2008-12-28
 19:19:47

Trötter

God kväll!

Idag blev det tidig kväll för båda barnen dom var så trött Casper gick själv upp och ville lägga sig då måste han ha varit trött!? Men han är ju förkyld med och vaknar man halv sex så är det inte konstigt att han blir helt slut. Fast dagen började med grin o gråt så han har haft en sån dag helt enkelt.Vart väl konstigt för honom igår när vi åkte till sjukhuset det första han frågade var: "Varför ska ni åka till Göteborg?" Det var nog det första som for igenom hans huvud det var inte ens någon som nämnt ordet Göteborg så det fanns nog i hans undermedvetna.

Idag har varit en extremt lugn och trött dag har inte gjort något vettigt alls men jag hoppas att morgon dagen blir bättre så man slipper vara såhär trött som jag varit idag. Sen får vi försöka maka oss ut en sväng men inte så inbjudande när det är -6 grader ute. Barnen måste ju ha hur mycket som helst på sig och sen så har Emilia sovit nästan hela dagen idag så klockan vart så mycket när vi skulle gå ut.Men Casper och Johan var och slängde massa julklapps papper i återvinningen ikväll var skönt att få iväg det ifrån hallen.

Hoppas verkligen inte att ni tog illa upp Ida o Ove när vi sa nej innan men vi vill verkligen inte bli sjuka igen men imorgon så kan vi ses en sväng om ni vill och har lust.. Både jag o Johan fick dåligt samvete men hoppas det är ok vi måste ju planera lite inför nyår med och det var evighet sedan vi sågs fast vi har ju alla varit sjuka så hoppas vi håller oss pigga nu.

Nu ska jag kika på tv och bara softa i soffan.

Kramar



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: