2009-01-03
 13:26:46

Nu är julen utstädad

Ja nu har jag plockat undan varenda julpryl bytt gardiner och satt tillbaka dom lamporna vi hade i fönstret innan julen kom och det blev riktigt fint faktistk men måste hitta en annan panel längd till köket för passade inte riktigt att ha rött och den gardinen jag hade innan. Så får be svärmor fixa något dit. För innan jul hade vi bara en panellängd i köket och det såg så fattigt ut så nu har jag bestämt mig för att jag vill ha två st men kan ha dom i köket tills det är dags att byta gardiner till sommaren eller om vi gör det till våren igen.

Mina pojkar har inte kommit hem ännu tog tid på soptippen tydligen men känner jag Johan rätt så gör dom säkert något annat med kanske är hos sin bror och hälsar på. Emilia har somnat och jag satte mig i soffan och slappade lite och tittar på mina fina fönser =)

Nu måste jag bara få mod till mig att börja röja i sovrummet för där ser ut som tusan man skäms om det kommer någon och kikar in där.Ligger tvätt överallt fast det mesta är rent tragiskt nog men det har inte kommit in i skåpena bara för att jag har inte orkat och det släpar efter sedan vi var sjuka och tvätt är det värsta jag vet det är så tråkigt. Men tvätt och disk är ett evighetsgröra apropå det måste jag gå till tvättstugan och kolla om det är ledigt där imorgon för måste nog ta en tvätt dag då.

När det är städat i alla rum så ska jag ta kort på hela våran lägenhet och lägga ut så får ni alla se som inte varit hos oss hur det ser ut här. Jag trivs jätte bra i denna lägenheten trode fakitskt inte att jag skulle göra det eftersom det ligger mitt inne i stan men den känns så stor pga takhöjden och det gör nog att man inte tänker på att det är en lägenhet direkt förns man tittar ut genom fönstret.

Ska dona vidare här men vi hörs.
Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: