2009-01-02
 21:03:41

Utflykt vid prången!

God kväll!

Idag har varit en bra dag, Kom visserligen i säng sent som vanligt nu när johan är hemma och är ledig men det får vi ta igen sedan när han jobbar och man går o lägger sig skaplig tid som vanligt =) Emilia sov hela natten i natt helt otroligt var helt chokad imorse så jag var tvungen och fråga Johan om Emilia hade vaknat men inte vad han visste så då måste hon ju ha sovit för annars hade jag väl vaknat!??! ibland blir man osäker*hehe*

Sen gick vi upp vid tio ur sängen Casper hade visserligen varit vaken sedan sju men låg och tittade på film mellan mig och Johan och då hade han lessnat plus att Emilia hade vaknat och ville komma upp =) Sen vid tolv så åkte vi ut till prången och grillade lite korv och när vi var på väg ringde Ove och sa att dom ville följa med hade ringt tidigare och då visste dom inte, Men efter ca 1timme så var grillarna varma och vi satt och mumsade korv på en bänk fullt påklädda för det var 7 minus ute. Men det var jätte trevligt och det är så himla kul att se Casper och Tim leka dom ser så himla goa ut.

Efter vi varit där gick vi hem till oss och drack lite kaffe och the och barnen lekte av sig lite. Sen när dom skulle gå hem ville Casper ha en kram av Tim men han blev väl lite sur och ville inte ge honom en kram så han puttade iväg Casper som då slutade i att han blev ledsen och kom o satt sig i mitt knä på golvet då kom Tim och klappade Casper på ryggen och gav honom en jätte kram såg så himla sött ut och han måste förstått att det var därför Casper blev ledsen för han inte fick någon kram.

Sen nu ikväll har vi tagit det lugnt jag har tagit ett varmt bad var så himla frusen och nu sitter jag och degar framför tvn ska kolla på en film sen tänkte vi men nu ska Johan åka och leta efter sina skridskor i sin mammas garage hoppas dom ligger där för vi har vänt upp o ner på hela huset och källaren för att hitta dom vi vet att vi hade dom när vi flyttade och att dom varit i våran hall men dom finns ingenstans så frustrerande.

Hittade nämnligen ett par grillor åt Casper på sportia för 150 kr som han fick av farmor så om han ska åka vill vi gärna åka med någon av oss och det är så irriterande när saker försvinner.

Nu ska jag titta på tv men ha det bra så hörs vi imorgon.

Kram o god natt


Ida

Tim och Casper är så goa när dom leker. Tyckte det var bra att Tim kom och kramade Casper sen när han hade puttat honom. Han har blivit så stödig men var bra att han kramade honom till slut.



kramar massa



PUBLICERAT: 2009-01-02, 22:16:43 | URL: http://bloggis.se/IdaAl81
Ida

Tim och Casper är så goa när dom leker. Tyckte det var bra att Tim kom och kramade Casper sen när han hade puttat honom. Han har blivit så stödig men var bra att han kramade honom till slut.



kramar massa



PUBLICERAT: 2009-01-02, 22:17:11 | URL: http://bloggis.se/IdaAl81

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: