklapp men dom tackar så mycket till dom berörda som läser detta.

Idag har vi inte gjort mycket varit ute och gått en sväng sen har vi bara busat och myst hemma är ganska skönt att ta det lugnt med. Casper är så förkyld stackarn och Emilia med hon rosslar som tusan och i natt har hon inte sovit mycket rätt typiskt för svärmor sov på soffan men då fick hon känna på hur det är vi/jag har det på nätterna. Men som jag sa till Johan man kan inte packa ihop sig för att man är trött på dagarna för mig har det blivit en rutin att gå upp tusen gånger på natten för så har det varit till o från i snart 4års tid så jag tror att kroppen vänjer sig med tiden med den sömn man får. Men vissa dagar så är man helt slut men får man sova bra en eller två nätter så blir man genast piggare.
Ska försöka ladda upp lite kort ifrån julen blev inte många kort tagna men ska visa på det lilla som blev måste bara ladda över ifrån kameran först.

Kram o hej så länge.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: