2009-12-29
 23:01:15

Fullt upp härligt det gillar jag :D

God kväll!

Ja de blev lite hastigt inlägg innan men ville uppdatera så ni vet hur det gick finns ju i alla fall några som följer min blogg hoppas jag :D skulle vara kul om ni gav er tillkänna ibland med en komentar :D

Emilia har varit ganska pigg under dagen men hostat en del men inte varit så påvärkad av det. Kompisarna kom vid 14 tiden och då vart det full fart barnen satte igång och leka och Emilia som var helt yrvaken hjälpte gärna till med att leka o riva sönder deras byggen dom gjorde och var och slog lite på pojkarna bara för att visa vem som bestämde typ. Hon är hopplös på det men har blivit bättre men har kanske med hennes ålder att göra jag vet inte. Dom var här till kl 17 ca och då satte vi oss ner och åt mat eftersom Johan kom hem ifrån jobbet då var och gjorde ärenden på stan så han blev lite sen.

Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket Casper var trött och låg mest i soffan och sen så bråkade han med Johan dom är som två barn ibland båda två dom är lika envisa båda två men dom har ju kul så ja vad ska man göra. Men i alla fall när vi åt middag idag så satt vi och åt och pratade som vanligt och helt plötsligt så försvann Casper rakt ner i golvet och blev jätte ledsen slog i knät och armbågen så han har klagat över den hela kvällen och när han skulle lägga sig så kunde han inte sova för att de gjorde så ont så jag gav honom en alvedon sen somnade han. Är lite orolig över att den hoppat ur led igen de har den ju gjort innan o jag vet inte om det händer lättare om det har hänt en gång innan. Har han ont imorgon med så får vi ringa till vårdcentralen för en kontroll.

Nu ska jag avrunda kvällen och se om Johan kan slita sig ifrån fönstret han har suttit där halva kvällen och kollat ut på en lastbil som har kört fast på lastkajen på lidl. Hade ju kanske varit bättre om han gick ner och frågade om han behövde ha hjälp.

Ha de bra

Kram!


Ida

Skönt att ni fått hem medicin åt Emilia,vet att det inte är det lättaste att få i dem sina astmamediciner.....inte när dem är små. Men hoppas att hon blir bättre nu! och hoppas att Casper arm inte hoppat ur,det lär inget trevligt alls.



PUBLICERAT: 2009-12-30, 10:28:09 | URL: http://idalovdahl.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: