2008-12-30
 14:10:19

Jisses

Hejsan!

Ja vilken natt man kan ju baxna ibland fy hatar att vara uppe o ränna på nätterna. det var nog tur att jag var uppe lite längre igår för verkade som om kroppen visste vad det var som var på gång. Emilia vaknade vid elva tiden och sen så låg hon där uppe o tjattrade som tusan till klockan var två blev ledsen om vartannat så man fick springa fram o tillbaka. Men efter ett tag så orkade jag inte gå upp mera bara när hon blev akut ledsen. Sen somnade hon in ca 2 timmar sen vaknade hon vid fyra med ett skrik som man hoppar högt över fattar inte att hon kan bli så himla arg på två röda. Tror hon drömde men hon fick lite och äta och sen råkade det ta slut i flaskan då blev hon helt hysterisk. Hon är helt otroligt ibland men när nappen kom i munnen somnade hon gott igen till klockan 10 :O Men fick lite sovmorgon ändå för Casper vaknade klockan 7 idag helt otroligt men han behövde nog det efter att ha vaknat klockan 5-6 i två dagar i rad. Sen satt han och kikade på dora på tvn och jag fick ligga i sängen en stund till.

Vet att man ska inte använda tvn som barnvakt men ibland får man det för annars orkar man inte som förälder när man varit uippe nästan en hel natt eller åtminstonde legat vaken i sängen och lyssnat på Emilia som tjötat i evigheter.

Idag på morgonen har vi varit och handlat lite inför nyår bestämde oss för igår att det blir bara lite snacks till texas som vi ska spela och det räcker. Sen tänkte jag att vi skulle äta tacos fast med kyckling i stället för det är det ända vi har i frysen och det blev ju gott sist vi hade det. Eller så kanske jag gör en kyckling paj det är gott det med =)

Och nu precis har jag diskat världens disk och Johan och Casper sitter och ritar vid köksbordet o Emilia sover men ska väcka henne om en kvart för hon får inte sova mera än en timme idag så får vi se om natten blir bättre. För nu när hon varit sjuk så har hon vänt på dygnet känns det som sovit jätte mycket på dagen och sen varit vaken på nätterna och eftersom hon sov till 10 imorse så känns det som om hon inte behöver sova mera. Måste försöka vända tillbaka dygnet för henne och hoppas att det hjälper.

Kram o Hej skriver mera senare.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: