2009-08-30
 16:12:30

Dagen har farit iväg i susande fart.

Hej!

Denna dagen har varit seg men ändå gått ganska fort har haft ont i magen stor sett hela dagen men jag tror de är av löken vi hade till tacosen igår för den var riktigt stark. Emma o Jonte gick hem vid 11 tiden sen satte vi fart i en farlig fart och började städa o dammsuga samt att jag diskade osv var behövligt var massa grus i hallen var helt otroligt. Sen kl 12.00 då ringde svärmor och då kom hon och Johans syster och systerson samt att hon hade barnbarnet hos sig så Casper och hon har lekt som tusan här ett par timmar och han är trött nu vill jag lova har varit full fart hela dagen från det att han gick upp.

När dom gått så gjorde vi lite mat värmde tacos som var kvar sen gick vi ut tog bort stödhjulen på Caspers cykel så nu har han övat så det stått härliga till men han har fatiskt varit väldigt duktig.Från att inte ha någon balans alls till att kunna cykla en liten bit utan att Johan höll honom i armen han har ramlat ett par gånger men han slog sig inte. Just nu sitter han i badet och grejar han blev så svettig så han ville bada Emilia hon sitter här på golvet o leker med en båt.

Tog en massa kort ifrån när Casper cyklade men har inte laddat över kortena ännu gör de ikväll om jag kommer ihåg. Ikväll så tänkt vi ta de väldigt lugnt har verkligen varit full fart denna helgen var längesedan som vi hade så mycket o göra på en helg. Men skönt de med att man har o göra men tiden går så fort bara o helgen med för den delen.

Ha de bra.
Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: