2009-01-09
 19:38:15

Fredag!

God kväll!

Ja då var det fredag kväll igen då tänkt vad tiden går. Igår var en sån dag som man inte ville gå ur sängen igentligen men imorse när jag vaknade kändes det väl lite bättre men kunde ha känts ännu bättre om inte Casper måste vakna klockan 4 varje morgon. Imorgon hoppas jag innerligt att han sover bättre för jag är så trött på att behöva upp med honom oxå som alltid har sovit hela nätterna igenom fram tills för ett par veckor sedan.*suck*

Idag så har vi varit på öppna förskolan(familjecentralen) från ca 10.15- 13.00 var rätt ok där idag men var lite låg stämmning eftersom den ena förskole läraren måste sluta pga penga brist i kommunen eller rättare sagt kommunen har slarvat bort 10 miljoner och måste dra in på jätte mycket och det är synd att det ska bli familjecentralen som blir lidande för den går ju verkligen bra och det går nästan inte att vara bara en pedagog med den folk mängden det är ibland kan vi vara upp till 90 pers i samma lokal.Den logiken kan man ju räkna ut själv.
Sen var vi iväg och städade hos det gammla paret och sen blev det middag och bus med barnen som nu håller på och ska somna in hoppas att dom sover gott i natt. Emilia vaknade vid tre i natt och det var ändå rimligt för innan så låg hon ju o babblade i flera timmar nu ville hon bara ha lite mat sen somnade hon om,.

Ikväll tänkte vi kolla på premiären av Lets dance ska bli kul att se vilka som är med och hur dom dansar.Sen ska jag lägga mig skapligt för blev lite sent igår låg och tittade på en film som hette husse söker matte eller något den var faktiskt bra.

Kram och god kväll



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: