2009-08-19
 20:27:44

1a Sjukhus dagen

Hejsan!

Dagen började med att jag inte har sovit något alls i natt typ och låg vaken från klockan fem på morgonen sen vid 06 så tröttnade jag och gick upp och började göra i ordning det sista som vi skulle ha med oss.Sen kl 07.30 så satt vi i bilen på väg till dagis med Casper och sen åkte vi o lämnade bilstolen till ingmari så dom kan åka vart dom vill. Vi var framme här i Göteborg runt 9.15 så hade gott om tid att hitta till hjärtdagvården som vi har varit på nästan hela dagen. När vi kom dit så tog dom först blodtryck och ekg och det gick bra dom var nöjda tror jag för dom sa inget annat :D sen satte dom emla kräm på fötterna där dom skulle sticka henne för att sätta en kanyl hon hade inga andra bra kärl än i fötterna vet sen innan att hon är svårstucken. Sen kl 10.00 så var vi uppe på  323 där vi låg när Emilia var bebis och gjorde ultraljud på henne samt att doktorn frågade lite saker samt kände på magen o organen där inne om det var normalt och det var det nog för hon sa inget annat :D Sen gick vi ner till dagvården igen och då blev vi skickade på röntgen så sagt och gjort så knallade vi dit och fick vänta en stund på att få komma in men gick snabbt ändå. Emilia var väldigt duktig på att ligga stilla och tyckte nog det var lite spännande att det lyste en ruta på magen :D

Sen när det var klart så fick vi knata tillbaka till dagvården igen och där skulle dom ge sig på att sätta den där kanylen det gick ganska bra fast Emilia blev jätte jätte ledsen men mest för att hon blev fasthållen i benet medans sköterskan skulle ta blodprover med innan dom tejpade fast kanylen. Men att personalen kan göra sig så dumma och fjanta så får en annan att skratta Johan skrattade åt sköterskan som stod och dansade runt i rummet för att distrahera henne men tro det eller ej så funkade det faksitk :D Sen var det lite vila och lunch vi köpte en texmex tallrik till lunch på cafet som var nere vid ingången och Emilia fick korv och potatis mos men hon åt inte så jätte mycket av det utan fick sin välling och sen så somnade hon och sov en timme i vagnen. Hon var så trött så hon protesterade inte ens när jag gick runt med henne i koridoren i vagnen. Sen fick vi träffa narkos läkaren som pratade om sövningen osv om vi hade några frågor och det hade vi faktiskt inte konstigt nog :D Sen fick vi träffa själva läkaren som ska göra operationen imorgon och berättade hur det fick till och att det kanske inte lyckas att göra detta som dom har tänkt och då kommer det att bli en stor operation i stället så jag håller tummarna hårt för att det kommer att gå vägen imorgon. Sen fick vi gå hem fick svält tider och tid för operationen och när vi ska vara där imorgon så kl 07.30 så ska vi vara på avdelningen och sen kl 08.00 så är det opertaion.

Sen har vi tillbringat kvällen på sjukhuset och en vända på stan och kikat lite. Träffade ett par i från Stallar holmen utanför Eskistuna tror jag :S som jag har pratat med på nätet ett tag och även träffat förra gången när vi var på sjulkhuset innan semestern då deras dotter opererades tycker det är himla kul för deras dotter är född i maj 07 så det skiljer inte så himla mycket på dom i ålder men ändå är dom exakt lika långa o väger lika mycket är komiskt :D Vi åt världens kvällsbuffe här nu i kväll så jag är mätt ännu vi satt nog och åt och pratade i säkert 2 timmar var trevligt hoppas vi kan träffas snart igen. Nu sitter vi på rummet och Emilia har somnat vi var tvungen att ställa in hennes resesäng inne på toaletten för att hon skulle somna men vi ska bära ut henne hit ut när vi ska gå o lägga oss.Kommer att bli en tidig kväll då vi måste gå upp tidigt för att hinna få i oss i magen av morgon buffen innan vi beger oss till sjukhuset igen.

Kram och godnatt



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: