2009-08-02
 16:20:19

Vackert väder och klippning av son

God dag!

Idag har vi varit ute i stort sett hela dagen vi åkte ut och kollade lite på lite olika ställen mest för att fördriva tiden lite och spana lite =) Sen åkte vi till netto och köpte lite frukt hade billiga bananer där köpte fika och skulle fika hemma hos svärmor tänkte vi men hon skulle precis åka till hovsnäs och det var typiskt men vi åkte och satte oss vid en brygga nere vid sjön i stället och njöt av det fina vädret hörde även lite ifrån övningen av allsången som är ikväll. Hade varit kul att gå ner o lyssna sätta sig någonstans i närheten och höra ändå vad dom sjunger utan att betala inträde får se om jag gör det eller om vi struntar i det.

Sen efter att vi hade fikat så gick vi till badet och Casper plaskade lite med fötterna o håret i vattnet han vågade inte riktigt doppa sig men han badade en bra stund i alla fall. Emilia ville inte bada alls hon doppade fötterna två gånger sen gick hon mest omkring och grejade med annat. Sen gick vi hem och tog fram trimmern och klippte av Casper hans hår.

Före                                      Efter

Nu har vi precis ätit middag och barnen sitter i köket med Johan och ritar får se vad vi hittar på kanske går ut en sväng till i det fina vädret eller så är vi bara hemma.
Ha en bra dag det som återstår.
Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: