2009-04-19
 18:48:29

Tött!

god kväll!

Har varit en seg dag här idag Emilia har stökat i natt och Casper fick för sig att ta morgon när klockan var halv 5.Båda två fick faktiskt sova en lur idag på dagen för annars hade Casper aldrig orkat med dagen han var så trött så han grinade för ingenting tillslut.

Idag har vi inte gjort så mycket faktiskt jag har grejat med våra väskor och sen så skulle jag och barnen gå ut och leka på mammas lekpark gav Emilia mat sen helt plötsligt började hon spy som en galning. Så det lev ingen utgång men Casper var ut en stund i sandlådan sjäv han går aldrig någonstans och vi såg honom hela tiden ifrån balkongen. Fattar inte varför hon spydde så det var nog inte många fläckar som det inte var spya på om man säger så.

Emilia ligger i sängen och jag tror att hon har somnat Casper han sitter och kollar på bolibompa och håller på och syr på någon grej som mamma har stickat. Blir fatiskt väldigt bra för att vara första gången. Han ska snart lägga sig och när dom har somnat tänkte jag knall iväg till systeryste som aldrig blev av igår.

Ha en bra kväll!
Kram!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: