2008-12-22
 07:05:28

God morgon!

God morgon!

Fast känn nästan som god natt för det är hemskt mörtk här inne. Ute blåser det som tusan det riktigt viner i hela huset känns när vinden tar i känns nästan som om man ska flyga iväg.Hehe.
Igår kväll satt vi och tittade på tv och slog in julklappar i två timmar typ. Men nu är alla inslagna ska bara köpa en grej till sen hoppas jag att jag inte har glömt någon.

Emilia är verkligen dunder förkyld hon spydde upp en massa slem igår när hon fick en jätte hostatack så hon skulle verkligen behöva inhalera sina mediciner men hon får ju panik så vad ska man göra?!?!?
Nu har hon inte vaknat ännu men hon hostade till precis och det låter slemmigt vill jag lova. Hoppas det var därför hon spydde så det inte var magsjuka Casper hade. Men det återstår och se när hon vaknar och vill äta om det kommer upp eller inte.

Idag ska vi till barn motagningen klockan elva och väga barnen. Är en återuppföljning på det som barnen står under behandling för. Caspers mage och Emilias lungor.
Sen ska vi städa lite hade tänkt att försöka baka lite lussekatter men får se vad vi hinner med. Johan jobbar sin sista dag idag sen är han ledig till den 5e ska bli skönt att ha honom hemma och slippa den stress som vardagen annars har när man är ensam med barnen osv.

Kram Ida!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: