2009-01-10
 15:33:09

En seg dag

Hejsan!

Idag har det varit en halv seg dag hitils för blev lite sent igår trots allt. Emilia vaknade ju när jag skrev det sista inlägget och hon höll låda till klockan 01.00 i natt och när Casper kom klockan 06.00 så var man lagom pigg*not* Men efter vi hade ätit frukost så gick vi ut och gick en sväng skulle köpa lite mera billigt rostbröd. För igår när vi var där och skulle köpa så var det helt tomt :O men vi passade på imorse när dom precis hade öppnat och då fanns det en del i alla fall så dom hade väl fått en leverans imorse säkert.

Sen åkte Johan och Casper iväg till återvinningen med vårat skräp borde rensa oftare och klädinsamlingen fick lite saker med och det blev dom nog bara glada för.
Sen åt vi lite rester från igår och mini köttbullar vara ganska gott faktiskt är mycker mera samak på dom än vad det är på vanliga köttbullar tycker jag.

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på men Johan och Casper ska åka och snickra ihop någon möbel åt sin mamma på hans jobb så får se hur länge dom blir borta. Svärmor skulle komma förbi en sväng med Caspers lördags godis som han glömde i hennes påse igår.

Kram och hej så hörs vi sen



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: