2009-04-22
 22:20:01

Lyckat =)

God kväll!

Idag har jag grejat som en galning med hemmet var svettigt ett tag.Emilias säng har nu flyttat in i Caspers rum och han tyckte att det var konstigt att hon skulle "bo" inne i hans rum som han sa.Emilia somnade på två röda och har vaknat en gång pga att hon förmodligen har tappat sin napp. Men hon har blivit tyst på engång nästan. Så jag hoppas att detta håller i sig och att båda barnen sover lugnt om nätterna. Emilia lär väl vakna 1gång i alla fall och vill ha mat men det är vi ju så vana vid att hon gör men vore ju himla bra om hon kunde sluta med det med någon gång.

Annars idag så har vi bara varit hemma. Ida och lille Tim kom en sväng med lite fika var himla goa bullar gifflar med choklad smak hade aldrig smakat dom innan men dom var goda så dom kommer jag att köpa igen =) Jag är ju ett choklad freek så allt sånt brukar gå hem =) Sen kom svärmor förbi en sväng och skulle hämta ett halsband som Casper hade gjort när vi var hos mamma det passade dock inte men hon skulle greja med det så det skulle passa.

Efter det att vi lagt barnen så har vi bara suttit och kollat på tv och ätit chokladpudding. Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på att få sova hyfsat bra i natt. Imorgon så ska jag lämna Casper på dagis och sen vet jag inte vad jag och Emilia ska hitta på blir nog att cykla hem och gå lite på stan kanske får se vad jag orkar med när morgondagen kommer.

Kram och godnatt!


Susanna

Hoppas natten blev lugnare nu när de fått flytta ihop =) Kraam



PUBLICERAT: 2009-04-23, 11:13:20 | URL: http://kaweria.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: