2009-12-26
 11:33:25

God middag!

Hej på er!

Idag är en riktigt seg dag vill jag lova är så trött o slut i kroppen och känner att man vill hitta på något men allt är så begränsat till vad man kan göra pga ekonomi och väglaget. Hade varit så himla kul att göra något nu när man är ledig men med en massa räkningar och att de har varit jul så räcker inte pengarna till som vanligt känns det som.

Idag ska vi bara ha en hemma dag och ikväll ska jag o Johan på bio och se Götakanal 3 ska bli kul att se hur den är folk säger ju att den ska vara bra men kritikerna säger annat så de är svårt att veta vilket så är bäst att se den själv. Nu ska jag gå och börja göra köttfärsbiffarna vi ska ha till middag idag tar ju alltid lite längre tid att göra dom än man tänkt sig. Johan ska iväg och skotta snö för här vräker snön ner har avtagit lite men inte mycket.

Ha en bra dag.

Kram


Ida

Mm gott med biffar! :) Jag tror också att den är bra GötaKanal.



Svar: Wille är väldigt nöjd med julen han fick det mesta han önskat sig så nu har han alldeles för mycket leksaker igen :), Maja tycker det är roligast att leka med alla Willes grejjer. För oss var det också trevlig,trevligast att träffa all släkt!



PUBLICERAT: 2009-12-26, 14:18:11 | URL: http://idalovdahl.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: