2009-02-26
 21:21:39

Dumma hosta

God kväll!

Mitt städande gick bra är bara till o dammsuga och torka golv imorgon innan vi beger oss iväg till familjecentralen och efter det så ska vi iväg och städa var längesedan nu vart inget förra veckan, Men är bra det så får man lite extra i kassan. Nu ikväll har jag gått och fått världens rethosta det kliar så i halsen så vill ta en borste att riva runt med i halsen för att det ska lossna. Men jag åt några pocorn och det var inte det bästa känner jag hoppas att det släpper snart.

Har fortfarande tvätt kvar i tvättstugan så blir till att nattuggla idag men ska ändå kolla på ice rode truckers om det är idag har inte riktigt koll på det faktiskt får ta och kolla in det på tablån. Blev i alla fall inget handlande idag ska göra det imorgon för idag var städning prio ett =)

Casper blev så glad jag bäddade rent i hans sän när han var på dagis och upptäckte när han skulle gå o lägga sig att det var krabbor och fiskar på täcket och kudden. Att man kan bli så glad för att det var krabbor i sängen. Han har haft det lakanet länge men var nog ett tag sedan han hade det i sängen har varit batman ett tag nu =)
Jag ska ta och ta mig en rejäl funderare angående frisyren jag vill ha på mitt hår är så himla svår men jag vet att jag vill göra något drastiskt med håret för jag HATAR mitt hår just nu.

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.
KRAM



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: