2009-01-25
 21:32:13

Vart tog dagen vägen!?!?

God kväll!

Ja denna dag den bara försvann har varit fullt upp hela tiden känns det som. Men det var väldigt trevligt att träffa alla. Har lite kort i kameran men får lägga upp det när vi kommer hem sedan. Astrid hade blivit stor och väldigt rörlig sedan jag såg henne sist. Men så söt =) Casper och Emilia har det varit full fart på idag Emilia ville inte ens sova middag men vid klockan två orkade hon inte vara vaken mera så hon däckade,så lät henne sova i 45 minuter. Hon var väldigt grinig nu innan sängdax men hon somnade gott i sängen sedan utan att babbla i 20 minuter typ. Casper han började redan vid 17 och tjata om att han ville gå och lägga sig.

Så tiden där i mellan så blev det lite jobbigt och hålla honom vaken och i rätt stämmning. Han vart verkligen ledsen för ingenting. Nu ikväll satt han och frågade efter pappa igen ganska mycket och frågade många gånger hur många dagar det var kvar tills vi skulle träffa pappa igen. Sen gick han stolt runt och visade 3 fingrar för alla som var här att då får jag träffa pappa typ :D

Ikväll har vi inte gjort mycket har hängt tvätt som syster har lämnat här för dom är utan tvättmaskin eftersom dom inte fått någon nyckel ännu. Sen har jag spelat lite spel på mammas dator och kollat på tv. Konstaterade att det var inte mycket bra på dumburken idag.

Till min fasa så upptäckte jag att Emilias nutramigen börjar ta slut. Så nu har Johan varit på macken hemma och skickat iväg en burk till oss så hoppas innerligt att den kommer på tisdag som dom sa på macken. Får verkligen försöka få i henne gröt osv imorgon för hon total vägrar allt just nu till o med nutran hoppas bara att det släpper för hon kan inte hålla på så här. Hon är väldigt konstig i magen så jag vet inte vad det beror på. Någon som vet? Tror det kan vara tänder på gång men ja jag vet inte längre. Den 3 ska vi i alla fall till loggopeden igen och få hjälp med hennes ätande för våran kontaktsjuksköterka ringde i måndags och frågade hur vi hade det och hur det var med mat osv.

Sen har ju Emilia börjat gå ner i vikt igen och det är inget bra tecken alls. Hon hade gått ner 400gram och det tyckte inte Kristina var något bra resultat. Så skulle få en vägning innan den tiden bvc hade satt upp. Eftersom dom vill ha sten koll på henne nu så hon inte tappar i vikt ännu mera.

Oj detta blev långt.

Ha en bra kväll!!
Kramar



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: