2008-12-31
 10:37:30

Trött, Irriterad och Ja allt på engång

God morgon. Eller god mardröms morgon.

Jag börjar bli så himla trött på detta rännande på nätterna så nu måste det hända något snart. Emilia vaknade halv tio igår och sen låg hon vaken i sin säng till halv två och babblade man sover ju men inte på samma sätt när man hör henne hela tiden och får jag inte sova på nätterna och nu är det 3e natten i rad som hon vaknar på detta sättet. Man blir så mentalt trött när man inte får sova ordentligt.

Bara det i sig gör att man blir irriterad och när man har så dåligt med pengar gör det inte humöret på topp. Men det ordnar sig väl men jag orkar inte bry mig men man måste ju försöka på alla sätt att få det att gå runt. Men när man inte kommer på något vad gör man då?!? Vet att man ska gå till soc men vi har sökt så många gånge roch fått avslag och då bryr man sig inte om att gå dit igen. Eftersom dom inte tar hänsyn till att vi har 2banklån som står på johan som är före våran tid tillsammans men man kan ju inte bara skita i det som dom menar på. Att man ska betala hyra och el sen så ska man strunta i allt annat men då kommer man ju aldrig bli kvitt betalnings anmärkningar och dyligt.

Nej fy vad jag gnäller men är en sån morgon hoppas att resten av dagen blir bättre.
Om en timme ska vi iväg till det gamla paret och städa och johan skulle göra något ute tror jag eller har inte frågat =)

Sen ikväll vid ca 20 kommer Ida och Ove och vi ska spela lite texas och fira in det nya året. Ska bli kul att ses var längesedan nu.


Ha en bra dag och ett gott nytt år om jag inte hinner skriva mera under dagen.

Kram o Hej!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: