2009-04-12
 19:54:14

VIlket väder vi har =)

God kväll!

Ja hinner inte med att blogga när man är ute från morgon till kväll. Idag så kom Johans komisar ifrån Kungsbacka hit och hälsade på en sväng innan dom skulle vidare till en påsklunch hos deras släktingar i Timmele. Sen begav vi oss till bilen gav barnen lite frukt hemma först sen så åkte vi till Hökerum och kollade in svärmors nya jobb som hon har fått. Är glad för hennes skull många problem som löste sig eftersom hon blev varslad så hastigt och lustigt.

Hon hade packat ner fika och bullar så vi åkte till badplatsen som finns i Hökerum gjorde fint med en massa filtar. Tyvärr glömde jag kameran hemma som vanligt :( Sen fikade vi en bra stund och sen åkte vi vidare hem till henne och grillade lax och åt kokt potatis och sås. Var himla gott.Älskar att man kan grilla och så igen och att hon har en utepalts med en så himla stor lekpart precis vid sig är helt underbart för barnen då kan dom leka av sig där.

Vi var hemma vid 18.30 ca sen så var det kvällsfika för barnen och sen slängde vi dom i säng. Men Casper började skrika som en galning när han skulle ta på sig pyjamasen. Det visade sig att han hade fått en sticka i sin fot som var hur lång som helst. Undrar hur länge den hade suttit där och han har ju inte sagt något heller men när han ställde ner foten utan strumpa så kände han nog att det gjorde ont. Tog en bra stund att få bort den men lyckades efter mycket skrik och gråt.

Imorgon så ska vi iväg och städa bilen och byta däck på två bilar. Bilen ser hemsk ut med en massa skit invändigt och ja gud vet allt som är i den. Jag tvättade den ju förra veckan men den är lika dammig igen så funderar på att spola av den med slangen. Denna helgen har det verkligen varit fullt upp hela tiden men visa helger har det verkligen kört ihop sig och sen att det är fint väder så gör det ju inte saken bättre heller. Får försöka ta nya tag med allt nästa vecka och hinna träffa kompsar och dyligt. Måste bestämma oss om vi ska vara med på grage loppisen som är på lördag eller inte.

Ha de bra.
Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: