2008-12-31
 18:51:10

Gott Nytt År

Ja god kväll denna dagen har gått hyfsat bra men den har varit lite grinig från Emilias sida men hon har inte sovit på hela dagen och hoppas det visar sig nu i natt för nu har vi precis lagt båda barnen. Casper är för rolig han har börjat att han måste gå och lägga sig samtidigt som Emilia han har aldrig brytt sig om det innan men det är ju bra på ett sätt för när Emilia får en stor säng som casper har så kommer dom nog att få dela rum i stället för att Emilia ska behöva bo i klädkammaren då är det ju bra dom har den rutinen att dom vill lägga sig samtidigt. Men det kanske hinner ändra sig det med.

Vill önska alla gott nytt år för nu kommer jag inte att skriva mera detta året för kommer att ha fullt upp ikväll med att spela texas ska bli skoj =)



Jag kommer inte att avlägga några nyårs löften i år heller för man håller dom inte man kan tänka att man ska göra det o det. Men vi får se hur nästa år blir Det kommer säkert att gå lika fort som detta antar jag för åren bara rusar iväg.
Mycket som kommer att hända i alla fall och många som fyller jämt bland annat gubben min blir 30 i mars och det måste vi snart bestäma oss för om vi ska fira eller om vi ska strunta i det.

Ha en riktigt bra kväll och ta hand om varandra.

Kramar



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: