2009-01-17
 13:02:52

God middag =)

Hej på er!

Här har det väl inte hänt så himla mycket på morgonen var ner på stan en sväng för att kolla om vi hittade något på slutrean till Emilia vill ha ett par byxor men det fanns ingen i hennes storlek så får väl kolla nr jag kommer till mamma det lindex är ju större än det som finns här med.

Sen åkte vi till Johans jobb för att smörja Emilias vagn med fett som dom har på maskinen. För vagnen har knirrat och knarrat hur länge som helst vi har smörjt den och Ove har smörjt den med det går inte bort :S så nu hoppas jag innerligt att det hjälper för är ju riktigt pinsamt att den knirrar så när man är i någon affär. Är till o med så att en del har vänt sig om och kollat vad det varit för oväsen.

Nu sover lillskruttan en stund hon var väldigt grinig för hon var väldigt trött men vägrade somna i vagnen hon gör det allt för ofta nu vägrar att sova där vet inte varför riktigt men är väl att de är skönare att sova i sin säng =)

Ska väcka henne om en liten stund för vi ska till Eliza(Johans syster) och så ska han få fotvård var väldigt längesedan nu men det behövs sa han själv innan. Hon är barnvakt åt kimerly i helgen så det passar bra så får dom leka lite ihop det blir inte så ofta så man får passa på när hon är på besök =)

Återkommer senare.
Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: