2009-01-24
 19:14:29

Städar dag

God kväll!

Denna dagen har inte varit så himla kul precis Casper har varit så himla trött så han inte vetat vart han skulle göra av sig själv. Men efter många utbrott så sover han nu äntligen om inte Emilia väcker honom för jag hör att hon för låda där inne.Det är verkligen en nackdel med att dom sover i samma rum just nu. Men Casper sover nog ganska hårt eftersom han somnade på två röda när han la sig.

Idag har vi städat och bytt gardiner mamma ville det skulle vara fint här när det kommer folk imorgon.Mina båda systrar med familjer kommer hit. Ska bli jätte skoj att träffas och så ska vi äta lite tacos och mamma skulle baka socker kaka pratade hon om.
Annars har det inte hänt så mycket faktiskt är väldigt trött dock. Nu ikväll ska vi kolla på körslaget och se vilka som blir klara för final. Fast måste säga att Gry Forsell har fått en väldigt märklig klädstil verkar precis som om hon vill dölja att hon är gravid fast alla vet ju redan att hon är det. Men ska bli kul att se vad hon har på sig för kläder idag.

Ha de bra så kanske vi hörs senare.

Kramis!!!!!!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: